Er det bare meg så får det bare være slik.

 

 

 

Det er slitsomt å ikke ha noen som bryr seg om hvordan jeg har det ja du så at jeg skrev hvordan jeg har det, må sitte helt alene med alt som er vanskelig i livet. Heldig dere som har familie som bryr seg om hvordan du har det, sånn har det ikke vært for meg i over ett år nå for i januar 2019 så døde den personen som var den eneste i min familie som brydde seg om meg og mitt og spurte hvordan jeg hadde det. Jo da jeg har ei venninne som kan forstå seg på det å slite psykisk men det er ikke det som er vondest akkurat nå, det er det faktisk ensomheten som er det tyngste å bære akkurat nå men det er det ingen som vil høre noe om for jeg er ikke vert det å ha noen i nærmeste familie som gidder å bry seg om de har vel nok med seg selv og sitt så da får det bare være slik som det er nå i resten av mitt liv. Er jo nå meningen at jeg skal sitte kveld ut og kveld/dag helt alene, jammen godt jeg har bloggen som jeg kan skrive det ut av systemet.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fin dag ja, kokt grønnsakssuppe fra bunnen av.

 

 

 

Kjempefin dag selv om mørke skyer truer i horisonten  så har dagen vært fin ikke for varm å selv om det har regnet litt så rakk en ikke å bli våt av det.

 

Nå har jeg satt i gang kjelen som jeg skal lage grønnsakssuppe i, det er bare å bruke de grønnsakene du ønsker jeg har laget den med purre, gulerøtter, potet, kålrot og blomkål og brokkoli. Det er de jeg bruker til min grønnsakssuppe med litt grønnsaksbuljong som setter en spiss på suppen så dette skal bli kjempe god som den pleier, så da ser folk at jeg kan lage mat jeg også og ikke bare sier at jeg har gjort det.

 

 

Det var det jeg handlet inn i går, så det ble vel bruk av pengene når jeg kan lage suppe til tre middager og man kan bruke grønnsakene til andre ting som til fisk og kjøtt som jeg har fra før i fryseren sånn er det med den saken.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Ja da.

 

 

 

Ja da det ble en god natt i natt jeg sov hele natten og det var faktisk veldig godt, våknet frisk og opplagt så nå kan man jo bare gripe dagen og alt hva den har og tilby meg. Det er nok ikke mye den har å tilby meg men jeg tar det som det kommer, så da startet jeg med og spise meg en god frokost som besto av ett knekkebrød med ost med en kaffe kopp til som min frokost alltid må bestå av. Det finnes dem som mener at jeg ikke spiser nok fordi jeg ikke skriver om det på bloggen, må man virkelig skrive om alt en spiser i løpet av en dag for å tilfredstille noen da hadde vel bloggen blitt noe kjedelig for hvem er det som vil vite det da.

 

Jeg skriver om min hverdag og det som skjer om dagen ikke bare det jeg putter i kjeften hver dag og til hvert måltid, så bare slapp av jeg skal skrive om det som faller inn som kan være noe som er vert og dele og det er vel noe jeg bestemmer selv og ikke hva en leser vil at jeg skal skrive bare fordi den leseren tror at jeg ikke lager meg mat.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Nå er det vel på tide å finne senga her.

 

 

 

Ja nå er det på tide å finne senga her i gården, for man må jo lade batteriene til dagen som kommer i morgen. Og håper den blir bedre enn i dag for i dag har jeg følt og kjent meg utrolig sliten, og da kan man jo si at man ikke har hatt noen god dag når man føler seg utslitt fra en har stått opp.

 

Så i natt ønsker jeg meg en hel nattssøvn og ikke bare tre timer i løpet av natten for da blir morgendagen helt lik dagen som i dag, sliten og fysiske smerter av det man kan også få smerter psykisk og hvis du sliter psykisk fra før så blir det enda verre enn det du pleier og ha det ellers.

 

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt tilrette under dyna, skal da se om jeg er av de heldige utvalgte som får sove en hel natt eller hur er jo ikke sikker jeg er så heldig men halve natten hadde vært det minste jeg hadde satt som krav.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Tok med meg de tomflaskene som jeg hadde på kjøkkenet og handlet litt.

 

 

 

 

Ja jeg tok med meg den litt under halve sekken med tomflasker og handlet litt for dem mat for tre dager, det ble 75 kroner for de tomflaskene så det ble til og med penger igjen ja hele 24 kroner igjen kjøpte bare dato varer til halv pris. Man kan spare mye på det å gå i de halvpris kjølene som står i butikken, varene er jo ikke ødelagte selv om de nærmer seg dato holdbarheten og er ikke det etter de har gått ut heller man må jo bruke øya og nesen så merker en jo det.

 

Så på den måten kan man få mye for pengene når du gjør det som en vane og se om de har noe som du vil ha i disse kjøle diskene og kurvene som står rundt omkring, jeg har gjort det som en livsstil og gjøre det når jeg handler så får du mye mat for tre hundre kroner. Kan ikke kjøpe det til full pris for da hadde det blitt bare halvparten, og da hadde en man måttet la være og spise noen dager og det er faktisk ikke sunt heller alle må jo ha i seg tre måltider om dagen minimum spør du meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

Så har nok en dag kommet og gått.

 

 

 

Ja nå har nok en dag kommet og gått mot kveld, det startet med at jeg sto opp og jeg satte meg ned med nettbanken og betalte noen regninger. Jeg veit jo at det er noe alle må gjøre men når du ikke får så mye i uken, det runder ikke 2000 kroner en gang i uken men da regningene kom opp i 1600 kroner så ble det ikke mye igjen. Da var det godt at jeg hadde litt mat igjen fra forrige uke, så jeg trengte ikke å handle noen ting i dag og skal ikke resten av uka heller. Jeg skal jo ut å pante flasker i morgen så da får en håpe at det blir en del ut av det, sånn at jeg har noen kroner ekstra ellers så blir det skralt med mat denne uken. Kan jo spise tomat suppe og nudel suppe resten av denne uken, har jo også litt fisk igjen også så det er ikke fullstendig krise. Man må jo betale regningene sine, håper ikke at det kommer kritikk på at jeg skrev dette men kommer det så kommer det da mener jeg som dette ja men du fikk jo uføre trygden din den 20 hvordan kan det være tomt ni dager etterpå. Jeg får ikke trygden min selv for jeg har forvaltning på nav så jeg får en vis sum i uka som jeg har valgt selv, ikke alt for de står jo for en del av regningene og jeg må ta for eksempel telefon, medisiner og andre som ikke har med hus å gjøre.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Nei nå er det vel bare igjen og se om lakenskrekken har sluppet litt.

 

 

 

 

Nei nå er jeg trøtt nå men man må se om lakenskrekken har sluppet litt, har slitt med det noen dager nå er så trøtt at jeg stuper omtrent men så fort jeg treffer lakenet så er jeg lys våken og får ikke sove. Man sovner ikke om dagen man svimer av på grunn av utmattende sliten og varmen hjelper ikke til akkurat, men nå som det har regnet i hele dagen og har ikke hatt temperaturer så mye over 20 grader i dag. Så da er det ett håp om å få sove kanskje en time eller to mer kan jeg vel ikke forlange for jeg vil ikke virke storforlangende heller.

 

Så nå er det vell på tide å finne senga og kneble beinhaugen, ta en titt på baksiden av øyenlokkene og håpe på litt søvn.

 

Med disse ordene ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er det og sette seg ved tvn og se på at Rosenborg banker Brann.

 

 

 

 

 

Ja nå trenger trønderne en riktig god opptur for det har dem hatt bare værmessig, så derfor så håper jeg at Rosenborg slår Brann ned i støvlene i Bergen på Brann sin hjemmebane. Det hadde iallefall Rosenborg og Trondheim fortjent, for dette har vært en lite oppløftene sesong start.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Pizza er like godt på en søndag som til alle andre dager.

 

 

 

Jeg har nå tatt en ferdig bunn som jeg har lagt på rester av middager jeg har hatt som fyll, nå står den i ovnen mens jeg skriver dette innlegget så det skal bli godt med en pizza nå snart. Jeg gleder meg noe så til å spise den, det er litt taco rester og kjøttdeig og tomatsaus som jeg hadde på fredag og tacoen hadde jeg i går. Er ikke ofte jeg har pizza bare når jeg har noen rester som passe å ha på en, god er det uansett om man har det annen hver dag eller hver 14 dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Planer for sommeren og høsten har jeg bare en av.

 

 

 

 

Ja jeg har bare en plan for sommeren og høsten, det er at jeg skal i konfirmasjonen til min eldste sønn til høsten og det er min eneste plan for denne sommeren. Har funnet ut at mitt liv er ikke så enkelt å planlegge noenting for her må en ta dagene som de kommer, for man veit jo ikke hvordan dagen er før en har kommet seg opp om dagen.

 

Så dagen før jeg skal i min sønns konfirmasjon så veit jeg at jeg ikke kan gjøre så veldig mye for ellers spiller ikke kroppen min på lag med meg, og det ville ha vært veldig dumt på en så stor dag for min god gutt og heller ikke noe mindre for meg og da vil jeg prøve å være i så god form som mulig sånn er det bare med den saken.

 

Så det er den eneste planen jeg har for denne sommeren og høsten, ellers så får en ta de andre dagene som de kommer. Men det kan da bli en fin sommer selv om man ikke har noen planer, skal iallefall bruke de dagene bra ved og bruke naturen rundt meg her i Kongsberg til litt fisking og turer ellers blir deilig det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.