Den berømte skrive sperra har kommet på besøk til meg.

 

 

 

Ja jeg kan jo skrive om dagen min i dag men da blir det jo det samme som hver dag ellers, og det er jo ikke det mest spennende og da kan man si at skrive sperra så jeg får vel skrive om dagen som den har vært i dag.

 

Startet dagen med å stikke i butikken det er jo mandag, så var det bare å komme seg hjem til frokosten som sto klar i kjøleskapet for jeg tok kjøleskaps grøt i dag. Så var det bare å komme seg ut på tur, og det ble en fin tur langs elva og opp i skogen koste meg veldig for det ble sol og fint vær og da er det alltid fint på tur. Fikk nesten lyst til å bade men jeg hadde ikke med meg raggsokker eller håndkle, hadde jeg hatt det så hadde jeg nok duppa meg i dag.

 

I morgen er det meldt regn og det i november huff det er jo da det pleide å være når jeg var yngre i min barndom, men slik er det ikke lenger sånn er det blitt når klimaet er blitt satt på spill som jeg pleier og si.

 

Nå er kvelden her og jeg sitter og glor på tv, med en kopp kaffe og koser meg.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Så var kvelden her og alt er klart for å ta kvelden.

 

 

 

Ja alt er klart for å legge seg her i gården, er 7 timer til jeg skal opp igjen og starte mandagen så litt søvn hadde vært greit. Har nå gjort klart for ukens handel i morgen og det er greit, så når dere leser dette så er det natta her.

 

Har noen planer for i morgen som kommer i eget innlegg i morgen, hvis jeg får gjennomført det for det er ikke brått sikkert det går å få det gjennomført.

 

Lag dere en kjempefin kveld og en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Godt med rolige dager som i dag.

 

 

 

 

Dagen i dag har vært rolig men har da gjort noe i dag også, jeg har faktisk vært ute på tur langs elva her jeg bor og jeg er glad for den turstien som går langs den elva som heter Nummedals Lågen. En ting til med å gå tur på den veien er at man møter ikke ett menneske bare noen hester i enden av veien eller bare ender i dag så slapp jeg møte huggormen også, det var jammen godt det for det er noen kryp som jeg ikke finnes glad i men nå har de vel gått i dvale for vinteren håper jeg.

 

Ellers så har jeg sett på sport på tv, og nå er det snart uke finale i farmen som jeg har døpt om til farmen gårds barnehage ikke noe vondt om det programmet for det er jo ett eventyr, men så har de vært så utrolig barnslige noen av deltakerne så derav navnet jeg har gitt programmet.

 

For meg har det vært en deilig søndag.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Lørdagen ble en fin dag.

 

 

 

 

Ja lørdag har vært fin værmessig sånn ca 13 grader, deilig for meg som bruker dagen til å være på tur. Ble ingen fangst av tomflasker eller gode bilder, men jeg ropte i skogen og slapp å få svar. Tok meg en time med yoga etter den timen så tok jeg meg en kopp kaffe og ett knekkebrød med ost på det er godt det.

 

Så var det hjem for å se håndballkamp akkurat som det var en overraskelse at jeg så på sport, nei jeg er jo altslukende når det gjelder sport og nå starter jo håndball EM om 6 dager da blir det noen kamper og se på.

 

På tv2 går vist skal vi danse jeg ser akkurat nå på Maskorama på NRK så får jeg se Duellen på skal vi danse etter nyhetene, er så kjedelig med dette sirkuset på skal vi danse men i duellen så finner vi ut hvem som blir topp tre og kan gå av med seieren.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fredag og nå er det helg.

 

 

 

Ja nå er det fredag og helg det er den siste helgen i oktober på tirsdag er det ny måned med nye muligheter, det skal for meg bli en fin måned med planlegging av hva jeg skal pakke med meg av klær og andre ting til Spania turen min. Det er min første tur ned til den kanten av verden jeg har da vært på turer før men ikke så langt borte alene jeg har som sakt før vært på korps turer til Tyskland, Nederland og Østerrike da var vi over 90 stykker fordelt på to busser, nå skal jeg reise fra Norge alene skal ikke være alene nede i Spania jeg skal til en av mine lesere som bor der nede jeg gleder meg noe så vilt.

 

Der fikk dere en smakebit på hva jeg skal i november.

 

Så over til dagen i dag.

 

I dag så har jeg gjort mine faste gjøremål ja jeg har også gått meg en tur i byen og tittet meg rundt, er faktisk ikke så mye jul enda i byen det er noe som jeg syntes er veldig godt men i matbutikkene er jo jule varene kommet som adventskalendere og julebrus og annet godterier.

 

Så fant jeg noen tomflasker i morgen må jeg finne 20 til sånn at jeg har muligheten til å kjøpe kjøttdeig til tacoen min, finner jeg ikke dem så må jeg bare bruke det jeg har og det er linser det går jo det også. Men hvis de har kjøttdeig i 50% boksen så har jeg nok til den så får håpe det i morgen.

 

Var også en tur oppe hos venninnen min til koselig samtale over en kopp kaffe, ja vi drakk kaffe som vi pleier er vel ikke andre måter å gjøre det på enn å løfte koppen opp til munnen og ta en slurk haha.

 

Sett en del på tv i dag og det er aldri feil.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Så var det helg igjen og klokken skal stilles til vintertid.

 

 

Nå i helgen skal klokken stilles tilbake til vintertid, ja det er tilbake for nå er det på tide å sette hagemøbler tilbake i skjulet eller garasjen nå på høsten og gjøre det klar til sommeren igjen. Selv om mange surrer med stilling fram eller tilbake, for min del og mange med meg så stiller alle våre klokker seg selv både på telefon, pc og tv boksen min stiller seg selv så jeg slipper og tenke.

 

Men det som er så dumt med denne stillingen av klokken er at det blir så fort mørkt om kvelden og det tar så lang tid før det blir lyst på morgenen, ja den mørke tiden av året starter nå jeg er glad for vintermørket for da er det lettere og bevege seg ute uten at jeg er så lett og få øye på.

 

Ja sånn er det med mørketiden det er deilig å kunne være ute uten at jeg blir sett, når sommeren er er det så lyst og åpent og alle er ute alt blir så synlig sånn er det i alle fall for meg.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er vel på tide å si god natt til dere, håper bare jeg også får en god natt.

 

 

 

 

Ja jeg ønsker dere en riktig god natt når den tiden kommer, er jo veldig trøtt og sliten men det er slik at når kvelden kommer kommer også tankene både de gode og de vonde. Nå om dagen har det vært veldig mange vonde tanker, er vel dumt å skrive at på slike dager tar jeg veldig lett til tårene og det som er er at det ikke er så lett og styre dem. En ting som er sikkert er ikke at en er svak selv om tårene tar overhånd verken om du er mann eller kvinne, jeg pleier å si at det er ett tegn på at du har holdt det sterk og ikke lyttet til kroppen over tid og til slutt så er du så sliten at du ikke klarer å holde styr på ditt eget følelser og ja det er lov og gråte selv om du er mann. Det en mange som sier at store og sterke menn ikke skal gråte det er bare tull, få det ut det blir så mye bedre etterpå.

 

Men nå er det snart på tide å krype til sengs her i gården og håpe at jeg får noen timer med søvn, sånn at dagen i morgen kanskje blir bedre enn i dag dagen i dag har vært fin men ikke noe mer enn det.

 

Med disse ordene ønsker jeg dere alle en god og fredelig natt med god søvn.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Høst, tur både på dag og på kveld.

 

 

 

Høst ja men hva gjør vel det mange fine farger ute om dagen, de fleste trærne har mistet sine blader så alle de fine fargene lå på våt skogbunn men det er fine farger uansett. Jeg er glad i å være ute uansett vær, i dag har det for det meste vært sol var jo litt tåke på morgenen men da var jeg ikke våken enda.

 

Tok meg også en tur ut i kveldingen eller sen ettermiddag, den var ikke lang måtte min første tur i butikken denne uken trengte poteter og rapsolje sånn at jeg fikk råstekt de potetene og jeg hadde Kapteinens fylte det var kjempe godt. Både potetene og fisken var for halv pris og to kilo poteter kostet meg 17,90 og fisken 20.50 så det ble en billig middag, ja de to fiskebitene kostet meg jo 20,50 og tre poteter som ikke blir så mye toppen 1,50 så det ble en fullverdig middag til 22 kroner. Jeg handler stort sett bare på 50 % kroken da blir det mindre mat som blir kastet og for meg blir det billigere, ikke vær redd for dato varer de er jo ikke dårligere mat enn de som går for full pris.

 

Nå om dagen som prisene stiger langt over min rekkevidde i kroner og øre, sorry skal ikke skrive så mye mer enn det er sikkert flere som sliter med å få endene til å møtes.

 

Har også sett på håndball i kveld de norske jentene tapte med 9 mål mot Nederland, nå skal det bli kompani Lauritsen tropp 1 jeg syntes det er fint å se norsk ungdom må bygges opp til å bli en bedre versjon av seg selv.

 

Lag deg en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er kvelden kommet i dag har jeg truffet på ett vesen jeg håper jeg ikke treffer på flere ganger i år.

 

 

 

Jeg var en tur i skauen i dag og da møte jeg på det verste dyret jeg kan møte på å det er huggorm, håper bare så inderlig at dette var siste gangen for i år for nå må det da snart være for kaldt for disse krypa der. Tok ikke noen bilder for jeg snudde ryggen til og kom meg vekk fra det krypet, å så var det for mørkt i skogen for å få noen bra bilder.

 

Jeg satt meg ned på en krak langs elva og koste meg med rett i koppen tomatsuppe, for jeg valgte å ikke gå opp i skogen igjen.

 

Og ellers så har jeg gjort det jeg pleier og gjøre etter at jeg fikk en telefon, nå er det vel ei som blir irritert men jeg skriver det uansett jeg var oppe hos venninnen min som jeg pleier og drakk kaffe og vi skravla som vi også pleier.

 

Da jeg gikk hjem så begynte det og regne men det gjorde meg ingenting for jeg skulle jo hjem uansett, så hva gjorde  det å bli litt våt på vei hjem når jeg kom hjem var det bare å bytte klær noe jeg skulle uansett.

 

Nå skal jeg se på farmen og slappe av med tv og ett glass saft.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er det virkelig slik at noen vet bedre hvordan mitt liv er.

 

 

 

Trodde ikke at et hverdagsliv eller liv skal settes i en felles firkant eller boks og er man passer man ikke i i den boksen så er min hverdag feil, nei slik er det ikke i mine øyne hvis jeg er hos min venninne på en kaffekopp og en koselig samtale er noe som er god både for meg og for henne så da lurer jeg på hva som kan være feil i det.

 

Og setter også ord på ett problem i mitt liv er det feil å gjøre det, som å ha dårlig råd og at jeg samler tomflasker for å spe på økonomien min er det feil ja vel det er den personen som mener at det er feil får gå litt mer i seg selv å se min situasjon i dette. Det var en kommentar som kom i forrige innlegg den står der, jeg skriver om min hverdag og mitt liv på godt og vondt å de som ikke liker det jeg skriver får jo finne på noe annet for jeg kommer til å skrive som jeg pleier med litt annet inni mellom.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.