Siste dagen denne måneden og i morgen er det vår måneden mars.

 

 

 

 

Ja i dag er det den siste dagen i vintermåneden februar, nå ønsker jeg meg vår å bare veier men det skjer vel ikke enda for her er det stort sett blankhålke og rompeføre. Da jeg skulle gå i butikken i dag så erfarte jeg det, gikk på tryne så det smalt slo meg både gul å blå beinet er vondt men ikke verre enn at jeg klarte å halte meg i butikken og jeg klarte å få varene hjem igjen også selv om det var vondt å gå. Smerter hindrer ikke meg for å gå tur for jeg er så vant til å gå rundt med smerter, så det er bare å bite tennene sammen så går jo alt.

 

Jeg var også oppe hos venninnen min en tur hun ringte meg da jeg akkurat var kommet inn fra butikken, det var koselig å ha noen å prate med etter helgen for den har vært utrolig lang denne helgen men det er jeg jo vant til å være alene med andre ord.

 

 

Vi skravlet over en kopp kaffe og en kokosbolle noe som er så koselig, det er også godt for meg men ikke bare det det er godt for henne også. Var også oppe i butikken og handlet for henne så hun fikk i hus det hun trengte.

 

Så gikk turen hjem og jeg ente en tur i knestående på holka, det er jo helt på tryne at kommunen ikke kan strø for oss som er gående det er vist ikke vi som blir satt høyest i byen her. Men dette er en sykkelby og de har ikke strødd gang og sykkelveiene, og da mener jeg at de kan ikke kalles for en sykkelby når de ikke kan strø sykkelveiene dette er min mening i allefall.

 

Ønsker meg vår nå selv om jeg er pollen allergisk, for nå er jeg lei av bare hålke i morgen er det første vårdag ja det er første mars. Kan jo bli noen dager med vinter vær enda men vi nærmer oss lysere og litt varmere dager, ja selv om jeg har det bedre når det er kaldt men nå er det ikke vinter å kaldt selv om det er vinter på kalenderen i allefall ikke her på Østlandet.

 

 

Lag dere en fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har ikke hatt den beste dagen i dag.

 

 

 

Sliter litt med alt føler meg noe særlig i form slapp og sliten, rett og slett så føler jeg meg syk men det  er ikke noe å bry seg om.

 

Jeg har skrevet handlelappen til i morgen sånn at jeg får i hus det jeg trenger for uka, burde vel lage seg ett lite lager slik at jeg har ekstra i tilfelle krig man veit jo aldri.

 

For nå har han bedt de høye menn i sitt forsvar om å ha atomvåpnene klare, da jeg så han på tv2 nyhetskanalen han Putin så så det ut som han var full eller rusa på ett eller annet ikke veit jeg. Jeg veit at det er helt idiotisk å få med seg alt den mannen har for seg om dagen, men nå skulle han hevne seg på vesten for at de har gitt han sanksjoner som å sperre landet fra å kunne fly over forskjellige land og bankene ikke minst de private sanksjonene. Han burde jo se hva han selv gjør før han kritiserer andre men nei da rett i krigsmodus, hevn og maktsmodus, ser bare hva andre gjør galt og ikke det han gjør galt selv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Får ikke sove om natten så jeg bruker dagen til hjelp.

 

 

 

Sliter med søvn om natten for da kommer engstelsen og angsten, ja jeg sliter og håper så inderlig at jeg blir bedre snart. Er faktisk litt redd for hva han gale Putin kan finne på faktisk, han kan jo iverksette bare på sekunder full krig i verden igjen. Jeg har bare noen få ord å si at det bare for oss andre å sitte stille i båten, for jeg veit da ikke hva som surrer rundt oppe i hodet på den herske og maktsyke mannen kan finne på og når.

 

De rundt meg mener dette er katastrofe tenking, jeg mener ikke det jeg er bare rett og slett engstelig og redd for det ukjente. Så i dag har jeg holdt meg inne og bare ligget på sofaen og sett på tv, ja sett og sett på tv fru Blom jeg har sovet som en stein på formiddagen hadde jo 0 sekunder søvn i natt så jeg tok dagen til hjelp bokstavelig talt.

 

Jeg syntes synd i de som lever midt oppe i Putins vrede i Ukraina stakkars både barn og voksne som må leve i det, den mannen er sprøyte gal spør du meg er ikke det at jeg har så mye greie på det som er hans politikk jeg har heller ikke så mye greie på det ellers heller. Jeg ser på dette som en gal, maktsyk og herskesyk mann som drives av de kreftene for å få Russland større slik han ønsker.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Bare en test.

Reklame | Arket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her var det mye fint på ett brett, veit ikke om det er prosent av salg og 1 krone pr klikk her men det ser jeg snart tenker jeg. Bare prøver igjen for å se om det stemmer det som sto i mailen jeg fikk ikke veit jeg.

 

Så dette er bare en test.

 

 

 

 

 

Arket//Arket//Arket//Arket//Arket 

Så er det vel på tide å si god natt.

 

 

 

Ja nå er det snart på tide å si god natt til dere alle som leser bloggen min både i ut og innland, ja jeg har ikke bare lesere i Norge jeg har også mange fra utlandet sikker nordmenn i utlandet. Og så håper jeg at Ukraina får en rolig natt det hadde jeg unnet det for alt i verden, men han som har bestemt at de skal krige for alle pengene jeg klarer ikke å se hva den mannen tenker på eller hva han i det hele tatt tenker eller ikke tenker.

 

Men slik er det med enkelte som får altfor stor makt, driver jo på som en martyr og virker ond på meg stakkars de som bor i Ukraina de sivile og statsminister i det landet er jo uskyldig kommet opp i en situasjon som ikke skulle ha blitt slik det er blitt. Jeg er ingen politiker og kan heller ikke så mye om det heller, er bare ett enkelt menneske fra lille Kongsberg som vil vise min sympati med de stakkars menneskene som opplever en manns vrede over at han ikke kan lage landet sitt større. Han vil ha større makt og da driter han i hva han gjør vondt for ett helt land lille Ukraina mot Putin jaja det er jo Russland har ikke noe imot verken Russere eller Ukrainere.

 

Nei nå får jeg avslutte her før jeg skriver meg langt ut på viddene.

 

Lag dere en kjempefin kveld og en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hadde en fin dag i dag.

 

 

 

Dagen startet med sol men kaldt så ble det mildere og vind så kom snøværet, men nøyaktig klokken 12.05 så kom solen igjen men litt surt. Både jeg og min sønn er vist slik at været er ingen hindring for hvordan vi skal ha det på tur, for jeg koste meg glugg ihjel og håper og tror at sønnen min hadde det koselig han sa det og da tror jeg det også.

 

Nå sitter jeg og ser på tv ja på NRK sin gullrekke, for det er programmer jeg liker best nå er det fredag og helg. Noe jeg faktisk er glad for nå som jeg er så sliten etter uka som gikk, skal ikke si så mye mer om det men sånn er det noen ganger men nå er de fleste smertene i ryggen borte men da er det hals og hode som er vondt men det går vel over etter hvert.

 

Lag dere en fin fin fredagskveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå gjør jeg meg klar til samvær.

 

 

 

Det blir en fin dag har ikke planlagt så veldig mye, tar ting etter hva han ønsker i dag. Skal møte han klokken 12.00, så tar jeg det derfra skal i allefall på kafe i løpet av dagen det er det eneste som jeg har planlagt.

 

Gleder meg veldig til å ha fire timer med godgutten min, nå må jeg avslutte her før jeg skriver meg bort som jeg pleier.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er jeg feit nå?

 

 

 

Jeg fikk ett spørsmål i en kommentar tidligere i dag av en leser som mente jeg hadde lagt på meg, jeg har nok det siden 2017 som jeg veide litt over 50 kilo og er 170 cm høy til i dag som jeg veier 75 kg. Jeg føler meg friskere nå enn i 2017 jaja jeg er ingen sylfide akkurat nå som jeg veier 25 kg mer enn i 2017, men feit vil jeg ikke kalle meg men jeg ønsker å gå ned en del kilo det kan jeg godt gjøre på suppediett. Bare suppe ikke noe i den suppen, ja da går jeg ned for det var nesten det eneste jeg klarte å spise når jeg var yngre. Ville helst ikke spise i det heletatt da jeg var yngre og dit vil jeg ikke igjen for å si det sånn, for da gikk jeg så langt at jeg kastet opp bare ved å spise en drue for jeg ville ikke ha den

 

Så hva er normalt og ikke, bedre å ha noen kilo for mye og være frisk enn å være mager og syk mener nå jeg da.

 

Skal man spise sunt og bra så er det så dyrt, nok om det.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg ser frem til i morgen.

 

 

 

 

Ja tenk jeg ser fram til i morgen for da skal jeg ha samvær med min eldste sønn, vi skal på kafe og kose oss med gode samtaler. Han skal få cola og noe og bite i jeg bare håper at jeg har nok til en kopp kaffe, er jo godt med vann også men det jeg ser mest fram til er å være sammen med gutten min. Skriver ikke dette for at noen skal syns synd i meg for det er det ikke, ja jeg gleder meg faktisk godt med ett lyspunkt i ellers så kalde og mørke dager som jeg har og har hatt sånn er det bare.

 

Vi skal også gå tur og titte på folk og ikke minst kose oss i hverandres selskap, er ikke ofte jeg har slike dager med min gutt så det gleder jeg meg til ja tenk jeg gleder meg til noe jeg også.

 

Lag dere en fin dag og kos dere med det dere skal ha å gjøre i dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Så var det en ny dag.

 

 

 

Ny dag nye muligheter heter det så fint, jeg ser ikke så mange muligheter selv om det heter seg at det skal være det når det er en ny dag. Her går alt i samme tralten både tankemessig og da får man jo se om man klarer og bryte det mønstret, det er faktisk ikke så lett selv om jeg skulle ha gjort det men men sånn er det bare.

 

Skal prøve og komme meg ut på tur etter hvert selv om det er blank hålke stort sett over alt, er jo en risikosport å gå tur om dagen i allefall i dag det regnet jo både hunder og katter i går og i natt så dette kan bli spennende.

 

 

Lag dere en fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.