God morgen alle sammen, nå er det bra vær.

 

 

 

 

Har nå vært innom nettbanken og betalt to regninger, jeg koste meg på nettbanken når jeg får unna de to regningene jeg hadde og flyttet litt over på sparing. Nå er jeg blitt venn med den igjen det var jeg ikke før, er jo ikke så rart hadde ikke noen grunn til det heller men skal nå være en god venn med den utover.

 

Nå skal jeg ta meg litt mat og en kaffekopp og kose meg med å lese noen blogger som jeg pleier, og bare slappe av med det. Har jo sovet litt i dag men kvelden og tidlig natt så hadde vi tordenvær og det var ikke noe koselig, håper vi er ferdig med det for en stund nå men det er vel for mye å forlange. Blir det regn på sommeren så må vi på Østlandet regne med tordenvær sånn er det bare, varme og regn er en dårlig kombinasjon det har det alltid vært sånn er det bare. Ser bra ut nå men det kommer noen mørke skyer i horisonten så noe blir det nok, får nyte det fine været så lenge det holder seg sånn.

 

Noe mer veit ikke jeg hva som kommer til å skje i dag, jeg tar den som den kommer.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ser ut som det ikke satte inn i kveld, da kommer det nok til natten.

 

 

 

God det ikke kom noe uvær i kveld, hvis det kommer til natten så sover jeg meg igjennom det hvis ikke tordenværet blir for kraftig da.

 

Nå sitter jeg og ser på Danmark mot Belgia i fotball EM, til nå er det 1-0 til Danmark å de har nå spilt i 40 minutter de er flinke disse danske spillerne. Håper de vinner denne kampen det har de virkelig fortjent, for den første kampen deres var en kamp man ikke unner noen den endte med en kamp om liv og død og livet seiret men de tapte kampen mot Finland.

 

I morgen tidlig skal jeg ut og handle noen småting til helgen, skal kose meg litt syntes jeg fortjener det har tenkt å lage meg taco i morgen kveld er lenge siden sist.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Sol og fint vind men varmt, ser og kjennes ut til at det kan bli dunder og brak vær i dag.

 

 

 

 

Dagen i dag startet som alle andre dager så det har dere sikkert blitt lei av og lese om, da kan en heller snakke om været det var kjempefint vær på morgenen med vind og sol det var varmt og deilig hadde det ikke vært vind så hadde det blitt altfor varmt.

 

Venninnen min ringte tidlig på formiddagen i dag og lurte på om jeg ville komme opp til henne en tur i dag, jeg sa jo ikke nei til det er så koselig å ha noen å prate med om dagen så det gjorde jeg med en gang. Vi koste oss med kaffe og en røyk og skravlet om alt og ingenting som vi pleier, å jeg gikk opp og handlet litt for henne da jeg kom ned igjen med varene så satt vi å skravlet litt til.

 

Nå ser det ut til at vi kan få uvær her men det er bare å vente og se er jo meldt litt blandet vær, jeg kjenner det på kroppen at det kan bli litt lurvete værforhold her nå. Kjenner hodepinen og elektriske ilinger i hele meg så noe blir det, får håpe det ikke blir noe av for jeg hater lyn og torden spesielt lyn hater er vel ett sterkt ord men det er vel lov og si det i en slik sammenheng som dette.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Her er det mye fint til fritid og trening.

Reklame | Outnorth

 

 

Her i nederst i dette innlegget har jeg en klikk, klikk som jeg kaller det så er det mye fint som du kan bruke på en fjelltur, eller bare til en vanlig trening ute eller inne ja ikke Kari Trå kåpen da den er fin på kalde vinterdager på tur.

 

Kos dere på tur alle sammen for det skal jeg i morgen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

GripGrab Lightweight SL Sock Unisex treningssokker Gul 44-47//Scarpa Mojito Unisex Unisex hverdagssko Lilla 38//Bergans Jomfruland Lady Singlet Dame kortermede trøyer Rød XS//Kari Traa Women’s Bryn L Jacket Dame parkas ufôrede Blå M

Har hatt det fint, vært og badet i dag.

 

 

 

Dagen startet som den pleier det er og pløye igjennom noen blogger, og innom og kikket på nyheter i lokalavisen. Da jeg gjorde dette så spiste jeg frokost og drakk en kopp kaffe eller to, det er en rolig og fin start på dagen sånn liker jeg det.

 

Å da jeg satt slik så ringte venninnen min så jeg gikk opp til henne, vi satt og skravlet og koste oss med kaffe og røyk for vi begge røyker. Så gikk jeg en tur opp i butikken for henne så hun fikk i hus det hun trengte i dag, er så utrolig godt å føle en er til nytte for noen.

 

Da jeg gikk hjem så gikk jeg inn og hentet badetøyet mitt, gikk ut igjen og bort til stranden jeg pleier å bade på. Det var god temperatur i vannet i dag ca 17 grader blir det varmere så er det ikke avkjølende lenger, hvis det skal være avkjølende da så må jeg være veldig var selv og i lufta da blir det avkjølende en bitte liten stund.

 

I kveld har jeg malt litt med de fargene jeg har får kjøp mer på fredagen gleder meg veldig til det, for da kan jeg male alt det jeg vil ikke bare litt om dagen og om gangen.

 

Har også sett på fotballkamper ja flere av dem i dag, er jo bare spennende å se hvem som kommer seg videre etter gruppespillet.

 

På fredag begynner vel skolenes sommerferie, noen syntes vel det er godt og andre kommer til å kjede seg allerede etter en uke. Får håpe sommeren blir fin i år sånn at jeg og dere kan få kost seg litt ekstra, jeg skal gjøre det en gang i uka med litt god mat ikke noe mer enn det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er nok en dag gått over til kveld.

 

 

 

 

Det har vært en fin dag værmessig igjen men det har vært en del vind, har vært på mange fine turer i dag men de ble ikke så lange for vinden gjør at smertene blir mye sterkere enn vanlig. Men jeg klarte å gå tre turer i dag men ingen bading i dag, så langt orket jeg ikke å gå så langt som jeg må for å komme til stranden.

 

Er glad for at jeg ikke gikk så langt for da hadde jeg nok ikke fått sove til natten, er bare å håpe at det hjelper med paracet for det er det eneste jeg har til å hjelpe meg for smertene. Så det er bare å krysse fingrene om at det hjelper, jeg har troa for sovner jeg så sover jeg meg igjennom natten hvis det ikke blir noe bråk.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er virkelig dette så ille blitt gjort de siste to tre sesongene av sommerhytta.

 

 

 

Jeg ser ikke problemet å sette i gang en spleis for Anna og Jone for at de ikke vant sin hytte det ble jo gjort for dem i fjor som tapte på målstreken og året før det, så hva er egentlig problemet det er jo ikke dem selv som har startet denne spleisen det er noen som så dem som vinnere og virkelig vil hjelpe dem så de får kjøpt seg en hytte i framtiden.

 

Så hvorfor skal de få så mye dritt for at det er opprettet en spleis for dem, ja det var veldig ujevnt når det gjaldt kunnskap om oppussing og snekkering og bruk av verktøy i år. Men det er det produksjonen og uttak av deltakere som må ta på sin kappe ikke deltakerne selv, de bare meldte seg på å ble tatt ut til å bli med det er i allefall min mening.

 

Spleisen ligger her: https://spleis.no/178449

 

Jeg ville bare si min mening i denne saken ikke noe mer enn det, ikke gi noe det var ikke det som var meningen med å dele den. Dere alle har sikkert fått med dere klage stormen rundt denne og rundt de to som den er opprettet for.

Dager jeg ser fram til i sommer.

 

 

 

 

Det er ikke mange dager jeg ser fram imot det er faktisk bare en i sommer, så det kan man ikke si er mange men så er det en dag som er fylt med bare gleder.

 

Det er neste onsdag som er den 23.06 da får jeg andre dose av corona vaksinen på kvelden ja klokken 17.30, og på dagen skal jeg kose meg på samvær med mine to barn med mye bading gjett om jeg gleder meg ja det gjør jeg.

 

 

Ja så er det 3 dager i starten av juli for da er det jazz festival her i byen, grunnen til at jeg gleder meg til de tre dagene så er det at da er det mye tom flasker å finne. Skal ikke på noen konserter for det har jeg aldri hatt råd til og ser meg ikke å ha råd til det i år heller sånn er det bare.

 

Kan jo hende jeg stikker innom jazz gata ved grad hotell for der pleier det å være gratis konserter, spørs om jeg får komme inn da men da er jeg fullvaksinert å har koronapass som er grønt. Så da burde ikke det være ett problem, spørs hvor mange de har lov å slippe inn der da det er det eneste som stopper meg.

 

Så på den festivalen ser jeg bare fram til å finne noen eller mange tomflasker sånn at jeg kan spare mer til neste års sommertur.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fint å ha både på sommer som vinter på tur.

Reklame | Outnorth.

 

 

Jeg fant ut at jeg skulle bruke det som jeg før kalte en klikk, klikk før, er noen som kaller det for ubevist tigging. Noe jeg mener er fullstendig feil er jo lov å bruke det, er det feil å ønske å tjene noen kroner ekstra på bloggen. Nei det syntes nå ikke jeg da.

 

Ja her er det mye fint som man kan ha på seg under en tur både på sommer og vinter, er ikke alltid varmt om sommeren heller da mange steder.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Bergans Microlight Jacket Women’s-2019 Dame Tunn frluftsjacka Rosa S//Silva Compass Expedition S kompasser OneSize//Devold Ona Round Woman Dame langermede trøyer Grå M

Ble da gjort noe fornuftig i dag også, mellom regnbygene.

 

 

 

Dagen i dag så har det vært en del regnbyger, har da fått gjort noe mellom de regnbygene. Den første turen etter at jeg hadde vært i butikken startet i regn, så kom solen igjen da gikk jeg opp til venninnen min for hun trengte noe i butikken hun også. Før jeg gikk opp til butikken for henne så satt vi og skravlet over en kopp kaffe, er alltid koselig og hjelpe henne med noe jeg kan hjelpe henne med som å handle. Det er noe jeg gjør med glede, for da føler jeg at jeg er til nytte for noen det er jo noe som jeg føler på sjeldent bare når jeg gjør noe for andre.

 

Nå skal jeg se på EM kampen mellom Sverige og Spania, håper faktisk at Sverige vinner men de får hard motstand i dag så det er ikke sikkert. Holder med de som er fra Norden og Skandinavia, det må jeg gjøre siden Norge ikke er med synd men sant.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.