Snart ny måned og nye muligheter.

 

 

 

 

De siste dagene har jeg ikke hatt noe godt blogg humør og da er det like godt og la det være, for det hadde ikke kommet noe godt ut av det jeg hadde skrevet når det har vært slik. Og det hadde ikke blitt noen ting annet enn at disse som ønsker meg nedenom og vekk, da hadde det vel bare vært dem som ønsker å kaste skitt på meg som hadde fått maten sin så det var best å holde kjeften min.

 

Da er det siste dagen i august og i morgen starter en ny måned med nye muligheter, og den burde dere gripe med begge hender og utnytte for det den er vært. Hvert sekund, minutt, timer, dager og uker og gjøre dem til din beste måned, ikke bry deg om hva andre mener. Jeg har i alle fall tenkt og gjøre det, for nå er jeg dritt lei av at andre skal styre meg til noe som stiller dem selv i et bedre lys og meg selv i skyggen for det har skjedd meg mer enn en gang. Dette er min blogg og da er det vel jeg som bestemmer hva jeg ønsker med den, og ingen andre så da sier vi at slik blir det. Dem som har et annet ønske får dra lenger ut på landet, tåler de ikke det jeg skriver så får de bare krype ut igjen fra innlegget det er ikke så veldig vanskelig det er et kryss øverst i hvert innlegg som du kan trykke på og da går du ut av innlegget.

 

Ingen kan få meg til å slette et innlegg noe mer, for det er jeg som bestemmer over min egen blogg. Og nå har jeg tenkt å sette alle kommentarer slik at de automatisk blir lagt til bloggen og jeg slipper og godkjenne dem slik at dere kan se hva som kommer inn av kommentarer, for det er ikke alle kommentarer som er like koselige.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS

Er på tide og finne sengehalmen..

 

 

Nå er en lang dag gått over til natt, og da er det vel på tide å finne senga her i huset. Først så må jeg ut med Elvis gutten min så han får gjort det han skal før natta, og det passer egentlig veldig bra for jeg må ut med søppelen også så da slår jeg to fluer i en smekk.

 

Etter det så er det bare å hoppe i sengehalmen og prøve og få meg litt søvn, noe som jeg håper blir en hel natts søvn. Så nå skal jeg ta en titt på baksiden av øyelokkene, for nå glir de igjen hele tiden så det ta så lang tid å skrive dette innlegget.

God natt alle sammen vi sees i morgen, på bloggen vel og merke.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Nabobyen Drammen er en vakker by.

 

Jeg var mandag for over en uke siden i nabobyen Drammen, og det er jammen meg en vakker by spør du meg. Jeg var ikke der så lenge men jeg fikk med meg en tur langs Drammenselva, jeg hadde aldri gått langs bare sett den fra toget. 

 

Ja som dere ser så var min trofaste venn Elvis også han er jo med på alt jeg gjør. 

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake. 

 

VI BLOGGES FOLKENS!! 

 

 

Et bilde sier mer enn 1000 ord…..

Et bilde sier mer enn 1000 ord. Høsten er nå i anmarsj, hva tenker du på når du ser dette bildet?

Det og fram snakke noen er ikke enkelt når det faller i dålig jord.

 

 

 

 

Jeg har ikke så mye å skrive om, har tråla hjernen for å finne noe og skrive om men nei da fant ingenting.

Og jeg som hadde tenkt og fram snakke en blogger hver helg men for fjorten dager siden så fram snakket jeg en blogger, men det falt ikke i god jord hos bloggeieren.

Den bloggeren slettet bloggen sin for gud veit hvilken gang her inne dagen etter at jeg hadde frem snakket bloggen hennes, så løp hun inn på en annen bloggportal som hun blogger på og mente at hun hadde fått bevis på ett eller annet og hun likte ikke og bli ryggsleiket som hun kalte det og at hun ikke likte at folk snakket pent om henne og at jeg var falsk

. Derfor veit jeg ikke om jeg tørr og fram snakke noen noe mer for tenk om den reaksjonen kommer fra flere, ikke er jeg falsk og jeg mener ikke noe stygt med og fram snakke noen. Vil dere at jeg skal ha mer av det eller ikke, vil dere at jeg skal gjøre det mer så får dere skrive det i kommentar feltet under dette innlegget.

Er jo vondt om det er flere som blir like sur som den damen som godkjente at jeg fram snakket hennes blogg, og etterpå kom den reaksjonen på fram snakk innlegget mitt.

Det var jo ikke det jeg ville for jeg skriv ikke noe som ikke stemte, så hun må jo ha tolket og plukket innlegget fra hverandre og satt det sammen igjen helt feil.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Gud som jeg ønsker meg en hel natts søvn…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lang dag går mot natt, så nå er jeg så trøtt og sliten og håper på noen timers søvn i natt. For natt til i dag så ble det i underkanten av to timer, så derfor så ønsker jeg meg en hel natts søvn. Det er jo lov og håpe og ønske seg noe i en slik situasjon, for ellers så kommer morgen dagen til å bli utrolig lang og vanskelig. Men blir det en like lang og smertefull natt som jeg hadde natt til i dag så blir dette et vanskelig ønske og få oppfylt.

 

Nå skal jeg ta med meg lille Elvis gutten ut så han får tisset på søppelskuret og gjort det han skal for natten, så skal jeg ta og kneble beinhaugen og krype under dyna. Ta en titt på baksiden av øyelokkene mine og se om jeg sovner fort, for nå glir øynene mine igjen hele tiden så det tar så lang tid og skrive dette innlegget.

 

Så nå står det igjen og si god natta alle sammen og sov godt.

 

 

 

 

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Siste søndag i august.

 

 

 

 

Det er faktisk siste søndagen i august i dag, jeg har hatt en lang dag i dag med mye smerter. Skal ikke syte for mye om det men måtte bare si det, og med lite søvn i natt så har jeg sovet en del på dagen i dag. En ting har gjort meg glad i kveld var at Rosenborg vant kveldens kamp og det ser ut til at brann taper sin kamp mot Vålerenga, og hvis dette står seg så leder Rosenborg eliteserien og det er noe som jeg syntes er helt topp.

 

Dette ble en kort oppdatering.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Planer for helgen med mer.

 

 

 

 

Yes nå er det endelig en helt vanlig fredagskveld med Norge rundt og beat for beat med Atle Pettersen, og det er et tydelig tegn på at det er høst. I dag så er det nøyaktig fire måneder til julaften, jeg skal også i år ha jule fri sone i min leilighet. Ellers så har jeg ingen planer for den høytiden, må i alle fall spare mer penger hvis jeg skal ha råd til å feire jul.

 

 

Men i år skal jeg i alle fall feire den hjemme med litt god mat og noe godt i glasset, skal ha alkoholfri juleøl fra Munkholmen for det er det beste alternativet. Da var det nok om julen, vi er da fillern meg ikke kommet lenger enn til august og da er det da litt for tidlig og begynne og snakke om julen.

 

I morgen skal jeg til min mor og hun er det eneste menneske i min familie som setter pris på meg som den jeg er, det blir veldig kos å ta henne med på tur hvis det ikke blir regn da. Skal også trene med henne litt også slik at hun får syklet litt og beveget seg.

 

Søndag så er det fotballkamp mellom Rosenborg og Strømsgodset som er fra Drammen som ligger litt over en halvtime fra Kongsberg her jeg kommer fra, ikke mye moro og være Rosenborg supporter og de spiller i Drammen jeg heier på Rosenborg og hun på Strømsgodset og jeg står sammen med godset supportere og heier på det andre laget men det driter jeg faktisk i.

 

Takk for at dere stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!!

 

 

Jeg er et menneske som elsker mitt eget selskap…..

 

 

 

 

 

Dagen startet før klokken var 06.00 i dag, jeg hadde ikke behov for og stå opp så tidlig men det ble bare slik. For når man våkner klokken 04.00 og ikke får sove igjen så er det bare og stå opp, i natt så sov jeg bare 1 time men slik er det bare noen ganger når smertene er så sterke at det er helt uholbart.

 

Så når klokken var 09.30 så gikk jeg og Elvis gutten en morgentur med omvei, det vil si at vi var oppe hos hu mor på besøk i dag noe som er veldig koselig. For hun er den eneste i familien som setter pris på meg som jeg er, men det er noe som jeg gir faen i for vil de ikke ha noe med meg og gjøre så er det deres tap ikke mitt. Jeg klarer meg uten dem så slik er det med den saken, og det med ensomheten som er så stor for min del er at jeg har ikke noen andre som setter pris på at jeg er til her i verden.

 

Men jeg skal da søren meg vise både dem og dere at jeg klarer meg fint i mitt eget selskap, jeg trenger ingen for det er ikke noen andre som vil ha noe med meg og gjøre men det får være deres sak ikke min.

 

Takk for at dere stakk innom bloggen min og velkommen tilbake..

 

VI BLOGGES FOLKENS!!!

Forbilde, kroppspress og silikon.

 

 

Jeg klager ikke for å få sympati jeg skriver bare det som jeg føler jeg kan dele, slik at folk ikke skal tro at mitt liv er en dans på røde roser for slik er det ikke.

Det er ikke slik for noen men de fleste toppbloggere skriver det som er bra og de tar ikke med seg det som ikke er bra i livet, slik blir mange liv fremlagt i de sosiale mediene.

 

 

Sånn at folk bare skal se dem som vellykkede liv men de må da ha en dårlig hår dag eller ikke har fått på seg tonnevis med sminke og butox og restilan i hele tryne da viser de seg ikke fram, men det er ikke farlig og vise den usminkete seg fram for det er det som er naturlig. Men da tror de vel at de ikke får mange nok likes men det er vel ikke bare likes som er viktig, kan jo ikke være sundt og være helt hysteriske på utseende og hvordan kan man være et godt forbilde hvis man skal ha silikon i både hode og ræva. Stygt er det også restilan og butox gjør at de ser ut som en fisk på land og det kan da ikke være mye sundt.

 

 

Silikon i ræva og puppene og vil se ut som en Barbie dukke og det er da faen ikke mye naturlig ut, og dette setter jo griller i hodene på unge jenter og gutter som kansje er svake til sinns. Dette kroppsfikserte sosiale medier bare se på Isabel S. Raad og Sophie Elise de har jo operert inn silikon i ræva og hvor naturlig ser de rævene ut eller rettere sakt unaturlige jeg personlig syntes det ser helt forferdelig unaturlig ut og stygt er det også, og når man først tar for seg disse to som til og med reklamerer for plastiskkirurgi på bloggene sine.

 

 

Og de har jo mange unge jenter som leser dem hver dag, noen av dem er helt nede i 12 års alderen og grunnen til at jeg kan si det så konkret er at jeg veit at tante jenta mi er inne og leser bloggene deres daglig. Jeg bare vil si det som jeg mener at det burde vært forbud om og reklamere for slike operasjoner og gi rabatt koder på slike ting, hva tror du skulle skje om jeg hadde gitt mine unger lov til å ta silikon eller restilan og butox for min del så er jeg glad jeg har to gutter som ikke er kommet så langt at de bryr seg om slike ting.

 

 

Takk for at dere stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!