Her er mitt mest leste innlegg i 2019.

 

 

 

Jeg legger ut link til det mest leste innlegget i 2019 lenger ned i innlegget så her er det bare å lese seg nedover og ikke bare lese litt av det og gå ut igjen, det er sikkert noen som lurer på hvilket innlegg som er mest lest jeg har hatt en del lesere i løpet av 2019 og jeg vil takke dere alle sammen. Jeg ønsker dere alle ett riktig godt nyttår og vi sees i morgen som da er 2020 og ett helt nytt tiår, jeg er glad for alle som er innom og leser bloggen min.

 

Dere kan se hvilket innlegg som er det mest leste i 2019 finner dere her https://audmarit.blogg.no/anne-britt-du-blir-savnet.html

 

Det er bare og gå inn og ta en titt så får dere se hva jeg skrev i innlegget.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Vakker solnedgang i kveld den siste kvelden i dette året.

 

På ettermiddagen i dag så la jeg meg litt på sofaen for å slappe av, men så sovnet jeg og sov i en times tid og da tenkte jeg at dette trengte jeg å slappe av litt. Våknet opp til denne vakre himmelen og dens fine lys, da måtte jeg bare ut på verandaen og ta et bilde som jeg syntes var fantastisk fint.

 

Ble ikke lange innlegget men det går vel bra, bare en snartur innom før jeg skal ut med han lille Elvis før helvete bryter løs med fyrverkeriet. Da er det liten vits i å prøve å gå ut en tur.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Siste dagen i 2019 hva så i morgen er det bare en vanlig dag.

 

 

 

Ja det er ett nytt år i morgen men den eneste forskjellen er at man må huske å skrive 2020 i stedefor 2019, ellers er det en helt vanlig dag som kommer til å gå i samme tralten som i går og i dag.

 

Det eneste som er er at det er ett nytt år med nye muligheter og en ny måned med også nye muligheter, håper de mulighetene blir bedre enn det pleier.

 

Nå blir det overskrifter som lev sunnere og slik renser du kroppen etter all den feite maten i jula, jeg har faktisk ikke behov for det for jeg har levd som jeg gjør resten av året ingen feit mat eller noe annet har bare spist og levd som jeg pleier. Før jul så var det overskrifter som må ha til jul og må ditt og må datt den falt ikke jeg for, budsjettet mitt tillot ikke noen ekstraordinært til julehøytiden heller ikke noe nå på nyttårsaften. Har ingen og feire det med annet enn han lille Elvis som er dritt redd fyrverkeri og alt det der så her blir det blogg og tv på nyttårsaften.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Syk raring som nå skal finne senga.

 

 

 

Så nå skal jeg ta med meg den feberhete kroppen min og Elvis ut en tur sånn at han får gjort det han skal før vi finner senga, har ikke orket og skrive noe før nå så svarene på spørsmålene som jeg fikk inn på spørsmålsrunden denne gangen kommer i løpet av morgen dagen.

 

Så med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

Takk for at dere tok dere tid til å stikke innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Nyttårsaften er ett mareritt for våre kjæledyr.

 

Ja når folk starter opp fyrverkeriet klokken 24.00 så er det mange kjæledyr som blir livredde og det er for dem årets verste dag, også her i huset er det slik for han Elvis er livredd for dette fyrverkeriet og det er helt forferdelig for meg som eier og se på for han rister og piper til og med hyler så redd er han.

 

Og en ting må dere huske på ikke fyr opp fyrverkeri i nærheten av en stall med hester og andre dyr inni, for dem er livredde dem også så ta litt hensyn til det.

 

Og det skulle ikke vært lov og fyre opp noen form for fyrverkeri før midnatt på nyttårskvelden sånn at det bare er de få timene det står på, jeg mener at alle kommuner skulle hatt felles fyrverkeri og ingen privat personer det skulle vært forbud for privat personer og kjøpe og fyre opp fyrverkeri. For det er veldig mange som fyrer opp fyrverkeri med litt vel mye alkohol innabords så det blir veldig mye uvettig bruk av fyrverkeri rundt om, og derav veldig mange stygge ulykker med stygge skader som blindhet resten av livet og skadde hender og øyne ellers. Tenk dere om og ha en som skal fyre opp som er totalt edru for den veit vel forhåpentlig vis hvordan man skal oppføre seg under oppskyting.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Nå kom kakelina etter jul ja,ja.

 

 

 

Nå er det siste søndagen dette året og her har det vært kaldt hele julen og nå kom den siste krampetrekkningen av mildvær etter at vi fikk mye snø før jul nå ble det bare hålke igjen, og måtte jo mase for å få det strødd på gårdsplassen og bakken ned mot hovedveien.

 

Problemet er jo at han har jo ikke måket noe særlig han som vi i borettslaget har leid inn for å måke når det kommer snø og strø når det blir hålke, men jeg kan ikke skjønne hvorfor han må fortelles når han skal komme og måke eller strø når det er hålke. Han må jo se på sin egen gårdsplass når det er kommet snø eller er glatt ute hos han selv, skulle tro at vi som betaler han dyre kroner at han skulle komme uten at folk fra styret må ringe han og be han komme og gjøre jobben sin. Nei vi får få en annen til å gjøre dette for han som vi har nå er ikke pålitelig, vi burde beholdt han som vi har hatt i alle år for han gjorde i allefall jobben sin utenom at vi må si hva han skal gjøre når.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Nå er nok en dag gått over til sen kveld, Så det er på tide og finne senga.

 

 

 

Det er nok på tide og finne senga her i gården for nå går denne kvelden sakte med sikkert mot natt, jeg er noe trøtt og sliten nå så det er vel bare og gjøre seg klar for senga.

 

Må jo bare ut en tur med Elvis gutten min så han får gjort det han skal før vi sier natta til verden rundt oss, blir ikke lenge til det nå.

 

 

Slik ser det ut når vi to finner senga for natten og gjett om jeg gleder meg til å kunne lukke øynene mine og sove meg igjennom natten, så får en håpe at dagen i morgen går like fort som dagen i dag har gjort for da er det bare og vente og se i morgen om det skjer. Ønsker dere alle en riktig god natt så sees vi på bloggen i morgen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

Har et ønske i livet.

 

 

 

Ja nå er det sikkert noen som lurer på hva det ønsket er å det skal dere få etter hvert i innlegget, det kommer snart så bare bli med videre ned i innlegget så får du lese mer om det. Jeg skulle ønske at samfunnet hadde vært litt mer inkluderende og varmt, ikke så kald som det er nå alle løper rundt og tenker på seg selv og bare på seg selv. Om alle kunne se en annet menneske som du møter du trenger ikke å gjøre mye bare gi fra deg ett smil, det er faktisk ikke så vanskelig og det kan gi ett annet menneske veldig mye varme og glede.

 

Bare å gi ett annet menneske et smil så vil folk føle at de blir sett, det finnes mange som sliter rundt om i det ganske land som ville syntes det er koselig å bli sett. Jeg veit om mange som sliter og kanskje ikke er så mye ute i samfunnet, og du kjenner sikkert noen du også så det er jo bare å ta en telefon å prate litt med han/hun å spørre hvordan den har det eller ta med deg noe å bite i bare være der for en som har det vanskelig.

 

Send en blomst eller bare si hva den personen betyr for deg, skal ikke så mye til for å gjøre en situasjon litt lettere vis at du setter pris på dem rundt deg.

 

Jeg hadde blitt veldig glad hvis noen hadde gjort det til meg, sendt en blomst eller bare fått høre at de setter pris på meg. Jeg føler at jeg faktisk er i veien for andres lykke så jeg er ikke den som ringer mest eller skriver mest meldinger for da føler jeg at jeg forstyrrer dem jeg har tenkt til å skrive den meldingen til derfor skriver jeg heller ett innlegg på bloggen for den sier ikke at jeg forstyrrer.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

Noe nyttårsforsett eller mål for 2020 det har jeg ikke.

 

 

Nå er det bare dager igjen av 2019 på tirdagskvelden så går vi inn i ett nytt tiår, nyttårsforsetter det har jeg ikke for det er ikke noe vits i for man starter ivrig med det som man har satt som forsett og tror en skal klare det man har satt seg fore men så går det i vasken etter noen uker og da vil jeg føle meg mislykket. I den kategorien føler jeg på så altfor ofte så da er det bedre og ikke ha noen forsetter eller mål for det neste året, bare la det gå fremover av gammel vane for da blir ikke jeg skuffet over at jeg ikke strakk til slik som jeg så ofte gjør.

 

Dette gjelder både på blogg og i livet ellers for da får jeg ingen skuffelser heller ingen kommentarer på hvor dum jeg er, den har jeg lest noen ganger om dagen det siste året kan jo hende jeg kommer med en annen vinkling på bloggen den som gidder å lese den videre får se. Det er ikke sikkert ikke det skjer med en gang men litt over tid, men en ting skal dere vite at det gjør veldig vondt å lese kommentarer om at jeg må jo være totalt dum og idiot og det som verre er slike kommentarer blir ikke postet på bloggen for de er for vonde til at folk skal se dem jeg leser dem og så sletter jeg dem.

 

Ja jeg får slike nedbrytende kommentarer daglig, men jeg leser dem og ja jeg sletter dem kanskje jeg skal poste dem i allefall de som er milde så dere kan se hva folk får seg til å skrive i kommentar.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

Goddag nå er det heldigvis hverdag igjen.

 

 

 

Å våkne opp til en kald og solfylt morgen var kjempe godt og se på kalenderen at det er heldigvis en helt vanlig fredag, det er jo den store julegave byttings dagen i dag men husk en ting at det kan bli noen butikker som sier nei til å bytte det du kommer med noe har med når gaven var kjøpt for det er tretti dagers bytterett på det dere har fått.

 

Jeg våknet også opp til at jeg er nummer 57 på topplista takker alle dere 598 som var innom bloggen min det siste døgnet, noe riktig må jeg ha gjort det siste døgnet på bloggen. Har jo ikke vært så veldig aktiv på bloggen det siste døgnet, så da er det veldig moro at det har vært så mange innom.

 

Nå har jeg akkurat vært ute på morgentur og innom ei venninne av meg på en kaffetår og skravlet litt, var også i butikken for henne og da pantet jeg flaskene mine og handlet litt for dem så da trenger jeg ingenting før på mandag. Er ikke den personen som bruker mest mulig penger på mat, jeg prøver å ikke ha ett altfor høyt forbruk på mat og det skal jeg fortsette med på nyåret også for da kan jeg jo spare mye penger så kanskje jeg kan spare til en ferie til sommeren og så har jeg en sønn som skal konfirmeres til våren så da må jo han få noen kroner av sin mor.

 

Nå skal jeg logge meg av og legge meg på sofaen og kose meg å se på tv, regner med at John blund kommer på besøk jeg skal da ønske han hjertelig velkommen for nå er jeg så sliten og trøtt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.