Alle som mener jeg burde få en pause en gang i mellom.

 

 

 

Nå er jeg faktisk utslitt etter en natt med trening av armen, og traske gatelangs for å samle flasker for å kunne handle inn for helgen. Veit at det er noen som mener at dette jeg kommer til å skrive nå er toppen av frekkhet, ja så er vel det det da men jeg mener alvor.

 

Så de som mener at jeg fortjener en liten pause nå kunne jo ha vipset to kroner til 98310949, ingen tvang du bestemmer helt selv for jeg klarer meg jeg.

 

Er ute nå å samler og titter etter flasker, har forhåndspostet noen innlegg.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Klar for tur tror jeg, jo jeg må ut på tur.

 

 

 

Dette innlegget er forhåndsskrevet så det blir postet når jeg er ute å går rundt om.

 

Jeg må faktisk ut på tur for å samle tomflasker så jeg får handlet inn litt mat til helgen, og innen mandag må jeg ha samlet slik at jeg også får handlet inn til uka som da kommer.

 

Sånn går nå dagene pleier jeg og si, til uka starter jazz festivalen her i byen og da blir det mye flasker å finne, hurra for det da skal jeg bruke de dagene til det og ikke mye annet tjene penger og ikke bruke på festivalen sånn er det og sånn blir det.

 

Samlet noen få flasker i går ble åtte kroner som ligger i spare glasset for får ikke mye for åtte kroner nå om dagen.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ingenting er godt nok av det jeg gjør.

 

 

 

Jeg var hos manuell terapeuten i går og da fikk jeg beskjed om at den treningen jeg gjør med armen på egenhånd ikke var god nok, og at jeg måtte trene mer og ta mer smertestillende under og eller etter trening. Og at jeg måtte trene mer og hardere men det er ett problem døgnet har ikke flere timer, så jeg spurte rett ut om han mener at jeg skal kutte ut pauser og søvn om natten som jeg satte meg villig til så denne uka blir det lite søvn på meg for å se om han blir fornøyd med den jobben jeg har gjort på egenhånd.

 

Er ikke moro å få høre at den innsatsen jeg gjør selv ikke er god nok, og da kommer de følelsene om at jeg ikke er bra nok eller ikke minst ikke god nok.

 

Lag dere en fin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Advarsel dette innlegget inneholder noe som enkelte lesere ikke liker.

 

 

 

 

Her i denne måneden så hadde jeg to avtaler på to forskjellige steder en var hos psykolog og den timen var i Drammen og en avtale hos ortopeden her på sykehuset og den hadde jeg helt glemt så jeg reiste til psykologen, og da jeg kom hjem kom jeg på at jeg skulle vært hos ortopeden på morgenen hadde ikke husket å avbestille denne timen.

 

Det ble veldig dyrt for på sykehuset her i byen er det dyrt å ikke stille opp til avtalt tid, ja det kostet meg 1500 kroner veldig dyrt spør du meg. Greit at det må betales men når regningen dumpet ned i postkassa så var betalingsfristen ute den skulle betales den 24 juni og jeg fikk regningen i posten i går, for noe surr hadde den kommet før så hadde jeg betalt den til fristen og hadde hat penger i dag men det har jeg ikke og trenger litt mat og smertestillende som er paracet men det kan jeg bare glemme.

 

Hva er tingen med å gi så store bøter for at folk ikke kan stille opp til timen trodde det var det en time koster altså egenandelen som jeg måtte betale men nei det ble 1500 og ikke 395 som det koster i egenandel, og å sende den ut etter fristen er gått ut det er jo bare surr fra dem som sender ut disse regningene. Så nå er det bare å komme seg ut og samle tomflasker så jeg får tak i mat og paracet, hadde tenkt å gjøre noe for meg selv og bare kose meg og så blir det bare stress som vanlig.

 

Skriver ikke dette for at noen skal syntes synd på meg, og hvorfor skal jeg skamme meg ikke veit jeg.

 

Men sånn er livet skal ikke være enkelt.

 

Lag dere en fin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er handlelisten min til i morgen klar.

 

 

 

Ja nå er det kveld og snart litt kaldere inne hos meg er fortsatt 30 grader inne, blir godt når solen har gått helt ned bak åsen for da blir det levelig ute.

 

Har nå også skrevet ferdig handlelista til i morgen, er ikke mye som står der mest frukt og grønt pluss knekkebrød og noe pålegg da.

 

Før jeg går å handler i morgen skal jeg slenge i meg et knekkebrød, går aldri sulten i butikken for da blir det også handlet ting som ikke står på lista og det er bortkasta penger spør du meg.

 

Nå skal jeg avslutte for i kveld og se litt på tv, er en del fotball i kveld og som den fotball og sports idioten som jeg er så blir det en del av det.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Når dette innlegget blir lagt ut så er jeg ute å nyter finværet.

 

 

 

Finværet må jo nytes når vi har det, jeg slår to fluer i en smekk nyter finværet og tjener penger i samme slengen. Ja jeg ser etter tomflasker og på de tjener man penger på panten, og det gjøres ute i finværet ja da gjøres to  ting på en gang gjør jeg ikke smart eller.

 

Lag dere en fin ettermiddag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Så er det bare å slappe av litt før neste tur ut.

 

 

 

Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg tar meg en ny tur ut, har vært ute en tur nå for å samle noen tomflasker skal ut en tur om noen timer for å gjøre det samme.

 

Har mine områder å gå så det er mye det hverdagen blir brukt til, skal prøve å ha pant som blir det jeg skal leve av og spare det som jeg får av trygda. Det er ett mål men går det ikke veit jeg men det er vel lov og prøve og drømme om det, noen mener vel jeg er gal som har det som mål det får være deres problem og ikke mitt.

 

Drømmer og mål er noe som alle må prøve og sette ut i livet og prøve og klare å oppnå de, jeg er bare så dum at jeg skriver om dem her. Og tror at folk ikke husker det jeg skriver i dag om ett halvt år, ja det er det noen som tror at jeg er så dum at jeg ikke veit det men det veit jeg bare så det er sakt. Veit også at jeg har de lesere som plukker hele dette innlegget fra hverandre og setter det sammen slik de selv ønsker og da blir det ingen sammenheng og det blir noe helt annet, det er også deres problem og ikke mitt.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk fot at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Varm lørdag og ikke mange flasker å finne.

 

 

 

Så er jeg kommet meg hjem og inn igjen for ute er det for varmt å bevege seg, har brukt dagen til nå å se etter tomflasker men den gang ei fant fem stykker som blir 10 kroner kommer ikke langt med det etter dagens priser spør du meg så den tieren kan jeg spare til det blir flere.

 

Nå skal jeg smøre meg ett knekkebrød med leverpostei for å få i meg litt næring, blir nok en kopp kaffe til og ett glass med vann.

 

Så skal jeg slappe av fram til kveldingen når solen er gått ned for å ta en ny tur ut for å titte etter flasker, blir litt svalere å være ute når solen er gått ned for dagen får jeg håpe.

 

Lag dere en kjempefin ettermiddag og sommerkveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Sommer og sol å det er lørdag.

 

 

 

Da jeg gikk ut for å gå tur så vaiet dette fine og fargerike flagget ved sykehuset, da er det virkelig sommer mener jeg da når de flagger for kjærligheten, samhold og likhet med mye mer.

 

Dagen i går og i dag skal jeg bruke til å samle tomflasker så jeg kanskje har til ett fiskekort snart, for her i området så koster det for å fiske og det koster dyrt også. Er nok slik mange flere steder også, det syntes jeg er litt dumt men sånn er det bare blitt alt skal koste penger for at staten skal kunne håve inn penger over alt har de ikke mer enn nok som de håver inn penger.

 

Nå som de har økt satsene på uføretrygdene og pensjonen så øker de rentene på lånene så vinningen går opp i spinningen, så vi med uføretrygd og pensjon får ikke noe bedre kjøpekraft enn det vi hadde før økningen sånn er det jo lagt opp at vi aldri skal komme ovenpå noen gang.

 

Blir bare hengende etter til vi forlater denne verdenen sånn er det og slik blir det, er man ett menneske som må snu på hver krone så forblir det slik resten av livet.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har ikke skrevet om at jeg har sådd tomatplante i år men det har jeg gjort.

 

 

 

Her er den tomatplanten som overlevde og ble stor, har allerede spist noen tomater fra den de er gode skal jeg si deg.

 

 

Har pottet den om i går så den fikk litt større plass, å det trengte den for denne skal bli større tror jeg.

 

 

 

Er fortsatt mye kart av tomater på den og det er fortsatt en del blomster og knopper på den, det er første gangen jeg har fått tomatene til på denne måten så jeg er litt stolt haha.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.