Da er det siste dagen i juli, i morgen er det en ny måned og det er august.

 

 

 

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye annet enn å gå tur med Elvis, har bodd på sofaen for kroppen spilte ikke på lag med meg i dag. Håper at den er bedre enn i dag, i morgen er det 1 august og første høst dag etter min mening. Nå er det ikke lenge til skolen begynner igjen og alle barn får en normal hverdag igjen, får håpe at alle barn som kommer tilbake på skolen har hatt en fin sommerferie og ikke bare fyll og foreldre som har kranglet.

 

Jeg har noen mål for bloggen i månedene fram til jul, tror ikke jeg skal skrive om mine mål akkurat nå får ta dem etter hvert som jeg starter opp mine små prosjekter her inne.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

Aud-Marit

Hva mener du om været, jeg elsker at det ble kaldere i dag.

 

 

 

I dag våknet jeg til lett yr og utrolig deilig temperatur rundt 14 til 15 grader det var kjempegodt spør du meg, jeg trives ikke når det er for varmt og det har det vært en stund nå så dagen i dag har vært kjempe gode for min del. Er nok ikke mange som er enig med meg i det men det bryr jeg meg katta om, dette er min menig og det er nok mange som har en annen mening og det er jo lov det for hadde vi alle ment det samme i verden så hadde livet blitt litt vel kjedelig. Jeg hater tordenvær men der er det nok mange med meg, men så har du dem som gjerne kan stå og nyte og se på lynet men pass på så lynet slår ned i dere for da er dere ferdige eller gir dere dødelige skader det har jeg sett flere ganger. Og det er det som har gjort meg redd for lyn og torden, prøver og holde roen når det er barn rundt meg men det er ikke enkelt.

 

Dagen i dag har vært en befrielse og regnet gjorde godt, og vi gikk en kjempe lang morgentur i regnet det var forfriskende og godt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Godnatt alle nå er det snart på tide å finne senga snart.

 

 

Nå har jeg sett på den danske serien badehotellet og nå skal jeg se på en ny dansk serie som heter sykepleieskolen begge har gått og går nå på tv2, jeg simpelt hen forelsket meg i de to seriene så det blir en senere enn vanlig men det er faktisk vert det for det er jammen noen fine serier.

 

Etter det så skal jeg en liten tur med Elvis gutten min så han får gjort det han skal før vi legger oss, og det blir en fin avslutning på en varm men fin dag og gå en kveldstur i kjølig natte luft. Så da sier jeg god natt til dere nå med det samme.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

Aud-Marit

Varmen er avtatt litt, er mer lufting i dag.

 

 

 

I dag morges var det mer levelige temperaturer så vi tok oss en litt lengre morgentur før klokken 09.00, for da var det veldig luftig og godt men nå er det blitt mer lummert igjen så det skal ikke forundre meg om det blir tordenvær i dag også. Jeg kjenner det på kroppen at det blir dårlig vær men det får bare komme for vi har heldigvis ikke styringen på været, så en får skrive innlegg nå i tilfelle for jeg er ikke på nettet hvis det blir torden.

 

Så tok vi morgentur nummer to da gikk vi opp til ei venninne av meg for og skravle litt, og hun trengte noe i butikken så jeg gikk opp og handlet det for henne og litt til meg selv også. Så nå skal jeg bare slappe av og ta dagen som den kommer, har ingen planer om noen ting for legger jeg planer så får en ikke gjort dem når man har hodepine da får en bare slappe av og ta dagen som den kommer.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Har tordenvær rundt oss.

 

 

 

Ja nå er det blitt noe mer levelige temperaturer med 23 grader ute, tordenvær og regn har det vært en gang hører det ruller rundt oss men det er langt unna nå så da våget jeg meg inn og skrive dette innlegget. Veit jo aldri når det smeller igjen med lyn og torden og det å ikke vite hvordan og når været braker løs er egentlig like greit det, men det var godt med den temperatur nedgangen for da ble det mer levelig. Jeg hater torden og lyn er også ganske redd det, men han Elvis ligger på badegulvet og rister som en med eplepsi anfall så jeg får helt vondt av ham når han er så redd som han.

 

Men så kom solen tilbake og da går jo temperaturen opp igjen, nå er jeg forkynt når det gjelder varmen men som sakt man får ikke styrt dette været og godt er det for da hadde det vært mye rart vær på en og samme dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

 

Aud-Marit

Nå er morgenturen unnagjort, litt for varmt men ellers bra.

 

 

Men deilig var det og være ute på tur innbringende var det også, plukket med meg to fulle bæreposer med tomflasker og da blir det jo en del kroner av det. Fant også en femhundre lapp som noen hadde mistet og de som finner den er jo den som er vinneren spør du meg, og da ble jeg glad for jeg kan jo spare fem hundre ekstra av det jeg får i uken som kommer i morgen. Det er ikke mye skygge og oppdrive om morgenen så vi måtte gå ned til elva for der er det litt trekk så det ble ikke så varmt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

Aud-Marit

Her er det mye fint som jeg faktisk ønsker meg.

NA-KD Shoes//Palladium//Caprice//Villeroy & Boch Lave Gris Bowl 17×17 cm//Playboy//Baba Blax Sheep Blax Snag-Free Hair Elastics Genomskinlig//Abecita

Dagen i dag og hva varme gjør med meg.

 

 

I dag tidlig så sto jeg opp litt senere enn det jeg pleier, for det var så varmt i natt at jeg hadde trøbbel med og få sove så det ble en utrolig lang natt. Og etter å ha tatt meg en lunken dusj så satte jeg meg ned og leste noen blogger med en kaffekopp og en røyk, så bar det ut på morgentur som besto av en tur ned til elva for og bade noe som til og med Elvis gjorde bade altså.

 

Eller så har det vært en avslappende dag nesten, jeg var jo også oppe hos ei venninne av meg og handlet for henne. Noe som jeg gjør med glede for da sitter vi og prater og drikker kaffe, både før og etter jeg har vært i butikken. Å da jeg var på vei hjem så oppdaget jeg at jeg hadde glemt og gi henne kortet og kvitteringene, så på ettermiddagen så gikk jeg opp igjen med det til henne.

 

 

Aud-Marit

Det er veldig vondt og lese om enkelte sin ensomhet.

 

 

 

Ensomhet er så mangt men når folk dør alene hjemme og finner dem etter flere dager, å at det er ingen i familien som finner dem men totalt fremmede det er utrolig vondt å lese om at de ikke har hatt noen. Det er naboer som kjenner en stram lukt i oppgangen, og de ser ikke det triste som utspinner seg bak den døra når politiet kommer inn i leiligheten. Men kjære folk ta litt kontakt med naboer og følg litt med hvor lenge det er siden du så et menneske sist, men nei det skjer ikke alle steder er jeg redd for. Jeg har ikke så stort nettverk rundt meg så det er ikke mange som veit hvordan jeg har det, jo jeg har dere som leser bloggen min og det er utrolig godt og ha dere som støttespillere. Får håpe jeg ikke blir en av dem i denne statistikken som dør hjemme og de finner meg ikke før mange måneder, det kommer ikke til å skje på mange år enda får jeg håpe.

 

Men til dere alle som bor i blokk eller leilighetskompleks gi naboen et smil og i alle fall si hei, og se om den du sier hei til kanskje vil prate så slå av en prat med dem da vel. Det er ikke som det var før som du kunne si til en nabo vil du bli med inn på en kaffekopp, alle har vel nok med seg selv jeg hadde blitt veldig glad hvis det var noen som spurte meg om jeg ville komme inn på en kaffe kopp men her jeg bor kommer det aldri til å skje så det er godt jeg har ei venninne som ringer og ber meg opp på en kaffekopp og vi kan skravle litt skitt. Det er mange som har det slik så se naboen og smil og si hei.

 

Aud-Marit.

Å gjøre noe i denne varmen er plagsomt.

 

 

 

 

På morgenen i dag så gikk vi morgenturen vår og midt i byen sto det noen fra kommunen og delte ut vann flasker, de har også satt opp noen fine kraner rundt om i byen så vi kan få rent drikke vann jeg fylte opp den flasken to ganger. Så det er et fint tiltak jeg hadde med drikke kar til Elvis også så han fikk drikke stopp han også for det var over 23 varmegrader da vi gikk ut klokken 10.00, er det like varmt i morgen så må vi gå tur mye tidligere på grunn av varmen.

 

Det å støvsuge og vaske leiligheten er plagsomt når det er så varmt derfor støvsugde jeg i dag så får en vaske over i morgen, når jeg støvsugde så svettet jeg så det rant nå har jeg tatt meg en kald dusj for å avkjøle meg etter å ha gjort dagens store prøvelse det er jo nå 37 varmegrader inne i min leilighet. Det blir litt kaldere etter at solen har gått ned for i dag, så da får man sitte på verandaen og kose seg etter sola har gått ned.

 

Aud-Marit.