Det ble en ganske fin dag.

 

 

 

Det ble en dag fylt av sol og litt for varmt for min smak, jeg blir plaget av varmen da blir smertene i kroppen sterkere enn når det er tørt og kaldt.

 

Var ute å fant noen tomflasker ja fem stykker som blir 10 kroner, noen her og noen der så kan det bli mange etter hvert. Og jeg koser meg med den turen også så da slår jeg jo to fluer i en smekk, tur og noen kroner i samme slengen.

 

Skal snart krype til sengs skal bare vente til det blir litt kjøligere inne, for hvis det ikke blir det så blir det dårlig med søvn.

 

Skal se litt mer på tv det er friidrett på NRK, så det skal jeg følge med på.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hei og hopp håper på en fin dag.

 

 

Ja i dag håper jeg på en kjempefin dag både for meg og alle andre, jeg startet dagen som jeg pleier med å lese noen blogger over en kopp kaffe og kjøleskapsgrøten min. Ser ut til å bli en kjempefin dag værmessig, men personlig veit jeg ikke helt det finner jeg ut etter hvert som dagen går. Skal jeg få en fin dag så må jeg lage den selv, jeg sitter også og planlegger ett innlegg til i morgen som blir litt utenom det vanlige for jeg skal ha ett tema innlegg hver dag som heter dette er ting dere ikke viste om meg. Sier ikke så mye mer enn det nå for da mister det sin effekt, første kommer en eller gang i løpet av morgen dagen.

 

Det eneste jeg veit om når det gjelder dagen i dag er at jeg skal ut en tur og se etter tomflasker, det er noe jeg gjør hver dag for å spe litt på krone beholdningen min er jeg  heldig så finner jeg litt. Ja for det er sommer og varmt og folk kjøper seg brus og annen drikke på flasker og bokser, og dem lar de ligge igjen der dem ble tom søppel for noen og penger for meg. Jeg gleder meg til jazzen for da er det mye flasker å finne å det er godt, så har jeg litt ekstra utover sommeren og høsten sånn må jeg bare gjøre det for å få det til å gå rundt.

 

Nei nå får jeg slutte å klage på alt og ingenting, venninnen min ringte så nå skal jeg en tur opp til henne på kaffe og en runde skravling noe som er godt for både henne og for meg.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fra 1 juli skal jeg skrive ett innlegg om dagen som handler om ting dere ikke viste om meg.

 

 

 

Jeg starter et tema her på bloggen fra 1 juli, ja det skal være korte innlegg som dere ikke veit om meg. Om det blir på morgenen eller på kvelden det vites ikke enda driver å planlegger nå, ja jeg har kort tid på meg men dette var ett tips fra en av mine lesere som jeg faktisk syntes var veldig bra så det skal jeg gjøre. Har ikke satt noen tidsperspektiv på dette temaet men det vil dere oppdage når det ikke kommer mer om det men det kan gå over tid, håper det vil vekke noe interesse for bloggen igjen kommer mye rart for jeg har satt opp en liten slagplan som jeg skal følge sånn nogen lunne så den som venter får se og lese.

 

Lag dere en fin kveld og natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Så har det vært en steikheit sommerdag.

 

 

 

 

Ja i dag har det vært steikheit ute har vært på en lang og fin tur, så gikk jeg og badet i elva kan ikke kalle det ett avkjølende bad heller for vannet var for varmt til det. Var litt forskjell på i vannet og på land men den forskjellen var ikke stor, men det var deilig uansett men jeg tok meg en kald dusj når jeg kom hjem for jeg ble svett som bare rakkeren av å gå hjem. Er jo så varmt mange vil kalle det deilig men det gjør ikke jeg, mine smerter blir verre når det er varmt er mange som mener at det er litt rart at leddsmertene blir verre i varmen men sånn har jeg det.

 

Nå skal jeg slutte å syte og konsentrere meg på fotball kampen til jentene som starter på NRK klokken 18.00 Da er det de Norske jentene som skal spille mot Danmarks jenter, håper at jentene våre spiller bra og slår danskene  da er det bare å vente å se.

 

Lag dere en kjempefin kveld videre.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Noen dager er bare slik.

 

 

Ja noen ganger føler man at man står på utstilling slik at alle kan se hvordan jeg har det, selv om jeg veit at alle ikke kan se hvordan jeg har det på ingen måte.

 

Noen ganger skulle man ønske at folk kunne se hvordan man har det, for da kunne en kanskje få hjelp uten å måtte si at nå har jeg det slik og slik og tenger hjelp. Ja hjelp til å komme i kontakt med en psykolog, men slik er det ikke for psykisk uhelse ser ingen på utsiden det er en av de mange usynlige utfordringer som folk går rundt med uten at noen kan se det.

 

Jeg har mange usynlige sykdommer og det er det mange andre som har også, og det blir det aldri tatt hensyn til i samfunnet ja sitter man i en rullestol eller har brukket en arm eller ett bein ja da blir det vist hensyn.

 

Jeg går rundt med smerter i kroppen 24/7 som ikke synes hvis jeg ikke drar på foten eller halter rundt, og med de smertene som man har hver eneste dag går faktisk på helsa løs og har man en psykisk sykdom i tillegg så forverres den ved å gå å ha smerter.

 

På den måten så føler jeg at jeg går rundt på utstilling, god jeg ikke blir satt ut i en park sånn at alle kan gå rundt å se på deg for da tror jeg at jeg hadde blitt lei meg. Lei meg det er jeg hver dag uansett, ja dere leste riktig for jeg føler at jeg ikke strekker til her i samfunnet ja har jeg noe å stille opp med alene.

 

Nei nå får jeg avslutte her for å lage meg frokost og en stor kopp kaffe.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag pluss litt til.

 

 

 

I dag så startet dagen inne på nettbanken måtte sette inn en regning som har forfall snart sånn at den blir betalt, deilig med alt som er gjort så trenger jeg ikke å tenke på den før det kommer en ny en neste måned.

 

Så var det bare å få i seg litt mat før dagen startet for fullt noe den gjorde ganske så fort etter frokost, for da ringte venninnen min hun ønsket noen å prate med og hjelp til handling det er noe jeg aldri sier nei til en liten prate stund og en kaffekopp eller to. Er så godt med slike som ikke tar det så høytidelig, der kan jeg komme som jeg er både hva jeg har på meg og hvordan psyken er. Den er sånn passe bra om dagen den psyken, ja den kunne ha vært bedre men sånn er det bare.

 

Så gikk jeg ned på lågendalsmuseet og koste meg med å sitte å se på dyrene som lever glade dager, der er det så rolig og fredelig bare sitte å se utover byen behøver ikke tenke på noen verdensting en liten stakket stund.

 

Så gikk jeg meg en tur og tittet handlet ingen verdensting bare tittet i vinduene, det er så fint å bare se men ikke handle det hadde jeg ikke kunnet gjort heller så sånn er det. Da fikk jeg slått ihjel litt tid i dag også, fant noen flasker i samme slengen så jeg tjente 8 kroner ved å stå å titte i vinduene på butikker nede i byen det er kjekkere enn å bruke penger pleier jeg å si da.

 

Lag dere en fin ettermiddag og kveld, her blir det snart middag fiske burger med salat.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det blir nok en tidlig kveld.

 

 

Har vist vert mye ute i frisk luft, og dårlig med søvn i natt. Jeg veit ikke hvorfor jeg ikke fikk sove det veit jeg ikke, kanskje det var for det var for varmt eller noe ikke veit jeg. Så nå skal jeg kose meg litt til med tv før været setter inn, eller ikke setter inn håper det siste for jeg hater torden så for min del kan det holde seg langt unna her jeg bor.

 

Nå er det nok om været og over til noe annet, nå er jeg så trøtt at bokstavene stokker seg så hvis det er noen skrivefeil så får du ta det som det er i dag og ellers.

 

Lag deg en kjempefin kveld og en riktig god natt når den tiden kommer, blir ikke sent på meg i kveld..

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har hatt en fin dag til nå, har regnet en del men det tåler jeg.

 

 

 

Det har vært en fin sommer dag med ikke altfor høye temperaturer, jeg er vel litt snål på det området men jeg er ikke så veldig glad i altfor høye temperaturer.

Godt var det med litt regn også for det frisker opp lufta sånn at det ikke blir så varmt, har hatt litt torden og lyn varte i sånn ca 10 minutter så var det over men det er meldt mer utover kvelden og i natt. Ja ja vil enkelte si om natten sover vi, det kan det hende jeg gjør også hvis jeg har sovnet før tordenværet startet eller så blir det dårlig med søvn i natt.

 

For jeg er faktisk redd i slikt vær, jeg kan ikke forstå disse som elsker å stå ute og beskue lyn og torden været når det er rett over hodet på dem. Da ligger jeg under dyna og håper på at det snart er over og ferdig, men det er forhåpentlig ikke riktig det de har på værmeldingen på yr de tar jo ofte feil. Så da får jeg si som jeg pleier den som venter så får vi se hvilket vær det blir, stoler ikke på disse meldingene som kommer for de er som oftest feil uansett.

 

Lag deg en kjempefin dag videre.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Så er det ny uke og nye muligheter som det så fint heter.

 

 

 

Startet uka med og handle inn for uka, så nå er jeg ferdig med det får en håpe. Nå skal jeg snart ut på en tur den blir ikke lang for jeg tar værforbehold, er meldt styrtregn med lyn og tordenbyger jaja får vel bare vente å se hvordan været blir er jo ikke annet å gjøre. Jeg har en kropp som melder at det kan bli litt av vært av vær i dag, så det er bare å ta det med ro og se hva virkeligheten blir. Jeg stoler ikke på værmeldingene som blir meldt på tv og radio, jeg må se været som er ja det ser noe utrygt ut men det kan jo snu det er jo slik med været selv om det kjennes ut på kroppen at det kan stemme det de melder.

 

Så dere alle lag dere en fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det er nå en mer levelig temperatur ute, og uværet er ikke her men det er lummert.

 

 

 

Ja det er fuktig og lummert i lufta men ikke så varmt som det var før i dag, uværet er rundt Askim og Mysen og opp mot Lillestrøm så vi går klar i dag i allefall foreløpig. Jeg bare håper for jeg hater faktisk lyn og torden, jeg veit at det er lynet som man må ha respekt for og det har jeg til de grader tar alle mine forhåndsregler når det gjelder lynet.

 

Skal snart på en liten kveldstur hvis været holder, jeg håper inderlig at det gjør det for nå trenger jeg faktisk en tur snart.

 

Tror det blir en tidlig kveld på meg i dag, i allefall når det har bikket midnatt og ikke klokken 02.00 og sånn som det har vært denne uka og helgen. For det ble litt sent når det er opplegg i byen og man kan finne mange tomflasker å det var det over tre hundre kroner fra onsdag til lørdag, måtte pante i går for å få plass på kjøkkenet mitt for det er ikke så stort at det gjør noe.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.