Har alltid vært glad i mandager.

 

 

 

 

 

Jeg har alltid vært glad i mandager men i disse dager så er alle dager like, så det er ikke noe å se fram til på mandag jeg skal ikke klage for det fins sikkert noen som har det verre enn meg. Jeg ringte legen min forrige onsdag for jeg fikk beskjed om det for å ta nye blodprøver for å måle langtidsblodsukkeret og kolesterolet mitt, fikk beskjed om at jeg hørtes tett ut og forkjøla så da kunne jeg ikke komme forstår jo det. Har vært sånn siden november men uansett så fikk jeg beskjed om at jeg ikke kunne komme, helt greit for meg for jeg er ikke så veldig glad i å gå til legen eller ta blodprøver så jeg er glad til jeg.

 

Skal prøve å få det beste ut av morgendagen og resten av uka.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er teknisk dum, men klarte det til slutt.

 

 

 

Ja for å si det rett ut så har jeg hatt store problemer med å finne ut hvordan man skulle få inn linken til min bloglovin inn på bloggen min, jeg klarte det til slutt husket ikke hvordan jeg skulle gjøre det nå er det på plass så nå kan dere følge meg der hvis dere har lyst.

 

Er jo ingen tvang men nå er det mulighet for det også, har jo følt meg veldig dum når jeg ikke fikk det til nå er jeg faktisk veldig fornøyd med meg selv når jeg klarte det.

 

Jeg veit ikke hvordan dere kan få fulgt meg men ikonet ligger på bloggen iallefall, det er bare å trykke der så finner dere ut av det der.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Natten i natt blir en time kortere.

 

 

 

Ja så har vi kommet til den dagen/natten som vi skal stille klokka til sommertid, det sitter nok mange og lurer men du skal få svaret snart. Jo klokken to i natt skal vi stille klokken fram til klokken tre så på den måten blir natten en time kortere, man ser jo fram til sommeren det gjør vel de aller fleste av oss med sol og mange lyse sommerkvelder. Får jo bare håpe at livene våres har normalisert oss til sommeren, det er vel lov og håpe at det har det iallefall for slik som det er nå så er det ingenting som er normalt.

 

Men det blir iallefall lysere tider uansett om vi får gå på kaffe eller ta oss en pils ute, er ikke det at jeg gjør det til vanlig heller så for meg så er ikke dette ett tap. Er jo mange serveringssteder som taper mye penger akkurat nå, jeg ønsker at alle kommer seg ut igjen på andre siden av disse korona tider i god behold.

 

Husk da folkens å still klokken en time fram klokken to til klokken tre i natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

For noen dager siden fant jeg en spleis som jeg syntes var god den går til kokkejævel.

 

 

 

Det syntes jeg var en utrolig god gjerning fra hun som hadde startet den spleisen på spleis.no så jeg vil gjerne dele den her på bloggen min, dette omhandler ikke meg men jeg ville så gjerne dele den på min måte å dette er min kanal til å nå frem til mange. På den måten kan jeg være med på å støtte den spleise jeg har ingen midler til å kunne hjelpe han annet å lese bloggen hans og å dele denne spleisen å det fortjener den virkelig i disse tider. Her kommer direkte linken til denne spleisen: https://spleis.no/101828  håper noen vil bidra til å hjelpe han å holde sine to bedrifter oppe så han kan åpne igjen etter denne coronaen er ferdig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er så stille at en hører hva tankene sier.

 

 

 

Ja nå om dagen så er det så stille rundt omkring at man kan høre tankene snakker med hverandre, å det er ikke alt tid like snilt det de sier om meg men det er verre når det blir sagt rett ut til meg fra ett menneske som faktisk ikke kjenner meg. Men jeg er jo vant til å høre at jeg både er dum og stygg så da er jeg vel det, men det skiter jeg i for jeg veit at jeg ikke er dum å jeg veit at jeg er mindre pen. Men å være seg selv er jo det beste så jeg fortsetter med det jeg, men det er ikke alle som syntes det er greit så de må sette spørsmålstegn ved alt jeg sier og alt jeg skriver.

 

Da er det jo litt litt vanskelig men jeg fortsetter som jeg pleier, og de som ikke liker det jeg skriver får jo bare gå ut av innlegget å se om de finner noe annet å lese på bloggen da.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hvordan skal jeg få skrevet dette innlegget, uten at det ser ut som tigging for det er ikke sånn jeg vil bli sett på.

 

 

 

 

 

Jeg har ikke turt å poste dette innlegget før nå for dette er så flaut som pokker, har ikke noe mat i skapet og ikke ei krone på konto. Og trenger en litt hjelp,  det er  ikke noen plikt å hjelpe så jeg får litt mat i skapet men det hadde vært godt og de som ønsker kan jo vippse til meg på nummer 98310949. Ingen tvang bare hvis du ønsker.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

 

Aud-Marit..

Det er vel ikke så mange som har savnet meg.

 

 

 

 

Har ikke vært innom for å skrive noe, bare for å lese andres blogg å det har jeg gjort til gangs. Men jeg lusker meg inn for å skrive noen ord om dagene mine, håper ikke noen mener at det jeg skriver er helt feil for det omhandler mitt liv i disse corona tider. Og for å si det sånn så har det vært veldig vanskelig når de har stengt ned alle de tilbudene som vi med psykiske lidelser, det har og er veldig vanskelig for uten dem så blir man veldig isolert og man får håpe at jeg ikke blir en av dem som ikke tørr å være blant andre mennesker etter at vi kommer ut på den andre siden av dette virus regime som vi har nå.

 

Jeg er stygt redd for at når de slipper opp disse tiltakene så eksploderer smitte tilfeller så har vi satt livet på vent for ingenting, men vi får vel bare gjøre det vi får beskjed om med ett smil om munnen.

 

Jeg går da mine turer og ser utrolig dum ut for alle løper jo på andre siden av veien, jeg er vel ikke farlig heller jeg veit at jeg ikke er smittefarlig for min test kom tilbake negativ og det var godt. Men man skal ikke være sikker på om man kan få ett annet svar om to uker da vi skal ta testen en gang til, for jeg er i risiko gruppa så må de passe litt på men dette viruset skremmer ikke meg og blir jeg syk så blir jeg syk man blir som oftest frisk igjen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ting er vanskelig.

 

 

 

Ja nå er det sikkert noen som blir overrasket både på godt og vondt, som de fleste av dere kanskje husker så sluttet jeg å røyke for en tid tilbake. Men da er det vanskelig å innrømme at det gikk veldig dårlig, jeg klarte ikke det men jeg har trappet en god del ned. Nå som alt har snudd til det verre nå om dagen den eneste trøsten jeg har er faktisk røyken å da blir det enda verre å kutte den helt ut, det er jo faktisk mitt problem men nå har jeg innrømmet at det å slutte var ikke enkelt å nå som jeg er så å si ensom så får jeg bare holde på med røyken. Nå er det sikkert noen som mener at det ikke er sunt å røyke, å jeg veit at røykere er en av risiko gruppen men det bryr meg mitt på ryggen får jeg viruset så får jeg det da får en jo bare krige seg igjennom det. Ta det helt med ro jeg er ikke smittet for jeg er ikke syk, jeg er frisk som en fisk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Deilig med noen rolige dager.

 

 

 

Har ikke vært ned på baken før nå i dag, jeg har vasket hele leiligheten å vasket opp å i samme slengen så har jeg vasket to maskiner med klærne. Å vært mye ute i dag å det er deilig med mye frisk luft, for å støvsuge å vaske en 36 kvm stor leilighet tar jo ikke hele dagen når det var fjerde gangen jeg gjorde det fra forrige mandag. Så til den som mente at jeg ikke vasket nok som jeg fikk en kommentar på i mitt forrige innlegg, man har jo ikke annet å gjøre i disse dager enn å vaske litt rundt.

 

Så jeg er ikke lat selv om jeg ikke er i jobb noe som jeg ikke har vært siden 2005, det er jo en underliggende sykdom som jeg har slitt med i mange å før jeg ble langtidssykemeldt å etter det uføretrygdet og andre trygde ytelser før den tiden for uføretrygdet har jeg vært i snart et og ett halvt år.

 

Har jo mang en gang høre at jeg er lat for jeg ligger jo bare på sofaen og ser på tv, det kan jeg si er helt feil for jeg er faktisk mer utenfor husets fire vegger men ute på tur i skog å mark så lat kan man ikke si at jeg er hvis jeg selv skal si men andre får jo dømme selv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det blir lange dager, folk sier ikke hei lenger de sier vi får holde avstand.

 

 

 

Hei alle sammen! Det er første gangen jeg sier hei i dag, for når man møter folk når du er ute å går tur om dagen så sier ikke folk hei lenger de sier vi får vel holde avstand. Enda vi går på hver vår side av en vei så går det vel an og si hei til hverandre, å ikke vi får vel holde avstand når vi står fem meter fra hverandre så skal det vel gå å si hei og ikke noe mer enn det. Dette kan jo bli langvarig dette ut fra en forsker uttalelse som jeg leste i dag, så dette kan bli utrolig lange dager når det kan bli helt fram til i høst som det ble beskrevet husker ikke helt hvor jeg leste det men den sto på VG sine nettsider i formiddag.

 

Men nå får det være nok om dette forferdelige viruset som roter rundt i verden.

 

Nå har jeg tenkt å si noe om dagen i dag og den har faktisk vært koselig selv om den har vært veldig lang, jeg var en tur oppom venninna mi og vi satt og skravlet litt å drakk noen kopper kaffe så var jeg oppe i butikken å handlet litt for henne og litt til meg selv også jeg måtte ha en pakke knekkebrød.

 

Ellers så har jeg brukt dagen til å ikke gjøre en dritt like greit det for man har god tid til å få gjort det en skal, jeg har jo ingen som kommer innom meg så her behøver en ikke gjøre så mye men det er jeg vant til for jeg har ingen som kommer ellers nå dagene er normale og vi ikke behøver å holde oss unna hverandre som i disse dager. Men sånn har det vært i mange år alt så dette er normalt for meg, det eneste jeg savner er å kunne gå på kafe eller i svømmehalen så blir jeg veldig alene.

 

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit