Siste dag i mai og veldig fint vær nå 23,8 varmegrader i sola.

 

 

 

 

Ja det er siste dagen i mai og i dag har vi hatt veldig fint vær med 23,8 grader ute i solen nå, i dag har jeg gått meg mange fine turer og 21 mai så kom det dyr på laagendalsmuseet så nå er det blitt sommer når disse nydelige dyrene her er kommet.

 

Det er da så godt og kunne klare og gå seg en tur om dagen oppom dem og bare se på at killingene og lammene leker rundt og oppdager verdenen sammen med sine mødre sauene og geitene, det er også kommet høner alle er brune de er 7 eller 8 stykker små griser er det kommet også og ku med kalv er det her også og ei purke.

 

Snart starter de med familiedagene på onsdagskvelden og da får en kjøpt brød stekt i vedfyrt steinovn, får også kjøpt egg som kommer fra hønene de har. Krambua er også åpen så du får kjøpt gammeldagse drops og karameller nam, nam det gleder jeg meg til.

 

Nå er det fredag og det er håndball kamp mellom Norge og Hviterussland Vm kvalifisering på tv2 er moro og se hvordan de spiller nå for de er jo kjempe gode disse jentene våres.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

2 kommentarer
  1. Tenk i morgen er det 01.06.2019. Månedene, ukene og dagene flyr for fort av gårde. Hørtes kjempegodt ut med varme og fint vær hos dere.

   Hos oss er det grått, overskyet og litt kaldt. Det var +5 grader i dag tidlig. Svigermor sier at en kald mai gir en varm sommer. Vi håper hun har rett 🙂

   Ønsker deg og Elvisgutten en kjempefin fredag, og ei kjempegod og fin helg <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

   1. Ja tenk det at det er 1 juni i morgen, ja tiden flyr så fort at man nesten ikke henger med. Får virkelig håpe at hun får rett, håper bare ikke at det bli like ille varmt som i fjor sommer for det var uholdbart.

    Ønsker deg og dine en kjempe fin fredagskveld og en god helg.

    Klem fra meg og Elvis til deg og dine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg