Jaja så er det helg igjen, det er jo siste helgen i mai..

 

 

 

I dag så holdt jeg på å forsove meg for her var det ikke noe bråk som vekket meg i dag, det var jo godt men jeg skulle ha kommet meg av gåre klokken 09.00 i dag men nei da kom meg ikke på veien før klokken var 10.00 men det gjorde da ingenting for yogaen startet ikke før 13.00. Jeg fikk klippet og satt i knappenåler til det jeg hadde planer om å sy i dag, rakk ikke å starte syingen så det tar jeg til uka har jo to ting klare til å sy så det går greit skal på senteret igjen på tirsdag eller onsdag og på fredag. Det som er så synd at senteret skal være stengt i to uker i sommer, da er det ingen steder å gå for å ha noen å prate med som kan forstå hvordan det er å stå i den situasjonen som jeg står i eller bare å kunne tømme seg for de vanskene jeg har i hverdagen. Er jo mye annet å gjøre de to ukene men hva om en bølgedal kommer akkurat i løpet av de to ukene, da står jeg alene i det der og da ingen som kan ta afære der og da jaja det går vel bra det også.

 

Ja så nå er den siste helgen denne måneden, så jeg sier bare at tiden går fortere enn jeg selv ønsker men en ting er jo godt nå går vi sommeren i møte. Jeg gleder meg til den 6 juli og fram til den 9 juli for da er det jazzfestival her i Kongsberg å da er det mye flasker å finne, da blir det full fart i tomflaske samlingen min håper jeg da det er jo bare å vente å se.

 

Jeg må få takke alle som bidro på spleisen jeg hadde den uken som gikk, skal til tannlegen på mandagen etter at jeg har handlet litt ja jeg gruer meg noe så forferdelig men det blir så mye bedre etter at det er gjort så da får jeg tenke på det i stedefor å grue seg.

 

Lag dere en fin fin fredagskveld.

 

Jeg avslutter her sånn at jeg ikke skriver meg helt bort her.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg