Har lagt en liten plan for bloggen.

 

 

Ja nå blir det ikke skrevet om at jeg har skrevet handleliste eller noe om det, heller ikke kommer det ikke noe om min økonomi der skal jeg være taus for det er saker folk ikke liker at jeg skriver om. Så det kommer ikke noe om det jeg gjør daglig som å samle tomflasker, det skal ikke bli nevnt med ett ord for jeg skal gjøre det uten tegn på at jeg gjør det. Har bestemt meg for å leve med mine problemer uten å si noe om det, for da er det ingen som får se den svakheten min for det er regelrett flaut å ikke klare meg selv uten å måtte spe på  med flaske penger/ pant som det heter.

 

Er vel greit at jeg skriver om livet mitt ellers får jeg håpe for ellers er det ikke så mye å skrive om.

 

Lag dere en fin ettermiddag og kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Har ikke hatt noe å skrive om, eller jo det har jeg hatt men jeg kunne jo ikke skrive om det.

 

 

 

Har fått beskjed om at jeg ikke skal skrive om mine vansker økonomisk, så jeg har latt det være  selv om det er det eneste som er i min hverdag akkurat nå om dagen. nok om den saken selv om jeg må vente en hel uke før det  kommer inn noen kroner. Måtte bare få det ut av systemet mitt, var ikke noe annet enn det.

 

Har hatt to dager med fint vær men fy som det har blåst kaldt så varmt har det ikke vært, har vært mye ute på tur har til og med sett hvitveis har noen bilder som jeg tok men får ikke lagt dem ut enda.

 

I går var jeg hos fysioterapeuten på opptrening av armen min går sakte med sikkert bedre, jeg syntes det går for sakte men det går da framover smertene har avtatt litt men de er der til tid til annen.

 

Nå skal jeg bare slappe av og se på tv  før jeg skal legge meg for i kveld.

Er vel noen som ser første del av innlegget som tigging men det er det ikke ment som.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fin dag, gruer meg litt til i morgen.

 

 

 

I dag så har dagen faktisk  vært ganske bra og solen har skint,, men det har blåst kaldt men hva gjør vel det sier jeg da.  Fant noen flasker så da får jeg vel handlet inn for helgen, og til mandagen får jeg håpe får i alle fall kjøpt en pakke knekkebrød.

 

Gruer meg litt til i morgen for da skal jeg til manuell terapauten , gleder meg til å få den hjelpen jeg trenger så det blir en morgen med skrekkblandet fryd.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg føler meg dum og ubrukelig.

 

 

 

Da følelser og tanker tar overhånd  og de bare surrer og kverner rundt i hodet på meg så ender det opp med at jeg er det tankene og følelsene sier, er jeg dum så sier tankene og følelsene ja og da blir svaret ja og det samme med ubrukelig.

 

Jeg veit at det er noen som mener at jeg faktisk er dum, de fleste mener at det bare er tull at jeg er dum og ubrukelig men mine tanker sier noe helt annet.

 

Blir en del tårer på en slik dag, på morgenen i dag så tenkte jeg pokker at jeg i det hele tatt våknet er sikker flere som har slike tanker  men hva hjelper det meg.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Da er nok en dag blitt til kveld.

 

 

 

Dagen i dag startet med snøvær pokker ta sier jeg da, men utover dagen så tittet solen fram så det ble en fin dag alt i alt. Da jeg satte på kaffe vannet på kok så ble strømmen min borte, det er naboen som hadde elektriker og stoppet strømmen inne hos henne og da ble min borte også. Det er ikke noe jeg forstår for vi har hvert vårt sikringsskap og hver vår måler men er vist koblet sammen, det er vist gammelt opplegg og det er noe jeg ikke noe særlig så det blir dyrt å gjøre noe med.

 

Så gikk jeg meg ut en tur og da ringte venninnen min og lurte på om jeg ønsket å komme opp på kaffe og litt skravling, og så var jeg oppe å handlet for henne noe jeg gjorde med glede.

 

Så ble det å komme seg hjem og se om jeg fikk laget meg middag og det fikk jeg gjort, for da jeg kom hjem så hadde jeg fått igjen strømmen og godt var det.

 

Nå er det sommerhytta og tv titting sånn ellers.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er vi inne i siste uken denne måneden, har gjort meg klar til denne ukens handletur.

 

 

 

Så er vi kommet til siste fulle uke i april, neste uke starter med 1 mai som er en rød dag og da må jeg i dag handle inn til også neste uke for den mandagen kommer det ikke noen kroner inn på konto det blir harde bud men det må bare gå bra. Hvis ikke så blir det bare å komme seg ut og samle flasker,  enda er det dårlig med tomflasker så da må jeg spare inn på noe som er som jeg trenger.

 

Jeg skal snart ta den handleturen håper bare på at regnet gir seg snart, for akkurat nå så regner det for mye for min del å gå i butikken.

 

Så det blir litt frokost og en kaffekopp så er jeg ikke sulten da jeg går i butikken, skal ikke komme noe i kurven som jeg ikke har skrevet på handlelisten haha for det skjer ofte hvis du går i butikken sulten.

 

Lag dere en fin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har vært på en liten tur i dag, handlelisten for neste uke er skrevet.

 

 

 

I natt har det regnet noe inn i granskauen og ut på morgen kvisten også, men utpå formiddagen så var jeg ute på en liten gå tur  da regnet det ikke så det ble en kjempefin tur. I morgen er det meldt både regn, snø og is igjen men skal man tro på værmeldingen, jeg har ikke troen på det å tro på værmeldingen.

 

Å så har jeg gjort på lenge og det er å skrive handle liste for neste uke som er den siste uken av april, neste mandag er det første mai og  da er det fri dager i fleng i mai som det pleier å være.

 

Dere får lage dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Så fin vær vi har hatt noen dager nå.

 

 

 

Ja nå er det 17 grader og overskyet er jo meldt regn og sludd i morgen og utover neste uke, men det får vi bare ta i mot for været får vi ikke gjort noe med.

 

I dag har jeg vært på lang tur og sett etter tom gods men det var det dårlig med det ble 0 og finne, men det var kanskje like greit for da slipper jeg og  handle inn noe til helgen og det er like greit.

 

Skal nå kose meg og se på tv og slappe av, får håpe at det ikke blir noe torden.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ble ikke noe blogging i går og grunnen til det var at jeg ikke kunne skrive om det jeg tenkte på i går.

 

 

 

Jeg hadde mange ting jeg kunne skrevet om i går,  så kom jeg til å tenke på en kommentar jeg fikk for en ukes tid siden at jeg ikke kunne skrive om at jeg samlet flasker for å spe på økonomien min med tanke på barna min som kan lese bloggen min noe jeg veit de ikke gjør.

 

Så da ble det ikke noe å skrive om til syvende og sist, så da ble det veldig stille fra meg for at jeg hadde tenkt å skrive støter en leser jeg har og som plukker fra hverandre alt for å ha noe å ta meg på og kritisere meg for og da er det ikke enkelt å skrive noen verdens ting.

 

Men jeg har nå funnet ut at det er noe jeg driter i og kommer til å skrive om det jeg vill når jeg vill, for denne bloggen handler om mitt liv på godt og vondt  og er det en person som ikke tåler det så får den personen bare la være å lese det jeg skriver da.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Så har det vært nok en fin dag, ferdig på sykehuset for denne gang.

 

 

 

I dag så har det vært en kjempefin og solrik dag, akkurat nå så er det 17 grader her jeg befinner meg. Men slik blir det ikke fra lørdag av da er det meldt regn og sludd, så det gir seg ikke med det hvite enda håper ikke det blir langvarig for nå er jeg drit lei vinter.

 

Har i dag vært til kontroll hos ortopeden og det gikk bedre enn jeg trodde, skal tilbake om 8 uker og det er rundt den 20 juni og da håper jeg at jeg og manuell terapien han har fått beskjed av ortopeden hvordan vi skal jobbe med den armen min.

 

Ellers i dag så har jeg vært på tur og nå er russefeiringen i gang så jeg, men det får de bare gjøre og det er mange av russen her i byen som mener at de må prioritere skolen også.

 

Lag dere en fin fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.