Denne uka som gikk har vært både og.

 

 

 

 

 

Det har vært en rar uke den som gikk, ja både når det gjelder meg selv og mine tanker og ikke minst været.  Jeg har det litt bedre nå for på fredag så var jeg på samvær med minstemann, og det er jo ett lyspunkt i mitt liv og være sammen med mine gutter.

 

På onsdag så startet agenda her i byen som er en teknologi messe, med mange fine konserter de dagene brukte jeg kveldene på å samle tomgods ble en del fant til sammen fem fulle søppel sekker som jeg skal pante til uken. Ja de må pantes til uka for i uke 27 starter jazz festivalen her i byen, da blir det enda mer tomflaske samling for de fire dagene blir det mye.

 

Har hatt mange rare tanker om meg selv den siste tiden, så da fant jeg ut at det var bedre og holde fred enn å syte om alle de rare tankene på bloggen om hvor dum og ubrukelig jeg er.

 

Har også planlagt mye når det gjelder turen til høsten,  den må planlegges godt og finne de billigste flybillettene og finne ut når jeg skal bestille dem.

 

Kjøpe koffert og alt annet.

 

 

Har også sittet mye foran tv for det er jo EM i fotball.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Det er godt og bli kvitt en dyr uvane.

 

 

 

 

Ja nå har jeg vært kvitt en dyr uvane i noen måneder, ja det er røyken jeg  snakker om og jeg savner den heller ikke å det er jammen godt å kunne si og mene det.

 

Så har vi noen da som ikke vil tro meg men det er jo deres sak, jeg er den som veit sannheten her har ikke kjøpt en pakke med sig til meg selv siden februar bare til andre.

 

Nå kan det spares utover tro det eller ei for jeg veit sannheten.

 

 

Lag dere en kjempefin ettermiddag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Jada det er søndag og snart hverdag igjen, har skrevet handlelisten til i morgen.

 

 

 

 

 

Ja nå er denne helgen snart over og det syntes jeg er godt, jeg liker mandager og  hverdager ellers for da er det litt mer liv i byen kan se andre mennesker.

 

Har gått tur i dag og stort sett er alle gatene helt folketomme, kan ha noe med været vi har hatt i dag lett regn, vind og litt små kald rundt 13 grader på det meste.

 

 

Har holdt hvile dagen stort sett hellig og ikke gjort noen verdens ting, har ligget en del på sofaen og latet meg men det er jo søndag så da har jeg ingen snev av dårlig samvittighet heller.

 

Jeg har skrevet handleliste og regnet på hvor mye det blir alt som står på lista, det ble litt under budsjettet hvis prisene er de samme som i forrige uke.

 

Nå blir det til at jeg skal glo på tv og kose meg med det, for nå er det bare å vente på at det blir mandag.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Dagene går fryktelig fort, alt torsdag i dag og snart helg igjen.

 

 

 

Har gjort det jeg pleier de to siste dagene har faktisk ikke skrevet noe på to dager, er sikkert noen som syntes det er like greit  men det skal ikke få stoppet meg selv om de ønsker det.

 

 

Jeg har en eller to personer som kommenterer med to navn men fra samme IP adresse, er det en så har denne personen fire navn og skriver fra to enheter for IP  adressene er forskjellige. Slutter ikke de og spy ut dritt så tar jeg og svartelister/ blokkerer jeg de to IP adressene fra og kommenterer her på min blogg sånn er det bare.

 

 

Ja disse dagene og ukene går så fort for tiden er det fordi det er sommer eller er det min alder som gjør det, jeg leste det ett sted at tiden går fortere med alderen ikke veit jeg har vel også noe med at jeg gjør mye mer nå på sommeren enn vinteren at tiden ikke strekker til.

 

 

I dag så hadde boligbyggelaget gatefest som de har første torsdag i juni hvert år, en fin ting å ha med gratis brus og pølse til alle opp til flere ganger også.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Jippi i dag fikk jeg tv igjen boksen til tv måtte byttes.

 

 

 

Den boksen kom i går kveld fikk installert den  men fikk ikke koblet den opp til tv for tv boksen var ikke registrert på mitt kundeforhold hos Telia, så jeg måtte ringe inn på morgenen i dag og da var det noen taste trykk fjerne den gamle boksens registrering og så registrere den nye på mitt kundeforhold.

 

Var godt å få sett tv igjen for det har vært noen stille kvelder i min leilighet og mye bråk rundt hos naboen, når du er alene så blir det veldig ensomt uten å ha tv og se på er jammen mye selskap i tv syntes jeg da.

 

 

Har ikke vært så varmt her i dag og det har faktisk vært deilig, vært på mine faste turer og en tur opp til venninnen min på kaffe og en skravlings  var også oppe i butikken og handlet for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte i dag.

 

 

Nå ser jeg på tv og koser meg med det er en del sport spesielt fotball for kvinner, nå er det England mot Frankrike på V Sport1.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Så er denne kvelden blitt sen.

 

 

 

Jøss det er blitt stille hos naboen så da kan jeg driste meg til å legge meg, kanskje dette trøtte tryne kan få seg noen timer på øyet. Har ikke vært så enkelt å få sove her i helgen, så nå tar jeg sjansen på at det forholder seg rolig til i morgen tidlig.

 

 

Har vært mye ute i dag så nå er jeg trøtt og sliten, det tar noe tid å bli ferdig med dette innlegget for øynene glir igjen hele tiden.

 

Så nå sier jeg god natt folkens setter på alarmen på telefonen så jeg kommer meg opp så jeg får handlet det jeg trenger så tidlig som mulig i morgen, jeg er ikke så glad i å handle når det er så mye folk i butikken.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Har nå skrevet ferdig handlelisten, mye er strøket av den lappen som hang på kjøleskapet.

 

 

 

Jeg har en lapp på kjøleskapet som jeg skriver opp alt som jeg  snart er tom for, og så ser jeg over alt jeg trenger på søndag på en ny lapp som er den handlelisten som jeg tar med når jeg skal handle på mandag.

 

Jeg har ikke noe slikt krise lager som jeg har mat og alt jeg trenger for en uke som regjeringen vil at alle skal ha, så skje det en krig eller krise her i landet så ligger jeg dårlig an for å si det sånn det hadde jeg vel gjort uansett.

 

Nei nå får jeg avslutte her sånn at jeg ikke skriver meg langt inn i sørpa her.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Gult er en fin farge på solen og denne blomsten.

 

 

 

 

Har fått blomst utenfor hoved døra vår, den er gul og fin som solen jeg er vist den eneste som vanner og steller den så da overlever den hos oss og hos nabo oppgangen har seks oppganger og to blomster har overlevd.

 

 

Folket på dugnaden ville ha blomster og pynt utenfor døra men ingen gidder å stelle med dem jo jeg da, men jeg buker ikke de andre inngangene og ikke fått beskjed om å stelle med dem hadde jeg fått det så hadde jeg gjort det også.

 

 

I dag har vi hatt kjempefint vær, var tidlig ute på tur i dag og det va godt for da var det ikke så varmt enda. Gikk tur i byen rundt klokken 08.30 og da så jeg noe som fløt i elva det var ett menneske, jeg ringte og fikk tak i hjelp til henne har jeg lest i avisen senere og at hun hadde falt i elva.

 

Fant noen flasker på den turen ikke så mange men noen, tenkte ikke så mye på det lurte på hvordan det gikk med henne det veit jeg ikke så mye om.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Ny måned nye muligheter heter det seg.

 

 

 

 

Jeg startet den først dagen denne morgenen med en kopp kaffe og en brødskive, eller rettere sagt hadde tenkt å ta meg en skive men brødet var begynt å mugge så det måtte jeg bare kaste så det ble en kopp kaffe og greit var det.

 

Så gikk jeg meg en tur ut for å lete etter tomgods er mest å finne på morgenen, men ikke denne morgenen  for å si det pent i går ettermiddag så hadde de tømt alle søppel dunkene i byen så var ikke så mye å finne.

 

Fant noen på ettermiddagen i dag, så det ble en tier men ikke nok til brød så jeg kjøpte meg noen pølsebrød så det blir kveldsmat og frokost i morgen. Håper det jeg har skrevet her er innafor.

 

Denne måneden er pride måneden i år har de ikke regnbueflagget heist noen steder her i byen som jeg har sett, så bildet under er fra ett tidligere år som de hadde heist det ved sykehuset her i byen.

 

 

 

Jeg syntes de kunne heist det i år også, heller ikke på noen av skolene heller synd men sant.

 

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.