Rydde i naturen og by bilde og tjene penger på det i samme slengen.

 

 

 

Jeg bruker mine daglige turer med hunden til å rydde i bybilde eller i skog og mark og på samme tid og tjene penger på det, ja jeg samler tomflasker og i løpet av en uke så blir det 400 kroner på tomflasker og brus bokser.

 

Så i løpet av sommeren så kan det bli mye mer av det for i starten av juli så har vi en jazz festival her i byen og da finner en masse tom gods og da kan det bli tusen kroner om dagen, det var det jeg hadde som kroner inn om dagen i fjor under denne jazzen så man får jo sett det når den er ferdig.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Siste dag i mai og veldig fint vær nå 23,8 varmegrader i sola.

 

 

 

 

Ja det er siste dagen i mai og i dag har vi hatt veldig fint vær med 23,8 grader ute i solen nå, i dag har jeg gått meg mange fine turer og 21 mai så kom det dyr på laagendalsmuseet så nå er det blitt sommer når disse nydelige dyrene her er kommet.

 

Det er da så godt og kunne klare og gå seg en tur om dagen oppom dem og bare se på at killingene og lammene leker rundt og oppdager verdenen sammen med sine mødre sauene og geitene, det er også kommet høner alle er brune de er 7 eller 8 stykker små griser er det kommet også og ku med kalv er det her også og ei purke.

 

Snart starter de med familiedagene på onsdagskvelden og da får en kjøpt brød stekt i vedfyrt steinovn, får også kjøpt egg som kommer fra hønene de har. Krambua er også åpen så du får kjøpt gammeldagse drops og karameller nam, nam det gleder jeg meg til.

 

Nå er det fredag og det er håndball kamp mellom Norge og Hviterussland Vm kvalifisering på tv2 er moro og se hvordan de spiller nå for de er jo kjempe gode disse jentene våres.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

Dagen i dag fram til nå.

 

 

 

Dagen i dag startet med en koppkaffe og en røyk, måtte også lese noen blogger før vi gikk en fin morgentur på litt over to timer. Det var kjempe deilig og gå en lang tur i den stille og rolige morgenen, alt var stengt i dag så jeg var alene i byen og fant mange tomflasker som jeg skal pante i morgen så jeg på lørdagen starter på nytt igjen jeg panter dem en gang i måneden for da blir det mye på en gang og da blir det mye penger av det.

 

Ellers så har jeg tatt dagen med ro, så det har blitt en del turer og ingenting annet.

 

Nå sitter jeg og ser på paradis hotell og i kveld er det finalen og et vinner par, men i år så er det bare en som vinner jeg veit hvem det er som vinner for det har jo underholdningsdelen i nettavisen. De la ut en video som viste hvem som vinner og intervju med dem, den ble tatt vekk sent i går kveld men da var jo skaden allerede gjort.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Ja nå kan det bli bråk, nettavisa har røpet hvem som vinner paradishotell.

 

 

 

Tenk dere at noen kan røpe hvem som vinner paradishotell, jeg så det i dag og finalen er ikke før i morgen kveld. Hvem har gitt den informasjonen til nettavisen det er det jeg lurer på er det en av deltakerene som har sakt noe, da er i alle fall dette kontraktsbrudd og da kan den personen straffes med bøter. Blir jo ikke spennende å se resten når en veit hvem som vinner, men jeg skal se det uansett hvordan de to klarte og komme til finalen som er i morgen.

 

Jeg skal ikke røpe noen ting her nå, for da ødelegger jeg for dere andre som følger med på paradis hotell. Det er jo syn om flere får ødelagt spenningen, det er jo bare å ikke se den videoen som nettavisen har lagt ut som viser finalen som går på tv 3 i morgen kveld klokken 21.30.

 

 

 

Takk for at du tok deg tid til og lese dette innlegget, del det gjerne hvis du ønsker.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Plast i havet og på strendene er det mye fokus på, hva med disse kunstgress banene rundt omkring.

 

 

 

Ja det er mye fokus på plast som er til vanns og på strendene det syntes jeg er bra det er ikke det, nå vil jeg sette litt fokus på alle disse kunstgress fotballbanene rundt omkring her i landet. På lørdag så hadde jeg samvær med mine to gutter, da var vi på kunstgressbanen utenfor Skrimhallen som ligger i et skogholt her i Kongsberg. Fy så mye sånne små svarte plast kuler som lå rundt disse kunstgress banene, og dette ligger i skogen tenk på alle de ville dyrene som får dette i seg. Det ligger også slike miljø bomber som ligger rundt omkring som regnvannet får denne mikro plasten til og renne ned i elver og vassdrag rundt om i landet, det kunne vel gått  å anlegge både fotballbaner og ballbinger som ikke er så ødeleggende for naturen og miljøet. Tenk dere om før dere legger kunstgress på skoler for det er jo de som skal arve kloden etter oss som leker på en miljøbombe, det finnes vel en annen måte og fremstille kunstgress baner enn av plast som avgir mikroplast kuler. Det er vel for dyrt for kommunene så de velger det som er billigst , så dermed så er det de som hyler høyest når det gjelder plast overalt ja våre folkevalgte er jo de som er verst. Tenk dere om dere som sitter og gir ordre om å legge kunstgress på barnas fotballbaner.

 

Bilder kommer ved en senere anledning for jeg glemte å ta noen når vi var på den fotballbanen, vi prøvde og rydde vekk en del av disse plastkulene men det ble for mye for fem mennesker og gjøre det alene men skulle hatt mange flere som ryddet dem vekk. Men det hjelper ikke en dritt for vinden gjorde at det bare ble mer og mer av det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Hva har skjedd i dag?

 

 

 

I dag har jeg vasket gulvet og vasket klær, har også gått ærend for ei venninne av meg. Vært på tre turer og på de turene så fant jeg mye tomflasker som skal pantes i morgen for nå har jeg fire søppelsekker fulle av tomflasker, dette har jeg funnet på en måned og det blir en del penger av det også så da slår man jo to fluer i en smekk.

 

Guttene skal få penger av meg når jeg skal ha samvær med dem, minstemann har ikke fått sin bursdagsgave enda så da er det bare og gi ham penger sånn at han kan spare til det han ønsker seg han eldste har bursdag i juli og da får han også penger så han kan kjøpe det han selv ønsker seg eller spare til noe han ønsker seg.

 

Takk for at du tok deg tid til å stikke innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Dette er gjort så langt.

 

 

 

Jeg har i dag gjort litt jeg har spist frokost og lest blogger, det er ikke så mye men det er en fin start på dagen syntes jeg da. Nå skal jeg og Elvis gutten ut på morgentur etter en lang kosestund, det å komme seg ut på tur er sundt både for kropp og sjel for da kommet en i gang med dagen på en fin måte.

 

Så får en videre se hva dagen bringer, håper det blir mange fine stunder for det er jo min godgutt som jeg holder meg i form for. Til helgen skal jeg være sammen med mine to gullgutter noe som jeg gleder meg til, er ikke ofte jeg ser dem og kan ta på dem og kose oss sammen så jeg gleder meg til og treffe dem.

 

Takk for at du tok deg tid til og stikke innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Good morning people.

 

 

 

God morgen bloggen!

 

For noen er morgenen en god og rolig stund, ja det er det for meg også og tiden for å få i seg dagens første måltid. Jeg også har fått i meg et knekkebrød med ost og drukket ett krus med urtete, det var noe jeg startet med i langhelgen som akkurat er ferdig med jeg har aldri vært et frokost menneske og i alle fall ikke ei som har vært glad i te men med alderen så har jeg fått sansen for begge deler.

 

Etter at frokosten var fortært så satte jeg meg ned og leste noen blogger og tok meg en kopp kaffe og en røyk, akkurat nå så sitter jeg og skriver dette innlegget til dere.

 

Når dere leser dette innlegget så er jeg ute og går en deilig morgentur med Elvis i lett vårregn, det er så godt og komme seg ut på tur uansett vær det er jo bare og kle seg etter været. Som jeg pleier og si ut på tur aldri sur, eller det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær. Det å komme seg ut og gå for det er godt for både kropp og sjel, for meg så stemmer akkurat disse siste ordene hva med dere jeg mener at bevegelse gir en helsegevinst for alle.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Det er en ny uke, som jeg skal prøve og være mer aktiv her inne enn det jeg har vært de siste ukene.

 

 

 

 

Ja så har vi startet på en ny uke og jeg har jo vært veldig stille de siste ukene, og grunnen til det er at jeg ikke har vist hva jeg skulle skrive om.

 

Jeg har jo slitt veldig med sykdom de siste ukene og jeg har ikke villet skrive om det når jeg enda ikke har fått svar på alle prøvene som har blitt tatt, jeg kommer ikke til å skrive så veldig mye om det når alle svarene kommer heller for det kan jo bli for mye for noen om jeg begynner og skrive om det også. Jeg har bestemt meg for å ikke skrive om det for da er det vel noen som syntes jeg er sutrete når ting står på som verst, men er det noen som mener at jeg skal skrive om det så får de bare si i fra men jeg håper i det lengste at det ikke er det jeg og legen mistenker det kan være for hun hadde det travelt med å få tatt disse blodprøvene og de undersøkelsene jeg har tatt.

 

Det er nervepirrende og vente på resultatet av disse prøvene, jeg håper selvfølgelig på det beste. Jeg har alltid holdt på en ting i livet at tenker jeg det verste til det motsatte er bevist så blir man positivt overrasket, en gang må jo jeg også slippe å måtte slite med fysisk eller psykisk sykdom ja jeg har jo disse diagnosene på kroniske reumatiske lidelsene mine men det har jeg levd med i mange år så dem er jeg vant til.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Hva har jeg gjort i dag som jeg ikke gjør hver dag?

 

 

 

Ja denne dagen startet som den pleier med og lese blogger og drikke en kopp kaffe og ta meg en røyk eller to, så sto det frokost på menyen og det ble knekkebrød med ost og paprika på nydelig var det så det må nok bli en vane jeg har aldri spist frokost siden jeg var liten mat om morgenen har jeg ikke klart å få i meg sånn er det bare.

 

Og så gikk vi morgentur og den gikk til parken i byen og der satte jeg meg ned på en benk og så på andemor med sine bittesmå andungene sine de var som bitte små nøster, jeg ble så fasinert av disse små at jeg faktisk glemte og ta fram mobilen for å ta bilder av dem.

 

Midt i hovedgata så møtte jeg på en forvirra bever stakkar han var så redd at når han så Elvis så løp han sin veg, det var bra at den kom seg av gåre før trafikken startet for fullt den klarte det med bare noen få minutter den forsvant så startet trafikken for fullt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!