Har også fått ny frisyre vært høs frisøren.

 

Vært hos frisør her i Spania, det er billigere enn i Norge å få klippet håret ja mye billigere 16 euro som blir 160 norske kroner. Fin ble jeg også syntes jeg da.

 

Og disse to siste bildene er fra prosessen fra start til slutt resultat,var en veldig behagelig og rolig både salongen og frisøren selv om jeg ikke forsto ett ord av hva hun sa. Men vi kom godt ut av det for hun pratet litt engelsk det gjør jeg også så jeg kan i alle fall gjøre meg forstått og jeg forstår engelsk.

 

Lag dere en kjempefin kveld .

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

I dag var vi i Elche by.

 

 

Dette er en kjempefin statue som heter damen som er midt i byen, det var og er en kjempefin by med mye fint og se. Kommer flere fine bilder.

 

Dette er bygget sitt det og her ligger også turist informasjon, ett veldig fint bygg arkitektur messig.

Her var vi i  en kjempefin park her er byparkene  gjæret sånn at det er trygt å gå i dem.

 

 

Var også en vakker avslutning på en kjempefin dag solnedgang med vakre farger blant palmene.

 

Lag deg en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

Aud-Marit.

 

Spaet var stengt i dag men vi koste oss uansett.

Koste oss med fish end chips den var helt himmelsk god, er så deilig å  kunne sitte ute i solen og kose seg med deilig mat.

 

Og så koser jeg meg veldig med denne godingen som fant seg plass i legokassa, ja det er flere dyr her som jeg koser meg  mye med.

 

Ja dere som har fulgt meg en stund veit hva hunder og andre dyr betyr for meg, og de har alltid  betyd mye for meg sånn er det bare.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit .

Her er lunchen i går.

 

Vi var en tur på ett kjøpesenter i går  nede i Elche ,handlet litt og så gikk vi på ett spise sted og spiste lunsj.

De porsjonene var kjempestore  så da ble jeg proppmett av en porsjon, klarte ikke mer mat den dagen.

 

I dag skal vi på spabad det er noe jeg ikke har vært på før, det blir spennende og gjøre alt her nede er nytt for meg.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Fin morgen og vakker lys.

 

 

Dette er et bilde tatt klokken 07.22 er ett vakkert lys og solen er på tur opp, litt kjørlig på morgenen men det gjør da ingenting er jo bare å kle seg.

 

Var en tur i butikken etter avlevering på skole,nå sitter jeg i solveggen og skriver dette innlegget.

Lag dere en kjempefin dag .

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake .

 

Aud-Marit.

Dagen i dag i vakkert vær og fine omgivelser.

Mange fine farger og en vakker solskinnsdag,var på ett kjempefint marked og det sto virkelig til forventningene. Jeg har aldri vært på ett slikt marked før, før vi dro på markedet så var jeg med og gikk tur med tre hunder vi gikk i en palmeskog  skal få tatt noen bilder av den en av dagene.

 

Og så er det en del kos med denne lille krabaten, og de andre dyrene og en del samtaler som jeg ikke skal gå noe mer inn på.

 

Har også hatt noen gode måltider, er så koselig å være flere som spiser sammen det er jo noe jeg ikke er så vant til .

 

Lag dere  en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake

 

Aud-Marit .

 

Litt om dagen og turen ned til Spania.

 

Her sitter jeg på toget til Gardermoen, turen gikk veldig greit og fint. Kom meg til innsjekking og fikk god hjelp med det, så litt om flyturen de første to timene sov jeg.

 

Så satt jeg og direkte nøt utsikten fra flyvinduet,det var direkte vakkert å se på.

 

Så kom jeg fram til Alicante,og det gikk kjempefint ble møtt av tre vidunderlige personer.

 

Og så var noen praktfulle kaktuser som de har på eiendommen sin, også har de mange dyr som det kommer bilder av i ett senere innlegg.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld .

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake .

Aud-Marit.

Nå er alt klart å står i gangen.

 

 

 

 

Jeg er klar for å dra må bare vente til jeg kan gå til siste toget her fra byen som går 22.20 sånn ca, jeg går herfra klokken 21.45 så har jeg god tid som er noe jeg liker å ha til alt jeg skal gjøre uansett. Alt står nå klart i gangen eller skal jeg heler si på kjøkkenet, må flytte på kofferten hver gang jeg skal inn på kjøkkenet eller ut i gangen men det går kjempefint jeg bare gleder meg til jeg skal dra nå.

 

Så neste innlegg jeg legger ut så er jeg på tur, fra nå så blir det mye reise innlegg fra meg en ukes tid men det er jo det jeg er på reise.

 

Det første er vel fra toget tenker jeg og så på flyplassen for der skal jeg være noen timer men det går helt greit for meg, så følg med for dette blir spennende for meg og kanskje for dere også å følge med på tur.

 

Lag dere en fin fin fredagskveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Spania.

 

 

 

Sånn nå er det bare noen få dager igjen til jeg sitter på flyet til Spania, å jeg gleder meg veldig og alt er snart pakket ned i kofferten min. Alt må ligge i kofferten innen i morgen kveld jeg hopper på toget til Gardermoen i morgen kveld, blir noen timer på Gardermoen før flyet går men da kan jeg jo sondere terrenget der igjen sånn at jeg veit hvor jeg skal gå og hva jeg skal gjøre før innsjekking. Jeg har ikke reist med fly siden en gang på 90 tallet og da fikk vi billettene tilsendt på papir slik er det ikke lenger, så da vil jeg trenge litt hjelp men det får jeg nok ved skranken får jeg håpe.

 

Så er det bare litt over 3 timer til jeg kommer til Spania hente kofferten og de som skal møte meg der, kan jo ikke språket og engelsk der er jeg ikke så stø men jeg klarer vel å gjøre meg forstått får jeg håpe da.

 

De jeg skal til snakker Norsk så det skal nok gå bra, dette skal bli moro spør du meg og kanskje dette er ett stort spark bak og jeg utvider min horisont og blir flinkere til og reise litt mer er jo bare å spare til neste tur. Har jo ett sted jeg vil reise til en gang til og det er mitt barndoms paradis Vardø, det blir i alle fall om to eller tre år til må jo prøve å få det til da.

 

Der kom det også ett ønske jeg har drømt om i virkelig mange år, men det var jo ikke det dette innlegget skulle handle om jaja det går vel bra det også.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag har det vært litt mer fart på meg.

 

 

 

I dag startet jeg dagen med frokost og en kopp rykende varm kaffe, før jeg leste noen blogger med enda en kaffekopp i min hånd det er en fin måte å starte dagen på rolig og fin. Så var det bare å komme seg ut på tur, måtte måke litt først da og det er en fin trim på morgenkvisten. Etter den trimmen så la jeg ut på tur i snøværet, jeg koste meg veldig ute på tur fikk luftet hodet litt og det er deilig det også.

 

Var å handlet litt for både den ene og den andre på formiddagen, var også oppe hos venninnen min handlet litt for henne hun er den andre og jeg den ene så da var det sakt haha.

 

Nå sitter jeg og glor på flimre kassa er jo fotball men jeg lurer på om jeg skal se på en julefilm på tv Norge, og slik ble det for jeg vil bare slappe av i kveld og det mener jeg selv at jeg fortjener så slik ble det.

 

Har ikke så mye mer å skrive om i kveld enn dette, så da bare avslutter jeg her så kommer jeg sterkere tilbake i morgen.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.