Nå er jeg her igjen.

 

 

Sånn har jeg og Elvis vært de siste dagene, har ikke hatt noe og skrive om så jeg har tilbrakt mye av min tid på å slappe av. Så nå skal jeg skrive dette jeg gjør nå, jeg sitter og ser på tv ellers så skjer det ikke så mye i kveld.

 

Kan da heller skrive litt om hva jeg har gjort i dag, i natt så hadde vi vist ett forrykende torden vær noe jeg ikke fikk med meg mer enn ett torden smell klokken 04.45 det var det eneste jeg fikk med meg det hadde da holdt på i flere timer. Da jeg sover så sover jeg som en tein og hører ingenting og det er jo bra det da, for jeg er livredd torden vær sånn er det bare.

 

På morgenen i dag så drakk jeg en kopp kaffe og tok meg en røyk og koste meg med og lese blogger igjen, og da jeg hadde gjort det så tok jeg meg en morgentur med lille Elvis gutten min. Da vi kom oss hjem så ringte ei venninne av meg hun lurte på om jeg hadde fått med meg torden været og styrtregnet som vi hadde i natt, måtte jo bare si at jeg hørte ett smell og det var alt jeg hadde fått med meg. Hun lurte på om jeg ville komme opp til henne til en kaffe kopp og skravle litt, så gikk jeg en tur opp til butikken for henne og jeg handlet litt selv også slik at jeg fikk fylt opp kjøleskapet og fryse skapet litt.

 

Så var det  å gå turer som jeg pleier, har også spist middag i dag jeg pleier som oftest å ta meg en salat til middag og en eller annen type suppe på kvelden det er det jeg pleier så at jeg spiste middag i dag er jo en stjerne i boka.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg er ikke redd for å være alene, men den følelsen av og bare være ett nr i folkeregisteret er vond.

 

 

Jeg er ikke redd for å være alene, men det å være ensom er ikke så enkelt har ingen som jeg kan gå til hvis det er noe jeg har på hjertet må jeg bare gå og bære det for meg selv. Det er vondt og være et nummer på folkeregisteret, hadde det skjedd meg noe så er det ingen som begynner og spørre etter meg. Sånn er det i mitt liv det hadde vel gått tre måneder før noen hadde begynt og undersøke hva som hadde skjedd, ja for jeg har samvær med mine to barn hver tredje måned ja de er i fosterhjem begge to så det går lang tid mellom hver gang jeg har kontakt med dem.

 

Skulle ønske det var annerledes men jeg klarer ikke å stole på så veldig mange lenger, for jeg har blitt sviktet for mange ganger rett og slett jeg opplevde både fysisk og psykisk mobbing som liten og ung også nå i voksen alder. Folk må virkelig bevise at de mener at de vil ha noe med meg og gjøre før jeg tørr og stole på dem, jeg har ei i det virkelige liv og mine faste lesere og bloggvenninner som jeg tørr og stole på i hundre prosent.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

Har gjort minst mulig på mest mulig tid.

 

 

 

I dag så har jeg bare gått noen turer med Elvis i regn været, startet dagen med å lese de bloggene jeg leser hverdag. Så var det morgenturen med lille Elvis gullet mitt, da vi var på den turen så regnet det ikke godt var det. Da vi var ute å gikk så ringte ei venninne av meg og lurte på hvordan jeg hadde det i dag og hun spurte om jeg ville komme innom på en kaffekopp, noe jeg selvfølgelig gjorde for da har jo jeg noen og prate med. For ellers så er det jo bare Elvis som jeg prater med om dagen. Da vi hadde skravla litt så lurte hun på om jeg kunne gå opp og handle litt for henne, det er noe jeg gjør med glede for henne.

 

Da vi skulle gå hjem så hadde det begynt og regne litt, jeg ble ikke så veldig våt av det regnet men Elvis var så våt at han så ut som noe katta hadde dratt inn på en søndagsmorgen. Så da la vi oss på sofaen med ett teppe rundt meg og ett stort badehåndkle rundt Elvis og tørket han, han ligger fortsatt og koser seg under teppet nå når han har blitt tørr igjen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Hei nå er det en stund siden jeg har vært innom og lagt inn ett innlegg, skrive sperre er noe dritt.

 

 

 

Ja det er en stund siden jeg var innom og skrev noe selv, har jo vært innom og lest de bloggene som jeg følger og leser hver dag ellers så ville jeg fått dårlig samvittighet hvis jeg ikke gjør det.

 

Men jeg har ikke skrevet noe selv siden fredag det er for jeg ikke har fått til og finne på noe og skrive om, med andre ord hatt total skrivesperre. Det var faktisk godt med en blogg pause på noen dager, kanskje jeg klarer og være litt mer aktiv nå.

Kan jo ikke være så altfor spennende og lese om hva som jeg gjør i hverdagen og bare det, for jeg har ikke noe spennende liv jeg gjør jo mer eller mindre det samme hver dag. Som det jeg har gjort i dag startet jeg med en kaffekopp og en røyk og leser andres blogger, og går morgentur med Elvis gutten som min hund. Ellers skjer det ingenting, noen ganger så kommer det opp saker på tv som jeg blir forbannet på og eller i nyhetene som kommer og da skriver jeg om det så jeg også får fram mine synspunkter på saker og ting.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

Dette har skjedd i dag, og min dag ellers sånn som den har vært med rene ord.

 

 

Morgenen startet med kaffe og ett knekkebrød og lese noen blogger, så bar det ut på morgentur i øs, pøs regn vær og det har det vært hver gang jeg og Elvis skulle ut og gå så startet det og regne. Så kom kvelden og da var det fint solskinn helt til solen gikk ned bak åsen, får håpe det blir bedre vær i morgen for nå får vi hatt nok regn på en stund men vi får jo ikke gjort noe med været så vi får ta det været som det kommer.

 

Ellers så har jeg ikke hatt det så godt med meg selv alt har vært så sårt og vondt, jeg har vært så urolig i hele kroppen det har vært helt panikk lignende opplevelser flere ganger i dag og gråten sitter helt oppe i halsgropa. Det er utrolig vondt og savne noen så høyt at man får panikk og ikke klarer og finne ut hvordan man skal komme videre i livet uten, og da få høre at det er bare og tenke på noe annet og komme seg videre i livet det er ikke enkelt nå den jeg savner er den eneste som jeg kunne betro meg til og hun forsto hvordan jeg har det. Nå kan jeg ikke gå opp til deg mer mamma og kunne snakke om det som for meg er vanskelig, og de som har vært borti det med angst og dyp depresjon de forstår jo ikke hvordan det er i den mørkeste og den dypeste dalen. Samtidig som du er redd for å få angst for angsten, for får du det så er du redd for at du skal gjøre noe som du ikke klarer og komme deg ut av igjen eller bare sitter helt handlings lammet. Sånn har min dag vært på godt og vondt, og ikke har noen som kan hjelpe meg ut av det har jo ingen og prate med når det gjelder denne situasjonen for dem skjønner ingenting så dette må jeg klare og komme meg ut av det.

 

Nå får jeg slutte av for så det ikke tar helt av her og alt kommer på en gang for så vondt vil jeg ikke deg som leser bloggen min.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Alle himmelens sluser åpnet seg.

 

 

 

 

Ja slik er været her i dag, det øs, pøs regner ja det bøtter ned men det er bare å ta på seg full regn habitt og på med sko og gå en tur. Det fins ikke dårlig vær bare dårlige klær, jeg fikk skaffet meg slikt regntøy som man brukte før i tiden skikkelig gummi regntøy det holder alt regnet ute så man er like tørr når man kommer inn som man var før en gikk ut og det passer meg helt perfekt.

 

Men det er jo mange som sitter og klager på været og det er det eneste man ikke får gjort noe med så er det været, og det er jammen bra for da hadde det vært mye forskjellig type vær på samme tid og det hadde vært noe kostelig at vi skulle hatt regn på den ene siden av huset og sol på den andre  nei det er godt vi ikke kan styre været.

 

Er like ensom om det hadde vært sol så da er det bedre med regn for det passer til stemningen og humøret mitt i dag, jeg har ingen å prate med som kan hjelpe meg til å føle meg bedre sånn er det bare så jeg får bare leve med det for det er ikke mange som veit hvordan jeg egentlig har det. Det er vel noe for privat og skrive her hvordan jeg egentlig har det så det får jeg bare brenne inne med, sånn er livet jeg skal ikke overøse deg med alt jeg brenner inne med for da blir det vel til at jeg er en slik som bare sutrer om meg og mitt og slik vil jeg ikke bli framstilt lenger.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

I dag har jeg hele tiden vært en dag foran.

 

 

Fra morgenen i dag så har jeg trodd det var fredag i dag så jeg har jo gjort helgerent i dag, og jobbet veldig og fått gjort alt jeg skulle ha gjort i morgen.

 

Det gikk ikke opp for meg eller rettere sagt en nabo som ønsket meg en god torsdag ettermiddag, men det er jo godt og kunne slappe av i morgen.

 

Ellers så har jeg og Elvis gått turer som vi pleier det var i grunnen godt for da fikk man pause fra renholdet og vasking av klær, har også tømt boden for tomflaskesekker og da fikk jeg jo handlet helgehandelen en dag før tiden. Hadde hele åtte sekker med tomflasker noe som ble bra med penger for jeg slapp og ta opp lommeboka for å betale varene som jeg trengte fikk heller igjen firehundre etter og ha betalt.

 

Nå sitter jeg og ser på eller rettere sakt hører på gullsnutten som er en pris for YOU TUBERE, er jo litt spennende og se hvem som får priser. Skal også se på bloggerne og andre ting etter som det faller meg, er jo ikke så mye spennende på tv før det blir høst for nå er det mest reprise maraton nå fram til høsten..

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

Det har vært stille fra meg en liten dag eller to, nå er jeg tilbake.

 

 

 

Ja som flere av dere har merket så var jeg ikke inne og oppdaterte bloggen i går, jeg hadde noen innlegg klare som jeg tenkte fram og tilbake om jeg skulle skrive. Jeg ble aldri enig med meg selv om det var noe og poste på bloggen eller ikke, jeg kom fram til at jeg ikke skulle gjøre det nå men kanskje ved en annen anledning så da ble det ikke noen oppdatering i går.

 

Så i dag kan jeg skrive litt om hva jeg har gjort i dag og det er ikke så mye, veit jo ikke om det er noe og skrive men i dag gjør jeg det uansett. Jeg startet dagen med og komme meg opp etter en natt med dårlig søvn for rett utenfor soveromsvinduet så går E 134 som det var vei arbeid på i dag de drev og skrapet opp asfalten og la ned noen nye kummer så det var ett svare leven, de skal legge ny asfalt og det blir jo bra det for de som kjører bil.

 

Morgenen startet med en kaffekopp eller to og blogglesing med en røyk til, det er mer eller mindre det samme jeg gjør hver dag. Så gikk vi ut på morgentur og det ente opp med å gå i parken og langs elva som det er veldig stille og rolig noe som passet veldig bra etter en natt med mye bråk setter med ett bilde fra arkivet mitt under her.

 

 

 

Da vi var på tur hjem så ringte ei venninne av meg og lurte på om jeg ville komme bort til henne på kaffe og det gjør jeg jo med glede, så vi gikk opp til henne og vi satt og drakk kaffe og skravla og det er som regel den eneste jeg prater med i løpet av dagen. Jeg var oppe og handlet litt for henne og litt til meg selv også så da slo jeg to fluer i en smell.

 

Vi har jo gått et par turer til jeg og Elvis gutten og kost oss mye, har også svart på noen kommentarer og hatt kontakt med folk på Facebook og det er veldig koselig. Nå sitter jeg og har god sommer Norge på tv2 i bakgrunnen og skriver dette innlegget, skal også se på bloggerne på tv2 livsstil klokken 21.30 ellers så skal jeg bare sitte og se hva som er og se på. Blir nok ikke så sent i kveld tror jeg får se hvor trøtt jeg blir utover kvelden om det blir noe mer oppdatering på bloggen for i dag/kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

Etter ent dag er det godt og finne senga.

 

 

 

Ja etter en lang og travel dag er det veldig godt og finne senga for å lade batteriene, for da blir det lettere og angripe dagen som kommer i morgen med mange turer og mye kos og det er noe jeg er veldig glad i hilsen lille Elvis gutten som hu mor kaller meg.

 

Nå skal vi snart ut for å gjøre det jeg må, og da går vi rundt ved sykehuset og da får jeg gjort alt jeg skal gjøre før vi kryper til sengs.

 

 

Ja jeg også skal kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna og studere baksiden av øyenlokkene mine, og prøve å få meg noen timer på øyet og hvile godt ut sånn at jeg kommer sterkere tilbake. Så får en forsøke og sove på meg litt inspirasjon til noen nye og gode innlegg eller bare skrive noen innlegg som bare kommer til meg i løpet av dagen det får bare skje det som skjer i morgen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit..

Livet med tinitus er ikke lett.

 

 

 

Det å leve med tinitus er å leve i ett svare leven hele tiden det suser, durer og piper i ørene konstant ja til og med om natten. Disse menneskene som har greie på det at det sitter ikke i ørene men i hodet, jeg hører jo ikke hva folk sier til meg og da kan det fort skje misforståelser. Noen mener at jeg ikke følger med på hva som blir sakt men det er jo ikke sånn jeg faktisk hører ikke hva folk sier. Har også nedsatt hørsel i tillegg så tinitusen gjør det ikke enklere å høre hva som blir sakt hvis det er mer enn en person som prater så hører jeg ikke hva dem sier jeg hører bare noen sprette bokstaver hva får en ut av det tror du. Ingenting derfor fikk jeg høre apparat som gjør at jeg hører litt bedre enn før men tinitusen har blitt bedre men det er jo ikke borte men de skarpeste lydene som pipingen den er svakere men den er der.

 

Men man må jo bare lære seg og leve med det for det forsvinner jo aldri disse ulydene jeg går med konstans, det er ikke enkelt det ender jo med om man tror at man skal bli gal men slik er det jo ikke det er bare noe jeg tenker. Skulle ønske at de som ikke forstår skulle gjerne hørt det samme som meg i en time så kanskje de hadde forstått hvordan det er og at det ikke er noe jeg innbiller meg for det er det ikke, men det går jo ikke og det veit jeg men det er ett ønske som jeg har.

 

Jeg lever med disse ulydene 24/7 så dette er mine opplevelser i mitt liv med tinitus.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..