Dagen i dag har vært grei, fint vær og jeg har vært mye ute.

 

 

 

 

 

Dagen har vært grei været har vært kjempefint, har vært mye ute på tur bare jeg og skauen det var ett koselig selskap. I kveld har jeg gjort noe som jeg ikke pleier å gjøre og det er og slette ett innlegg fra bloggen det er tredje gang siden jeg startet i 2017, jeg syntes det innlegget var for flaut at det sto på bloggen.

 

 

Har også vært og handlet i kveld, så takk til dere som leste det innlegget i løpet av dagen dere vet hvem dere er selv.

 

 

Nå blir det tv titting til langt på kveld.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Dagen i dag har da vært helt grei, ikke noe mer enn det.

 

 

 

 

 

Det har vært fint vær og fint turvær er jo veldig bra, på min vei fant jeg noe tom gods som jeg skal samle opp sammen med det jeg finner resten av denne helgen på mandag.

 

Ja alt av panten skal jeg bruke som feriebudsjett så det skal spares sammen med halvparten av det jeg får i uka som er livsoppholds penger for en uke, jeg kommer aldri til å nevne hvor mye det er for det er min sak men panten skal dere få vite selv om det også er min sak.

 

Har også vært hos venninnen min og handlet for henne, vi satt også og skravla over en kopp kaffe det er jo alltid koselig og ha noen å prate med en gang i blant som oftest en gang om dagen  stort sett.

 

 

Ellers så har jeg ikke gjort en dritt annet enn å gå tur.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Nå kan jeg planlegge og spare til tur med det i mente at jeg drar i november.

 

 

 

 

Og med planlegging og sparing så mener jeg planlegge sparingen, slik at det bare skal bruke penger til mat i uka ikke noe kos bare mat.

 

Blir ikke noe utenom bruk av penger bare spare, kose meg det skal jo gjøres på turen. Ja sånn som livet har blitt på alle plan ja ikke minst økonomisk, så må man velge ferietur eller kos her hjemme jeg velger ferietur og det blir det i november.  Første sparemål er flybillettene  så kommer lommepenger, og så er det mye annet som må planlegges men det kommer jeg tilbake til senere.

 

 

Så ja nå skal det bli mye aksjon på sparekontoen ja øke den, og lite nytelse og kos i livet men det er jeg forbrett på sånn er det bare. Ingen kafe besøk eller noe ekstra til kos i helger eller hverdagskos, samle tomflasker og gå hjelpe andre sånn at jeg sper på ferietur budsjettet.

 

Gleder meg til jeg setter meg på flyet og når jeg setter føttene mine på spansk jord i november, det er ett avbrekk fra hverdagen som jeg selv syntes jeg fortjener.

 

 

Lag dere en kjempefin dag da folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Tannlege er dyrt, men det måtte til.

 

 

 

Livet er ikke bare positivt så nå må jeg advare om litt syting og klaging, jeg har jo lovet at jeg skulle være mer positiv på bloggen men livet er ikke bare positivt og rosen rødt.

 

 

For to uker siden så knakk to tenner i kjeften min, i helgen så var det så smertefullt så jeg bestemte meg at nå på mandag så måtte jeg ta kontakt med tannlegen fikk time samme dag. Det ble en dyr affære, der gikk alle sparepengene pluss litt til så denne uka blir smalhans men det får bare gå. Sier bare pokker ta for der gikk drømmen om en tur til Spania i høst rett vest for min del,  så nå er det bare å starte sparingen på nytt hadde planlagt og bestille billetter i løpet av neste uke nå må det vente tre måneder til for å komme i mål med sparingen.

 

 

Så nå blir det ikke før på ny året jeg får reist, hvis det ikke dukker opp noe som må gjøres. Er alltid noe uforutsett som dukker opp når det er noe jeg gleder meg til, men sånn er livet for alle.

 

 

Jeg får avslutte dette innlegget før det blir for mye syting og klaging fra meg.

 

 

Lag dere en kjempefin dag folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Hurra i morgen er det mandag, har skrevet handlelisten min med mer.

 

 

 

 

Er alltid glad når helgen er over og ny uke starter, er ikke så glad i disse helgene men jeg får jo ikke gjort noe med disse helgene. Har funnet noe å fordrive tiden med de to siste søndagene å det er å vaske klær, har også gått tur og ikke minst skrevet handlelisten min og den er nå helt ferdig den også. Den består av mye frukt og grønt som er sunt og godt, selvfølgelig noe middag også der ser jeg først i 50% kassene og hyllene pleier å være mye i disse på mandags morgen.

 

 

Ja jeg har vasket klær på en søndag hadde siste sjans i dag for de skal pusse opp i vaskekjelleren,  og det skal de bruke tre uker på å male gulv, vegger og tak og kanskje litt til ikke veit jeg.

 

 

Det er fotball på tv Rosenborg leder mot Odd det er nå og det er 3 – 1 ved 85 spilte minutter.

 

 

Lag dere en fin kveld da folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Nå har jeg kost meg litt.

 

 

 

 

Ja jeg har kost meg med litt frukt og grønt, behøver ikke være søtsaker selv om jeg elsker smågodt og sjokolade så skar jeg opp litt agurk og gulerøtter i staver og noen søte tomater og hadde de på ett fat. Det er godt og sunnere enn søtsaker, jeg trenger ikke så mye for å ha litt helge godt skal ikke mye til for å glede meg for å si det sånn.

 

 

Men når jeg spiste litt sånt så ble jeg sulten, da merket jeg godt at jeg ikke hadde spist siden frokost så nå må jeg få i meg litt mat to tomater en gulerot og tre staver fra en agurk var litt lite. Så nå skal jeg ta meg en brødskive eller to med kaviar på, det får være nok mat for i dag.

 

 

Skal se litt mer på tv så er det bare å finne senga/sofaen og legge meg godt til rette, er veldig trøtt og sliten i kveld har jo vært mye ute i dag selv med litt regn av og på.

 

 

Lag dere en fin kveld og en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Så var denne lørdagen snart blitt kveld, nå ser jeg på fotball.

 

 

 

 

I dag startet jeg dagen med frokost så ble det tur, det er litt kjølig om dagen med litt lett regn men hva gjør det man får tenkt litt klarere og får med det ryddet litt i tankene noe som må til.  Hadde tenkt meg på kafe men jeg hadde glemt å føre over noen kroner til det, sånn kan det gå for jeg hadde ikke planlagt den kafe turen jeg får bare ta det igjen til uka hvis jeg husker det.

 

 

Nå sitter jeg og ser på fotball for jentene det er Rosenborg mot Stabekk, til pause så leder Stabekk men Rosenborg kommer nok sterkere tilbake etter pause. Jeg holder med Rosenborg både jenter og gutter, i år også så er det jentene/damene som gjør det best moro er det gutta/herrene sliter har jo noen gode kamper i år håper de også kommer seg opp igjen.

 

 

Det er tydelig at høsten som har kommet og det har blitt slik at det er tidlig mørkt ute om kvelden, og da er det veldig smart og begynne å lete fram refleksene i dag ja i dag og heng de på de jakene du bruker nå om dagen. For å bli sett og ikke sette deg selv og andre i farlige situasjoner, du blir vanskelig for bilistene i mørket og svart asfalt og mørke klær som mange går med om dagen. Det er ikke tøft og være selv forskyldt bli påkjørt og skadet og i verste fall dø, og stakkars de som kjører på deg og det er de som må leve med og plutselig har forvoldt en person skadde eller død.

 

 

Nei nå må jeg avslutte dette innlegget før jeg roter meg helt bort.

 

Lag dere en kjempefin kveld folkens.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

 

 

Ja ja så er det helg igjen, i dag var det inne vær.

 

 

 

 

Ja ja så er det helg igjen disse dagene og uka går så fort, i dag er det fredag og helg og så er det mandag og plutselig er det fredag igjen hvor ble det av de dagene i mellom det lurer jeg på. Tiden flyr i fra deg men det er i grunn greit for meg, i dag har det vært sånn på ekte ett dritt vær regnet har spruttet ned og vært kjølig ja det har vært inne vær i dag. Jeg har ikke holdt meg inne for det er ikke meg, jeg tok på meg en regnjakke og gikk ut døra for regn og guffent vær stopper ikke meg. Hadde jeg måttet sitte inne så hadde jeg blitt sprø ja sprøere enn det jeg er fra før, hadde vel flydd på veggen hvis det hadde skjedd jeg må ut for å bytte mening om meg selv og mitt sånn er det bare for min del.

 

 

Eneste stedet jeg ble klissvåt var på føttene joggesko med hull i sålene er ikke ett smart fottøy i regnvær men det er det eneste fottøyet jeg har for sommer og ut denne høsten, er for tidlig å ta på seg vinterskoene nå så kaldt er det ikke enda for å si det pent da hadde jeg vel blitt sett rart på har jo andre sko men de skal og kan ikke brukes i regn det er de for pene til.

 

 

Var oppe hos venninnen min og skravlet over en kopp kaffe eller to, var også og handlet til henne så gikk jeg hjem igjen for da satte regnet inn igjen så det var bare å komme seg hjem. Da jeg kom hjem så følte jeg meg som noe katta hadde dratt med seg hjem på søndag morgen ha ha, det er noe jeg pleier å si når jeg føler meg som ei drukna katte.

 

 

Nei nå  får jeg avslutte dette innlegget før jeg skriver meg langt ned i søla.

 

 

Lag dere en fin kveld og en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Det er mye som kommer i postkassa, spesielt reklame.

 

 

 

 

Ja daglig så flyter postkassa over av reklame, så nå har jeg skaffet meg slikt klistermerke reklame uønsket. I dag fikk jeg ett brev som jeg selv hadde sendt til meg selv, tenke seg til at det tar over en uke fra jeg sender det til jeg fikk det i postkassa mi. Må jo sende meg selv noen oppmuntrende ord noen ganger, for det har seg slik at det er lenge mellom hver gang får annet enn regninger og reklame i posten.

 

Nå som jeg har satt klistermerket nei takk til reklame og uadresserte brev, så da er det bare regninger så det kan gå uker før det kommer noe i postkassa mi  derfor skriver jeg ett brev hver måned til meg selv. På startet av året så skriver jeg tolv brev, blander godt og sender ett hver måned da veit jeg jo aldri hvilket som kommer når og det er litt moro for noen ganger kommer ett flaxlodd i tillegg.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

 

Aud – Marit.

Regn og vind ute det gjør ikke meg noe, ut må jeg uansett deilig med litt vind.

 

 

 

Regn og litt vind gjør meg ikke noe verdens ting, det sprutregnet ikke bare lett regn og lett vind gode temperaturer. Da er det bare å ta på sko og gå seg en tur, det var faktisk deilig å være ute vonde ledd har jeg råvær men hva gjør vel det får ikke gjort noe med været og det er jo høst nå.

 

Det er jo ikke det mest interessante å lese om været, men det var min dag i dag og jeg gikk tur i regnet.

 

Så nok om det og mer om noe annet pleier jeg og si, bare som en liten og flytende overgang til noe annet.

 

 

Sto tidlig opp i dag selv om jeg ikke behøvde det det bare ble slik, så da ble jeg sittende og se på tv og spise frokost jeg er ikke så veldig glad i mat for tidlig på morgenen men i dag var jeg faktisk sulten for jeg spiste ikke noe etter tre i går.

 

 

Venninnen min ringte meg så jeg gikk opp til henne og vi skravla over en kopp eller to med kaffe, var også oppe og handlet for henne så hun fikk i hus det hun trengte.

 

 

Nå sitter jeg og venter på Fjellhytta som begynte i går, er greit med noe annet enn reprise som det har vært mye av i sommer.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.