Hva skjer a?

Reklame | Cellbes.

 

 

 

Det som skjer er at det er skal vi danse på tv2, jeg håper bare at mine favoritter kommer videre til neste lørdag som det er kvartfinalen.

 

Å det er sikkert noen som lurer på hvorfor jeg har en klikk, klikk igjen, jeg ønsker bare å få til målet mitt for denne måneden og det er 3100 på reklamen jeg legger ut jeg mangler nesten 100 kroner til å nå det målet.

 

Har mye jeg har lyst til å gjøre her på bloggen neste måned, skal ikke si så mye om det nå men dere får følge med. Det meste som skjer har jo med livet mitt å gjøre, både på godt og vondt det er slik bloggen min er bygd opp være åpen og ærlig. Dere får bare ta det som det er, for mitt liv er det mange nedturer og få oppturer men alt skal med sånn er det bare.

 

Håper så mange som mulig av dere ønsker å være med meg videre, i desember så har jeg bursdag men den har jeg tenkt å la gå hus forbi. Dagen er den tredje desember så veit dere det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Ceannis//Cellbes//Tamaris//DEPECHE.//Tamaris//Ceannis

Klikk klikk på en lørdagsettermiddag.

Reklame | Aim`n

 

 

 

Har jo vært å pantet alle sekkene med tomflasker det ble en del kroner ekstra, så jeg handlet litt men jeg hadde det meste så det ble noe ufornuftig å kose seg med på en lørdagskveld.

 

Nå skal jeg innta sofaen og slappe av litt, før det blir full fart med skal vi danse.

 

Det kan jo hende det er noe sport på tv i ettermiddag, man får vel se etter men det er ikke så farlig. Skal jo slappe av sånn at jeg er klar til i kveld, jeg sto jo opp tidlig i dag før klokken 08.30.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Turquoise Gymbag//White Tennis Air Skirt//Streak Dress//Boost Bottle

God morgen, siste dag i oktober.

 

 

 

Det er lørdag og den siste dagen i oktober 2020, jeg startet denne dagen med å lese de bloggene jeg pleier å lese på morgenen. Har også spist litt frokost det ble knekkebrød fra wasa ja husmanns er min favoritt med gulost, jeg måtte også ha en kopp kaffe og nå er jeg kommet halvveis i kopp nummer 2 med kaffe. Det er noe jeg må ha for at jeg skal komme i gang med dagen, to tre kopper kaffe  og litt mat så er en klar for dagen. Har ingen planer for i dag tar det som det kommer, det eneste jeg veit er at jeg må holde bloggen oppdatert.

 

Skal også ut å gå en tur i dag sånn at dagen blir litt kortere, skal også pante alle flaskene jeg har funnet og tatt med hjem sånn at en kan starte på nytt med samlingen for neste måned. Må jo pante så man får plass til flere, ja jeg panter en gang i måneden for har ikke så stor bod å ha sekkene i får gå med tre først så får en ta en kveldstur med de tre siste. Det blir en del sekker på en måned, da har jeg tre igjen som jeg tar med på mandag eller i morgen for vi har jo en butikk som er oppe i morgen.

 

I morgen skal jeg lage en kjøreplan på hvor mange innlegg jeg skal skrive pr dag på bloggen og når på dagen de skal postes slik at jeg har en plan på det, sånn ca plan for meg selv sånn at jeg har noen klokkeslett som er spikra. Det er ikke noe som jeg pleier å gjøre, får ha det som ett prøve prosjekt til meg selv.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Helimåne så våt og rått det er om dagen, på slike dager er jeg i ett smertehelvete.

Reklame | Cellbes.

 

 

 

Helemåne så kaldt og vått det er ute, fant noen fine vind jakker og kåper og det som er fint med dem er at de er en hel jakke som har refleks i det samme og noen votter som også er laget med refleks i. Og skal en ut å gå så er det lurt med skjerf og gummistøvler.

 

Jeg har både regntøy og gummistøvler, så vist jeg skal ut så er det bare å ta på seg regntøy. Kle deg med ull og regntøy, for nå om dagen så må du holde deg varm og tørr slik at en ikke blir syk for det er ikke så lurt. For det å komme seg til legen nå om dagen hvis du er uheldig å pådrar deg en forkjølelse, får jo legen helt dilla og tar deg ikke imot en gang så en får holde seg frisk. Å jeg som får halsbetennelse og blir forkjøla bare noen nyser rundt meg, må jo nesten bure seg inne så en holder seg frisk men det blir man jo gal av. En ting er jo bra galskap er jo ikke smittsomt i alle fall.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

Tretorn//Cellbes//Cellbes//Cellbes//Soyaconcept

Til alle barn og voksne som skal ut å ferdes i kveldsmørket, husk refleks dere er ikke lette å se uten.

 

 

 

Nå i høstmørket så er det ikke lett å se en mørkkledd person uten refleks, tenk litt på både deg selv og den stakkars bilisten som treffer på dere for den stakkars personen som kjører bilen ser deg ikke uten refleks før det er for sent.

 

Jeg kjører ikke bil men har suttet på med en som fikk ett ublitt møte med en gående uten refleks, å det var helt forferdelig for vi så ikke den personen før det kunne ha vært for sent. Dette var en episode som var avtalt så personen hoppet i grøfta, hadde ikke han gjort det så kunne vi ha kjørt på han.

 

Så det jeg vil fram til i dette innlegget er sikre deg med en liten og billig livsforsikring i mørket, skaff deg en refleks eller flere heng en på hver jakke til deg og barna for da har dere ingen unnskyldningen at jeg har ikke husket refleks.

 

Så skal du ut på knask eller knep i kveld eller i morgen kveld så husk refleks eller lyskilde på deg slik at bilistene som møter på dere kan se dere, så dere slipper å bli skadet eller verste fall blir drept i en ulykke mellom gående og bil grunnet manglende refleksbruk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fredag og snart helg igjen, herregud hvor fort tiden går.

Reklame | Aim`n.

 

 

 

Jeg våknet i dag til hvitrimete plener og kaldt i luften det er kjempe god temperatur ute, så i dag skal jeg nok ut på tur etter hvert men må nok få i meg litt mat sånn at jeg fungerer litt bedre enn akkurat nå. Sov kjempe godt i natt så da går man ikke rundt i ett vakum så det er deilig, men man kjenner at en lever men det er det psykiske som spiller ett puss så det går det jo an og glatte over og bare tvinge seg ut.

 

Som mange sier det er jo bare å ta seg sammen, ja bite tennene hardt sammen å ta på seg ei jakke og ett par sko å gå ut. Er ikke enkelt men jeg skal nok få det til, er jo en god trening bare det å gå en liten tur. Blir jo veldig sliten etterpå men da er det bare å la sofaen få litt selskap, hvile seg litt da blir kanskje alt litt bedre etterpå.

 

Nå skal jeg slutte å sutre for denne gang, avslutte dette innlegget og heller lese noen blogger og ta meg en kopp kaffe for det tror jeg at jeg trenger nå.

 

Har jo lagt ved en klikk, klikk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

 

Reflective Mini Tights//Bubblegum Washed Ribbed Singlet//Black Tribe Tights//Cheetah Gift Bag

Nå er det en liten klikk, klikk til med mye forskjellig gavetips til jul, bursdag eller andre anledninger.

Reklame | Cubus.

 

 

 

 

 

Ja det er snart slik at de setter fram dette treet igjen i år også får en virkelig håpe, for det var faktisk det fineste de hadde framme i fjor til jul. Men jeg laget en klikk, klikk med ting som kan gis til alle anledninger, ja du kan gi det til noen til jul, bursdag eller bare gi det når en skulle ønske.

 

skal ikke skrive så mye mer enn dette.

 

Ta en titt da vel.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

CUBUS//BABY//DETAILS//BABY

Håper morgendagen blir bedre enn den har vært i dag, men først er det natti natta på meg.

 

 

 

 

Får håpe at morgendagen blir bedre enn i dag når det gjelder smertene, det er ikke noe en kan få bestilt en smertefri dag men det er jo vert forsøket å bestille det  men det skjer aldri.

 

Nå er det sen kveld så da er det på tide å snart finne senga, å da håper jeg på å få seg en hel natt med søvn det er jo også for meg veldig dumt å bestille. Men det er en ting man kan få gjort noe med nemlig, kan jo ta en sovetablett så får man jo sove men jeg ønsker å få sove en hel natt uten kjemiske hjelpemidler for det er ikke sundt i lengden. Har ikke tatt noe på noen måneder nå bare smertelindringen min på kvelden og det er ikke noe sterke saker, jeg får jo bare paracet så det er ikke noe sterke saker.

 

Nei nå er det vel på tide å avslutte dette innlegget, og si god natt til dere alle sammen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag, har da gjort noe nyttig da.

 

 

 

Har vært et helt nydelig vær i dag så jeg har da vært på en liten tur ut, ble ikke så veldig langt men det var veldig godt enda jeg hadde veldig sterke smerter så gikk jeg en liten tur. Så var jeg innom begravelsesbyrået og fikk en kjempefin gravlykt som jeg hadde tenkt å gå ut til gravlunden på søndag å tenne lys for hu mor, har ikke vært der siden begravelsen av min mor så jeg må prøve å komme meg ut dit. Håper bare at søndagen blir en bra dag så jeg klarer å komme meg bort til henne, er jo ikke sikkert jeg klarer det.

 

Var også oppe hos venninnen min og handlet litt for henne, vi spiste vafler og drakk kaffe og koste oss skravlet også om alt mulig og ingenting det er en deilig stund på dagen når jeg er hos henne.

 

Så gikk jeg ned til byen en tur og da var jeg innom en butikk som heter normal, der handlet jeg kaffe og munnbind og prisen på de to tingene ble ikke mer enn 67 kroner så det var ikke så dyrt og det var ti munnbind i pakken.

Jeg kjøpte det selv om det ikke er noen form for anbefalinger eller påbud om bruk av munnbind her i byen  men man veit aldri når det kommer hit også, er jo lurt å ha for hånd når den tiden kommer for det gjør den nok.

 

Nå skal jeg bare kose meg med tv og blogglesing, har ikke helt peiling på hva jeg skal se på men noe blir det jo.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Nå går vi bønnhørlig mot vinter om vi vil eller ikke.

Reklame | Cellbes.

 

 

 

Dette bildet ble tatt for 1 og en halv uke siden.

 

Ja nå ligger vinteren for døren om man vill eller ikke, der har man faktisk ikke stemmerett når det gjelder årstidene. Vinteren kommer uansett, da er det lurt å ha varme og gode klær så blir ikke vinteren så veldig har å gå i møte.

 

Så jeg la ved en klikk, klikk med gode og varme jakker og 2 andre ting som sko og bukse som man kan ha på seg, ta en titt innom dem og se da vel.

 

Det er sikkert noen som har gått lei disse klikk, klikkene mine, men dere får bare leve litt med dem en liten stund til.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

Duffy//Cellbes//Cellbes Equestrian//Happy Holly//Cellbes//Cellbes