Hvofor akkurat nå.(au da).

 

Nå er det påske og langhelg og gjett hva jeg klarte jo jeg fikk ødelagt en tann, de tennene mine tålte ikke å tygge et knekkebrød engang.

Og det er jo påske nå og min faste tannlege på kommunens tannklinikk har nå påske ferie og jeg går ikke til noen annen tannlege, men jeg må jo spare en del for å få gått til tannlegen. For det og gå til tannlegen er en rå dyr affære så nå må en gå med tannverk i noen uker, men det får jeg bare syke meg opp til et smertehelvete.

 

 

Bilderesultat for Knekt tann

 

 

Må jo bare ta smertestillende og være glad for det er sol og fint vær hver dag og da kan man ikke gå rundt å være sur, smil til verden og verden smiler tilbake får en jo bare håpe.

 

 

ØNSKER DERE EN RIKTIG GOD PÅSKE HELG..

Ensom eller er det slik at jeg bare må ha det sånn..

 

Heisan folkens!

 

Det å føle seg ensom eller er alene om alt og at det ikke blir satt pris på det man gjør av resten av familien, føler meg som familiens sorte får.

 

Går rundt og hjelper min mor både med å kjøpe ting og alt for hun får jo ikke en gang lomme penger av trygden sin, hun bor på sykehjem og har hjelpeverge som skal hjelpe henne med det økonomiske men det er fortsatt jeg som må bruke mine penger på å kjøpe ting til henne. Men nå får jeg avslutte denne klaginga som noen av dere mener de første ordene jeg har skrevet i dette innlegget det var ikke det det var ment som bare så det er sagt.

 

Det er ingen i familien som bryr seg om hvordan jeg har det eller ser hvordan jeg har det psykisk som jeg er helt nedkjørt, og da blir man så fysisk sliten og orker knapt å se mitt eget beste og hvordan skal man da klare å være den som skal se og ta vare på alle andre som krever alt av meg og ikke tar noe ansvar selv. Er det så vanskelig og slå på tråden som det het før nå er det jo bare å ringe på mobilen men nei da, de tenker bare på seg selv og sitt i denne familien og ikke for hvordan andre i familien.

 

 

Bilderesultat for ensom

(Bildet er lånt fra Google)

 

 

Men det er vel slik at ingen ser hverandre for det er slik vårt samfunn har blitt at folk ser bare det som har av verdi for dem selv, så tjener de ikke nok ved å ta en telefon til sin søster for å høre hvordan jeg har det. Men det er vel slikt som jeg må leve med resten av livet for jeg har ikke stort fint hus og stor familie jeg er bare meg, så jeg er veldig glad for at jeg har Elvis min lille hund og min 36 kvm store leilighet for da har jeg ikke plass til å ha noen gjester. Men det med gjester behøver ikke jeg å være redd for for jeg har ingen venner som har tid til meg.

 

Så her i huset er det bare jeg og lille Elvis som koser oss så godt vi kan for bedre får vi ikke gjort det..

 

 

 

Ikke glem dette i kveld/natt.

 

 

Heisan folkens ikke glem at det går mot lysere tider og dagene blir lengere, og i kveld/natt så skal klokken stilles en time frem.

 

Jeg har ikke noen klokke som må stilles for jeg har alle digitale klokker.

 

Det er mange som sliter med det om klokken skal stilles fram eller tilbake, jeg har en regle på det og det er at om våren så tar man frem hagemøblene fra uthuset og tilbake om høsten det er min leveregel på det med å stille klokkene om våren og høsten.

 

 

Bilderesultat for stille klokken til sommertid

(Bildet er lånt på Google)

Dagen startet tidlig og mine spare tips til meg selv.

 

Det er tre dager som jeg har sovet utrolig dårlig, ikke mer enn en time pr natt og det er veldig slitsomt å ha det slik men man må bare få dagene til å gå.

 

Og det går faktisk på helsa løs og ikke sove nok, men man kan jo tenke ut en plan for hvordan man kan komme opp og frem på alle plan jeg ha lagt opp hvordan jeg skal leve. Jeg har lagt opp hvordan man kan spare mye når det gjelder økonomisk og det er å uke handle og det jeg SKAL bruke pr uke er fem hundre kroner, da skal jeg sett tusen kroner over på en spare konto i uken.

For jeg har forvaltning og får 1600 i uka for jeg har hatt det veldig vanskelig økonomisk hele livet, hadde jeg noe til overs så måtte jeg bruke dem på ting min mor ville ha så jeg fikk aldri spart noe og nå starter et nytt spare regime for min del.

 

Når jeg har bestemt meg for dette så skal det være slik uansett hva som skjer, har jeg bestemt meg for noe så klarer jeg å oppnå det og det skal jeg denne gangen også.

Bilderesultat for sparegriser

Bildet er lånt av Google

 

Dere får ha en riktig god påske om dere skal være hjemme, hytta, jobbe eller skal bare ta livet med ro som jeg skal, jeg skal ta livet som det kommer.

 

SÅ DERE FÅR HA EN GOD DAG VIDRE OG SEES HER PÅ BLOGGEN SENERE.

 

Jeg har byttet bloggdesign.

 

 

Heisan allesammen jeg har byttet design på bloggen min og jeg ble veldig fornøyd med dette bloggdesignet, jeg er av person et slikt menneske som sliter med å bestemme meg men etter fem timer så fant jeg et som jeg syntes var veldig fint.

 

 

Men da må jeg spørre hva dere syntes om det jeg valgte ,det hadde vært gøy å høre deres mening også.

 

 

Noen ganger vinner man og andre dager taper man på alle plan i livet.

 

Det å leve er ikke bare bare, det er mange som vil ha det til å se ut som en dans på roser.. 

Men slik er det det bare ikke hver ting du vil gjøre så må man kjempe med nebb og klør, bare det og komme seg ut døren kan være en kamp. 

 

Ja til og med det å få sove kan få en til å føle seg mislykket, for når du ikke får det til så er det å mislykkes. 

 

 

Man kan se på livet som en kamp med livet som innsats til enhver tid, noen dager så vinner man På alle plan og andre dager så taper man på alle plan i livet. 

Drømmer som aldri blir noe av..

 

Heisann folkens jeg har sittet og tenkt en del på det å ha drømmer, det er noe jeg har mange av men med min flaks så blir nok noen/mange av dem bare med drømmen. 

 

Sånn er det bare med mine drømmer, jeg har en drøm om å få en tur til nordover til nordnorge men har ikke førerkort så det er noe som bare blir en drøm. 

 

Har også en drøm om å få en uke med egentid bare meg og Elvis, uten noen form for forpliktelser overfor noen som helst det er nok en drøm som forblir en drøm. 

 

En ting er å drømme om noe det andre er å få realisert de tingene som man drømmer om, de som jeg skrev om i dette innlegget er drømmer som bare kommer til å forbli drømmer og ikke noe mer enn det. 

 

Dette er et bilde fra nordnorge som jeg fant på telefonen min som jeg syntes passet til dette innlegget, er det noe rart at jeg vil tilbake en tur dit jeg gikk mine første skritt og frem til jeg begynte på skolen. 

 

VAKKERT IKKE SANT…. 

HER ER DET VIST UAKTUELT Å FINNE EN LØSNING PÅ DET Å FÅ SOVE I NATT…

 

 

Hei alle mine flotte lesere jeg har hatt en kjempefin dag i dag med mye sol ☀ og bra temperaturer, og med det så har det blitt en del turer ut i det fine været. 

 

Og med det så ble det nok et bilde av min egen skygge, det syntes jeg ble veldig fint og det ble jo i utgangspunktet i svart og hvit. 

 

Det er slik jeg føler at livet mitt er også svart og hvit, skulle ønske det kunne vært litt mer fargerikt men det kommer det aldri til å bli. 

 

Nå er det sikkert noen som kommer til å si at jeg er og ser bare det negative og må se mer positivt på livet, jeg ser ingen grunn til å gjøre det for jeg klarer ikke å finne noe som er positivt i mitt liv akkurat nå. 

 

Kroppen verker som et lite helvete fra tærne og helt ut til hårtuppene, er stiv i alle ledd og smertene er så sterke at smertelindrende medisiner ikke hjelper. 

 

Så jeg veit ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg og selv det å sove er vanskelig ikke bare litt men helt utrolig vanskelig så det blir nok rett og slett uaktuelt for min del i natt. 

 

Men jeg sier natti natta til dere som får sove. 

Ikke alle liker at jeg blogger.

 

 

Hei på dere det er noen som har lagt sitt hat på meg som blogger og snur og vrenger på alt jeg skriver men de driter jeg rett og slett i, for jeg blogger uannsett hvor mye de hater at jeg blogger.

 

Jeg har funnet ut at jeg skal skrive det jeg vil når jeg vil helt og holdent uten filter så dere får tale eller tie, jeg har gjort det slik at jeg må godkjenne alle kommentarer så jeg leser igjennom alle kommentarene og noen ganger så leser og ler meg loddrett rett ut og etterpå så sletter jeg dem i allefall dem som ikke har noe med det innlegget de kommenterer og lurer på om de har lest innlegget i det heletatt og lurer på om dem er rett og slett dumme.

 

 

Så til alle som leser og kommer med tips om ting som jeg spørr om, de er ikke mange men de har gode tips og alltid noe lurt og positivt og si og det er relevant til det innlegget jeg skriver.

 

 

Jeg har alltid lurt på hvordan de som er så himla negative mot meg på bloggen er i virkeligheten for det er nesten ingen bloggere som kjenner hverandre i det virkelige liv, det ene menneske/ bloggeren mener at det jeg skriver ikke kan være sant men det jeg skriver er mitt liv og ikke hennes at hun gidder å legge energi på å lage diskusjoner hos mange bloggere med bloggnavn jeg skal ikke nevne noe navn her for det menneske kjenner seg sikkert igjen selv.

 

 

Det er også mange anonyme som kommenterer noen er veldig positive men de fleste som kommenterer uten navn er for feige at de ikke tørr eller så orker de ikke å skrive navnet sitt men å lire ut av seg en hel haug med dritt så de kan jo ikke være så utrolig sliten at de ikke orker å skrive navnet sitt tror heller at de ikke tørr så de er utrolig feige gjemmer seg bak tastaturet og en diger sjerm.

 

Skulle ønske jeg var flue på veggen hos disse menneskene så jeg kunne sett hvem disse menneskene er, men de er vel så gale at de hadde vel ikke skjønt at jeg var der eller så hadde de blitt så forbanna at de hadde slått meg i hjel men jeg er så seigliva så meg hadde de ikke blitt kvitt og meg som blogger blir dere heller ikke kvitt selv om dere så mye vil.

 

Så tenk dere om før dere kommenterer disse negative og ondsinnete kommentarene deres det er ikke alle som er like sterke som jeg har blitt som blogger på noen å, det sitter veldig mange barn og unge mennesker som har blogger som dere kan ødelegge alt for dem.

 

DERE ALLE BURDE SE INNSIDER PÅ TV PÅ TORSDAG RUNDT KLOKKEN 21.00 PÅ FEM HUSKER IKKE DET EKSAKTE KLOKKESLETTET, FOR DA KAN DERE SE HVA DERE KAN FORÅRSAKE DET ER INGEN SPØK DENNE DIGETALE VERDENEN…

 

 

 

 

 

 

Her er en liten kar som veit å slappe av..

Hei på dere allesammen her er det en liten kar som veit å slappe av.. 

 

Han arvet seg en fin fin hundeseng/madrass av noen som hadde en for mye både jeg og lille Elvis ble veldig glad. 

 

Har nå drevet å spart til det en tid nå skinnet han har oppå den madrassen er noe jeg hadde til mine to gutter når de var små, nå er det en liten hårete gutt som har overtatt det også. 

 

ELVIS SIER NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN, JEG SIER DET SAMM