Fredag kveld og pc streiket.

 

Fredagskveld å PCen tok kvelden, får gi den en hederlig farvel. Litt syn da når jeg skulle ha lagt ut ukens blogg innlegg med link og det klarer jeg ikke på mobilen, så det får vente til jeg får en ny pc.

 

Alt blir litt annerledes når jeg må blogge fra mobilen, men det kommer innlegg som vanlig. Kanskje litt kortere enn vanlig men flere, kommer til å svare og godkjenne kommentarer som kommer inn. Kan bare hende at det tar litt tid, men det får dere ta det som det kommer håper ikke det tar så lang lang tid til jeg får kjøpt meg en pc.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Ny dag nye muligheter.

 

 

 

 

Det er en ny dag med nye muligheter, jøss hvor fort tiden flyr det er alt fredag og siste dag denne måneden. Snart er det høst og skolene starter igjen, da starter også tidspresset på mange det er jeg faktisk glad for at jeg ikke behøver å være med på. Det er mange som har lagt opp til dette selv barna skal være med på mange ting, å foreldrene må jo da legge opp til at de kanskje må kjøres rundt om kring og må legge opp en timeplan slik at alt rekkes i løpet av dagen og uka.

 

Jeg har bare meg selv og bloggen å tenke på så for meg så er det ikke mye tidspress, det jeg ikke får gjort i dag får jeg gjøre i morgen. Det er jo veldig godt å ikke ha noe som helst press på seg for da kan man legge opp dagen som man vil uten at man ikke behøver å tenke på hva en rekker og ikke, kan jo ha lite en dag å gjøre og mye en annen uten at det går utover noen andre enn seg selv. Kan jo også fordele alt utover hele uken slik at man ikke er helt utslitt den dag eller to i uka og kjeder seg resten av uka, det skal jeg faktisk bli bedre til sånn at man får en litt bedre hverdag. Det kroniske fysiske utfordringene kan jeg ikke få gjort noe med for dem er forskjellige fra dag til dag, men ellers så kan man jo gjøre hverdagen litt bedre for en selv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Nå får en si takk for i dag, å legge seg til lading.

 

 

 

Nå får vi kalle denne dagen for en dag og så får jeg finne senga, selv om noen syntes disse siste innleggene for dagen litt kjedelig men det tilhører jo hverdagen at en må sove litt for å kunne fungere neste dag slik er det vel for alle.

 

Så da tar jeg det med i dag også så får de som syntes det er kjedelig så får du vel finne noe annet du kanskje liker å lese her inne hos meg.Nei nå får jeg kneble den stive å veldig ømme beinhaugen eller skal jeg si det som det er smertebefengte beinhaugen min, ta en titt på baksiden av øyenlokkene og se om man kan få noen få timer på øyet skal ikke være storforlangende kan vel si at jeg ønsker meg en hel natt med søvn for det er lenge siden sist. Derfor vil jeg ikke være for storforlangende utfra min mening.

 

Med disse ordene ønsker jeg dere alle en riktig god natt og sov godt, det skal iallefall jeg prøve på.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det ser dårlig ut med at jeg får tak i boka.

 

 

 

 

Jeg har vært innom og hørt hos bokhandlere her i byen om de kommer til å få inn boka og det er mange som har forhåndsbestilt inne i deres bokhandel så det kan se vanskelig ut får bare håpe at det er en som ikke henter sin for da skulle jeg få kjøpe den en uke etter at den kommer. Håper de lager ett andre opplag sånn at jeg også kunne fått tak i den, men med min flaks så kommer ikke det til å skje heller.

 

Som jeg har skrevet i ett tidligere innlegg at jeg skulle ha hatt mulighet til å forhåndsbestilt og fått en signert bok men akkurat da så hadde jeg ikke råd til å kjøpe den. Innlegget kommer her: https://audmarit.blogg.no/skulle-onsket-at-jeg-kunne-bestilt-boka.html

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Selv om angsten satte livet på vent i dag.

 

 

 

Ja selv om angsten satte dagen delvis på vent i dag så har en jo fått utrettet litt, man må jo ta litt hver dag for man veit jo ikke om den blir forverret eller blir bedre. Noen dager er bedre og andre dager er verre, så en veit ikke hvordan morgen dagen blir.

 

Ja jeg fikk kjøpt bursdagsgave til venninnen min og var oppe hos henne fikk den idag, har ikke bursdag før på mandag så kjøpte og leverte den i dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ellos har mye til en hver smak.

Reklame | Ellos.

 

 

 

Elodie Details//Elodie Details//Svea//Svea//Saint Tropez

Når hodet stopper deg.

 

 

 

Har jo lyst til mye men jeg veit ikke om det blir så veldig mye av at det skjer, alle har jo noen de ønsker å gjøre men det er ikke alltid like lett å få dem gjort. Sånn er det vel for mange her i verden og at de ikke får det gjennomført, dette skjer med mange jeg skal iallefall gjennomføre et ønske i dag og til og med dokumentere det med bilder. Det kommer i eget innlegg ved en senere anledning i dag, så de som venter får se bare håper det blir som jeg vil for da blir det veldig fint.

 

Håper bare beina og kroppen vil ikke minst hodet, det er som oftest det som faktisk stopper meg i mange mine ønsker og mål jeg setter meg om dagen.

 

Angsten er den som gjør ting vanskelig å gjennomføre, på gode dager så går alt veldig bra på dårlige dager så får en ikke til noen ting. Så når jeg starter så kan alt være helt fint men så er det den dumme angsten som ødelegger alt, man kan mang en gang føle at ingenting av det en gjør er bra nok og da er det ingen vits tror jeg da. Jeg veit innerst inne at jeg er bra nok og kan det jeg vil men det er hodet som stopper meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Et bilde sier mer enn 1000 ord.

 

En vakker sky på himmelen er mer enn gull,vakkert er det å se på nesten litt trolsk i mine øyne.

 

Men vakkert er det jeg elsker å se på skyene, og nå har jeg faktisk tatt noen bilder som jeg liker veldig godt veit ikke hva dere synes. Dette er ett blinkskudd fra kveldsturen min, fint ikke sant.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit

Nå ble jeg mett.

 

 

 

Jeg får si som bestemoren min ofte sa at det er fint folk som spiser sen middag, det var noe jeg gjorde men det var så godt at det ikke gjorde noe at jeg måtte vente på å få spist. Ingen grunn men jeg sovnet i stolen etter at jeg var på siste turen min, var faktisk veldig sliten så det var godt med litt ekstra søvn.

 

 

Dette ble en nydelig middag det var bacon burgere med stekt ris som tilbehør som jeg hadde tilsatt paprika raspa gulerøtter og erter og noe som jeg ikke husker hva heter jo det var bambusskudd.

 

Det var iallefall kjempe godt og veldig mektig, så jeg ble stapp mett så nå trenger jeg ikke noe mer mat i dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

Ja her blir det en rolig dag.

 

 

 

Ingen planer for dagen så en tar det som det kommer, våknet til smerter i kroppen men det er noe jeg er vant til så det er ikke noe nytt for meg. Pleier ikke å ta på vei av den grunn så jeg har vært ute å gått meg en tur, var jo også innom venninnen min som ringte rett før jeg skulle gå. Så da fikk jeg slått ihjel noen timer der,fikk handlet meg middag til i dag det blir baconburger på meg i dag.

 

Da jeg kom hjem for litt over en time siden så la jeg meg ned på sofaen for å hvile litt, det var godt det lurer på om jeg skal ta en tur til nå så jeg får de turene som jeg er vant til. Glad det er oppholdsvær nå så det er bare å bruke dagen til det den er vert spør du meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.