Så er det hverdag igjen i morgen og det gleder jeg meg til, må vel legge til at jeg får advare de som ikke liker enkelte ting i mitt liv.

 

 

 

Først så skal jeg skrive litt om min pinse selv om den har vært noe lang for min del, er ikke så veldig glad i helger og da blir langhelger enda verre når man sitter mo fikkel alene hele tiden. Da får jeg mye tid til å tenke på hvordan alt var bedre før da jeg hadde en familie som brøy seg om meg, sånn er det ikke lenger men sånn kommer det til å være for meg livet ut så da må jeg jo bare lære meg å leve med det selv hvor vondt det er for min egen del.

 

Har vært på en liten tur i dag og da fant jeg fem flasker og det blir ti kroner når jeg panter dem i morgen pluss de tre jeg fant for noen dager siden, så ja det blir 16 kroner funnet i pinsen håper jeg finner noen til sånn at jeg har til toget til lørdagen. Hvis jeg ikke finner flere så har jeg ikke til toget til Drammen, så da blir det ikke noe av den turen for å treffe flere bloggere på lørdag synd men sant det var noe jeg hadde gledet meg til men sånn er det.

 

Har andre ting jeg må bruke penger på og det er mat og sånt for jeg skal i konfirmasjon helgen etter det, da trenger jeg litt til gave til konfirmanten sånn er det kan ikke nevne hvem som er konfirmanten er for da kommer det noen som mener jeg utleverer noen og det vil jeg ikke ha på meg.

 

Så her blir det knekkebrød og potetmos hele uka, så jeg håper på den måten å kunne spare litt ekstra. Her må jeg vel sette inn advarselen sånn at sarte skjeler ikke får noia, de som ikke liker deler av det jeg har skrevet får sette seg på sine hender husk at det kunne vært deg selv som hadde vært i denne situasjonen. Hadde du likt å få beskjed om å skamme deg for at du ikke gir til barnekreft eller lignende.

 

Lag dere en kjempe fin ettermiddag og kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fredag og the voice det er også helg, denne helgen blir lang for den er til og med mandag.

 

 

Ja så er det fredag igjen og det er finalen i the voice, den personen som er min favoritt kom videre til superfinalen nå håper jeg han vinner hele dritten.

 

Dagen i dag har jeg ikke gjort så veldig mye selv om det er fredag, det er det mange kaller langhelg ja det er pinse jeg er ikke så veldig glad i vanlig helger men så blir den enda lenger jaja det får gå da.

 

Jeg skal bruke helgen til å samle tomflasker, sånn at jeg kan spe på med noen kroner og det kommer godt med.

 

Gleder meg til å se hvor mange flasker jeg finner, skal jo noe spennende neste helg og da hadde det vært moro med noen kroner ekstra. Jeg bare har funnet ut at jeg skriver det jeg ønsker når jeg ønsker det, uansett hva andre mener om det at jeg skriver litt for mye om meg selv og min økonomi men ja det er det som opptar meg veldig om dagen.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hei nå er jeg her igjen, og gruer meg til klokken 09.00.

 

 

 

Jeg har ikke skrevet ett innlegg siden søndag tror jeg det var, har hatt ting og skrive om men jeg følte at alt jeg prøvde og skrive var for dumt å skrive om så da forble jeg heller stille sånn er det bare.

 

For det jeg hadde tenkt og belyse er jo en sak som folk ikke liker at jeg skrier om, for det treffer  ett ømt punkt hos noen men alt jeg skriver om er mitt liv på godt og vondt så fra og med nå så har jeg bestemt meg for å skrive om det jeg vil når jeg vil.

 

Gruer meg til klokken 09.00 for da skal jeg til en fysioterapaut som jeg aldri har vært hos, han jeg pleier å gå til hadde ingen ledig tid til meg før 02.06 så da satte han meg opp hos en annen. Jeg veit jo ikke hvem dette er og det er for meg skremmende, nå er det sikkert noen som mener at dette er for dumt men for meg er det ramme alvor for jeg liker ikke noe som er nytt og fremmed for meg da kommer angsten og den er fullstendig lammende for mine tanker og følelser.

 

Nei nå må jeg avslutte dette innlegget sånn at jeg får gjort meg klar til å gå og få gjort det jeg kan i dag, for jeg er  langt unna å være klar til å gå til fysioterapien .

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ja nå er det søndag og helgen er snart over, har skrevet handleliste.

 

 

 

Godt at det er mandag og hverdag i morgen, har da nyt de fine dagene værmessig har jeg vært mye ute på verandaen min lest noen bøker.

 

Men det som har tatt mest tid på å skrive handleliste over det jeg trenger men det ble for mye og gikk over budsjettet med 200 kroner så den måtte kuttes, så jeg måtte fjerne noe som var mindre viktig selv om at det var ikke noe som var mindre viktig men noe måtte kuttes ut.

 

Så nå er handlelista klar og så får jeg se om jeg har alt jeg trenger, havregryn står øverst på lista sånn at jeg får laget meg kjøleskapsgrøt som jeg har til frokost hver morgen.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fredag og helg igjen, blir det bra vær skal jeg bare nyte.

 

 

 

Fredag og det er fint vær så i dag skal jeg gå meg en liten tur og bare nyte været, og så skal jeg bare surre rundt i det vanlige livet og gjøre ingenting tror jeg da haha.

 

Startet denne dagen med å sette telefonen på lading så var det å ta en kjøleskaps grøt og en kopp kaffe, så leste jeg noen blogger som jeg pleier å gjøre hver morgen.

 

Ellers i helgen så skal jeg jobbe litt med handlelisten til mandag, se hva jeg trenger og hva som kan strykes av av det jeg trenger for over 300 kr skal ikke denne handelen gå sånn er det bare.

 

Sånn blir det med en oppstykket og delt uke, er pinsen til neste helg men den tar fra oss en mandag med helligdag igjen men det er den siste hellig helgen som er igjen før sommeren.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Gratulere med dagen Norge, litt om dagen til nå.

 

 

Startet dagen som vanlig med knekkebrød og kaffe mer ble det ikke på meg, skal snart  gå ned på sykehuset og høre litt på korpsmusikk og starte 17 mai og skal ikke gjøre så mye mer enn det.

 

Kos dere med dagen med kaffe, kaker og is og pølser, ta en ekstra for meg for jeg skal ikke ha noen av delene for det har jeg ikke råd til.

 

Lag dere en kjempefin 17 mai.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag har jeg vært en liten tur ut.

 

 

 

I dag så har jeg tatt livet med ro, har vært en liten tur ut og da fant jeg noen tomflasker ikke mange så de sparer jeg opp til en annen anledning men det er godt at jeg fant noen.

 

I morgen er det 17 mai og det er vist barnas dag men det er jo Norges nasjonaldag og det er jo en festdag for alle, jeg skal ikke ha mye festivitas det har jeg ikke muligheten til men se på barnetoget og det korpset som kommer og spiller på sykehuset. Er ikke gøy og feste alene så det blir å se på tv resten av dagen, blir jo greit det også.

 

Lag dere en kjempefin kveld, og en kjempefin 17 mai.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag har jeg kun lagt fokus på å skrive handlelista for uken som kommer.

 

 

 

Ja jeg har måttet legge fullt fokus på handlelisten for den uka som kommer, sånn at jeg har noen kroner til kos på 17 mai og himmelspretten som er på torsdag 18 mai. Så resten av uka kommer det til å gå i knekkebrød og potetmos sånn at det blir en is eller to på 17 mai, sånn er det bare med den saken skal ikke bare klage heller må jo spare på noe for å ha noe ekstra til noe kos.

 

Jeg har jo vært på en liten tur i finværet, nå blir det bare å benke meg foran tv og se mer håndball.

 

I morgen skal vi ha den første vår dugnaden siden 2019, jeg skal være med litt på den. Pleier ikke å være så mange som er med på disse  dugnadene lenger, men ingen kan tvinge folk til å være med på det heller og de kan ikke gi dem som ikke er med bøter som mange borettslag gjør.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag har jeg ikke gjort så mye.

 

 

 

Etter regn og lyn og torden så ble det en fin dag med sol og 19 grader nå er det 15 grader og sol, har vært og gått meg en tur den ble ikke lang men jeg fikk da gått en tur.

 

Nå ser jeg på musikk program som jeg kaller MT på NRK, og der skal jeg bli for jeg skal se på grand prix finalen Euro visjonen heter det vel nå til dags. Det er jo høydepunktet på våren, for meg blir det nok god sove medisin haha blir jo noe langdrygt men skal ha med meg avstemmingen for å se hvor langt opp Norge kommer jeg tror vi kommer blant de 20 beste en plass vinner gjør vi nok ikke gjør vi det blir jeg overrasket.

 

Lag dere en kjempe fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fy for ett vær vi hadde i natt og morgentimene.

 

 

 

Så var vi kommet inn i vår og sommer tider, i natt og morgentimene hadde vi ett kraftig regnvær men fy å det lynet og tordnet også var så ille en stund at de tok strømmen og da er det ille.

 

Jeg er redd i tordenvær har opplevd lynnedslag, så jeg håper det blir en stund til neste gang vi får slikt vær. Men med min flaks så blir det vel mer i løpet av dagen.

 

Vi rår jo ikke over været så må jo bare ta det som kommer, sånn er det bare men det er lov og håpe på at det ikke blir mer torden og lyn på en god stund.

 

Lag dere en fin dag uansett hvordan været er.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.