Sånn nå er denne dagen gått mot kveld.

 

 

 

Startet dagen med å lese blogger og nyheter på tv og nettaviser, og leste over meldinger på telefonen og mailer og svarte på melding har ett bursdagsbarn i familien i dag haha det er ikke meg.

 

Så gikk jeg meg en tur ut, ingen vits å sitte inne og sture det resulterer ikke til noe bra. Blir bare lei meg av og sitte inne og la tankene kverne, en tur ut er bra for kropp og skjel har jeg lært.

Da jeg var ute på tur så ringte venninnen min og hun lurte på om jeg ville komme på kaffe, det er noe jeg ikke sier nei til da får vi begge slått i hjel noen timer. Bedre å slå i hjel noen timer enn å slå i hjel naboen, det var det en som gjorde i Drammen på morgen kvisten i dag begynner å bli skremmende nærme når slik vold er i nabo byen.

 

Jeg var også oppe og handlet for venninnen min i dag også, det er noe jeg gjør med glede for da føler jeg at jeg er til nytte i hverdagen.

 

Middagen i dag ble en rett i koppen suppe og det ble kremet kyllingsuppe, det var godt med varm mat også ikke bare knekkebrød.

 

Nå blir det tv titting og litt avslapping.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Sludd og snø nesten i hele dag, har ikke sett en brøytebil i hele dag.

 

 

 

Ja med snøvær og sludd hadde det vært kjekt om de brøytet gangveiene og sideveiene også, har ikke sett en traktor med brøyte utstyr eller brøytebil i hele dag hørte en for noen minutter siden tror jeg da. Grunnen til at jeg sier kanskje er at jeg har på tv, og da er det mer enn en lyd da kan jeg høre feil.

 

Jeg trosset føret og gikk meg en passe lang tur, var også oppe hos venninnen min på kaffe og skravling. Var også oppe og handlet for henne, ta det helt med ro jeg fikk ikke en krone av henne for at jeg gikk og handlet for henne vil ikke utnytte noen vil bare hjelpe de som trenger min hjelp.

 

Middagen i dag besto av first prise fiskekaker 2 stykker stekte med en potet og litt grønnsaker, ble mett noen syntes vel det er lite men for meg er det nok lager ikke mer enn det for da blir alt spist og ingen rester.

 

Nå skal jeg se på tv og slappe av, ble dårlig med søvn i natt grunnet tannverk den er ikke bedre i dag. Har ett håp om at dette går over, for til tannlegen går jeg ikke, ja det høres vel dumt ut men prisene er altfor høye hos tannlegen så det kan jeg glemme.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Au au tannverk er vondt men jeg får stå den av.

 

 

 

Ja tannverk får være tannverk får håpe den tanna detter ut etter hvert, for å gå til tannlege er uaktuelt for min del sånn er det bare. I dag har det vært så ille at jeg ikke har klart å spise, det er helt greit for da sparer jeg på den maten jeg kjøpte i dag. Jeg må bare ri den av det er bare å ta smertestillende å håpe på det beste.

 

Nei nå får jeg slutte med klagingen min og se på tv i stede, så kanskje jeg glemmer hvor vondt å ille dette er. Men tannlege er dyrere nå som all støtte jeg har fått som var på 500 kroner er fjernet, så blir det år og dag før jeg kan gå inn døra til tannlegen jeg har gått til.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

 

 

Søndag og finale i EM, handlelisten er ferdig skrevet.

 

 

 

Ja søndagen har bestått av sport og skriving av handlelisten er skrevet, nå er det snart finalen i EM mellom Frankrike og Danmark og med det sakt så håper jeg Danmark går seirende ut av den kampen.

 

Handlelisten er ferdig skrevet ble litt lang men det får gå.

 

Det som står på lista er:

 

Grønnsaker, brød 2 stykker.

 

Se i 50% disken og kassa om det er noe som passer til middag i 6 dager.

 

Fiskekaker, kjøttpølser og annet.

Knekkebrød dobbel pakke 19,90

 

PÅLEGG:

 

Leverpostei

 

Kaviar

 

Ost

 

Appelsin juice.

Det var den handlelisten så får jeg håpe det ligger mye middager i 50% disken kassa.

 

Sånn nå har dere fått sett hva som står på handlelisten min, det er første gangen jeg har offentlig gjort den hvert mye spørsmål om å få se handlelisten min.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Jeg skal se på hver gang vi møtes, og kose meg med en kopp kaffe og knekkebrød.

 

 

 

Ja så er nok en dag gått fra meg og godt er det, har vært på en gå tur fant jo noe pant og greit er det.

 

Jeg skal se på hver gang vi møtes skal i alle fall ikke se på grand prix Norges delfinale 3 venter til finalen går i mai, og til kveldskos skal jeg ha ett knekkebrød og en kopp kaffe er ikke det store men det er jo mat og det er det som betyr noe.

 

Så for min del er det greit med potetgull mangel, ja grunnen til det er at det er noe som jeg bare har til jul og da er det vel blitt greit igjen med potet høsten til høsten igjen.

 

 

Lag dere en kjempefin lørdagskveld kos dere med hva enn dere skal se på og spise.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Fredag og helg, snø og is advarsel er alt blitt farlig nå.

 

 

 

Fredagen startet stille og rolig med en kopp kaffe og ett knekkebrød, leste også noen blogger som jeg pleier måtte innom noen nyheter også.  Er jo nesten bare drap og krig ikke minst disse fuske sakene i regjeringen, hadde nå vært fint med noen hyggelige nyheter også  men det er jo grusomhetene som dominerer nyhetene.

 

Har også alt som er farlig som kalles på godt norsk helt normal vinter i Norge, fare for snø og is en normal vinter her på østlandet er jo snø og is er vi blitt dårligere til å tåle en vinter eller er folk blitt dårligere sjåfører og de som går kan jo skaffe seg brodder eller piggsko som tar godt på glatta.

 

Burde jo lære våre barn at vinter ikke er farlig, gi ungene ett par brodder hver og slipp dem ut snø og vinter er ikke mer farlig enn å gå på en tørr grusvei i nedover bakke skal ikke ungene kunne være ute på vår og sommer heller. Bare ett spørsmål fra meg, folk er blitt pysete herregud.

 

Nå skal jeg se på tv, avslutter dette innlegget før jeg skriver noe dumt.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Dagene går veldig fort har da gjort litt.

 

 

 

Ja det er bra at dagene går fort for da blir det fort vår også, i dag åpnet de 400 års  jubileum for byen vår med lysshow ved kirka vår noe som jeg ikke så på ute men her hjemme. Jeg orket ikke ut igjen i kveld selv om jeg hadde lyst, alle slike ting pleier å koste for mye for min del så der sparte jeg de kronene ved å se det strimet på hjemmesiden til den lokale avisen for det var gratis og her hjemme var det ikke så mye folk heller.

Har brukt dagen til å gå tur og kose meg med det, å ja jeg fant noen tomme flasker og bokser å godt er det.

 

Har også vært oppe hos venninnen min på kaffe og skravle stund noe som alltid er koselig, var også oppe og handlet for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte. Så gikk jeg hjem for å se håndball kamp  ser nå den tredje kampen for i kveld, er jo spennende selv om våre norske gutter er ute.

 

Nå burde jeg lage meg litt mat blir kokt pasta og tomatsaus kjapt og enkelt, oi nå er maten ferdig så jeg måtte slå av plata og trekke kjelen av varmen.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Dagene går fort, i kveld begynner paradis hotell.

 

 

 

I dag har dagen gått kjempe fort, startet med å gå å handle for uka så det er gjort. Da jeg akkurat kom inn døra så ringte venninnen min, så da var det bare å pakke ut varene og få det i skuffer og skap som kjøleskap og fryseskuffen jeg har. Så gikk jeg opp til henne på kaffe og en skravle stund som alltid er like koselig, så gikk jeg opp for å handle for henne så hun fikk i hus det hun trengte.

 

I kveld etter håndballkampen som går nå på tv3 er det paradis hotell igjen med både nye og gamle deltakere. Blir jo spennende å se hva slags klientell som skal være med, har jo vært noen år nå som det ikke har gått på linjer tv bare strømme tv. Veit at Aurora Gude skal være med og han Mario og han Ferdinand men da er det stopp, så får man se hvilket kaos det blir i år haha ja kaos og grining som det alltid er.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Helgen har vært grei den, mye fin sport på tv.

 

 

 

Denne helgen har jeg tatt livet med ro og vært meget flau over meg selv, og tenkt hvor dum jeg er som ikke kan la være å skrive om min økonomi.

 

Har ikke gjort stort var og handlet litt i går, ja jeg fikk handlet litt inn men det er takket være noen som hjalp meg så tusen takk.

 

Sett mye håndball og vintersport vært mye av det i helgen, og bra er det for da har jeg hatt en grunn til å holde meg inne i alle fall i dag. Er nå ferdig med å skrive handlelisten til i morgen, ja jeg skal ut og handle inn mat for uka i morgen.

 

Nå skal jeg avslutte her før jeg skriver meg ned i sørpa igjen som jeg pleier å gjøre.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Nå er nok en dag gått mot kveld.

 

 

 

 

Startet dagen med å se på tv og lese noen blogger ja når dagen startet så tidlig som 05.00 da har jeg god tid til det meste, når klokken nærmet seg 10.00 så tok jeg meg en kopp kaffe og det siste knekkebrødet jeg hadde. Fikk ikke handlet inn noe i dag sånn er det bare, så jeg får vente med å spise middag eller den siste brødskiva til helgen. Skriver ikke dette for at noen skal syntes synd i meg for det er det ikke, mange som har det som meg eller verre enn det for å si det slik jeg får ikke inn trygd i dag her er det ingenting før på mandag. Jeg skriver det bare for å få det ut av systemet, ønsker ingen almisser for det er det flaueste jeg veit vil jo klare meg selv så jeg håper jeg finner 7 flasker i morgen så jeg får kjøpt knekkebrød til helgen.

 

Fikk også regningen fra øyenlegen i går med frist i dag, er det virkelig så kort frist tenkte jeg og betalte den for å slippe forsinkelses gebyret for da hadde den blitt enda dyrere og det vil jeg ikke .

 

Nå ser jeg på håndball kamp mellom Tyskland og Island herre EM på tv3.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.