Har ikke så mye å skrive om men noe blir det jo.

 

 

I går så var jeg ute på en liten tur tok noen bilder men jeg har ikke noe på kontantkortet på telefonen min så jeg får ikke lagt dem til bloggen før på mandag,  så derfor ble det ikke noe innlegg i går.

 

På mandag skal jeg også på posten og hente en pakke som jeg fikk melding om var kommet til meg, for da får jeg noen til å hjelpe meg med å hente den for jeg får den ikke med meg hjem alene.

 

I dag var jeg en tur oppe hos venninnen min for hun ringte å ba meg  på kaffe og nybakte muffins, gud hvor godt det var med bakst og skravling til en kopp kaffe. Var også oppe og handlet for henne, handlet til meg selv også ti pakker med knekkebrød så jeg har en stund.

 

Da jeg kom hjem så la jeg meg på sofaen og sovnet sov fram til for en time siden, og nå er jeg trøtt som en strømpe igjen så det blir ikke lenge til jeg hopper i sengen for kvelden.

 

Lag dere en fin kveld og riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Da er denne dagen blitt til kveld, har ikke gjort stort i dag vært på en liten tur da.

 

 

 

Dagen startet veldig rolig og frokost og blogg lesing, frokosten var kjøleskaps grøt noe som er mettende og godt og lett å lage.

 

Så ringte telefonen og det var venninnen min som lurte på om jeg ville komme på kaffe, det var et kort og enkelt svar og det er ja for ellers så hadde jeg vært  inne i hele dag. For å våkne til nysnø igjen var ikke det jeg liker best, nå vil jeg ha vår og sol og varme nei nå får jeg slutte å klage på været for det er noe vi ikke får gjort noe med. Og da er det godt å ha noen og skravle med over en kopp kaffe eller to, var også oppe og handlet for henne, er mange nå som handler som om det ikke er butikker som er åpne i påsken. Jeg skal ikke ha så mye til påske  for mitt mat budsjett i påsken er det samme som ellers i året, og i det budsjettet så inngår ikke noe godteri eller lammestek for det er for dyrt skal ha en pakke med kakao porsjons poser den er det ti poser i til 36 kroner og da er det noe annet som må vekk den uka.

 

Nå er jeg trøtt og sliten så nå sier jeg god natt til dere alle.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagene går fort men ikke fort nok noen ganger.

 

 

 

Jeg er ikke så glad i helligdager og nå kommer påsken og det blir litt for mange helligdager etter min smak, blir det fint vær så det går å sitte litt ute og kose seg med en kopp kakao eller noe slikt kanskje.

 

Ingenting er ikke planlagt og spikret for jeg veit ikke hvordan påskeværet blir, men den kosen kan jeg ta inne også påske egg og godis blir det ikke på meg.

 

Dagen i dag har  ikke vært noe god, men jeg har kommet meg igjennom dagen.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ja nå er skattemeldingen kommet og sendt.

 

 

I dag kom skattemeldingen har sett over den og sendt den, og ja jeg fikk igjen på skatten og hurra for det er bedre å få igjen enn å få baksmell det har jeg fått en gang og det var sure penger å betale.

Så å få igjen ett par tusen er bra det, så nå er det bare å vente til oppgjøret og pengene er på konto men det kan vel ta sin tid det også fikk dem før påsken i fjor det har jeg ikke troen på i år for å si det sånn.

 

Men det er deilig å tenke på at jeg har noen kroner i vente, for det er ikke ofte at jeg har litt til overs og det blir det nå.

 

Lag dere en fin ettermiddag og kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Husk i natt skal klokkene stilles, da blir det i alle fall lysere tider.

 

 

 

Så er det tid for å stille klokken i natt og da blir det lysere tider, for  i natt skal klokken stilles en time fram og da er det fint å tenke på at vi går fram mot sommer og varmere tider.

 

Jeg ser i så fall så ser jeg fram mot sommeren, for nå er jeg drit lei vinter og snø og det er jeg ikke alene om og gjøre tror jeg.

 

Er glad jeg bare har klokker som stiller seg selv,  og det er det nok de fleste som har men det er jo noen som  har gulv klokker og vegg ur og kanskje noen har en vanlig klokke på armen som må stilles.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har fundert mye på morgenen.

 

 

 

I dag og i natt har jeg fundert og tenkt mye på hva eller hvordan denne helgen skal bli, og jeg kom fram til at jeg skal ikke planlegge noen verdens ting og bare ta den som den kommer.  Bare være og eksistere så får jeg se på mandag hvordan den har vært, skjer ikke så mye spennende i mitt liv om dagen men men sånn er det bare.

 

Så da når man tenker på så mye som jeg skulle ha gjort men ikke klarer, bruker jo en hel dag bare på å klare å skjære opp brød til frokost og kvelds jaja det  er noe jeg faktisk bare kan glemme føler meg ganske så ubrukelig om dagen.

 

Ja jeg føler meg ubrukelig og en belastning for samfunnet, og jeg veit at jeg er det også for jeg vil jo ikke belaste helsevesen og kommune på det at jeg faktisk trenger hjelp til noe så banalt  som å få ryddet og vasket her i hjemmet så det har jeg ikke sagt ja til selv om jeg er blitt tilbudt det kanskje dumt  for nå er det så mye rot i huset at jeg ikke trives hjemme en gang.

 

Det er bare å holde ut for jeg tar ikke imot besøk hjemme en gang for jeg er flau over hvordan det ser ut her hjemme, og jeg  har ikke råd til å få hjelp i hjemmet så jeg får leve med det til jeg får gjort noe med det selv.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Huff det er fredag og snart helg sier jeg da, er mange som liker helger men ikke jeg.

 

 

 

Ja så er det fredag og helg igjen, denne helgen blir lang og ikke noe god  har ikke nok paracet til mandag men det får bare gå som det går mener jeg da for denne uka strakk ikke kronene til grunnen til det var de 700 kronene jeg måtte ut med på mandag.

 

Jeg måtte bare få ut litt frustrasjon,  så det er ikke ment som klaging  men det er nok mange som mener at dette er reint tigging men nei det er det ikke.

 

Nei  nå får jeg avslutte her så jeg ikke tirrer på meg noen.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er jeg ferdig på sykehuset for denne måneden.

 

 

 

Idag så hadde jeg min første etter kontroll etter operasjonen, og fikk se bildene etter operasjonen to plater og sju pinner var på den plassen de skulle være så nå er det bare å få trent den opp igjen. Ortopeden var fornøyd med atalt var bra og det var en lettelse for min del også, for jeg var redd for at det var noe galt  noe som det ikke var. Så jeg er nå ferdig på sykehuset for denne måneden, skal på ny kontroll  den 20 april  og han trøstet meg med det at alt for det ikke alltid så stor framgang etter 4 uker men jeg håper jo på at jeg klarer mye mer enn han håper på.

 

Har også fått henvisning til den manuell terapeuten som jeg startet hos og var to ganger,  så  nå er det bare å la det stå til for det kan bli mange tårer utover sa ortopeden så da veit jeg hva jeg går til.

 

Så gikk jeg meg en tur før regnet kom og da jeg gikk den turen så ringte jeg til venninnen min, gikk innom henne og da ble det gode samtaler og kaffe som det pleier var også oppe og handlet for henne.

 

Da jeg gikk hjem igjen så regnet det så det sprutet, da jeg kom hjem så krøp jeg under pleddet på sofaen med tv på for å slappe av litt.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Håper jeg får det bedre snart for nå går det over stokk og stein.

 

 

 

Ja det går virkelig over stokk og stein både på det fysiske og det psykiske plan, smertene i armen håper jeg at jeg kan få noen svar på i morgen det går jo utover psyken å ha konstante smerter.  Det blir ikke bedre når mann hele tiden har det trangt økonomisk heller, det siste er jeg veldig vant til så det behøver ingen å tenke på heller, for det må jeg jo klare selv som alle andre gjør.

 

Men så over på dagen i dag da var jeg på tur i regnvær men det var deilig for det er ett tydelig  tegn på at våren er kommet, og ett annet tegn på det er at natt til søndag så skal klokken stilles en time fram.  Og da går vi tydelig mot lysere tider og mer varme etter hvert, det blir deilig for oss som er dritt lei vinter og snø.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har vært til CT i dag på sykehuset, og ellers tur og mye kos hjemme.

 

 

 

Morgenen  startet med litt frokost som var en god kjøleskaps grøt og det var lenge siden sist jeg hadde, så gikk turen til sykehuset som tok meg ti minutter for i dag skulle jeg på CT undersøkelse og det var noe jeg hadde grudd meg til for jeg hadde ikke vært i den maskinen på mange år. Men det var ikke noe å grue seg til, for det gikk kjempefint og da jeg skulle gå igjen så fikk jeg hjelp med å få på meg broddene igjen for dem måtte jeg ta av meg da jeg skulle gå inn på sykehuset.

 

Så gikk jeg opp til venninnen min for det sa hun i går, var oppe i butikken for henne og så satt vi og skravlet over en kopp kaffe eller to skravlet om alt og ingenting som vi pleier. Så gikk jeg hjem og da ble det en tur på  sofaen med en bok men jeg kom bare fire setninger inn i boka så våknet jeg etter to timer med boka på gulvet, sliten ble jeg på ettermiddagen i dag ja og det er en grunn til det for i natt hadde jeg ikke sovet så godt grunnet at jeg hadde grudd meg til den CT undersøkelsen.

 

Lag dere en kjempefin kveld og en riktig god natt når den tiden kommer.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.