Heia kokkejævel han vant.

 

 

 

Ja så har jeg sittet og sett på VIXEN på pc, og en av mine favoritt blogger fikk en pris ja kokkejævel fikk prisen for årets stjerneskudd noe som jeg syntes var velfortjent og mer til.

 

Jeg syntes det var en noe rar sending med noe dårlig lyd, men det er vel sånn det er under direktesending at ting kan gå galt. Hadde vært gøy å få være med på noe slikt men det kommer nok aldri til å skje, så jeg får kose meg med bloggen å vente å se.

 

Gratulere så mye Asbjørn med prisen det var velfortjent, og jeg kommer til å følge med deg videre med blogg og alt annet.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ja så var denne måneden gått over i historien snart.

 

 

 

Ja nå er den første måneden dette året gått over til å bli historie snart, i morgen er det en ny måned med nye muligheter som man må bruke til det den er hvert. Det skal jeg i alle fall prøve på for det er ikke så mye annet å gjøre, har ingen planer for den måneden som kommer for legger jeg noen planer så kan du garantere at jeg aldri får gjennomført dem. Å det hadde blitt en kjempe nedtur for meg så derfor tar jeg dagene som de kommer, det kommer jo opp ting som bryter med det mønstret som er en helt vanlig dag. For mine vanlige dager er nok ikke noe spennende men slik er det jo, det er jo vanlige hverdager det er mest av slik er det i alles liv både på godt og vondt. Her på bloggen kan du lese om både de vonde og gode dagene, er sikkert ikke så veldig spennende for alle men sånn er det jo bare.

 

Ønsker dere alle en fin fredagskveld og helg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Godmorgen Norge er på skjermen, ser på kokkejævel lager mat.

 

 

 

Ja i dag ser jeg på tv og ser på god morgen Norge, og der er Kokkejævel med Wenche på kjøkkenet og lager mat. Han lager reinkjøtt med kastanjesaus det høres veldig godt ut, akkurat i dag skulle jeg ønsker meg akkurat den maten for reinsdyrkjøtt er utrolig godt.

 

Kjærest var også med det var koselig og høre på henne også, får bare si at han har funnet seg en utrolig god dame.

 

Håper han drar med seg i allefall en pris i kveld for det unner jeg han virkelig, for han har en utrolig god blogg han er en av dem jeg leser hver dag.

 

Ønsker også at mammapåhjul får en pris også for den bloggen har mang en gang fått meg til å tenke hva har jeg og klage på, for tenk deg at du plutselig sitter der og faktisk er den som må ha hjelp til mye av det som for oss er en selvfølge som å kunne knyte på seg et par sko og gå ut når du ønsker.

Akkurat det er ikke en selvfølge for noen, og så har du dem som tror at du må spørre de som er med hva hun/han vil ha og spise det menneske kan svare selv det kan ta litt lenger tid men la han/hun få snakke selv uten og svare for han/hun.

 

Tenk om det hadde vært deg hva hadde du følt da?

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har vært en dritt dag.

 

 

 

Ja det har vært en dritt dag helse messig skal ikke skrive mer om det nå, har også hatt noen fine minutter også fem tilsammen. Jeg har jo gått de turene som Elvis skal ha hele tre stykker, ble ikke så lange turer som vi pleier men han fikk turene sine i dag også. Med de smertene som jeg har i dag så ble det veldig vanskelig og bare gjøre noe så enkelt som å gå tur, er også stolt over at jeg fikk vært i vaskekjelleren så jeg fikk vasket litt klær satte også dem i tørketrommelen. Nå har jeg akkurat vært nede og hentet dem, da jeg kom ned så var de ferdigbrettet og lå i balja som en nabo sto med han lurte på om han skulle hjelpe meg opp med dem. Da ble jeg utrolig glad for det hadde blitt en lang tur opp trappene jeg bor i andre etasje av to etasjer, og når jeg kom opp så var det jo bare å legge det rett ned i skuffer og inn i skap.

 

Ellers så har jeg ikke gjort mye sånn ellers, men det er en stor bragd bare det og gå en tur og gå ned i vaskekjelleren og sette på vaskemaskinen og tørketrommelen men det gikk jo på sett og vis.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg prøver igjen.

 

 

 

Jeg skrev et innlegg som ikke kom på forsiden og lurer på om de fant noe galt i det innlegget, så jeg linker det her:https://audmarit.blogg.no/det-er-ikke-for-a-vaere-sutrete.html

Det er ikke for å være sutrete.

 

 

 

Nå om dagen så føler jeg meg som en skygge av meg selv, men jeg kjenner at jeg lever for smertene er der til di grader for å si det pent. Er jo noen ganger jeg faktisk lurer på om jeg faktisk orker å ha det sånn lenger, men sånn burde man ikke tenke. Er ikke rart at man tenker sånn mange ganger når man lever i smerter hele tiden å ingenting hjelper, tar jo medisinene som jeg har fått skrevet ut som skal hjelpe meg men de er ikke til mye hjelp jo kanskje i noen få minutter noen ganger. De gangene de hjelper litt kan man telle på tre fingre, å legge seg med smerter å våkne med enda sterkere smerter.

 

Nei nå skal jeg slutte og syte å klage, men slik er livet for noen så hvis man skriver en hverdagsblogg så må man ta med hverdagens bakside også sånn er det bare. Livet er ikke en dans på roser det har jeg fått merke på kroppen, og det til gangs og opp i mente.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Skal se på i lomma til Silje på tv 3 som starter nå.

 

 

 

Ja det blir jo litt moro og se hva disse kjendisene sløser bort i løpet av en måned og ett år, for det er ikke små penger. Jeg får jo helt hetta bare jeg bruker 1 krone over budsjett på mat, for da har jeg faktisk ikke råd til å gå til legen en gang.

 

I kveld så er det John Arne Riise og hans kone og der er det ikke snakk om sløsing av penger,  og lever i luksus og sus og dus men de skal nå ha Silje inn og gå økonomien i sømmene og kutte i sløse med pengene.

 

Dere kan jo se på og bedømme selv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Ja så snør det igjen, skulle ønske det ikke kom noe av det.

 

 

 

Ja så kom vinteren igjen med snø og alt, jeg skulle ønsket meg ikke noe mer snø nå men kan vi få gjort noe med det. Men da behøver ikke de som skal arrangere NM på ski på Konnerud i Drammen være engstelig for at de ikke får nok snø, de har jo fått tilkjørt lastebil lass på lass fra Kongsbergskisenter som har laget kunst snø i hele vinter. Nå får de også påfyll med natur snø i tillegg så da går det nok bra.

 

Personlig så skulle jeg ønske at det ikke kom mer snø for dem som brøyter side veiene og gangveiene er forferdelig dårlig til å gjøre den jobben, men så har vi den forferdelige isen og hålka som blir resultatet om noen dager for innen helgen så får vi sikkert regn. Dritt spør du meg!

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ny dag står for døren, her kunne den vært bedre.

 

 

 

Ja som skrevet så er en ny dag startet for lenge siden, for min del så kunne dagen startet bedre enn i dag men det er ikke noe en får styrt selv skulle ønske at jeg kunne styrt det selv. Men nei det er den fysiske smertefulle dritt sykdommen som må styre livet mitt, skal det virkelig bare bli verre og verre ja sånn er det bare sier folk rundt meg.

 

Nå så er det slik at jeg kjenner ikke hva fingrene gjør, så jeg må jo lese over hvert ord jeg skriver så det ikke bare blir tull og rot for man veit jo ikke om jeg treffer alle bokstavene jeg vil skal komme ned på papiret. Er vondt å ikke kunne stole på hendene sine, det er ikke noe som skal stoppe meg jeg skriver så får en håpe at det blir slik jeg vil og at det er noe som er greit og poste. Det får dere avgjøre!

 

For det er slik at når ikke kroppen lystrer på det jeg vil gjøre så får en bare ta ting som de kommer, og slik kommer nok dagen til å bli å da er det jo jeg som må leve med det. Da tenker jeg ikke syt det er folk som har det verre enn deg, det er faktisk de mennesker som sitter med sykdommer som faktisk tar livet fra dem og da er det jeg har bare bagateller.

 

Nå skal jeg snart ut og gå morgentur med lille Elvis gutten, får håpe at jeg ikke går på tryne for det er ingen ting som fungerer som det skal i dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dette er noe som det er lenge siden jeg har gjort.

 

 

 

Ja det er kjempe lenge siden jeg har kjørt en ukens blogg, det er noe jeg har planlagt en stund. Jeg har hatt det i planene men jeg har bare ikke gjort det, jeg har ikke så mange lesere men det er vel alt fra hundre til rundt 300 innom daglig. Jeg linker de som jeg trekker som vinnere av ukens blogg, jeg har ikke bestemt meg helt for hvordan jeg gjør det men jeg trekker på onsdag og innlegget kommer da enten på onsdag eller torsdag.

 

Hiv dere med da vel blir dere mange så blir det tre som blir trekt ut som ukens blogg og tre ukens lesere, blir det ikke så mange som melder dere på så kan det hende jeg også tar en blogg med som ikke er påmeldt men som er en av de mange som jeg leser fast selv.

 

Det eneste som er et krav for å være med er at du har blogg uansett hvilken portal, husk og skriv bloggnavnet når du melder deg på.

 

 

Så hiv dere med skriv bare en kommentar i kommentarfeltet med at jeg er med, så enkelt kan det gjøres.

 

Aud-Marit.