Helgen har vært som helger flest, har skrevet ferdig handlelisten til i morgen.

 

 

 

 

 

 

Helger er for meg lange og kjedelige, helger er vel to etterlengtede fri dager for dere som jobber eller går på skole.

 

Her går stort sett alle dager i hverandre og blir like, sånn har det blitt men jeg skal prøve og bryte det lite varierte hverdagen selv om jeg veit det kan være vanskelig er faktisk bare å bryte ett mønster hver dag så blir det bra til slutt.

 

 

Har også skrevet handleliste til i morgen, jeg har bare renskrevet den jeg hadde forrige uke. Var noe på den jeg ikke skal ha og en ting ble ført på og prisene på varene for det er varer jeg kjøper ofte. Det blir godt innafor budsjettet som jeg har på mat, da kan jeg handle før helgen hvis jeg trenger noe.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Sånn ble denne fredagen brukt.

 

 

 

 

Det ble ingen tur på kafe eller langs elva litt mye vann enda så stien var fortsatt stengt, men det ble tur uansett i parken fant noen flasker det ligger overalt. Har også vært oppe hos venninnen min med kaffe og skravling om alt og ingenting det er godt med noen og skravle med i løpet av dagen for dem har jeg ikke mange av, var også oppe i butikken og handlet for henne så hun fikk i hus det hun trengte for i dag.

 

Har også vasket og ryddet litt i leiligheten min, det tar tid og gjøre det når du bare har en arm som fungerer som den skal men har fått god trening i det nå så det går bedre og bedre med tiden har mine teknikker på alt som må gjøres i hverdagen.

 

 

Nå i kveld har jeg tatt meg en stor skål med fersk kjøtt suppe det var helt nydelig, fikk det av ei venninne fra den tiden jeg gikk på skolen i barn og ungdoms tiden.

 

Nå blir tv titting på meg  for det er jo det jeg bruker kveldene til for ikke tankene skal få for stort utløp og ta for stor plass.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

På tide med en liten oppdatering.

 

 

 

 

Ja nå er det på tide med en liten  oppdatering, alle mine dager er jo veldig like så jeg hadde faktisk ikke noe nytt og skrive om så jeg har jo ikke skrevet noe siden søndag.

 

 

Skrive sperre er ikke noe jeg får gjort så mye med og heller ikke manglende inspirasjon, så jeg skal se ha det blir til i dette innlegget og la tankene ta pause og la fingrene vandre over tastaturet.

 

Blir jo spennende og se hva det blir og ikke blir til, for i det siste så har tankene styrt hva jeg kan skrive og ikke. Hver gang jeg har skrevet og ser over så slettet jeg det hver gang, følte ikke det var bra nok og publisere det var mine tanker rundt det innlegget som aldri ble publisert det var ikke ett det var ett hver dag så sånn gikk det.

 

Så får jeg og dere bare se om det går.

 

 

Men  fra og med i dag så skal jeg prøve å ikke la tankene styre meg og mitt liv, har sakt det mange ganger før og det skjer igjen og igjen.

Nå skal jeg ta meg en tur snart, kanskje en tur innom kafeen jeg pleier og gå på veit ikke om det blir noe av det får jeg se. Kan jo også bli bare en helt vanlig tur, er jo koselig det også å gå en tur langs elva hvis det er åpent for å gå der jeg ønsker har vært stengt en stund grunnet mye vann fra elva og regnet som fikk elva til å gå over sine bredder. Jeg får se hva dagen bringer og det ser jeg ikke før jeg slår meg til ro i kveldingen, det kommer ett innlegg i kveld så får dere også se hva dagen er brukt til.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

 

 

Sånn nå er søndagen blitt til kveld, handlelisten er ferdig skrevet.

 

 

 

 

 

 

Dagen i dag har jeg tatt livet med ro, har jo skrevet handlelisten for ukens handel i morgen. Det første jeg skal gjøre i morgen er å logge meg på nettbanken og føre det som skal føres over på sparekontoen, og det gjør jeg fast hver mandag  og det gjør jeg før jeg går og handler.

 

Nok om min sparing det er til Spania tur og lommepenger, så det er penger som ikke skal røres sånn er det bare. Før ble jo de på røyk og det gjør de ikke nå, og det er jeg stolt av at jeg har sluttet med det.

 

Nei nå får jeg avslutte her og så får jeg gjøre noe annet.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Ja sånn nå er det helg igjen.

 

 

 

 

Hva har jeg brukt denne dagen til? Jo denne lørdagen har jeg gått rundt å tittet i søppel dunkene rundt i byen og dens parker etter tomflasker, ser ut til at det er mange om de tomflaskene for jeg var heldig å fant tre stykker som blir 6 kroner så det var ikke mye og rope hurra for er jo ikke til knekkebrød en gang.

 

 

Skal snart ut på tur nummer 3 snart og se om det er mer og finne,  har ikke store forhåpninger på det har jo akkurat kommet inn og på den turen fant jeg ingenting .

 

 

Lag dere en kjempefin ettermiddag og kveld folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

På ett år har jeg malt noen bilder ingen stor produksjon akkurat.

 

 

 

 

Ja i dag har jeg tenkt å vise fram noen av de bildene jeg har malt det siste året, jeg er ingen flink maler men jeg bruker det som terapi og å komme meg igjennom tordenvær.

 

Ingen av bildene har navn så her er det bare å ta en titt, nå blir det en stund til jeg får malt igjen er tom både for maling og lerreter blir ikke mye bilde av bare fargen hvit spør du meg.

 

Nå kommer bildene.

 

 

 

Dette er bilde 1

 

 

Bilde 2

 

 

 

Bilde 3

 

 

 

Bilde 4 og 5.

 

 

 

Er det noen som liker det de ser og vil at jeg skal male mer kan vipse så jeg kan kjøpe mer maling og flere lerreter, eller sende en melding hvis noen ønsker å kjøpe ett bilde men det tror jeg ingen ønsker for så fine er de ikke.

 

Telefon nummeret mitt er 98310949. Bare seriøse henvendelser.

 

 

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

 

 

 

Sånn så har to regnværs dager gjort sitt med dagen min.

 

 

 

 

 

 

Ja det regnet som har kommet de to siste dagene, har gjort fossen hissig og frådende og flere av mine turområder er jo langs elva og den ene er faktisk fysisk sperret av kommunen grunnet høy vannstand.

 

Men det er jo bare ett lite problem når man ser til nabokommunen Telemark, der er det storflom igjen som på Bø og Notodden sikker videre oppover som Seljord de to første veit jeg det er ille.

 

Men nok om det og over til noe annet som hva jeg har gjort i dag, har gått tur og sett meg rundt selv om det har vært veldig vått. Det skal vist bli ett annen type vær, skal bli fint vær etter værmeldingen å bedømme været ser vi alle i morgen. Skal vist bli sommer igjen men kan jeg stole på det da ikke veit jeg, den som lever får se pleier jeg og si blir greit med litt sol igjen nå.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld og en riktig god natt når den tiden kommer.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Søndag og det er ny måned med nye muligheter.

 

 

 

 

 

Det er 1 september og starten på høsten jeg vil enn så lenge kalle det sensommer,  har i dag vært og er ett nydelig vær har vært på langtur gikk langs elva i solskinn.

 

 

Dette er ett arkivbilde av det turområdet jeg pleier å oppholde meg i, fant en del tomflasker i vannkanten og der har de ikke noe å gjøre folk burde ta med seg det som de ser på som avfall.

 

 

Nå er jeg akkurat ferdig med å skrive handleliste til i morgen,  der er varene jeg trenger oppført med priser og det hele sånn at jeg holder meg innenfor budsjettet på mat. Med de matprisene som er nå om dagen så må man jo også se i 50% disken og ikke minst nedsatte priser på brød og frukt og grønnsaker.

 

 

Er mange planer for både bloggen og livet ellers, skal ikke skrive så mye om det nå kommer mer senere er ikke bare september de planene er det er en langtids plan.

 

 

Nå blir det tv titting er mye sport om dagen.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.