Jippi nå er helgen snart over, den har gått fort for en gang skyld.

 

 

 

Ja nå er helgen snart over og det er godt denne helgen har gått fort, denne helgen har jeg brukt på å gå turer og samle tomflasker funnet en halvfull søppel sekk og det er bra på en helt vanlig søndag.

 

Og så har jeg skrevet ferdig handlelisten til i morgen, så da er det bare å gå og handle i morgen tidlig så er jeg ferdig med det.

 

Denne uka starter jazzfestivalen her i byen, den skal jeg bruke til å finne/samle så mye tomflasker som overhode mulig. Det blir nok ikke vanskelig for det er jo de dagene den påstår at folk drikker og koser seg med konserter og drikke, og det pleier da å være veldig mye tom gods som blir kastet og noen legger det direkte i sekken jeg går med det er jo helt greit.

 

 

Det er de dagene også folk mister mye penger og ikke minst bruker mye, jeg har ingen planer og bruke mer enn det jeg pleier til vanlig kanskje unne meg en is og kose meg med.

 

 

Nå sitter jeg og ser på England mot Slovakia ser ut til at England skal dra det i land enda så dårlig de har spilt i dette EM.

 

 

Så skal Spania spille Georgia da håper jeg at Spania drar den seieren i havn, for det hadde vært gøy om de tok med gullet hjem til Spania i år.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Har vært en bra dag, litt leddsmerter må jeg regne med.

 

 

 

Dette er det bildet jeg tok i går og lovet og poste i dag, sånn så er det gjort også som jeg lovet.

 

Dagen i dag har vært bra ikke topp men bra ja er ikke alle dager som er like og godt er det, i dag har jeg hatt en del smerter i leddene mine så da veit jeg at det ikke blir like fint vær i morgen da er det faktisk meldt regn. Får se om det slår til da men det kjennes sånn ut, skal ikke tro på de som melder været man ser det og merker været når det kommer.

 

 

Har vært på tur i dag også men bare noen korte på tre fire timer per tur, med en hvile pause mellom de to turene mine.

 

 

Fant noen flasker i dag også ti i tallet, så det ble noen kroner på disse turene som er gratis å gå.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld, det skal jeg for jeg ser på norske kamper i fotball det var vel ikke noe nytt at jeg ser på sport.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Det ble en fin dag i dag også.

 

 

 

Startet dagen med frokost og en stor kopp kaffe, og leste noen blogger som er vanlig rutine om morgenen. Ble også sittende bak gardinene mine i dag til langt på dag, ja klokken var 13.00 før jeg kom meg ut og da var det venninnen min som ringte meg og lurte på om jeg ville ha kaffe.

 

Og det sier jeg ikke nei til er jo så koselig og ha noen og skravle med, var også oppe og handlet for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte i dag. Da jeg kom tilbake etter handlingen så skravla vi litt til, så gikk jeg ned til byen og tittet litt fant noen flasker til så når jeg kom hjem så gikk jeg og pantet to sekker og det ble 600 kroner som ble satt på sparing til tur, lommepenger og koffert. Skal også klemme inn en tur til Lunne i Telemark for å besøke min eldste sønn som bor der, og da må jeg ha med bursdagsgave til han for han fyller år i juli.

 

 

Det har vært sol og varme i dag her også som hele denne uka, det er jo bra med det været når det er sommer er min menig i alle fall men det kan jo bli litt mye noen ganger og slik var det i dag.

 

 

Fikk tatt ett bilde i dag og det kommer i ett eget innlegg i morgen, orker ikke å starte med dette med å laste det ned på bloggen i kveld.

 

 

Lag dere en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Sånn det ble en fin dag å gå tur på i dag.

 

 

 

 

I dag ble det ikke lange turen gikk ned til byen og ned i parken, der satte jeg meg på en benk og tittet på de som jobber. De driver nå og rigger til jazzfestivalen som starter til uka, det starter på onsdag og holder på til lørdag kveld og natt. De drev også og rigget campingen som jazz gjestene skal kunne campe, er jo mange som kommer utenbys fra. Det blir nok mye tomgods rundt om i byen på disse dagene, jeg skal samle dem opp så krampa tar meg for jeg må jo ha koffert og lommepenger på turen.

 

Er mye å se om dagen er mange som har ferie om dagen, og med fint vær i tillegg så er det mye folk i byen og mange kaster flasker og boksene rett foran beina sine og går da er ikke jeg sen med og plukke den opp sånn at de kommer bort fra naturen og byens gater.

 

Nå blir det å se på fotball EM kamper er jo en del i kveld er det tre kamper, jeg får sett to av dem men resultatet av kam tre kommer i den kampen jeg ser på nå som er  Polen mot Frankrike for Østerrike spiller mot Nederland og Østerrike leder 2-1 og den kampen jeg ser på så leder Frankrike mot Polen 1-0 nå i skrivende stund.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

 

 

Nå skal jeg ut på tur igjen, ikke så lang som i går da tror jeg.

 

 

 

I dag tror jeg blir en helt vanlig tur for jeg kjenner det i beina i dag etter den fine turen jeg hadde i går, blir nok en tur i nærområde i dag jeg veit ikke hva dagen bringer før i kveldingen sånn er det vel for alle er det ikke.

 

Har da startet dagen med frokost og en kopp kaffe, og leste noen blogger som jeg pleier så nå har alt blitt mer normalisert for meg i allefall litt og det er vel bra er det ikke.

 

Nå skal jeg gripe dagen og se hva den bringer, håper dere alle gjør det samme griper dagen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Sånn da er det blitt sen kveld, ble lenger tur enn det jeg tenkte kom hjem for en time siden.

 

 

 

 

Ja i dag ble det en lang tur på meg jeg gikk hjemmefra i 12.00 i dag, gikk da til Knuten og helt opp til toppen. Der oppe var det helt fortreffelig ikke for varmt det blåste godt der oppe, og god sikt men vinden gjorde at jeg ikke klarte å holde mobilen helt rolig så bildet ble litt uklart men hva gjør vel det.

 

Nå er jeg klar for litt mat for det hadde jeg ikke med meg på tur, hadde ikke planlagt for langtur for å si det sånn litt forsiktig. Men det ble en fin tur og en is på vei hjem når jeg fant ett sted og få kjøpt det da, fant en del flasker på denne turen også de kaster jo flasker fra seg på fjellet også og langs vegen ellers så jeg brukte ikke penger fra kontoen min og det som ble igjen ble lagt på sparebøssa mi her hjemme. Og de skal settes på kontoen når jeg skal pante de sekkene jeg har her hjemme, så føres de over på sparing ute av syne så er de utilgjengelig fram til jeg har nådd målet på spare målet og bestiller billettene til flyet.

 

 

Nei nå får jeg lage meg litt mat, kan jo spise varm kvelds fint folk spiser jo sene middager haha.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld og en god natt når det er tid for det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Mandags morgenen ble brukt til en handletur.

 

 

 

Ja som jeg pleier å gjøre hver mandag morgen så har jeg vært og handlet inn for uka,  har også vært innom nettbanken og overført til sparing det jeg pleier hver mandag det ble gjort før jeg gikk og handlet.

 

Har nå fylt det inn i skap og kjøleskap så nå er jeg klar for uka, tok ikke med sekkene med pant i dag det skal gjøres i løpet av uka må bare få fylt opp den sekken jeg startet på i går først så det kan fort bli nærmere helgen.  Panten skal settes på sparekontoen det skal bli til noe jeg ønsker meg, er ikke mye jeg ønsker meg som kan kjøpes får ikke kjøpt lykke for halv pris eller penger i det hele tatt har jeg lært da.

 

 

Så nå er det bare å komme seg ut i det fine sommer været for man veit jo ikke hvor lenge det varer, for den norske sommeren er jo veldig varierende når det gjelder været så nå skal jeg ut og nyte finværet.

 

 

Lag dere en flotters fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Ja sånn nå er handle lista ferdig skrevet, den er planlagt ned til minste detalj.

 

 

 

 

Ja nå har jeg skrevet ferdig handlelisten til i morgen og den er planlagt helt ned til minste detalj som er kostnaden, for den skal ikke være over 320 kroner denne uka for vi fikk jo litt økning på uføretrygden i mai og fram til i mai neste år.

 

Er godt den er ferdig sånn at det bare er og fikse morgenstellet og så bare få på meg skoa og traske meg ned til butikken, så tidlig som mulig for dette med å handle  med alt for mange i butikken sånn er det bare.

 

Skal ikke ha så veldig mye så jeg klarer og holde meg under 200 kroner, for da blir det litt og handle for når helgen nærmer seg for det er ofte jeg trenger noe mot helgen.

 

 

Lag dere en fin fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Denne uka som gikk har vært både og.

 

 

 

 

 

Det har vært en rar uke den som gikk, ja både når det gjelder meg selv og mine tanker og ikke minst været.  Jeg har det litt bedre nå for på fredag så var jeg på samvær med minstemann, og det er jo ett lyspunkt i mitt liv og være sammen med mine gutter.

 

På onsdag så startet agenda her i byen som er en teknologi messe, med mange fine konserter de dagene brukte jeg kveldene på å samle tomgods ble en del fant til sammen fem fulle søppel sekker som jeg skal pante til uken. Ja de må pantes til uka for i uke 27 starter jazz festivalen her i byen, da blir det enda mer tomflaske samling for de fire dagene blir det mye.

 

Har hatt mange rare tanker om meg selv den siste tiden, så da fant jeg ut at det var bedre og holde fred enn å syte om alle de rare tankene på bloggen om hvor dum og ubrukelig jeg er.

 

Har også planlagt mye når det gjelder turen til høsten,  den må planlegges godt og finne de billigste flybillettene og finne ut når jeg skal bestille dem.

 

Kjøpe koffert og alt annet.

 

 

Har også sittet mye foran tv for det er jo EM i fotball.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Det er godt og bli kvitt en dyr uvane.

 

 

 

 

Ja nå har jeg vært kvitt en dyr uvane i noen måneder, ja det er røyken jeg  snakker om og jeg savner den heller ikke å det er jammen godt å kunne si og mene det.

 

Så har vi noen da som ikke vil tro meg men det er jo deres sak, jeg er den som veit sannheten her har ikke kjøpt en pakke med sig til meg selv siden februar bare til andre.

 

Nå kan det spares utover tro det eller ei for jeg veit sannheten.

 

 

Lag dere en kjempefin ettermiddag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.