Da er jeg ferdig på sykehuset for denne gang.

 

 

 

Reiste til legen og var der klokken 11.00  hun undersøkte armen eller rettere sakt så på armen min, så ringte hun sykehuset for hun ville ha en ortoped til å se på den og nye røntgenbilder.

 

Så gikk turen til sykehuset der ble det en del venting men jeg fikk den hjelpen jeg trengte og svar på alle mine spørsmål, skal få time med han som opererte meg han er sjefen på ortopedisk avdeling. Skal starte med fysioterapi sånn at jeg får startet treningen på armen, så er det bare å starte med friskt mot og håpe det blir bra men så kommer det noen ord som noen mener ikke er greit at jeg skriver og det er regningen på denne moroa huff den er ikke morsom men jeg får stå den av.

 

Det er godt å få konstatert at infeksjjonen er borte så da er det en bekymring mindre.

 

Lag dere en kjempefin ettermiddag og kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag skal jeg til legen håper jeg får litt hjelp nå.

 

 

 

 

Jeg fikk svar ganske fort i dag på morgenkvisten, fikk time klokken 11.00 gleder meg ikke akkurat til den timen eller hva som blir sakt eller gjort før den eller etter den.

 

Men jeg er redd for at det ikke er mye å få gjort med den armen, ønsker jo at det er noe jeg kan gjøre eller få litt ekspert hjelp men jeg har ikke troa på det. Er jo bare å vente og se noe galt er det jo for slike smerter og andre problemer dette bruddet har voldet etter operasjonen.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen ble fin værmessig, prøvde å få tak på legekontoret.

 

 

 

Dagen startet med ett smell klokken 06.00 var vell en eller annen som gikk på jobb, men jeg lurer alltid på om det er nødvendig og smelle slik med dørene og det er det vist høres det ut som.

 

Så da fikk jeg god tid til frokost og kaffekoppen min, så leste jeg noen blogger som jeg pleier. Ble ingen blogg skriving på meg i går, hadde slike smerter at jeg ikke klarte å tenke meg om og få noe inspirasjon.

 

I dag så har jeg prøvd å få tak i legekontoret og der var det vist mange andre som prøvde på det samme, får prøve igjen i morgen og håper da at jeg kommer i kontakt med dem.

Har også vært oppe hos venninnen min på kaffe og skravling og det  er godt med disse skravle stundene for oss begge to, så var jeg oppe i butikken for henne så hun fikk i hus det hun trengte.

 

Nå som kvelden er kommet så går det mye i tv titting, og dette innlegget som jeg sitter å skriver akkurat nå.

 

Lag deg en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fy faen så vondt det gjør sier jeg bare.

 

 

 

Jeg trodde det skulle bli bedre etter operasjonen men der tok jeg faktisk feil, den ortopeden som gipset meg første januar sa at etter operasjonen så etter noen dager så skulle jeg ikke ha smerter ha ha sier jeg bare for nå så har jeg hatt ett helvete i en og en halv måned. Jeg lurer på om det er meg det er noe galt med eller noe jeg har gjort feil,  det er noe jeg veit at jeg ikke har gjort for jeg har gjort det jeg fikk beskjed om å gjøre.

 

Men det er sikkert slik det skal være,  håper bare det er bedre til sommeren for jeg hater å ha smerter 24/7  får jo ikke fred på natten heller så jeg blir snart gal av det.

 

Så dette må jeg nok lære meg og leve med, selv om det er uholdbart akkurat nå.

 

Nå skal jeg se på tv og prøve og kose meg, får bare gjøre så godt jeg kan for bedre får jeg ikke gjort det.

 

Lag deg en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

En dag kommer og den går men ingenting blir som du hadde tenkt.

 

 

 

Jeg hadde noen tanker og planer men så gikk den ene og den andre i vasken, så tenker jeg hva gjør vel det den turen på kafe kan jeg ta en annen dag  og det kan jeg jo gjøre en annen dag. Ja jeg har i dag utsatt alt jeg ville gjøre har gitt litt faen for å si det sånn, hvorfor skal jeg bruke penger på noe som ikke  gir mer glede enn den halvtimen inne på den kafeen.

 

En ting er godt på slike dager som alt jeg har lyst til ikke blir noe av, så har jeg venninnen min som ringer å får meg ut av de negative tankene og ut av døra  hun ønsket kaffe selskap og skravling.

 

Så ja jeg gikk opp til henne drakk noen kopper kaffe og skravla en lang stund, så gikk jeg opp i butikken for henne og handlet inn for helgen for henne.

 

Så gikk jeg hjem igjen for å se 30 kilometer med skibytte for herrene under ski VM, så jeg la meg på sofaen for å se på tv og slappe av.

 

Lag dere en fin kveld og en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg ikke beveget meg ut døra i dag.

 

 

 

Nei i dag har jeg hatt en dårlig dag, alt jeg har gjort er å ikke gjøre noen verdens ting. Har sett på tv for nå er det VM på ski, hopp og kombinert , så det var da noe å se på på tv om ikke annet.

Har også hatt god tid til å tenke, selv om det er dumt å ha god tid til det for da blir det mange dårlige tanker.

 

Da jeg våknet i dag så var det kommet på fyll av snø, det mener jeg vi kunne ha blitt spart for for det blir vel regn og da kommer glatta igjen og det er noe som jeg hater for alt i verden..

 

Har ikke mer å skrive om i dette innlegget.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit.

Dagen i dag har vært en rolig dag, noe er blitt gjort i dag også.

 

 

 

Dagen startet tidlig her i alle fall våknet jeg veldig tidlig, jeg sto ikke opp da jeg våknet for klokken var ikke mer enn 04.00. En ting med å ligge og slappe av så tidlig er at jeg sovnet igjen, så jeg sto ikke opp før klokken 09.30 .

 

Da ble det lest noen blogger med en varm kopp kaffe, spiste også ett knekkebrød med leverpostei så var dagen startet for fullt.

 

Så ringte venninnen min hun ønsket selskap og skravle stund over en kaffekopp, var også oppe i butikken for henne sånn at hu fikk i hus det hun trengte. Så  var det da begynt å snø igjen nå er jeg drit lei vinter, så jeg håper ikke det blir ye snø ut av dette snøfallet som er enda.

 

Ellers så har jeg ikke gjort en eneste ting bare slappet av på sofaen, der har jeg ligget å sett på tv  det er alt jeg har gjort i dag formen er ikke helt på topp men det går litt bedre.

 

Lag deg en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Da har jeg vært hos legen i dag.

 

 

 

Ja  da har jeg vært hos legen i dag, jeg fikk sagt det jeg ønsket framover når det gjelder hjelp til opptrening og alt det der.

 

Men da jeg våknet på morgenen i dag så hadde jeg feber og vondt i hele armen, så hun ville ta en CRP prøve og den var vist vel for høy men hvor det veit jeg ikke for jeg spurte ikke. Så det ble en antibiotika kur på ti dager  grunnet en betennelse en eller annen plass i kroppen.før jeg skal tilbake å ta en ny slik prøve er den fin så skal vi prate om videre løp  med opptrening av armen,  Så ja der tok jeg ett stort grep når det gjelder å stå opp for meg selv og ta den plassen som jeg trenger tror jeg da, så ja i  nå er jeg ganske stolt av meg selv med god grunn syntes jeg da.

 

Lag deg en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag ble fin og koselig, nå er hu mor sliten.

 

 

 

Det har vært en kjempefin dag med mange koselige samtaler og en kjempefin og varm atmosfære, vi var på bymisjonens kafe og spiste lunsj og så tok vi en tur på kjøpesenteret og tok oss en is så ble det jammen en mat bit til burger på guttungen og pomefri på hu mor.

 

Han er en gutt som er glad i å gå på kjøpesenter motsatt av meg, jeg er ikke så glad i å gå på sånne steder sammen med han så er det faktisk ok og gå der inne.

 

Så fikk jeg avtalt med fosterforeldrene hans at jeg sitter på med dem opp til konfirmasjonen til minste mann i juni , for det går ikke noen buss opp dit på en søndag og det er for langt å gå for å si det pent.

 

Så gikk jeg opp til venninnen min på kaffe og mer skravling, så gikk jeg i butikken for henne handlet også litt til meg selv også som jeg ikke hadde mer av hjemme og det var toalettpapir.

 

Nå er jeg så trøtt og sliten så nå får jeg bare håpe at jeg får sove i natt.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det har vært en lang dag, mye rare tanker om meg selv og livet.

 

 

 

Ja det har vært en lang dag men jeg har brukt dagen på ryggen i sofaen, har der ligget og sett på tv og tenkt mye igjennom livet og hvordan det er blitt. Og så har jeg tenkt igjennom hva jeg og min eldste sønn skal gjøre i morgen, jeg skal ha samvær med ham i morgen vi skal i alle fall  på bymisjonens kaffe og spise og kose oss. Og så tar vi det som det kommer han må jo få bestemme litt han også for han blir jo 18 år til sommeren, jeg syntes disse 18 årene har gått kjempe fort  syntes ikke det er så lenge siden jeg var på føden og fikk ham.

 

Men så kom det mange vonde tider, så kom tårene for jeg tenkte på ja hvordan livet mitt er blitt. Det er ett ensomt liv jeg har fått  men så tenkte jeg at det er min egen skyld at det er blitt sånn, det er jo ikke det men tankene var der.

 

Jeg har flere ganger i dag tenkt er jeg ikke verdt å ha det bra over tid, mitt eget svar var faktisk nei til det spørsmålet men nå så er svaret mitt ja jeg er verdt å ha det bra.

 

Nå sitter jeg og venter på finalen i farmen kjendis,  blir spennende å se hvem som vinner.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.