Dette har jeg foretatt meg i dag.

 

 

 

Sånn er denne krabatens på morgenen han forlanger ikke tur før langt på dag, så her er det stille og rolig helt fram til klokken 10.00. Så jeg har god tid til å lese blogger og planlegge mine egne, men det blir som oftest bare ett til to om dagen. Det gjør jo ingenting for da har jeg jo noen og velge i, noen mener jo at det jeg skriver er helt feil men jeg skriver jo bare mine tanker om en sak og ellers så er det hverdags innlegg og hvordan kan mine tanker og min hverdag være feil?

 

I dag så har jeg nesten ikke hvert på nett etter at vi hadde gått morgenturen vår for det har vært tordenvær og da er jeg ikke på nett.

 

På morgenturen i dag så gikk vi en totimers tur og vi fant mye tomflasker fant også 500 kroner i kontanter, det er jo godt at  folk er slipp hendte på lørdagsnatten etter en fest så kommer det de andre som går morgentur som kommer etter dem og finner det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

Sitter nå og ser på Sverige mot Tyskland i vm.

 

 

 

Ser ut til at Sverige  skal vinne denne kampen og det er jammen godt hvis de vinner, nå som Norge er ute så heier jeg på Sverige. Noen vil vel si herregud de spiller mot Tyskland da sier jeg bare ja da men det er jo bare 19 minutter igjen og svenskene har spilt utrolig bra i dag/ kveld i uholdbare temperaturer men de er kanskje herda etter den varme sommeren vi hadde i fjor. Jeg håper de skal spille finale mot USA og vinner hele Vm  disse svenske jentene for det unner jeg dem virkelig for de er jammen gode til dette, så heia Sverige.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

God dag alle sammen, det er helg og mange har sommerferie.

 

 

 

God dag alle sammen i dag skal jeg på tur ja gå tur, jeg skal gjøre ting som er gratis i dag og det er og bruke naturen. Det finnes så mange fine gratis aktiviteter og gjøre så helger og ferier behøver ikke koste flere tusen kroner, det er jo bare og bruke den naturen som er i nærområdet for det er det over alt her i landet og mange andre steder også.

 

Det behøver ikke og planlegges så veldig heller som man må gjøre hvis man skal på lang ferie i utlandet, da må man bestille billetter og betale der og da. Skal man gå på tur i skog og mark så må man bare ta på seg behagelige klær og ta på seg godt fottøy, der trenger man ikke billett eller noen ting  bare det du skal ha og spise og drikke på turen som man pakker i en sekk som man tar på ryggen.

 

Jeg skal gå en liten morgentur med lille Elvis gutten og det jeg tar med meg i vesken da er noen bæreposer som jeg kan ta med meg de tomflaskene jeg finner, jeg finner penger og ikke bruker når jeg er på tur sånn er det bare.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Har lurt litt på hvorfor disse bloggerene vil melde seg på paradishotell.

 

 

 

Ja som overskriften sier så har jeg lurt på hvorfor det er så mange bloggere som melder seg på paradishotell, jeg har vel kommet fram til en konklusjon som ikke disse bloggerne som var med vil like. Det jeg mener er grunnen må jo være at de i disse ukene/månedene som de er på skjermen så får de mye oppmerksomhet og tjener mye mer på bloggen sin enn de ville gjort uten å være med, jeg sier ikke dette for at jeg er sjalu på dere men det er jo sant for nå har dere jo falt på topplista som en stein.

 

Dere har jo fått flere faste som leser men dere har ikke like mange som før dere var på paradishotell, vi hadde jo hun som var med på sommerhytta hun fikk jo også mange lesere den tiden som hun var på skjermen men hennes lesertall har jo også falt. De har jo dager som de ligger høyt oppe men det er ikke jevnt over like høye lesertall som de hadde de ukene som de var på skjermen.

 

Sjalu er jeg ikke og jeg ville ikke vært med på denne fyllefesten som det er på paradishotell, de driter seg jo loddrett rett ut men det er jo deres sak.

 

Dere får bare stå på folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

God morgen nå er dagen i gang.

 

 

 

Ja nå er dagen godt i gang her i gården, jeg har lest noen blogger og fått i meg kaffen og knekkebrødet. Morgen tryne her eller, trøtt ja det er jeg men det går fort over når vi kommer ut på tur. Det er noe vi skal om ikke lenge, da kan man gå av seg stivheten og se om smertene blir lettere og bære med seg i dag.

 

Har lagt noen få planer for dagen, men neimen om jeg skriver dem ned her for da må jeg jo gjøre alt jeg har planlagt og det er det ikke sikkert jeg får gjort så da er det dumt og skrive dem ned.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

God kveld i stua.

 

 

 

God kveld i stua nå sitter jeg og ser på Rosenborg mot Ålesund, begge lag fikk en utvist før pause og Ålesund leder 0-1 men det kan jo rette seg etter hvert. Men det ser dårlig ut så det ser ut til at Rosenborg blir slått ut cupen nå i fjerde runde, det er jo 15 minutter og gjøre det på men det ser dårlig ut. Nå får det være nok fotball fra min side så dere ikke går lei.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Det er en toppblogger jeg virkelig savner, jeg regner med at dere gjetter hvem det er ja det er Anne Britt.

 

 

 

Hun la ned bloggen sin i februar etter mye dritt fra nettrollene, ja jeg snakker om Anne Britt hun var en veldig inspirerende blogger. Hun tok bilder og la ut oppskrifter på mange av sine fine og gode kaker, men når hetsen ble så stor og da det begynte å gå utover barna hennes så hadde det gått for langt for henne også. Så skrev hun en bok som ga en del ramaskrik, ei gikk til og med til sak mot henne og saksøkte henne for 250000 kroner noe som jeg håper saksøkeren taper eller tapte for jeg har lest det hun hadde skrevet om henne inne på kvinneguiden og det var langt over streken.

 

Hun skriver litt i dette magasinet hun startet men det er veldig lite, det hun skrev der var noe jeg har prøvd ut og jeg kjører det økonomiske tipset hun kom med og det har nå gjort at jeg kan få spart mye mer enn det jeg hadde planlagt.

 

Jeg skulle ønske at du skrev flere gode tips på magasinet som du driver, for jeg leser og plukker opp noe av det eller prøver det ut.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Her har det ikke skjedd så mye i dag.

 

 

 

Det har vært en regnfull dag her i Kongsberg på dagen i dag, har jo gjort noe fra morgenen av og da gjorde jeg som jeg pleier med grønn te og blogg lesing. Så bar det på morgen tur som gikk om museet og opp til ei venninne av meg, der ble det litt kaffe og skravling så gikk jeg og handlet for henne og litt til meg selv mat må en jo ha.

 

Ellers så er det ikke blitt gjort noen ting, jo jeg har jo sovet i dag for det trengte jeg, fikk litt lite søvn i natt men jeg skal ikke klage på det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

Dette er et hjertesukk til dere som må finne feil i alt en bloggergjør.

 

 

Jeg har lenge lurt på hvorfor folk har så imot bloggere især toppbloggere, det fines mange som har utrolig nok så er det veldig mange som er sjalue på de som er topp bloggere. De mener at det ikke er en virkelig jobb dere som mener det får være velkommen og prøve selv, for å si det slik så er jeg ingen toppblogger men jeg mener at dere får se på dem som virkelig jobber ræva av seg for å tilfredsstille både lesere og sponsorer. Det eneste folk gjør når de leser bloggene deres er og lete etter feil eller noe og ta dem på, og finner de ikke noe så plukker de tingene fra hverandre og setter tingene sammen slik at de finner feil. Skriver de et hverdags innlegg og har barn så kan de ikke skrive om dem eller legge til et bilde av dem uten at disse fra blogg politiet inne på kvinneguiden til og legger ut tråder om det om dem der ute, har virkelig ikke de menneskene der noe annet å gjøre har de så mye skrive glede så burde de begynne å blogge istedenfor.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Det er mandag og siste uken i juni.

 

 

 

 

 

Dagen i dag startet med at jeg var så stiv at jeg sleit med og stå opp, men det er jo bare og kreke seg opp og gå i dusjen og stå i den i en halv time i middelsvarmt vann. Så var det bare og sette på vannkokeren for og lage seg en kopp varm grønn te, det har blitt min favoritt om morgenen så leste jeg ett par blogger.

 

Det er siste uken i juni og den får gå som det pleier, så kommer juli der har jeg planer den første uken for da er det jazz festival her i byen den starter den 3 juli og avslutter den 6 juli. De tre dagene så har jeg planer om og se på og høre på musikken, og ellers så skal jeg samle tomflasker ja disse dagene så skal jeg så skal jeg det. For under disse dagene så er det mye ja mye tomflasker, i fjor så fant jeg tomflasker til over 3000 kroner per dag så det blir spennende og se hvor mye det blir i år. Det er det eneste som er planlagt for juli måned.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!