Har vært sliten i dag.

Reklame | ELLOS.

 

 

 

 

 

I dag så har jeg vært litt sliten men på en god måte, var jo mye folk rundt meg som jeg ikke er vant til. Jeg har jo gjort ting i dag også, var hos venninnen min for hun ringte meg på morgenen i dag. Hun lurte på hvordan jeg hadde hatt det da i går, og hun fikk se bilder av guttene mine som jeg hadde tatt for hun ha jo hilst på guttene når de bodde hos meg. Så ble det tur i skog og mark i dag også og koste meg med den friske og fine høst luften, det ble ikke den lengste turen i dag. Da jeg kom hjem så fikk jeg en hente lapp på pakke, har ikke hentet den i dag for jeg var helt utkjørt etter turen så jeg klarte ikke det skal hente den i morgen eller senere i dag. Jeg skrev dette innlegget for fem timer siden, nå har jeg hentet pakken skal ta bilde og legge det ut i morgen den var tung mange fine bøker som er sendt av en av mine lesere skal starte og lese en av dem senere i kveld.

 

Nå skal jeg lage meg vilt gryte fikk tak i reinskav i dag, har begynt på den gryta har forbrett meg godt smakt til med alt som skal til.

 

Har lagt til noen klikk klikk på lamper det er jo bra med godt lys nå som høstmørket kommer for fullt, må jo ha godt lys for å kunne lese på kvelden.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

PR Home//Globen lighting//By Rydéns//Ellos//Globen lighting//PR Home

Har hatt en kjempefin dag i dag.

 

Nå er jeg hjemme igjen og vi hadde en helt nydelig dag som startet med kirken klokken 11.00, det var en fin konfirmasjons gudstjeneste som ble avsluttet med bilde taking jeg legger ikke ut bilder av guttene for da blir jeg tatt for å utlevere barna og det vil jeg ikke på noen måte de skal skånes for min blogg som er såpass offentlig som den er.

 

Så var vi på festlokalet der spiste vi mat og koste oss, med gutten min som hovedperson han fikk mange fine taler og ikke minst gaver.

 

Det var også mye kake og kaffe, de som han bor hos hadde laget en minne bok fra konfirmasjonen det var veldig fint alle skrev litt til han og tok bilder av oss slik at han kunne gå inn i den og se det alle hadde skrevet til han og se hvem som var der.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Vixen er det noe for meg?

 

 

 

Jeg har lenge hatt lyst til å være med på vixen men jeg passer nok ikke inn der, men jeg har ett ønske om å være med uansett. Men jeg blir nok aldri nominert til noen pris på denne pris utdelingen, tror nok ikke det kommer til å skje for så stor er ikke bloggen min. Burde jo ikke ha noe med størrelsen på bloggen, jeg veit ikke om hvordan og når du kan nominere noen til den konkurransen burde jo vært mulighet for oss over 50 år og kunne få en nominasjon ikke bare disse unge spirene. Jeg veit det aldri kommer til å skje men det er vel lov og ha håpet, er jo veldig dyrt og være med på det sirkuset uten å være nominert i fjor var det faktisk 400 kroner har jeg hørt.

 

Jeg har ingen blogg som er mitt yrke eller har noen forretninger ikke har jeg sponsorer heller, jeg blogger bare for å blogge og trives med det.

 

Nå skal jeg se Strømsgodset banke Brann håper jeg da de skal spille fotball i Bergen, dere som ikke veit det så er Strømsgodset er ett fotball lag fra Drammen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

Her er antrekket til i morgen.

 

 

 

 

Ja dette er ett av bildene av det jeg skal ha på meg i morgen, håper det er fint nok antrekk å ha på seg i en konfirmasjon for jeg har ikke noe annet nå så det får holde.

 

 

Her er skoene jeg har kjøpt meg håper jeg klarer å gå med dem hele dagen, for jeg er ikke vant til høye heler så det blir en ny opplevelse. Har klart det ett par timer i går kveld og skal prøve og gå med dem igjen i kveld.

 

 

På dette bilde ser dere hele antrekket satt sammen slik jeg skal bruke det i morgen, det ble litt sol som slo igjennom gelendret på verandaen så de stripene her og der er der på grunn av solen.

 

Håper bare så inderlig at dette er et fint nok antrekk til den store dagen i morgen, jeg er ikke vant til å pynte meg for jeg pleier ikke å pynte meg en gang til jul for den feirer jeg alene det samme med nyttårsaften, bursdag og 17 Mai så dette er første gangen siden barnedåpen til minsten som er 12 år siden så det er ingen vane.

 

Men jeg skal ha dette antrekket til jul og alle andre høytider også, kanskje fornye meg litt mer også for jeg syntes faktisk det var gøy og gå rundt å titte på klær jeg har lyst på. Men har som oftest ingen grunn til å pynte meg, men kanskje jeg skal ta skjeen i en annen hånd å begynne å pynte meg litt til daglig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Good morning all.

 

 

 

 

Ja nå er det atter en ny dag, denne morgenen har jeg startet med å lese noen av de faste bloggene jeg pleier å lese. Er ikke alle som har oppdatert i dag men da leste jeg noen av de innleggene fra i går, var ikke alt jeg hadde fått med meg i går for da prøvde jeg å bli ferdig med det jeg må til i morgen.

 

Nå sitter jeg med en nytrukken kaffe og koser meg med den, når jeg er ferdig med dette innlegget så skal jeg ta meg først en tur ut på verandaen og kose meg med kaffe og en røyk før jeg skal gå meg en tur ut på en lengre tur.

 

Er godt med en avslappende morgen når man har muligheten til det, trenger ikke stresse rundt for å få tak i det en skal ha til den store dagen.

 

Det er litt godt å ikke behøve å gjøre noen ting  bare ta hensyn til seg selv en dag, for jeg gjør mye for andre hele tiden. I dag skal jeg bare tenke på meg selv og mitt, jeg tror det i alle fall har ikke hørt noe annet.

 

Men kommer det en telefon om at det er noen som trenger min hjelp i dag så kommer jeg med en gang, jeg er sånn skrudd sammen at er det noen som trenger hjelpen min så blir jeg veldig glad. For da er jeg til nytte for noen jeg føler at mange av dagene så er jeg ikke til nytte for noen eller til noen ting, da føler en seg mer verdifull hvis en kan være til hjelp for noen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Har gjort minst mulig på mest mulig tid.

Reklame | ELLOS.

 

 

 

 

 

I dag har det vært fint vær nesten hele dagen, men nå i kveld så har det regnet litt men det gjør da ingen verdens ting.

 

Har vært oppe og hjulpet venninnen min så hun fikk handlet inn for helgen, og så satt vi å skravlet litt slik at både jeg og henne fikk noen å prate med.

 

Så var jeg og handlet inn det siste til søndagens store begivenhet for min sønn, og jeg gleder meg som ett lite barn på julaften til å kunne være sammen med dem to god guttene mine en hel dag.

 

Nå skal jeg se en del på tv i kveld, er litt sliten i dag også enda jeg sov i hele natt.

 

Tror faktisk jeg sovnet før jeg traff puta, våknet i alle fall på tvers i senga når jeg våknet men det var kjempe godt å sove hele natten.

 

Har lagt med noen klikk klikk til dette innlegget.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

Globen lighting//Áhkká//Polecat//PR Home//Ellos

Har vært og handlet det siste til søndag.

 

 

Ja nå er hele antrekket mitt ferdig kjøpt inn, i dag så kjøpte jeg inn i dag ja skoene. Bildene kommer nå som hele antrekket er klart, så nå driver jeg å trener inne med å gå med høye heler for det har jeg ikke gjort på flere år.

 

Når jeg startet å gå med dem i kveld sånn at jeg klarer å gå med dem, sånn at jeg ikke ser ut som en fisk på land når jeg går med dem.

 

Blusen, buksene og singeleten kjøpte jeg inn på mandag, må jo pynte meg litt til den store dagen på søndag som er min eldste sønns konfirmasjon håper ikke det er å utlevere han når jeg skriver hva han skal på søndag.

 

Lurer på hvor mye en må gi i gave til han jeg har ikke råd til mer enn 1000 kroner, er det for lite eller holder det?

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

Føler meg dritings.

 

 

 

 

Jeg sov ikke ett sekund i natt og ikke en liten blund en gang på dagen, jeg føler meg fullstendig dritings uten å ha rørt en dråpe alkohol så da skal det ikke gå an og være det.

 

Så får jeg håpe at jeg får meg en god natt med søvn for ellers så tror jeg at det kommer til å klikke for meg, så det får man håpe at man unngår det for det kan jo skremme de som bor rundt her.

 

Har vært mye ute å gått tur i dag sånn at jeg skulle unngå å sovne på dagtid i dag, sånn at jeg får sove i natt sånn at man da er litt mer utvilt til i morgen.

 

Nei nå får jeg slutte å syte og avslutte dette innlegget.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Boka er kjempe bra.

 

 

 

 

Nå har jeg lest boka til kokkejævel og jeg syntes det var en bok som kan anbefales å lese, dette er en gutt som ikke hadde det så greit i barneårene. Mobbing var med i bilde å da blir jeg forbanna for det er noe jeg hater, syntes starten av boka var fint og kunstnerisk skrevet. Jeg syntes faktisk det var både en sår men også fin bok, jeg gråt med han mang en tåre når jeg leste den lo også for noe var faktisk litt morsomt å lese også.

 

Det er mye vondt i den mannens liv, men også mye fint i alt det vonde han er flink til å ordlegge seg. Den får terningkast 6 av meg.

 

Og de oppskriftene har jeg prøvd, og det var nydelig mat er jo ikke like flink som han er men det ble til og med godt når jeg lagde det. Er faktisk veldig glad i reinkjøtt men her i byen får en bare tak i reinskav, den samiske lapskausen som jeg kaller den for jeg husker ikke det opprinelige navnet på den retten husker bare at det starter på B.

 

Pizzaen ble også god når jeg lagde den jeg er ikke så flink med å følge oppskrifter, tar mye på slump men det ble veldig godt.

 

Jeg vil anbefale dere å kjøpe boken og lese den så får dere danne dere ett bilde av den selv, dette er jo min mening og jeg kan jo ikke vite hva dere mener.

 

Takk for dere stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nei nå igjen.

 

 

 

Nå igjen sier jeg bare, dette blir en kjempe lang natt utfra min mening. Å få sove om natten hadde vært helt greit, jeg vil jeg vil men får det ikke til. Har nå prøvd alt men det går jo pokker meg ikke så va gjør en da, jo da står man opp igjen for man blir jo gal av og ligge der og vente å se om søvnen tar til det gidder jeg rett og slett ikke.

 

Så nå skriver jeg dette innlegget først så setter jeg på fjernsynet og ser etter om det er noe å se på der, håper det er noe kjedelig så jeg sovner i stolen min etter hvert så det blir litt søvn på meg. Har ikke noen tro på det heller, jeg sier bare faen ta den lakenskrekken det er ikke levelig å ha det på denne måten.

 

Er vel noen som vil si at det er vel bare å prøve en gang til, da er mitt svar at det gidder jeg ikke for det kan være angsten som gnager og styrer før det smeller i gang med ett angst anfall igjen. Men det er bare å jobbe seg igjennom denne natten så er det over igjen, veit ikke hvorfor den skulle komme snikende akkurat nå det er det jo ingen grunn til.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud -Marit.