Ny dag en ting er litt synd det er at det regner.

 

 

 

En ny dag startet med regn så nå er det nok blank hålke over alt, men hva gjør vel det for med regn så forsvinner vel snøen håper jeg. Nå vil jeg ha vår og lysere tider, men det er vel noe jeg bare drømmer om vi er bare i slutten av februar ja det er 29 februar og det er litt over 3600 personer som kan feire sin fødselsdag på ekte grunnet skuddår i år.

 

Jeg startet dagen med en lett frokost ett knekkebrød med ost på, og ikke minst en kopp kaffe for å få startet dagen med å våkne til litt og det er godt det bare slappe av med frokosten og en glovarm kopp med kaffe.

 

Skal på tur uansett vær for å bevege seg ut i frisk luft er sunt både for kropp og sjel, og få inn nye syns inntrykk og en ting til er at jeg får luftet og sortert tankene som ikke alltid jobber på min side. Her er det bare å ta en ting om gangen først må jeg komme på rett side økonomisk ha en buffer sånn at jeg kommer i rute med regninger, så er det resten som psykolog og en reise som står for tur.

 

I morgen starter en ny måned med blanke ark, da er det bare å sette alle kluter til for og komme meg opp og fram i livet.

 

Nei nå får jeg avslutte her før jeg skriver meg fullstendig ned i søla.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Nå sier jeg god natt.

 

 

 

I dag har det vært sol og fint også ganske varmt, vannet renner nedover veiene grunnet snøsmelting. Jeg har gått med brodder på tur for vann oppå isen gjør det utrolig glatt, godt å føle og vite at jeg går noe tryggere med dem på.

 

Har vært mye ute i dag vært innom og tittet oppe på markedsplassen som er kirketorget her i byen, som det har vært fra tidenes morgen for Kongsbergs marken som det heter her i byen og byen har 400 års jubileum i år. Har funnet og samlet sammen noen tomflasker i dag også, ble en ti femten flasker og bokser til sammen det er 20 til 30 kroner og det er ganske bra for en dag nå vinterstid.

 

Nå får det være nok for i dag så kommer jeg sterkere tilbake i morgen, så nå sier jeg bare god natt til dere alle.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Årets første store vårtegn.

 

Mye snø og vakkert vårtegn i dag så jeg disse fine gåsungene, jeg måtte bare ta dette bildet fra morgenturen. Da jeg gikk opp til venninnen min etter at jeg hadde vært oppe på marken som er hver vinter her i byen, før var det tivoli og greier men det er det vist slutt på og det er like greit nå er det slik som det var fra gammelt av mat boder og andre handelsboder mest jugel og tull.

 

Lag dere en kjempefin kveld, jeg skal se jentene/damene våres spille håndball på tv2 rundt klokken 19.00

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Nå er handlelisten renskrevet klar, vært mye på tur.

 

 

 

Dagen startet med frokost og så bar det ut på tur, det var faktisk deilig og så fant jeg en full pose og en halvfull med tomflasker. De skal samles opp og skal pantes på fredagen, samler opp og panter en gang i uka det blir mer av det enn og pante hver dag.

 

Har også renskrevet handlelisten med pris på varene, da holder jeg styr på hva som blir brukt og om det er noe igjen på matbudsjettet sånn at jeg har noe igjen å handle for på fredag eller om det er noe jeg trenger utover uka. Det jeg har skrevet opp nå beløper seg til 271 kroner, for jeg trenger ikke brød og knekkebrød for det har jeg det er bare middager og litt pålegg. Har ikke skrevet opp syltetøy for det har jeg igjen, trenger bare leverpostei og kaviar, middager trenger jeg bare fiskekaker og kjøttpølser har litt annet fra mandagen så da trenger jeg ikke så mye.

 

Røyke slutten går kjempefint og nå er jeg snart i tredje uka, forstår ikke hvorfor jeg ikke har klart det før nå. Jo jeg har jo nå bestemt meg for at nå må jeg slutte, og nå er plan og tanker satt ut i livet og har klart meg veldig bra.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Noen ganger så går dagene veldig fort, men denne uka var det mitt tids perspektiv som gikk for fort.

 

 

 

Jeg våknet opp i dag og var sikker på at det var søndag og ikke lørdag, jeg oppdaget det ikke før jeg skulle inn på telefonen for der sto det lørdag 24.02. Ja ja så var jeg da ferdig med handlelista til mandagens ukehandel ferdig skrevet i dag, da tenkte jeg med meg selv alt som er ferdig i dag trenger jeg ikke gjøre i morgen haha.

 

Har vært på en lengre tur i dag i det fine været, fant noen tomflasker noe som er helt greit de skal samles sånn at det blir litt flere i løpet av ei uke. Jo mer blir det på sparing ja jeg har nå muligheten til litt sparing, etter at jeg sluttet å røyke så er det litt som kan gå på men ikke all verden nå helt i starten. Når jeg kommer på pluss siden for nå som alt er blitt så mye dyrere ellers i samfunnet som mat og alt annet som har økt i pris, er ikke bare å sette av all verden men slik er det med alle nå håper priser blir litt lavere men det skjer ikke dette året. De som styrer mener jo at de skal kunne se at det skal bli bedre og at det skal bli vanlig folks tur, tror ikke jeg noe på men vi får vente og se og om at de som styrer tar til vettet noe jeg fortsatt ikke har troen på.

 

Er mye fin håndball denne helgen, er gutta sine semifinaler i cupen på tv 2 sport 2.

 

Lag dere en fortsatt fin dag videre.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Dagen i dag har vært veldig fin.

 

 

 

Dagen startet med regn og litt snø, veldig vått og sørpete men veldig fin. Har vært en deilig dag med mange gode samtaler, har hatt samvær med god gutten i dag så det har virkelig vært en drømme dag.

 

Skal snart avtale ett samvær med eldste mann også, da blir det nok en tur til Lunde i Telemark på meg det er ett sted jeg bare har sett bilder og på tv aldri vært der.

 

Nå er det avslapping og å se på tv som står på timeplanen, er sliten etter en fin dag og da syntes jeg at jeg fortjener en avslappende kveld.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Gårsdagen gikk veldig fort ja så fort at jeg ikke rakk og skrive noe, så jeg tar å har ett sammendrag av begge dagene i kveld.

 

 

 

 

Det ble en lang overskrift men det ble bare sånn, når en skal ha to dager på ett og samme overskrift.

 

Dagene mine er veldig like som å gå turer og kose seg ute, har vært veldig mildt og fint vær begge dagene så da ble de mest brukt ute.  Jeg fant noen tomflasker på disse to dagene, tok vanlig pant på 50 kroner og en flaske a 2 kroner og  trykket på røde kors knappen og vant 150 kroner de satte jeg inn på sparekontoen i den andre banken som jeg har hatt siden jeg var barn. Den banken har byttet navn til sparebanken 1 før het den Sandsvær banken, nå har jeg 200 på den og det skal bli mer for det er der panten skal inn. Håper det blir en del for jeg ønsker meg en tur, skal ikke skrive noe om hvor og når men det blir tur i år en gang.

 

Går over all forventning med røyke slutten har hatt sug etter det en gang, men ga jeg etter nei ikke tal om for nå er det slutt.

 

Har bare latt humla suse noen dager nå og gjort bare det jeg har lyst til, på fredag skal jeg på kafe med guttungen skal ha samvær med minsten.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Så er nok en dag gått, fikk handlet inn det jeg hadde skrevet på lista mi.

 

 

 

Ja så er nok en dag gått i dag har jeg slitt litt med å holde meg røykfri, men det gikk greit har ikke tatt en eneste en på over en uke og kom meg igjennom denne dagen også. Har vært ett greit vær i dag, så jeg har vært mye ute på tur fant noen flasker som jeg skal spare opp sånn at det blir litt i løpet av uka.

 

Nå ser jeg på tv Norge bak fasaden om disse corona tiltakene og vaksinene, er litt spennende å se hva som blir sakt og gjort av motstanderne av de tiltakene og munnbind brenningen.

 

Skal slappe av og gjøre hva jeg selv ønsker, bare ta livet med ro for da kan det hende jeg får sove i natt for det fikk jeg ikke natt til i dag.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld og en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Sånn nå er helgen snart over, hurra i morgen er det mandag.

 

 

 

 

Ja så har en helg gått og den har gått fint å være røykfri en helg, slik skal livet mitt være fra nå som den har vært i en uke nå.

 

Har i dag finjustert handlelista mi sånn at den er godt innafor matbudsjettet mitt, skal holde det til 300 kroner i uka på mat.  Nå har jeg faktisk lagt inn ett kafe budsjett i måneden, sånn at jeg kan med god samvittighet kan ta meg friheten til å gå på kafe uten at det går utover noe annet.

Det er en ting på budsjettet som er kuttet og det er klesbudsjettet, det er kuttet ned til null trenger ikke noe enda og må jeg ha noe så skal det kjøpes brukt.  Har også satt opp sparing i budsjettet mitt, ja en fast sum i uka det er noe som jeg kan gjøre nå som jeg har kuttet røyken.

 

Jeg er faktisk stolt nå som jeg kan sette en sum fast til sparing, og at jeg kan gå på kafe med ett eget budsjett pr måned det er noe jeg aldri har kunnet gjøre. En del kutting både her og der måtte til for å kunne øke andre steder, livet blir ikke mer kjedelig av og kunne spare mer enn det jeg noen gang har gjort.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

 

 

Så klart klarer jeg det jeg har bestemt meg for.

 

 

 

Jeg har kommet meg igjennom nesten den første uke helt røykfri, er jo litt godt og kjenne på en mestringsfølelse og stolthets følelse over å klare dette. Da er det bare å stå på de neste ukene, men å falle for noen utskeielser for det er jo de som prøver alt de kan for å ødelegge for meg. Det gjør meg direkte faen i volds jeg skal ikke sprekke for det er ett nederlag, jeg har bestemt meg det er kun jeg som kan holde ut.

 

Har vært ute på hålka i dag men med gode brodder går det helt fint, fant noen flasker i dag også godt å ha den inntekten ekstra som det er å samle tomflasker. Nei nå får jeg stoppe og ikke klage mer på det at jeg  må samle tomflasker, men med denne dyrtiden som er nå så er det slik selv om røyken er kuttet.

 

Ikke si til meg at dette klarer du ikke for da flyger det en faen i meg, ja da skal jeg motbevise at den som sier at jeg ikke klarer det tar grundig feil den som ler sist ler best og det skal bli meg i dette tilfelle.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.