Ja ja nå er det ikke refunsjons muligheter for oss kronisk syke hos tannlegen.

 

Jeg kan ikke forstå hvordan denne regjeringen kan ta fra oss kronisk syke og få refundert tannbehandling, jeg har en sykdom som går utover tennene men nå har de fjernet refundert tannbehandlingen som jeg trenger.

 

Dette er noe som ble sagt på nyhetene i kveld, at de med tannlegeskrekk og andre kroniske  sykdommer.

 

Så nå er det bare og gå til jeg må trekke alle tennene mine før jeg går til tannlegen, og håpe at jeg ikke lever så lenge at jeg må ha gebis for det blir en dyr afære og få skaffet det.

 

Vår helseminister må ta skjeen i en annen hånd og se menneskene bak tallene, og tannhelse er en dyrere enn å gå til en vanlig lege.

 

Men nei tenner er vist ikke en del av kroppen det utfra helseministeren, Så vi som er syke fra før har ikke rett til å få hjelp så en ikke behøver å ha unødvendig smerter.

 

Jeg mener at tannleger skulle vært innunder frikort ordningen som leger og psykologer er så det hadde vært lettere og gå til tannlege og tannpleier.

 

 

DETTE ER NOE SOM FLERE AV OSS ENGASJERE SEG I SÅ VI KUNNE FÅTT TANNLEGENE INNUNDER FRIKORT ORDNINGEN…..

Da er det senga neste.

Så dere får ha en god natt alle sammen og sov godt, det skal i alle fall jeg gjøre et forsøk på. 

 

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget,. 

Jeg sier også god kveld og god natt, for nå skal jeg legge meg på lading. 

Slik at jeg orker å gå opp til hu mor i morgen, men nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger. 

 

SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN. 

Først var det fin snø ute men så kom hålka som jeg fikk et ublidt møte med i går.

Førsten av uka var det fin vinter og godt føre å gå på, et eventyrlig vinter eventyr med mye snø og kuldegrader og finvær.

 

Elvis trivdes også når det ikke var så glatt, men hvitt og fint ute.

Og mange fine istapper, men nå er den isen lagt seg på veiene og det er blitt farlig kaldt.

 

Jeg fikk et ublitt møte med holka rett utenfor døra gikk jeg på ryggkulen og smalt hodet i isen, og det gjorde noe forferdelig vondt og det gjør det fortsatt enda det er over ett døgn siden.

 

Og da jeg spurte om de i styret kunne skaffe mer strø sand så fikk jeg beskjed at hun ikke skjønte at det kunne ha gått tomt for hun hadde kjøpt fem sekker med strøsand i desember 2016, herregud tror du ikke på folk som bor her og det ble strødd mange ganger i hele fjor vinter.

 

Hun kom med en slik pose som laioen selger og det er ikke nok til resten av denne vinteren, her i gården så vil de vist at vi skal slå oss halvt i hjel før det skjer noe.

 

DERE FÅR HA EN FORTRYLLENDE FREDAGSKVELD..

Nå i kveld er jeg så trøtt og sliten. Håper på en hel natts søvn.

Det er deilig å krype under dyna etter en deilig men slitsom dag, med mange inntrykk og mange turer ut i guds vakkre natur. 

 

Min mor ble skrevet ut fra sykehuset i dag og er tilbake på sjukeheimen, så i morgen skal jeg og lille Elvis gutten min på besøk der oppe som vi pleier på tirsdag og torsdag, lørdag og søndag. 

 

Det er et koselig sted å komme til å min mor trives godt der når det først skulle bli som det ble. 

Men nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna for å ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget. 

Så natti natta til dere allesammen, og så sees vi på bloggen min i morgen en gang utpå dagen. 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake. 

Dette ser ut til å bli en lang natt.

Ser ut til å bli en søvnløs natt her i huset, har så smerter i hoftene og knærne. Gikk tom for mine smertelindrende medisiner for en uke siden, og får ikke hentet ny ladning før på mandag for da får jeg penger. 

 

Kan bli en kamp om smertene men det skal nok gå bra det, får bare tenke på noe annet så kanskje man får en times søvn i fem tiden slik det pleier å være. 

 

Nå skal jeg ikke plage dere lenger med klagingen min, så jeg ønsker dere alle sammen en riktig god natt. 

 

Fant ikke noe annet bilde enn dette som jeg har brukt en del ganger før, men dere får holde ut med det. 

 

#IS

Dette er utsynet jeg har ut av stuevinduet mitt, jeg synes det er vakkert jeg da. 

 

Men det er ikke enkelt å få det vekk for da må jeg måke hele verandaen, og med mine armer så går det ikke. 

 

Og hjelp det kan jeg bare glemme så jeg får vente og se om jeg blir bedre. 

Nå har jeg lagt meg på lading..

Nå er det på tide å finne senga her i gården for nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger, men det er jo veldig godt å få ligge ved siden av hu mor da for det er så trygt og godt. 

 

For jeg er så redd for at alle jeg er glad i skal bli borte for meg, men jeg veit at jeg er trygg her hos Aud-marit for hun går aldri noen steder uten meg. 

 

Må hun det så er jeg hos noen som passer godt på meg. 

Jeg har planer om å se Sofhie Elises nye serie på tv2 livsstil.

 

Det blir spennende og se hva den unge dama har funnet på nå, for min egen del så hadde jeg klikka hvis jeg skulle ha med meg et tv team hele døgnet og skal filme alle situasjoner i livet mitt der er jeg ikke.

 

Men hva gjør man ikke for å tjene penger for jeg tror at det er det hun gjør det for, og mest mulig oppmerksomhet og flere lesere på bloggen sin.

Blir greit å se på det i kveld som det er premiere og se om det er noe og se på er det ikke det så er det første og siste episoden jeg ser på, er jo ikke så mye annet å se på klokken 22.00.

 

Hun skriver mye bra men det er også mye hun skriver om for å få oppmerksomhet som alle disse diagnosene hun skriver om som hun har, har hun alt dette så er det rart at hun klarer å kjøre på med en tv serie om livet sitt når hun har så mange psykiske utfordringer som hun har skrevet om at hun har.

 

De siste setningene skriver jeg av erfaring.

 

Dere får ha en riktig god kveld videre og velkommen tilbake.

#Vinterdag

Her er det noen bilder fra dagens morgen tur i vakkert vinter vær, og jeg likte meg veldig i dette været for det var helt nydelig.

 

Men det å være liten med så mye snø er ikke helt enkelt spør du meg sier Elvis gutten, det er vanskelig å finne plasser og komme meg på do men det er alltid en løsning på alt sier dere mennesker så da må det da gå bra og det har det gjort til nå men nå vil jeg ikke ha mer snø her i Kongsberg.

 

Det som var så deilig er at det ikke er mer en 3 kuldegrader ute og da er det levelig for både tobeinte og firbeinte og være ute en times tid på tur, er glad jeg har en matmor som er glad i og være ute på tur uansett.

 

Men nå får hu matmor starte med husarbeid så nå må jeg bare avbryte her og starte med å vaske huset/leiligheten…

 

Dere får ha en fortsatt god dag i finværet…..

 

Jeg er med i Frodith sin vinter måned utfordring med disse  bildene.

Er jeg bra nok,det er et spørsmål som dukker opp hver dag.

HEISANN FOLKENS HÅPER DERE HAR EN GOD KVELD OG NATT ALLESAMMEN. 

 

Det er et spørsmål som jeg har lurt på lenge og det kommer opp i hodet mitt hver dag og det er enkelt og greit er jeg bra nok. 

 

Det har jeg tenkt på mye helt fra jeg var barn og ungdom,det dukker opp i tide og utide til dagsdato. 

 

Og det er en utrolig vond følelse og føle seg utilstrekkelig på alle punkter i livet, den som ikke har prøvd det veit ikke hvordan det er å sitte med den følelsen. 

 

Men å da komme med ord som ta deg sammen dette går bra, hvordan i svarte huleste kan den personen vite det? Når den personen ikke veit hvordan det er å leve med den følelsen. 

 

FÅR HÅPE JEG IKKE BLE FOR PERSONLIG FOR NOEN HER NÅ MEN DETTE ER EN VOND TING OG EN FØLELSE SOM IKKE ER NOE JEG UNNER NOEN Å HA FOR Å SI DET SÅNN…..