Nyttårsaften er ett mareritt for våre kjæledyr.

 

Ja når folk starter opp fyrverkeriet klokken 24.00 så er det mange kjæledyr som blir livredde og det er for dem årets verste dag, også her i huset er det slik for han Elvis er livredd for dette fyrverkeriet og det er helt forferdelig for meg som eier og se på for han rister og piper til og med hyler så redd er han.

 

Og en ting må dere huske på ikke fyr opp fyrverkeri i nærheten av en stall med hester og andre dyr inni, for dem er livredde dem også så ta litt hensyn til det.

 

Og det skulle ikke vært lov og fyre opp noen form for fyrverkeri før midnatt på nyttårskvelden sånn at det bare er de få timene det står på, jeg mener at alle kommuner skulle hatt felles fyrverkeri og ingen privat personer det skulle vært forbud for privat personer og kjøpe og fyre opp fyrverkeri. For det er veldig mange som fyrer opp fyrverkeri med litt vel mye alkohol innabords så det blir veldig mye uvettig bruk av fyrverkeri rundt om, og derav veldig mange stygge ulykker med stygge skader som blindhet resten av livet og skadde hender og øyne ellers. Tenk dere om og ha en som skal fyre opp som er totalt edru for den veit vel forhåpentlig vis hvordan man skal oppføre seg under oppskyting.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg