I dag er formen litt mer på stell, er kjedelig å være syk nå men det er noe jeg ikke kan bestille.

 

 

 

 

Sykdom kan man ikke bestille men i dag er formen mye bedre enn den har vært i noen dager nå, men er det slik at man må være i karantene i fire eller fem dager nå ikke veit jeg så jeg har satt meg i frivillig karantene. Håper jeg kan gå ut av den i morgen for da er det på tredje eller fjerde dagen i dag tror jeg da, kjedelig men sant men er man syk så er man syk er det ikke det det heter.

 

I dag bestilte jeg mat hjemkjørt fra Joker ikke billig verken å få det kjørt hjem eller prisene i den butikken, kjøpte også en test som jeg skal ta i morgen for å være sikker på at jeg ikke er smittsom lenger så da var hele matbudsjettet brukt opp der skal ikke klage men det ble mye mindre jeg fikk for pengene i den butikken.

 

Jeg skal ikke klage for det er mange som har det verre enn meg, småbarns familier og alene foreldre har det verre enn meg så har du de i fattige land som har det slik hele tiden.

 

Nå skal jeg sitte å glo på tv en stund til.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har vært en kjedelig dag, skal snart på tur nå.

 

 

 

Jeg tenkte å følge min borgerplikt at jeg fikk holde meg inne når det ble slik at jeg var covid-19 positiv, men fy så kjedelig det å måtte være inne hele tiden så i kveld skal jeg gå meg en tur.

Det er bra jeg har litt fisk i frysen for jeg har jo ikke fått handlet i dag heller, så det blir smalhans med mat her kan jo ikke spise fisk til vert eneste måltid heller. Så fikk jeg høre at vi behøver ikke være i karantene lenger med covid-19, men jeg satte meg i frivillig karantene i noen dager i morgen er det slutt med det for da har jeg vært helt for meg selv i tre dager håper det holder.

 

Skal til tannlegen på fredagen så da får jeg det gjort også, for jeg var jo helt fram til lørdagen innstilt på at jeg skulle dit i dag men slik ble det ikke.

 

Nå skal jeg se på sommerhytta og så skal jeg se på mordbrannen i Urtegata på tv2, så blir det bare å se om det er noe annet på tv etter det.

 

Lag dere en fin fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag har jeg gjort ingenting.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

Som jeg skrev i overskriften så har jeg ikke gjort noen verdens ting i dag, jo jeg har jo tenkt en del og det er veldig dumt for de tankene har ikke vært gode. Nei jeg har faktisk bare hatt dårlige tanker om meg selv, derfor har det ikke kommet noe innlegg før nå heller for jeg måtte jo komme på andre tanker sånn at innlegget ikke bare ble sutre og klage innlegg for det er noe jeg ikke ønsker å bli oppfattet som.

 

Derfor kommer jeg med ett reklame innlegg i stedefor å sitte å sutre i dette innlegget, ingen tvang å trykke på disse produktene men om noen gjør det så hadde jeg blitt glad for da tjener jeg noen ekstra kroner på bloggen min.

 

Lag dere en fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

 

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Feberen herjer i kroppen, og tannlegen avlyste timen på mandag.

 

 

 

I natt så slet jeg med å få sove for hodet var vondt og feberen herjer med kroppen min, forkjøla og all faenskap på en gang og test ble tatt og der dukket det opp en rød strek på den nederste men så etter hvert så dukket den andre opp også. Jaja så var det min tur igjen tenkte jeg pokker nå må jeg avlyse tannlegetimen på mandag, men så ringte tannlegen selv for han hadde også fått covid-19 så det var ikke bare meg. Da svarte jeg jaja sånn kan det gå for det har jeg også, ja hva annet kunne jeg si i en slik situasjon.

 

Ja så ble den timen utsatt så han skulle ta kontakt når han får en negativ test, så da er det bare å vente å se når jeg får ny time.

 

Har ikke gjort så veldig mye i dag annet enn å ligge på sofaen, har jo laget meg litt mat da men orket ikke så mye av disse fiskepinnene som jeg lagde av en ørret som jeg fikk før helgen. Er man syk så er man syk, hodet har ikke hengt med i dag så jeg har heller ikke fått skrevet noe innlegg heller. Hodepinen har vært så ille at jeg ikke har klart å konsentrere meg heller, nå er hodet litt bedre men hals og nese er tett så jeg føler at jeg lever i et vakum  men slikt går jo over etter hvert så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

 

Nå skal jeg se på fotball Liverpool mot Real Madrid hvis jeg husker riktig, blir spennende å se hvem som vinner denne finalen ser ut til å bli en stund til kampen kan starte har trøbbel med å få alle publikummere inn på stadioen i Frankrike.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jaja så er det helg igjen, det er jo siste helgen i mai..

 

 

 

I dag så holdt jeg på å forsove meg for her var det ikke noe bråk som vekket meg i dag, det var jo godt men jeg skulle ha kommet meg av gåre klokken 09.00 i dag men nei da kom meg ikke på veien før klokken var 10.00 men det gjorde da ingenting for yogaen startet ikke før 13.00. Jeg fikk klippet og satt i knappenåler til det jeg hadde planer om å sy i dag, rakk ikke å starte syingen så det tar jeg til uka har jo to ting klare til å sy så det går greit skal på senteret igjen på tirsdag eller onsdag og på fredag. Det som er så synd at senteret skal være stengt i to uker i sommer, da er det ingen steder å gå for å ha noen å prate med som kan forstå hvordan det er å stå i den situasjonen som jeg står i eller bare å kunne tømme seg for de vanskene jeg har i hverdagen. Er jo mye annet å gjøre de to ukene men hva om en bølgedal kommer akkurat i løpet av de to ukene, da står jeg alene i det der og da ingen som kan ta afære der og da jaja det går vel bra det også.

 

Ja så nå er den siste helgen denne måneden, så jeg sier bare at tiden går fortere enn jeg selv ønsker men en ting er jo godt nå går vi sommeren i møte. Jeg gleder meg til den 6 juli og fram til den 9 juli for da er det jazzfestival her i Kongsberg å da er det mye flasker å finne, da blir det full fart i tomflaske samlingen min håper jeg da det er jo bare å vente å se.

 

Jeg må få takke alle som bidro på spleisen jeg hadde den uken som gikk, skal til tannlegen på mandagen etter at jeg har handlet litt ja jeg gruer meg noe så forferdelig men det blir så mye bedre etter at det er gjort så da får jeg tenke på det i stedefor å grue seg.

 

Lag dere en fin fin fredagskveld.

 

Jeg avslutter her sånn at jeg ikke skriver meg helt bort her.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er sliten i dag.

 

 

 

 

Sliten enda jeg ikke har gjort så mye i dag, har jo vært å fisket i dag også fikk fem stykk ørret i dag også. Det er godt med fisk i frysen som jeg kan lage fiskepinner av eller fiskekaker, eller bare rett og slett og slenge dem i stekepanna fisk er godt uansett kunne ha spist det hver dag.

 

Det regnet hele formiddagen her men så kom solen godt med en pause i regnet, men regn er jo bra fiskevær så det var jo godt det regnet mens jeg var ute i det ærendet.

 

I morgen starter vel dunkingen og sprengingen slitsomt men sant, godt jeg ikke skal være hjemme da for jeg skal på mestringssenteret da skal jeg på yoga og så skal jeg se om symaskinen er ledig. For hvis den er ledig så skal jeg begynne å sy litt, det har jeg ventet på en stund å få prøvd igjen jeg sydde mye før med en lånt maskin for vi har aldri hatt symaskin i huset synd men sant.

 

Nå skal jeg se litt til på tv så blir det senga her.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag, har vært på tur i dag også fisket har jeg også gjort.

 

 

 

Dagen startet med ett brak ja de drev med en slik steinknuser eller hakke maskin, i det jeg sto opp så sprengte de den første ladningen i dag og de sluttet ikke før klokken 18.00 så jeg er glad jeg ikke var hjemme er utrolig slitsomt å høre på. Hele huset rister i takt med den hakkemaskinen, så da var det godt at jeg gikk meg en lang tur. Var også ute og fisket ta det med ro jeg har kjøpt meg fiskekort for sommeren, fikk det av forvaltningen min fikk to ørret som var klar for steikepanna så det ble middagen skal prøve lykken i morgen også for jeg vil ha litt fisk i fryseren min.

 

Jeg gikk langt men det var godt for jeg kom meg unna bråket hjemme, det var deilig å se naturen med alle sine farger til fordel for asfalt og den gråe byen. Man blir jo deprimert av å ikke komme seg ut i skogen og opp i trærne som jeg pleier og si, det å gå tur skulle vært på resept er litt kjedelig og alltid gå alene men det er noe jeg har blitt vant til nå så jeg skal ikke klage på det. Men noen ganger så gnager ensomheten hull på meg og det er det eneste jeg tenker på, men nå er det en slik inneklemt helligdag/fridag så det er nok mange som har tatt langhelg nå sånn er det bare på fredag er det nok mange barnehager som har planleggningsdag det pleier det å være.

 

Nå skal jeg se på tv før jeg finner senga.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg har bestemt meg for å avslutte spleisen min.

 

 

 

Ja jeg avslutter spleisen som jeg har gående som jeg ber om hjelp til tannbehandling, for jeg syntes dette er så flaut. Da den er utbetalt så sletter jeg profilen jeg har der inne, er bedre å leve i taushet sånn at ingen har noe å klage på at jeg ber om hjelp er flaut nok som det er om man skal bli sett på som tigger også.

 

Og nå i samme slengen så vil jeg takke alle som har bidratt på denne spleisen, skal til tannlegen til uka og alt som har kommet inn skal gå til den timen.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Våknet med ett smell i dag.

 

 

 

Morgen var ikke akkurat rolig her og ikke dagen heller, det var ikke torden eller en bil som bulket det var faktisk at de startet med sprenging ute på gårdsplassen. Nå har vi ventet i tre år på at de skulle utvide parkeringsplassen her ute med to plasser, ja her i borrettslaget så tar ting tid men tre år er vel litt i overkant spør du meg men slik er det bare. De holdt på fram til for en time siden jeg har ikke sittet hjemme i hele dag da for da hadde jeg blitt fullstendig gal, har da gått meg en lang å fin tur i sprutende regnvær men med det bråket som var her hjemme så var det godt å få hvilt både ører og hode i noen timer.

 

I kveld blir det litt håndball Vipers mot Storhamar foreløpig så kjører Vipers over Storhamar, klokken 20.00 så skal jeg se på sommerhytta så da får håndball være håndball.

 

Ellers så skal jeg ta livet med ro resten av kvelden.

 

Lag dere en fin fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen kom og dagen gikk.

 

 

 

I dag så startet jeg dagen med å betale en regning som skulle ha vært betalt på lørdag men da trekker de jo ikke regninger i banken, og så var det bare å komme seg i butikken etter mye planlegging i går så fikk jeg alt jeg trengte innunder budsjettet så da skal jeg ikke klage for mat er jo blitt dyrt nok nå mener jeg da.

 

Så var jeg ute og gikk en lang tur på vei hjem så ringte venninnen min så jeg gikk opp til henne, der ble det kaffe og en time med skravling noe som er veldig koselig for både henne og meg var også oppe i butikken for henne også sånn at hun fikk i hus det hun trengte.

 

Og så vil jeg takke dere alle som har bidratt på spleisen min, er jo nesten i mål så tusen takk alle sammen. Linken til spleisen legger jeg til her : https://spleis.no/project/222790  er ingen som tvinger noen jeg deler den en gang til i tilfelle noen vil, nå er det siste gangen jeg legger ut denne linken sånn at det ikke blir for mye mas om den.

 

Lag dere en kjempefin kveld. Her skal det bli sommerhytta og litt til på tv.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.