Ny uke og det er siste dagen denne måneden.

 

 

 

Uken startet med både regn og sol, en ting er sikkert det er at det er mange fine høst farger ute det kan ingen ta fra oss. Har gått en del tur i dag i naturen hvis man kan kalle det og gå i parken som å være i naturen, men uansett så er det mange fine farger på trærne og det er jo et sikkert tegn på at det er høst. Dette høres sikkert litt rart ut for mange men jeg gleder meg til vinter snø og kulde for da har jeg ikke så mye smerter i kroppen, jeg er jo ett vinterbarn og i starten av desember så fyller jeg femti år det blir ingen feiring denne dagen har ingen og feire med så det lar jeg være.

 

I morgen så starter en ny måned og da har en nye muligheter, jeg har noen planer men det har jeg ikke planer om og skrive så mye om her nå for hvis jeg ikke klarer og gjennomføre dem så vil jeg føle meg mislykket. Det er noe jeg ikke vil for det bryter ned selvtilliten min igjen og det er det ikke vært, så det er bare og følge med og se hva som skjer annet har ikke jeg og si. Nå sitter jeg og venter på finalene i friidrett 5000 meter og 400 meter hekk kan jo bli gull i begge finalene.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit

 

 

Har hatt en rolig og fin søndag.

 

 

 

Ja i dag så har vi\ jeg hatt en stille og rolig søndag, har jo ikke noe valg slik formen har vært i dag med svimmelhet og smerter i hele kroppen. Har jo vært på de turene som gullgutten min for han må ut uansett hvor dårlig jeg er, han skal ikke li under min sykdom og det har han aldri gjort sånn er det bare. Har vært mange korte turer for det sier kroppen min i fra om, kan jo ikke gå lenger enn at jeg klarer og komme meg hjem igjen heller. Sånn har dagen vært en time på sofaen og så en tur med lille gutten og sånn har dagen forløpt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Ja så er det håndball på tv2 for damene Norge mot Japan.

 

 

 

 

 

Den starter nå om ikke lenge den starter klokken 18.25, det blir jo spennende og se hvordan det går mot Japan de har jo slått alle i denne oppkjøringsturneringen. Syn for Heidi Løke som har fått en meniskskade så da ryker VM i desember, men man får jo sette sin lit til dem som er igjen for det er jo gode håndballspillere.

 

Kan jo ikke annet enn å heie på de vi har, det er jo vi som seere og pressen som setter for høye målsetninger for dem og for stort press på dem. Og vi som ser på blir skuffet om det blir en tredje plass det er jo en pallplass og det skal vi ikke klage på, men slik har det blitt når vi og pressen setter det slik at ingenting annet enn gull er bra nok.

 

Da sier jeg bare vi kan jo ha ett VM som vi sender pressen ut på banen og skal spille en kam selv så skal vi se hvordan det går, de kampene hadde jeg likt å se ha, ha.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Isabel Raad jeg satt med tårer i øynene i kveld.

 

 

 

Ja i kveld så satt jeg og så på skal vi danse og da jeg fikk høre historien din Isabel så fikk jeg tårer i øynene, ja jeg gråt en skvett og lurer på hvor var de voksne som skulle ta vare på deg og de som virkelig skulle ha grepet inn. Jeg tenkte hva var det som for rundt i hodet ditt når du bare tok med deg bamsen din og satt og ventet på barnevernets trapp, det må ha vært vondt og skummelt og sitte der alene og måtte ta saken din i egne hender takk gud for at de tok deg på alvor og hjalp deg så du fikk noen gode fosterforeldre. Du er ei ung dame med bein i nesen men du har det nok ikke helt enkelt nå heller for dine første leveår har jo sikkert preget deg senere i livet, jeg syntes du er ei tøff ung dame som har hatt det vondt i dine første 10 11 årene av ditt liv det må jo ha preget deg. Jeg veit ikke om du kommer til å lese dette innlegget men jeg skriver og poster dette innlegget til deg, håper du har det bra i kveld dansen din i dag var nok ikke lett og gjennomføre men du er ei tøff ung dame så stå på videre og husk at du er unik. Vist du leser dette innlegget så håper jeg du tar det til deg at i kveld så rørte du noe i mitt hjerte som ikke mange andre har klart med din historie i kveldens skal vi danse.

 

Dette er skrevet rett fra hjertet til deg fra meg.

 

Aud-Marit.

Ja så står det håndball på timeplanen.

 

 

 

Jeg starter med og ønske dere en riktig god torsdagskveld alle sammen. Men nå står det håndball på timeplanen den kampen går nå på tv2, det er de norske håndball jenter som spiller mot Argentina, blir spennende og se hvordan våre damer spiller nå for ni profiler er jo ute og kan ikke brukes i VM grunnet skader. Får si som treneren sa at man kan ikke noe annet enn og bruke dem man har, de må jo få kamptrening de nye på laget også og derfor er det veldig spennende og se hvordan denne kampen går. Vi har jo vært veldig bortskjemte med gode spillere, mange godt spilte kamper og store seiere.

 

Nå skal jeg avslutte dette innlegget med og takke alle som er innom og ønske dere velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Koseturen vår er over og jeg sitter og ser på gamle serier.

 

 

Nå er morgenturen unnagjort så nå ligger lille Elvis gutten og slapper av som han pleier, jeg har nå litt tid til og oppdatere bloggen litt så det er gjort også og har på tvn sånn at jeg har litt lyd sånn at det blir litt flyt i innlegget for det trenger jeg er ikke den beste til å oppdatere bloggen på dagtid men nå har jeg bestemt meg for å gjøre det så får en se om man får noen flere lesere.

 

På morgenturen så gikk vi i nærområdet, da vi var kommet halvveis så ringte ei venninne av meg og det var godt for jeg er ikke vant til å prate med så mange om dagen. Så jeg gikk innom henne og tok en kopp kaffe og skravlet litt og det var godt og få snakket med noen så man ikke glemmer hvordan man prater, jeg er jo bare vant til og skrive innlegg på bloggen og da har man jo ikke noen og prate med man bare svarer på de få kommentarene som kommer på bloggen. Så var jeg oppe og handlet for henne og det lille jeg skulle ha selv så slipper jeg og gjøre det senere på dagen.

 

Nå har jeg resten av dagen til meg selv, og da skal jeg slappe av og bare vente til håndball kampen som skal gå på tv i kveldingen på tv2 rundt klokken 18.00. Ellers så skal jeg på en tur til og så skal jeg lage meg middag og spise den, og ligge på sofaen og se på tv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Er jo en ny dag med nye muligheter.

 

 

 

Grip dagen som det er den siste, det gjør jeg hver morgen med og slappe av og lese blogger og ta meg en kopp kaffe. Jeg lurer på om det er noe galt med statistikken for jeg får ikke sett hvordan eller hvor mange lesere jeg har hatt i går og i dag får beskjed at den er nede, er litt lei av at det er slik for det er jo den eneste måten for meg og se hvor mange som er innom. For man kommer jo aldri på den berømte topp lista Skal en bli synlig på for siden av blogg.no så må man jo komme seg på den, det er ikke noe jeg higer etter for da må jeg jo skrive ti til femten innlegg dagen så det tror jeg jeg får glemme har da andre ting å gjøre enn og skrive innlegg.  Hva skal en da gjøre prøve og skrive og være glad og se hva som skjer, får en noen eller må jeg som i det virkelige livet bare være listefyll.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Farmen er årets høsteventyr, startet i går.

 

 

 

For meg så er farmen et program som er ett bilde på et bonde eventyr slik det ble drevet gård på gamle måten, å hvordan de levde og drev gård på den tiden og man får se hvordan  dagens ungdom og alle de som er der det er utrolig mange forskjellige mennesker tar det og ha lite mat og hardt arbeid.  De må også klare seg uten nett og mobiltelefon, de fleste klarer seg helt fint de føler at de har mer tid enn vanlig for de behøver ikke stresse for å rekke alt de skal på kortest mulig tid.

 

Jeg syntes at det er litt vanskelig og si hvem jeg ser på som favoritt til å vinne, det er jo bare episode nr 2 i dag man må jo se litt lenger ut i sesongen. Det er jo en konkurranse men også underholdning som mange kan bli super sure på enkelte som er med, husk at det er ikke sånn de er i virkeligheten for de blir fremstilt på den måten tv2 vil at de skal være. Noen får faktisk beskjed om at de skal være og hva de skal si, så la dem få fred nå som programmet er ferdig innspilt for lenge siden.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Dagan flyr fort og man klarer nesten ikke å henge med.

 

 

 

Ja som dagan flyr og vi klarer knapt og henge med, men om morgenen er den tiden på døgnet som jeg har god tid. Da sitter jeg og leser en del blogger og tar morgen kaffen og koser meg med det, pleier også og svare på kommentarer men de siste dagene så har jeg hatt veldig god tid til å lese andres blogger for det har ikke vært noen kommentarer og svare. På morgenen i dag så skrev jeg ett innlegg som det ikke gikk å få postet, er det flere som hadde problemer med det i morgentimene i dag? Har tenkt litt tanker rundt hvordan man skal man få flere lesere, føler meg kastet ut i mørket helt alene som vanlig det skal bli litt annet enn min kjedelige hverdag for den er ikke så spennende å lese om da det er sakt så er dette en hverdagsblogg pluss en altmulig blogg.

 

Det er veldig kjedelig og jobbe fram tre innlegg om dagen hvis man ikke skal få mer enn femti til åtti lesere per dag, jeg skal fortsette som jeg pleier med noe attåt jeg tar ikke å endrer alt på en gang men sakte med en sikkert. Skal teste ut og se hva man kan få lesere på, men det er ikke enkelt når man ikke er synlig på noen måter. Dermed sier jeg hurra for disse facebook gruppene man kan dele innleggene sine på, det er derfra jeg får de fleste hvis ikke alle mine lesere fra og det er mine faste gode lesere som kommer fra disse gruppene får jo ikke noen fra forsiden til blogg.no tror jeg.

 

Nå får jeg slutte av dette innlegget med og takk alle dere som er innom og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag har ikke gjort stort, høstferie før og nå.

 

 

 

Her har høsten slått til for fullt med regn og alt, denne uken er det høstferie her syntes ikke det er så lenge siden skolen begynte etter sommerferien. Skole ungene nå til dags er noe bortskjemte når det gjelder ferie uker, da jeg gikk på barneskole og ungdomsskole så hadde vi tre dagers høstferie og da ble den kalt potetferie og grunnen til det var at barna skulle være med på å plukke poteter. Så det var ikke ferie men tre arbeidsdager nå så er det en uke med å kunne ligge og late seg og fly gatelangs og gjøre ingenting, skulle vært slik at de måtte ha gjort et arbeidsslag og ikke bare og gjøre ting som å løpe rundt på kjøpesenteret og bruke penger som de får servert av foreldrene etter utallige runder med mas fra sine håpefulle de burde heller tjene pengene selv og ikke bare få og få uten å gjøre noe for å få dem.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..