Dette er kommet helsefarlig storfekjøtt til Sverige.

 

 

 

Storfe kjøtt fra syke dyr i polen er kommet til Sverige, Finland og Ungarn dette kjøttet er rett og slett helsefarlig, så da er det vel ikke så lurt og kjøpe storfe kjøtt i disse landene.

Jeg er glad for at jeg ikke kjøper kjøtt i det hele tatt i noen av disse landene, for jeg har ikke vært utenlands på ti eller er det femten år siden sist jeg har vært i noen av disse landene.

Men dere som er i fra noen av disse landene vær så snill og hold dere unna polsk storfe kjøtt, så dere ikke blir alvorlig syke for det blir resultatet for dere som spiser dette kjøttet og det er ikke ønskelig er det vel.

Jeg ble så uvel når jeg så bilder av dyr som faktisk ikke klarte og gå inn til slakteriet selv de måtte slepes og dras i, de kom ikke til slakteriet før etter at dyrlegen hadde reist hjem. Dette kom på nyhetene på tv2 i kveld, skremmende at de har lov og få dyr inn til slakting etter at dyrlegen har reist for dagen. Godt at dette ikke er lov her i Norge her har vi mye strengere regler for slakt av dyr, og at vi har en mye strengere regler innen mat produksjon.

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

VI BLOGGES FOLKENS!!

I dag så har det vært mye å gjøre.

 

 

 

 

Jeg startet dagen med en kaffekopp og en røyk etter å ha blitt vekket av et leven fra naboen to timer før jeg hadde tenkt og stå opp, og så leste jeg noen blogger noe som gjør dagen for min del. Så bar det ned i vaskekjelleren for å sette på to vaskemaskiner, så gikk jeg og den lille karen på bilde en liten morgentur i -17 så det ble ikke noen lang tur for det brå nektet han på og være med og det syntes jeg var godt også. Etter denne turen så var jeg hos legen med utrolig vondt i ørene og halsen, og det viste seg at jeg hadde halsbetennelse igjen og ørebetennelse noe som ikke finnes godt i det heletatt. Og nå begynner jeg og bli drittlei av halsbetennelse for det gjør så utrolig vondt, det med ørene er jo like vondt så i kveld er det helt forferdelig vondt men det får man bare ta med seg.

 

Har også gjort litt husarbeid i dag som å vaske opp, har også støvsugd og vasket hele leiligheten min den er ikke stor rundt 36kvm så det er jo ikke store jobben men når du er syk så var det mer enn nok jobb for min del. Var også nede i vaskekjelleren og byttet fra vaskemaskin til tørketrommel, etter en time så var jeg og hentet klærne og brettet dem sammen og la det i skuffer og skap.

 

Nå sitter jeg og ser på tv reprise på huskestue, det programmet syntes jeg er moro og se på men det er vel ikke alle som syntes det. Skal snart ordne meg en nuddelsuppe, og så sitter jeg og venter på farmen kjendis som begynner klokken 20.00 på tv2 skal også se på bloggerne på tv2-livsstil klokken 21.30 i kveld. Grunnen til at jeg skal lage meg en nuddelsuppe er at jeg trenger noe annet å spise enn knekkebrød, og da blir det varm kveldsmat og så er det utrolig godt syntes jeg godt og billig.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

VI BLOGGES FOLKENS!!

I dag har det vært en fin dag.

 

 

 

I dag så har det vært fint vær med sol og kaldt, på morgenen i dag så var det – 19 grader ute og sol. Det var faktisk deilig og slippe snøvær for nå har det kommet nok snø, men det er vel bare stille før stormen for på torsdag er det meldt mer snø. Vi veit ikke hvor vi skal gjøre av den snøen som allerede er kommet, så hvor skal vi gjøre av resten av snøen som det er meldt da. Vi får bare ta det som det kommer med et smil, men det var godt med en pause fra snøvær ett par dager.

 

Nå er det kveld og nå er det -14 ute og det er passe og inne har jeg fått temperaturen + 19 og det er jo også en bra temperatur.

 

Og jeg sitter og har på tv og skriver innlegg til dere så dere får en oppdatering i kveld også, jeg skriver bedre når jeg har tv på eller musikk slik er det bare med meg klarer ikke å finne på noe uten og ha noe lyd i rommet.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Ny youtube video lagt ut.

 

 

 

Nå har jeg lagt ut en ny video på youtube kanalen min ta en titt da vel, jeg har lagt ut linken til videoen her: 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

En liten oppdatering er på sin plass.

 

 

 

I dag har det vært snøvær helt fram til rundt klokken 16.00 og da kom solen litt fram, nå håper jeg at det blir kaldt slik vi slipper hålke føre. Så i dag har det vært en del hjemme kos avbrutt av de turene vi pleier og ha om dagen, har også vært og handlet litt i dag trengte litt for nå var det ekko i kjøleskapet men det er noe jeg har vært vant til så det er ikke noe nytt fenumen her i huset.

 

I kveld skal jeg spille inn en video som skal ut på YOUTUBE kanalen min, legger den kanskje ut på bloggen også er ikke sikker på om det blir i kveld eller i morgen mest sannsynnelig i kveld.

 

Skal se på farmen kjendis som begynner i kveld klokken 21.40 på tv2 i kveld, og så starter campkulinarisk i kveld klokken 20.30 på tv3 blir spennende og se disse to kjendis programmer som starter i kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Ja da nå er det mandag og ny uke, den siste i januar.

 

 

 

Ja nå er det mandag og ny uke med nye muligheter, det er den siste uken i januar og vi går med stormskritt mot vår. Det går da med lysere tider og det er godt, for da livner det i naturen og da er det mye fint og ta bilder av og da mer og mer og blogge om. Akkurat nå for tiden så har jeg trøbbel med og finne noe å skrive om og det plager meg litt, da må man prøve og få inspirasjon fra andre og det er mange og ta av som kan gi meg inspirasjon. Men gjør du det så husk på en ting ikke skriv helt likt eller ta ordene rett ut fra det andre skriver, lag det til ditt eget for da kan du faktisk bli tatt for og kopiere den personen og det kan bli dyrt for deg og det vil du vel ikke. Så husk en ting lag dine egne innlegg og skriv ikke direkte av enkelte setninger, jeg ble beskylt for at dette er noe jeg ikke hadde skrevet selv og det var ikke mye moro den bloggeren som beskylte meg for dette laget et helvete  men nå har hun forsvunnet ut av denne bloggverdenen her så jeg bekymrer meg ikke for dette lenger.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Alle har drømmer og ønsker.

 

 

 

Jeg har mange drømmer og ønsker, men det er en ting jeg er glad for og det er at man ikke veit hva morgendagen kommer med. Og det er noe en kan være glad for at man ikke veit, både på det positive og negative ting som kan skje hva som morgendagen bringer.

 

Jeg har mange drømmer som jeg ønsker og realisere dem, det er jo bare og ta en ting du drømmer om av gangen og få det gjort for tar du flere drømmer eller ting du ønsker å få oppleve på en gang så er det ikke sikker man får gjennomført alle på den måten du hadde drømt om.

 

Det er mange som har mange drømmer og ønsker om ting de vil gjennomføre, og da det kommer til gjennomføringen så skal jo alt gjøres på en gang og så går noe galt da blir de skuffet. Mitt forslag er og ta en drøm eller ønske og gjennomføre dette først ta et omgangen, for da er det lettere og få gjort dem på en god måte og ikke bli skuffet i ettertid.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Nå får det være nok, slutt og snø eller så snør vi inne snart.

 

 

 

Nå har det snødd i ett siden klokken 12.00 på torsdag og det har jo nesten ikke vært opphold siden den dagen til i dag, skal vist gi seg utover dagen i morgen mandag da får vi håpe at vi har fått nok snø for denne vinteren. Får da håpe vi får en litt kald periode så vi slipper hålke føre, det hadde vært godt men med det rare været i Norge etter snø så blir det mildt og regn og det blir hålke og glatt.

 

Men det er ingen vits å klage for det er vår egen skyld at det har blitt sånn, ja det er vår egen forurensning som har ødelagt klimaet så det er jo menneske skap at vi får for varme sommere og snørike vintere som blir til varme vintere også.

 

Skriver en om slike ting som jeg gjør nå så får jeg vel noen mot meg, men det driter jeg i for tåler ikke folk og høre sannheten så får de la være da.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Hva nå, blir nok sølv på norge.

 

 

 

I kveld så ser jeg på håndball og nå er det pause i VM finalen mellom Norge og Danmark, det ser ut til at det blir Danmark som tar gullet og Norge vinner sølvet for Danmark leder med sju mål. Men det er jo en omgang igjen og da må de snu hele kampen hvis Norge skal vinne gull i dette VM, det ser vanskelig ut at de skal klare å snu kampen for danskene har jo hjemme fordel ved at de spiller i Danmark det kan gå å snu hele kampen til norsk fordel men da må de bli bedre i forsvar for der har vi vært statister i første omgang.

 

Ja nå får det være nok håndball for det er vel ikke alle som er like glad i den sporten som meg jeg elsker all sport så det kommer jo en del innlegg fra meg om sport, dere holder vel ut noen innlegg om dette fra min side skal prøve og ikke skrive så mye om det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Hva sa du?

 

 

 

Jeg satt og hørte eller overhørte noen som satt og pratet sammen, den ene sa til de andre at tenk deg at en blogger bare kan taste ned noe dritt og ta noen bilder så tjener de flere tusener av kroner. Det er faktisk ikke så enkelt det ligger mye arbeid bak bloggene til de som tjener mye penger på bloggen sin, de må jo tilfredsstille sine sponsorer og samarbeides partnere og de har tidsfrister kan heller ikke ta seg ferie for da taper de penger.

 

Og da sa jeg til meg selv hva sa du? De burde prøve selv og se om de hadde klart det toppbloggerne i Norge har oppnådd, tro meg de hadde nok gitt opp før de hadde klart og tjene ei krone. Alle tror det bare er og kaste seg inn i bloggverdenen og tjene seg rik på det over natten, sånn er det faktisk ikke det er veldig vanskelig og oppnå det som for eksempel Sophie Elise har oppnådd på bloggen sin det skjer ikke over natten. Du må skaffe seg samarbeids partnere og sponsorer, ha noen innlegg som slår an og så må du ut og promotere bloggen din så dette er ikke noe du får til over natten.

 

Så tenk dere om før dere sier at det og blogge ikke er en jobb, for det er det faktisk og det er en lang og vanskelig prosess og få det til og bli et levebrød det er ikke bare og skrive et innlegg og ta noen bilder. Du må faktisk få deg en fast leser skare og så må du holde på dem med at hvert eneste innlegg du skriver hver dag slik at du holder på dem og at de gidder og lese bloggen din hver dag ut og hver dag inn. Så ikke si at blogging ikke er en jobb for det er det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!