I morgen er det 17 mai og mye skjer.

 

 

 

 

 

For min del skjer det ikke så mye jeg skal se på guttemusikken da de spiller ved sykehuset, og så er det barnetoget og en konsert med noen timer i mellom. Guttemusikken spiller ved sykehuset på morgenen sånn rundt klokken 09.00, barnetoget går fra  kirka klokken 11.20 og gjennom byen og opp til kirka igjen konserten er klokken 15.00 nede i byen.

 

Ellers så skal jeg gå rundt å kikke, skal ikke feire med noen har ingen å feire med uansett. Blir kanskje en is på meg, bare kanskje for det står ikke i budsjettet mitt at jeg kan det.

 

Lag dere en fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Tanker som dukker opp om kvelden.

 

 

 

 

Når mørket senker seg og det blir kjøligere i luften så kommer tankene på løpende bånd, alle er ikke like gode og det er de tankene om meg selv som er mørke og såre. Ja de er virkelig såre for jeg føler meg verdiløs og dum enda jeg veit innerst inne at det ikke stemmer, men de er der uansett og de er ikke enkle å få ristet av meg.

 

Når det er slik så sitter tårene løst for å si det sånn, når en ikke kan se på tv uten og gråte så tårene triller på ett tidspunkt som man egentlig skulle ha skrattet men nei da ikke jeg ikke i kveld i alle fall.

 

 

Håper det blir bedre i morgen ikke veit jeg før jeg står opp, hvis jeg i det hele tatt får sove i natt har ikke sovnet enda i alle fall.

 

I morgen kveld er det dugnad her i borrettslaget, får håpe det kommer en del folk blir jo pizza og brus etterpå bor ikke så mange her er jo ikke mer enn 20 leiligheter her i borrettslaget så det blir raking og kosting av strø grus fra asfalten på parkeringen og annen rydding og vasking rundt om ute.

 

Lag dere en kjempefin og god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Har vært en fin og varm vårdag i dag.

 

 

 

 

Var og handlet på morgenen i dag ble handlet inn for en og en halv uke,  handlet for 450 kroner så trakk de av 150 kroner som jeg hadde i pant fra flasker jeg fant i helgen så jeg betalt 300 kroner fra kontoen min.  Så da trenger jeg ikke tenke på at mandag som kommer er en helligdag er jo 2 pinsedag neste mandag, 17 mai er den eneste dagen jeg liker av røde dager for da er det så mye fin korpsmusikk i gatene fra morgen til kveld.

 

I dag har det vært mye sol og varme så denne dagen har jeg benyttet det fine været med å være mye ute på tur, nå er det de siste 5 dagene av russefeiringen så de neste dagene blir det mye flasker å finne sånn er det bare. Varmt og godt da er det greit å gå langs elva på skygge siden, der er det alltid en litt sånn sval trekk å det er deilig.

 

Nå skal jeg avslutte her og slappe av foran tv, blir ikke lenge til det er god natt her for å si det sånn.

 

Lag deg en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Søndag og det blir godt at hverdagen og ny uke starter i morgen, handlelisten for uka som kommer er ferdig skrevet.

 

 

 

Ja dere som har fulgt meg en stund veit at jeg ikke er så glad i helger, har blitt litt bedre enn det var for jeg har funnet ut at det er bare å finne på noe og gjøre i helgene. Denne helgen har jeg brukt på lange turer og samlet en del tomflasker, den panten skal jeg bruke når jeg handler i morgen tidlig. Har vært noen fine dager nå med sol og det har vært veldig varmt og godt ja over 20 grader, det er veldig deilig håper det blir like fint til 17 mai og pinse helgen  neste helg varer jo fra fredag og til og med mandag.

 

I kveld så har jeg skrevet ferdig handlelisten min til i morgen da skal jeg handle inn for to uker, blir sånn 600 kroner i slutt sum på kvitteringen før panten blir trukket av.  Skal gå tidlig på butikken  for jeg liker ikke å stå og gå rundt å handle i kø, så derfor går jeg tidlig i butikken for da er det flere ansatte enn kunder i butikken og det er godt for jeg blir så stressa når det er mye folk i butikken.

 

 

Nå skal jeg se på tv og kose meg med det, er finalen i spillet blir spennende og se om min favoritt vinner.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Så var det hellig dag jaja den er snart ferdig nå, inneklemt hverdag i morgen.

 

 

 

Har ikke vært så mye innlegg på meg de siste ukene, har vært litt mye annet som ikke kan skrives om på bloggen for det kan lett bli misforstått. Men fra nå så skal ikke disse ufyselige insektene og trollene få ta overtaket på meg, for jeg har egen vilje og tanker som skal fram om dere ikke liker det. Har også synspunkter og meninger om saker og ting rundt om i verden og mitt eget liv er det vel jeg selv som veit best hvordan det er, så har du disse insektene og trollene som mener at mine meninger og synspunkter er helt feil og ikke hvordan mitt liv er så er det helt feil jaja det er deres mening og synspunkter.

 

Ja så var det til overskriften min nå er det langt på kveld når det gjelder Kristi himmelspretten som jeg kaller denne dagen som er første av mange nå i mai, og i morgen er det en slik inneklemt hverdag så er det helg igjen. Neste uke er det 17 mai og ikke minst pinsen som står for dør 17 mai har alltid vært en koselig dag med mye korpsmusikk i gatene, jeg begynte i korps som liten og holdt på i mange år.

 

Været har vært fint og det er god temperatur vært litt mindre sol i dag, har regnet litt men solen kom utpå dagen.

 

 

Lag dere en fin kveld jeg skal nå se sommerhytta.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Har hatt noen fine dager, har vært mye ute.

 

 

 

 

Hele helgen har det vært ett kjempefint vær mye sol og det har vært en forsmak på sommeren, håper bare det blir fint vær på 17 mai også for det er jo ikke noe gøy og feire og gå i tog og det regner og blåser nei fyrs.

 

De fine dagene har jeg brukt ute og kost meg ved min faste badeplass, har ikke badet enda bare sittet og glodd utover vannet tittet på andungene som svømmer rundt sammen med sine mødre vakker.

 

Har også samlet en del tomflasker, som kommer godt med for å si det sånn.

 

Har også tittet på ny koffert for det trenger jeg til turen, den gamle jeg har her hjemme har  glidelåsen røket på så den har gjort sitt etter 20 år. Har gjort noen planer til turen og hvordan jeg skal få spart nok, har kommet ett godt stykke på vei grunnet tomflasker som er funnet så jeg er stolt og det syntes jeg at jeg gjør med rette.

 

I dag har vi hatt en pause fra sol men det har jo vært varmt, så har vært mye ute i dag også i dag har jeg gått tur og sett litt på folka rundt omkring.

 

Nå skal jeg se på tv og slappe av for det fortjener jeg.

 

Lag dere en fin kveld og god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Tok meg en pause nå er jeg tilbake.

 

 

 

Det var faktisk godt med en liten pause fra bloggen, er noen ganger man trenger det også. Har virkelig hatt godt av og ikke behøve å skrive noe, og bare få pes for det jeg skriver noen mener at jeg lever mitt liv feil og at alle mine tanker ikke er slik jeg har det. Hva veit de om det, det er jo mitt liv og mine tanker og ikke de som er så veldig gode på å spy ut kommentarer som ikke henger på greip er de tankene jeg sitter igjen med. Har faktisk måttet gå så langt at jeg har måttet blokkere to fra mitt kommentarfelt, det er jeg som må lese det de spyr ut i kommentarfeltet og ikke med navn men med tulle ord eller under flere navn men samme IP adresser.

 

Fikk hjelp fra uventet hold på hvordan jeg gjør dette med blokkering av personer i kommentarfelt, og jeg lærte det fort for å si det sånn så nå får jeg fred en stund får jeg håpe.

 

Den som venter får se om det blir stille fra dem de to hvis det ikke er samme for da er den personen veldig personlighets forstyrret, og skriver fra forskjellige enheter for den har da to IP adresser og i alle fall 10 forskjellige navn og samme skrive stil.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld..

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.