Sånn nå er siste dagen i August gått mot kveld.

 

 

 

Dagen i dag har vært solfylt og fin og ikke minst varm, nå kommer høsten eller skal vi kalle det sensommer. Uansett så går det ubønnhørlig mot vinter det gleder jeg meg ikke til akkurat, har jo ikke akkurat noe valg de fire årstidene har vi her til lands og da får vi bare ta det været vi har med ett smil.

 

I dag har jeg vært mye ute i det vakre høstværet, og har vandret litt rundt omkring og funnet noe tomgods som kommer godt med nå om dagen.

 

Har også vært hos venninna mi på kaffe og en skravle stund, var også oppe og handlet for henne det er godt å føle at jeg er til nytte for noen.

 

Nå som kvelden er her så blir det tv titting, skal se Petter der ingen vil bo som starter klokken 22.00 på tv2 Direkte som det heter nå.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Denne dagen har jeg vært tris og vært mange tårer.

 

 

 

Skal ikke si så veldig mye om det annet enn at jeg har hatt ett dødsfall i familien, fikk beskjed i dag tidlig han døde i går behøver vel ikke si så mye mer enn det annet enn at kreft var det som frarøvet ham livet.

 

Jeg har bare surret rundt og ikke fått gjort noe fornuftig annet å finne ut pris på en krans til han som døde, det kan bli vanskelig å få til det men jeg skal prøve og få spart det jeg kan både av panten og annet så får jeg se om det går.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

De siste dagene har jeg gjort litt, men det jeg har gjort er tabu belagt så fort det er jeg som skriver om det.

 

 

 

Det er noen som mener at jeg lever mitt liv feil og prioriterer feil når det gjelder økonomien min, at det er feil av meg å gå til psykolog det er noe jeg må prioritere for å slippe å gå rundt med katastrofe tanker og at min angst og depresjon skal holdes sånn passe sånn at jeg kan leve og ikke bare eksistere. Men så fort jeg nevner økonomi så er det ett tabu når jeg skriver om det, men det får jeg bare leve med for for meg er det viktig og det er jo det som opptar meg selv om jeg har lite de som har så det holder kan skrive om det så mye de vil uten å få store kritikk på det.

 

Helgen har jeg brukt til å samle flasker og satt opp hvor mye jeg kan handle for på mandag og det er 320 kroner, så matbudsjettet er økt med 20 kroner er ikke mye man får for det med dagens matpriser haha. Så nå har jeg skrevet ferdig handlelisten, med pris på hver enkel vare og har en av dem økt i pris fra forrige uke så må jeg la den varen være igjen i butikken.

 

Så er det resten av kvelden som gjenstår og da blir det tv titting orker ikke ut igjen nå, får ta det igjen i morgen da jeg skal gå og få handlet inn det jeg skal.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

To dager siden sist jeg har ikke hatt tid eller noe å skrive om.

 

 

 

Ja sånn kan det gå at man får denne vanskelig å skrive om perioden, godt det ikke varer så lenge av gangen.

Har brukt mye av dagen på å finne nok tomflasker til en pakke paracet, det fant jeg ikke i dag men det får bare gå helt greit sånn er det bare. Legen min har ikke skrevet ut noen ny resept enda selv om jeg sendte beskjed eller det heter bestilte fornying av resepten på helse Norge, så det har jeg gitt opp så jeg  får bare vente og se om hun gjør det snart.

 

Har også vært hos venninnen min i dag, handlet for henne og vi skravlet over en kopp kaffe eller to. Det er den koseligste stunden i løpet av dagen, og bare være meg selv og ikke må ta meg sammen eller bite tennene sammen og håpe på det beste for det er jeg dritlei av å måtte gjøre.

 

Det heter jo at det beste er å leve livet jeg liker å si at jeg skal eksistere igjennom dagen.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå våger jeg meg inn igjen for en liten oppdatering.

 

 

 

Sånn da våger jeg meg inn her med en liten oppdatering om de siste to dagene, har ikke gjort så veldig mye som jeg KAN skrive om uten å få pes for det.

 

I går så var jeg til psykologen som noen mener bare er tull og gå til, sånn ser ikke jeg det for han og jeg får ryddet veldig i alle tanker som kverner rundt og opptar plass i hodet og da blir alt veldig vanskelig og vondt verre for å si det sånn.

 

I dag har jeg brukt mye av dagen ute på tur, fant noen tomflasker som jeg skal samle opp til mandagen igjen. Var også oppe hos venninnen min en tur var og handlet for henne, så satt vi og skravlet over en kopp kaffe eller to.

 

Nå skal jeg sette meg til å glo på tv og bare nyte kvelden.

 

Lag dere en fin kveld folkens.

 

Takk for at dere stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har ikke gjort mye i dag, litt men ikke mye.

 

 

 

Det har regnet ganske heftig i natt men ikke på dagen i dag, startet dagen med å gå en tur som jeg pleier fant noen tomflasker og godt er det. Har skrevet handleliste til i morgen så da er det bare å vente til det blir mandag, så det blir handlet inn for uka. Liker hverdagen bedre enn helger og søndagen er den lengste dagen i uka, for da er det lite som skjer og jeg får mye tid til å sitte og tenke på hvor lite mennesker jeg har rundt meg er jo alene i livet føles det ut som.

 

Har sittet og sett på finale i VM i fotball for kvinner den kampen var mellom Spania og England, ja det var jo det laget jeg håpet skulle vinne som vant og det var Spania. Gratulere til dere fra Spania som leser dette, damene deres i fotball slo England 1-0, det laget har vært gode nesten hele veien og håper de setter kvinne fotball på kartet i Spania.

 

Nå skal jeg bare slappe av og ikke gjøre noen verdens ting før klokken er 07.00 i morgen, bare se på tv og håpe jeg får sove til natten for det har det vært dårlig med i det siste litt mye å tenke på om dagen.

 

Lag dere en fin ettermiddag og kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

En dag er gått og det er helg.

 

 

 

 

Ja så er nok en dag blitt til sen kveld og jeg er akkurat kommet meg inn døra her, er blitt mørkt ute så jeg fant ut at det var best å komme seg hjem fra tur. Har vært og samlet flasker som jeg pleier og gjøre hver dag og hver kveld, er jo kommet mange nye studenter og de har jo feste uke nå det kalles vist fadderuka den går i mye festing og det betyr mye tomflasker.

 

Har også vært hos venninnen min i dag og vi to satt og skravlet over en kopp kaffe, var og handlet inn litt for henne i dag for meg så er det noe som jeg gjør med glede for da føler jeg at jeg er til nytte for noen.

 

Nå skal jeg kose meg med tomatsuppe og ett glass vann foran tven der er det spansk fotball på tv2 sport 1.

 

Lag dere en fin kveld men nå må dere huske å bruke refleks hvis dere skal ut.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har ikke jeg som alle andre lov og skrive det jeg vil når jeg vil.

 

 

 

Jo jeg har vel like mye rett til å skrive hva jeg vil når jeg vil, alle har jo lov å mene hva de vil når de vil. Merket det på en kommentar jeg fikk i går på ett innlegg jeg skrev 11 august at det har jeg ikke, men hva bryr det meg jeg kommer til å skrive om min hverdag den hverdagen er min og mitt liv. Hva jeg gjør og ikke gjør kan ikke andre bestemme, de kan ikke mene at min hverdag og mitt liv er feil kan de vel https://audmarit.blogg.no/i-dag-har-jeg-vaert-mye-ute-og-sett-etter-tomgods-ikke-mye-men-greit.html

 

De som mener at det å prioritere sin psykiske helse er helt feil dem om det, og ikke mene at det hjelper å gå til psykolog ja de om det det er vist tabu og gå til psykolog for meg er jo en grunn til at jeg har ett så lavt matbudsjett. Det er for å gå til psykolog og få hjelp til å mestre hverdagen litt bedre.

Dette innlegget ble kort og kanskje litt rotete, men det er slik dagene er akkurat nå.

 

Lag dere en kjempefin ettermiddag og kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Så har denne dagen blitt til kveld, hva har jeg egentlig gjort i dag.

 

 

 

Dagen startet med at jeg våknet ja tenke seg til jeg våknet i dag også haha, jeg våknet av at det regnet noe inni hampen ja så innmari at jeg hørte det helt inn.

 

Da var det bare å komme seg opp spise frokost og lese de bloggene som hadde oppdater på morgenkvisten, sette på tv for det var semifinale mellom Sverige og Spania som Spania gikk seirende ut av hurra. I morgen tidlig er det semifinale nummer 2 og den går mellom England og Australia mitt håp er at Australia vinner og skal ut i finalen mot Spania, håper Spania vinner hele VM for de har aldri kommet så langt som til finalen noen gang.

 

Etter kampen så gikk jeg en tur ut i regnet men ble veldig våt etter hvert men hva gjør vel det jeg er vanntett for ellers hadde jeg hatt ett seriøst problem haha. Jeg gikk gatelangs som jeg pleier og gjøre og gjorde det jeg pleier, skal ikke nevne eller si hva jeg gjorde noen liker ikke at jeg skriver om det.

 

Nå er det tv og sofaen som skal inntas, og slappe av uten dårlig samvittighet.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er det regn og vått ute, og litt om dagen i dag.

 

 

 

Dagen i dag startet med ett knekkebrød med ost på, frokost må jeg ha før jeg går i butikken er alltid å handler for uka på mandags morgen og da mener jeg tidlig  var hjemme igjen 07.45. Da ble varene puttet i kjøleskap og i skuffer, så ble det en kaffekopp og så så jeg på God morgen Norge på tv.

 

Så var det bare å komme seg ut på tur i solen og det ble en fin tur, fant noen flasker og det er jo helt greit å ta med seg. På vei hjem så ringte jeg venninnen min og hørte om hun ville ha besøk, det ville hun så det ble en skravlestund over en kopp kaffe. Så var jeg oppe og handlet for henne, det syntes jeg er så fint å gjøre for henne for da føler jeg at jeg er til nytte for noen.

 

Så ble det fiskekaker fra first prise med stekte poteter og andre grønnsaker det syntes jeg er godt, det tilbehøret var rester fra helgens middager greit å få brukt opp alt her kastes det ikke mat i det hele tatt.

 

Nå skal jeg bare slappe av og se på tv med god samvittighet, det er min egenpleie slappe av med tv og prøve å ikke tenke på noen andre enn meg selv for en gangs skyld.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.