FOR NOEN KAN DENNE VERDEN VÆRE UTROLIG VANSKELIG…..

 

Jeg veit ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget for jeg vil ikke virke sutrete og svak men i dag har jeg hatt en slik dag som jeg ikke under noen, jeg føler at jeg synker ned i en hengemyr som er mørk våt og kald og jo lenger tiden går jo mørkere blir det der nede i sinnet mitt.

 

Men jeg håper bare ikke dette er starten på en ny depresjon for det ønsker jeg ikke for det er bare et halvt år siden sist jeg var nede i en depresjon som var så lang som et vondt år, og det å være i en depresjon er ikke som å ha en dårlig dag eller en normal opp og nedtur her i livet for dem som tror det har aldri hatt en alvorlig dyp depresjon.

 

Så tenk dere om før dere sier disse ordene som skjerp deg så farlig er det da ikke eller er du lat du eller det er bare å ta deg sammen og gjøre det, slik fungerer det ikke og når du er langt nede i en depresjon så kommer angsten inn i tillegg og da er det ikke bare og ta seg sammen og gjøre det eller å skjerpe seg for så farlig er det vel ikke.

 

Det er faktisk veldig vanskelig for det kan være en hel dags jobb bare det og stå opp og komme seg i dusjen og få på seg noe klær, det å komme seg i butikken og få handlet inn litt mat blir et ork for man vil ikke at folk skal se hvor dum man er.

 

Men jeg veit jo at folk ikke kan se det på meg hvor forferdelig jeg egentlig har det for de ville jo ikke forstått det allikevel, så ikke si noe som dere ikke vil at folk skal si til deg når du har det vanskelig.

 

DU KAN IKKE VITE HVORDAN DET ER INNE I MITT HODE…

DET ER GODT Å HA EN FIN OG GOD NÆRBUTIKK….

 

 

Det å ha en nærbutikk som er veldig koselig og komme innom for en koselig handel i rene og pene lokaler, blide og imøte kommende butikk medarbeidere som alltid er blide og kan ta en fin prat med kundene og er det noe du ser etter så hjelper dem deg mer enn gjerne.

 

Har du en dårlig dag så har du det mye bedre etter og ha vært en tur innom JOKER på Risteigen i Kongsberg for går du derfra sur så vil man ikke bedre ha det for når du blir møt av en smilende bli person i kassa så må du jo smile tilbake.

 

Er du sulten og lurer på hva du skal ha til middag så har de dagens middags forslag med tilbehør og alt i en av kjølediskene, det syntes jeg var et supert tilbud å ha i butikken for det er ikke alltid like lett og vite hva en skal ta til middag når man kommer hjem fra jobb og har med deg slitne barn som kommer fra skole og eller barnehagen.

 

De har det meste som du trenger i en farta.

Og nå får de nye åpningstider mandag til fredag fra 07.00 til 22.00 og lørdag fra 08.00 til 20.00.

 

Jeg syntes det er veldig positivt at de er opp etter klokken 20.00 på hverdager for det er mange som er på jobb og kansje trenger noe på veien hjem som f.eksempel melk og brød til frokosten da er det jo bare og svinge innom på veien hjem.

 

Eller sånne som meg som plutselig har lyst på noe godis da er det bare å stikke opp og du møter like blide folk uansett når tid du kommer det er godt og vite.

 

 

SÅ TAKK FOR AT DERE ER DER OPPE PÅ RISTEIGEN ALLE GODE OG BLIDE PERSONER PÅ JOKER…..

GUD OG GODT DET ER NÅR KVELDEN KOMMER OG DET BLIR STILLE…

 

 

 

 

 

Det er deilig når kvelden kommer og folk drar hjem fra thai masasjen som er i etasjen under her, og nå som tven er ødelagt og på reperasjon så ble det ekstra stille også.

 

Men da har jeg hatt tid til å forberede dette innlegget og det var i grunnen veldig godt, for da kan jeg si at dette har jeg jobbet med en liten stund, og ikke noe jeg har snekret sammen for at jeg syntes jeg må.

 

 

NÅ SOM DET BEGYNER Å BLI MØRKE KVELDER SÅ MÅ DERE SKAFFE DERE LYS PÅ SYKKELEN, OG TA I BRUK REFLEKSEN DERES HVIS DERE SKAL UT….

 

 

 

For dere er faktisk ikke enkle og se når det er mørkt og på høstkvelder som denne som det regner og dere går i mørke klær så burde dere ha på dere refleks når dere ferdes ute i trafikk bilde, tenk på den stakkars bilisten som kommer kjørende og dere går der og aner ingen fare så har dere plutselig blitt påkjørt og ligger alvorlig skadet på asfalten.

 

Og veit dere hvem som får smellen og kan miste lappen og få flere tusen kroner i bot jo det er den som har kjørt bilen og var så uheldig og traff på deg som er så ansvarsløs og går uten refleks eller andre typer lyskilder slik at du syntes i trafikken, men det er jo din egen feil at bilisten ikke ser deg så jeg har bare en ting å si deg BRUK REFLEKS DET ER EN BILLIG LIVSFORSIKRING I TRAFIKKEN FOR DEG SOM GÅENDE!!!!!!

 

 

OG TIL ALLE DERE SYKELISTER SKAFF DERE LYS TIL SYKKELEN DERES:

 

 

Kjære sykelister dere er ikke enkle for oss som går kveldstur med hundene våres eller bare er ute og går tur på kvelden når mørket har senket seg når dere kommer uten noen form for lyskilder på sykkelen, i kveld så ble en mann som var ute med sin hund kjørt ned av en syklist som ikke hadde lys på sykkelen sin hunden gikk det bra med men eieren måtte hentes med ambulansen og jeg fikk akkurat vite at han hadde brokket armen og et lite brudd i ryggen.

 

Jeg tok meg av hunden for den kjenner meg og min lille hund veldig godt til kona kom hun har akkurat hentet den nå og det går greit med mannen hennes hun fikk ikke gjort mer der borte på sykehuset nå uansett for mannen ligger på operasjonsbordet nå, han må operere arm bruddet for det var håndleddet som gikk.

 

 

SKAFF DERE LYS TIL SYKKELEN DERES FOR ELLERS SÅ GÅR DET UTOVER USKYLDIGE MENNESKER SOM ANER FRED OG INGEN FARE OG SÅ BLIR DE MEID NED AV DERE FOR DERE SER JO IKKE OSS GÅENDE OG VI SER IKKE DERE HELLER FØR DET SMELLER….

JEG ER GLAD I GODE OG KOMFERTABLT SPORTSUNDERTØY…ER DU??

INNLEGGET INNEHOLDER ANONSELINK

 

 

Her inne på STRONGER så finner du det og det er utrolig bra kvalitet på alt treningstøy som du får kjøpt på denne nettsiden, jeg har kjøpt meg en sports bh og bokser til damer selvfølgelig.

 

Kjøpte et sett til ei jente son snart har bursdag også for prisene er overkommelig for alle, det mener i allefall jeg og jeg kan ikke siees har god råd.

https://advrl.com/489/64627/b-c

This post contains adlinks from Adviral

Top – Bordeaux / Tights – Bordeaux / Tights – Pacific / Top – Pacific

GLEDER MEG SOM ET BARN PÅ JULAFTEN…

 

 

 

 

Å som jeg gleder meg til å få høre apperatene mine så jeg kan få høre litt bedre enn jeg har gjort på mange år, for det å ha kraftig nedsatt hørsel er ingen enkel sak og med tinitus i tillegg .

 

den hørsels skaden fikk jeg som liten da jeg datt ned fra taket hjemme og slo hodet kraftig men det ble ikke oppdaget før nå at jeg hadde så kraftig nedsatt hørsel, så jeg gleder meg som et barn på julaften til jeg skal få høreaperatene mine og høre så optimalt som mulig for det har jeg ikke gjort siden jeg var tre år gammel.

 

Mange vil vel si at det er rart at det ikke ble funnet ut før nå, men jeg har vel vennet meg til å ikke høre noe bra jeg har jo ikke vært vant til noe annet.

Så dette blir vel en stor forandring som reven sa når den ble flodd, men for min del så håper jeg det blir en god forandring og ikke behøve og konsentrere seg med å kunne se hva folk sier med andre ord prøve å lese på leppene til folk som mummler i det skjegget de ikke har for det er utrolig slitsomt og måtte gjøre det.

 

Og de som har for vane og mumle i skjegget eller prate veldig lavt i tillegg de er enkle og prate med , og det er veldig slitsomt og måtte si i fra hele tiden nå må du prate høyere og tydeligere for jeg verken hører eller ser hva du sier.

 

Men nå er dette snart en saga blått og det skal bli utrolig godt og slippe å slite seg ut bare for å kunne føre en helt vanlig samtale mellom to mennesker, 3 november skal jeg få de små aperatene som er et godt hjelpemiddel for dem som virkelig trenger det i dagliglivet .

DET HAR VÆRT DÅRLIG MED BLOGGING FRA MIN SIDE I DAG..

 

 

 

I dag har det vært dårlig med blogging på meg for jeg har for det meste ligget mye på sofaen og sovet for jeg har hatt hodepine og høy feber med medfølgende vondt i halsen, og så har jeg sjanglet meg ut på tur med lille Elvis gutten min for han må jo få dekket sine behov han også for han skal ikke lide under at jeg er syk.

 

Jeg har også vasket og skuret i leiligheten til min mor så den blir klar snart til å kan settes ut for salg, for det er noe jeg står med alene og det skal heller ikke lide for det om jeg er syk.

 

Så da var det jo bloggen som måtte lide under det for alt det andre måtte jeg gjøre før jeg kunne sette meg ned og skrive dette innlegget, som det ble veldig mye syting om hvor syk jeg har vært i dag så jeg må bare si unnskyld for at det er dere som må ta imot den klagingen.

 

DERE MÅ HA EN FORTSATT GOD ONSDAG KVELD ALLESAMMEN.

ER JEG RASIST ELLER IKKE????

 

 

 

Det er onsdag morgen og midt i uka og her går jeg rundt som en skygge av seg selv og har et helvetes leven i lokalet under meg som begynte før klokken åtte, og skal vare til klokken 21.00 i kveld det er ikke mye moro når man er syk i tillegg.

 

Men når du spør om dem kan ta og dempe seg og ta litt hensyn til at det bor folk over dem så trekker de fort kortet at du er rasist det veit jeg selv at jeg ikke er men de sier det så fort noen sier noe om måten de er på de hyler jo og skriker som det er krig der nede og så sitter de ved siden av hverandre og skriker som om de er to barn i den verste tre års trassen.

 

Er det slik de prater til hverandre i Thailand så kommer ikke jeg til å orke og reise dit noen gang for da er det ikke Asias paradis da er det Asias bråke land og da klarer ikke jeg å være i det landet mer en i en time, og betale flere ti talls tusen kroner for å være der i det bråket i en uke eller to det kan de bare glemme for jeg har nok av det hjemme.

 

Er jeg rasist av den grunn eller er det bare noe de sier, jeg har mange venner som er fra Syria og andre lands deler av verdenen og de mener at det må tas hensyn når du driver en bedrift som de gjør i et borettslag med leiligheter i andre etasje og nærings lokaler i første etasje men ikke disse to damene her de tar bare hensyn til seg selv og ingen andre.

 

ER JEG RASIST HVA MENER DERE???

NÅ HAR JEG EN DRØM OM Å FÅ EN HEL NATTSSØVN….

 

 

 

Det er øsene pøsene regnvær her og det har det vært mer eller mindre siden klokken 13.00 i dag, men det er jo slik med høsten og det er det ikke noe vi får gjort noe med.

 

Men her har høst forkjølelsen kommet på besøk så jeg har høy feber og vond hals og snørra renner hele tiden, den er det heller ikke noe vi får gjort noe med så den får en slite med til den glir over.

 

Men nå får det være nok syting for nå har jeg planer for å gå ut med lille Elvis gutten min så han får tisset på søppel skuret og gjort det han skal før man kryper til sengs, for nå er jeg så trøtt og sliten og det får en gjort noe med og det er å gå å legge seg.

 

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.

 

 

SÅ NÅ STÅR DET IGJEN OG SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN, SOV GODT SÅ SEES VI HER PÅ BLOGGEN I MORGEN TIDLIG HÅPER JEG DA. HA HA SOM DERE SER SÅ ER JEG IKKE DEN SOM SKRIVER MITT FØRSTE INNLEGG SÅ VELDIG TIDLIG PÅ DAGEN..

MYE FINT I GRÅTT OG SVART..

DETTE INNLEGGET INNEHOLDER ANONSELINKER…

 

 

Om du er som meg og går helst i mørke farger så behøver du ikke å kle deg kjedelig for det finnes utrolig mye fint i svart og grått, du behøver ikke å gå i joggebukse og fleecjakke bare ta en titt på dette som jeg har funnet her under teksten.

 

 

Nå om dagen så vil jeg bare gå i svart for da er jeg ikke så synlig i bybilde og det er ikke så mange som oppdager meg før jeg har gått forbi dem, har ikke så mye lyst til å stoppe og prate for de jeg møter prater bare med meg for at de føler at de må ikke for at de vil.

 

Og da blir det bare for dumt og jeg føler at jeg er i veien for alle andre så da går jeg bare videre sånn at jeg ikke tar noe av de menneskenes dyrebare tid.

This post contains adlinks from Adviral

Kappa / Byxa / Topp / Väska / Sko / Halsduk

HVORDAN KAN MAN HA EN SLIK MANN PÅ KUNDESENTRET SITT SKJERP DERE PÅ GET.

 

 

 

Det å ha get som tv leverandør er ikke noen morsom sak når de har trøbbel i tide og utide og så sier de at det er min nye tv den er ikke mer en to måneder gammel , men de står på sitt at det er min tv det er aldri dem som har trøbbel men jeg kjøper meg ikke ny tv igjen bare for at de mener det er den.

 

Og noen av de kundebehandlerene deres er veldig ned latende mot meg som kvinne når jeg ringer inn til kundesenteret, skulle ikke det være  jeg som kunde som ser hva som er problemet med min tv det er bare bilde som er borte logoen til nrk er oppe til høyre i bilde kanten men resten av bilde borte.

 

Nei da da er det tvn min som ikke er i orden enda jeg veit at alt er i orden med det apperatet , da svarte han i andre enden av telefonen hva har du greie på når det gjelder tv og annen elektronikk du som er kvinnfolk.