Ja det har vært en dag i dag også.

 

 

 

 

Ja det har vært en fin dag men noe varmt har det vært litt for varmt for meg og kroppen min, jeg har det bedre i kroppen når det er kaldt kanskje litt motsatt av de fleste som lider av leddgikt men sånn er det bare. Men jeg elsker fint vær så det er kjempegodt da lider jeg heller med smertene, da er det bare å gå ned å bade så blir det kaldt.

 

Og det tordenværet som kom i går ble ikke så ille som jeg trodde så kanskje jeg skal ta det litt med ro, og ikke jage meg selv opp for det var bare en halv time så var det over. Men er du redd torden vær så er man bare det sånn er det bare, og det blir ikke bedre av og jage seg selv opp og bli livredd.

 

Nå er det vel på tide å avslutte her så jeg ikke skriver meg helt bort for det blir for dumt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

Har du en gammel spillkonsoll så har denne siden mye bra.

Reklame | Retrogaming.no

 

 

I kveld satt jeg og mimret litt om hva jeg hadde av elektronikk da jeg var ung, ja jeg hadde en gammel Nintendo som ble mye brukt for da jeg var ung så var det sånne store mobiler som man hadde egen veske til. Jeg har fortsatt min gamle Nintendo men får ikke brukt den på den tvn som jeg har men her på denne nettbutikken så har de ting og tang som gjør at jeg faktisk kan bruke den.

 

Denne nettbutikken heter Retrogaming.no.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

SCART til HDMI Konverter//Feste for Nintendo Switch Pro Kontroller//Triwing Skrutrekker//Strømadapter til Nintendo DS Lite

Nei nå kommer lyn og torden været hit snart.

 

 

 

 

 

Som jeg har skrevet før at jeg hater torden vær og lyn, er rett og slett livredd så jeg håper ikke det blir langvarig.

 

Det lyner noe inn i helvete ikke så veldig langt unna så det braker nok snart løs, og da logger jeg av med en gang det begynner.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag, den har vært fin. Skulle ha skrevet mer om hvordan jeg har det men den gang ei.

 

 

 

 

 

Jeg har hatt en kjempefin dag i dag med bading og turer, skal ikke klage så mye over hvordan jeg har det. Jeg har store smerter sånn nå er det sakt, skal ikke utdype noe mer enn det for det er noen som mener at det er bare tull at jeg har smerter. Leddgikt og sjøgreens syndrom er smertefullt sånn er det bare, men det er noen som mener at jeg ikke kan ha så store smerter ettersom jeg klarer å gå tur. Hadde jeg ikke gjort det så hadde det vært enda verre, varmen gjør det også verre sånn da er det forklart.

 

 

Og disse sykdommene ser du ikke på utsiden av meg det er en stille sykdom som bare den som lider av dem merker, andre kan ikke se det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Det har vært en fin dag, med tur og andre ting.

 

 

 

Har i dag vært og handlet på morgenen det er godt å få det unna gjort, da kan jeg bare ta dagen som den kommer og det er godt når det er så varmt som det har vært i dag og i går. Å varmere skal det bli så da er det bare å være forberedt, for nå skal det bli hett her sørpå skal jeg prøve å sende noe varme nordover. Jeg var også oppe hos venninnen min i dag og hjalp henne med å handle inn litt, og vi satt og skravlet en god stund over en kopp kaffe. Da jeg var på vei hjem så var jeg nede å badet litt i dag også, deilig med litt avkjøling selv om vannet er ganske så varmt så er det varmere i lufta.

 

Nå sitter jeg og ser på fotball det er Frankrike mot Sveits håper på Sveits denne gangen men det ser dårlig ut.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag har det vært en deilig dag, vært på tur og har badet.

 

 

 

Det har vært en fortryllende dag med temperatur rundt 26 grader i skyggen i solen på verandaen var det langt over 30 grader, inne hadde jeg 36 grader så det var best å være ute mest mulig og det har jeg også vært. Var på min faste badeplass helt alene som jeg pleier vannet var faktisk kaldere enn lufta på land så det var deilig, det var ca 19 til 20 grader i elva så det var deilig.

 

Nå har jeg gjort klar handle lappen til i morgen, er ikke mye jeg trenger men litt å det er faktisk deilig.

 

Nå sitter jeg og skal se kampen mellom Belgia og Portugal, jeg håper Belgia trekker det lengste strået og vinner for det fortjener dem.

 

Nå er det også en levelig temperatur inne hos meg for nå er det 27 grader inne og 18,9 ute for nå går snart solen ned, jeg har åpnet alt som heter vinduer i stua mi sånn at det blir en bedre temperatur inne om natten. Ja for da blir det lettere å få sove også, det har vært noen netter nå som det har vært for varmt sånn at jeg ikke har fått sove før langt på natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Masse god trening i å gå turer.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

Ja det er mye fin trening i å gå turer både for kroppen og for øynene ikke minst for sjel og sinn, og da er det godt med romslige og lette både sko og klær.

 

Var innom gymgrossisten for å se hva de hadde av utstyr til å ha med på tur, alt fra klær til drikkeflasker fant jo noe jeg elsker joggebukse på tur og nå i varmen ikke så mye gensere men topper det jeg legger ut til dere i dag er også slikt tøy jeg elsker å gå tur i romslige bukser og en topp. Drikkeflaska syntes jeg så smart ut, og noe en trenger til å ha vann i på tur.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Nike//ICANIWILL//Nike//Gorilla Wear

Ja hurra Danmark vant i kveld, og vi slapp unna tordenværet til nå i allefall.

 

 

 

Ja Danmark vant 4-0 mot Wales i 8 delsfinalen i EM ja hurra det er artig at de klarte det for de har alltid hatt vansker i første kamp etter innledende runde, men ikke i dag så da kan til og med jeg feire med ett glass hvit ja hvitvin skal man feire med da.

 

Kan jo også feire at været ikke slo inn i allefall ikke enda, nå kan det vente til i natt slik at jeg har sovnet for da er det mye som skal til før jeg våkner igjen. Ja hvis jeg har sovnet da hvis ikke så blir det dårlig med natte søvn.

 

Nei nå får jeg slutte å syte om torden å lyn men det er en årsak til det jeg er livredd torden vær.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ser ut til at det blir ett helvetes vær.

 

 

 

Ja det ser ut og kjennes ut som det blir ett helvetes vær snart, og det skulle vist holde på en stund. Derfor oppdaterer jeg litt nå før det begynner og tordne og lyne, for kjenner det på kroppen vondt i hode og sånne støt lignende ilinger i hele kroppen. Får håpe det ikke kommer for jeg hater ja det er ett sterkt ord men jeg hater lyn og torden, jeg har nok skrevet det før men det er noe som jeg ikke bryr meg om.

 

Jeg hadde tenkt å gå ned å bade nå men det får bare vente, for det er ikke så smart hvis det været slår til.

 

 

Nei nå avslutter jeg dette innlegget, og når været starter så logger jeg av pc og drar ut alt som heter små elektrisk som tv og pc. Vil jo ikke at det går fille føyken for det er så dyrt å kjøpe nytt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Helg er deilig.

 

 

 

Ja helg er faktisk deilig å det er ett fortryllende vakker og varmt vær også, det er også siste helgen i juni så nå er vi kommet langt ut i sommeren får bare håpe at resten av sommeren blir like fin som i dag.

 

Det kan gjerne regne om natten og være fint om dagen, men jeg ønsker det ikke for varmt for da blir det for tørt.

 

Bøndene trenger regn sånn at avlingene blir bra, det er derfor jeg ønsker bare regn om natten.

 

Fram til nå i dag så har jeg gjort minst mulig på mest mulig tid, nå skal jeg få tatt på meg ett par sko og komme meg ut på tur. Det trengs det også, i dag skal jeg ta dagen som den kommer er ikke så mye annet å gjøre enn det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.