Nå skal jeg ta den feberhete kroppen min og gå til sengs.

Da er det på tide å finne senga her i gården, feberen herier og kroppen verker og forkjølelsen river meg helt frahverandre og det er så utrolig slitsomt. 

 

Men med en god nattssøvn så får en håpe på at dagen i morgen blir pitte litt bedre enn i dag, skal jo ikke så veldig mye til det da. 

 

 

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna for nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger, så nå skal jeg ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget. 

 

Natti natta på dere allesammen. 

Jeg mener tenk dere om hva dere skriver i kommentarfeltet, det er det ikke alle som gjør.

Hei på dere her for en tid tilbake så skrev jeg et innlegg om at jeg ikke følte meg bra nok, og da fikk jeg tilbake melding om at hvis jeg ikke følte meg bra nok så var jeg heller ikke det.

 

Og det gjorde ett stort inntrykk og reiv ned alt som heter selvtillit, så nå har jeg jobbet som et lite helvete for å komme meg opp igjen og det er min fortjeneste og ingen andre.

 

Så det jeg mener med dette innlegget er at det er noen som må passe på hva de svarer på innlegger for det er veldig mange unge bloggere her på denne bloggportalen, tenk dere litt om og hvordan dere kommenterer bloggerenes innlegg.

 

 

 

 

Jeg kan klare og komme meg igjennom en storm i kommentarfeltet uansett hvor lang tid det tar, men andre kan bli skremt bort for alltid og aldri kommer tilbake og det er ikke noe jeg syntes er ok jeg mener at dere som må skrive kommentarer som er person angrep.

 

Liker dere ikke det folk skriver om så gå ut fra det innlegget og hold deres meninger for dere selv.

 

Gode råd er greit det men da må du mene det som et råd og ikke som et person angrep for det skjer hos mange bloggere her, det er noen ganger slik at jeg blir sint når jeg ser og leser enkelte som ikke klarer og la være og lage full krig i kommentar feltene og det mener jeg er bortkasta energi da leser jeg igjennom kommentarene og syntes rett og slett synt på den bloggeren.

 

Dette er et innlegg som ble noe rotete men det er ikke bare egne erfaringer men også andre blogger jeg leser fast og jeg syntes at det ikke er noe rart at folk ikke ønsker å ha kommentarfeltet sitt åpent på min blogg så er det slik at alle kommentarer blir postet med en gang dere poster kommentaren har ikke noe filter på det punktet.

Jeg er også en mor men uten barna mine….

Ja jeg er en mor som er uten barna mine, jeg ble psykisk syk med alvorlig depresjon og angst og i tillegg var jeg alene med to små barn.

 

Og barnevernet ble satt inn i saken for alle mente at jeg var en dårlig mor som aldri kom til å klare å bli frisk igjen, så barna ble satt i fosterhjem og jeg ble lagt inn på psykiatrisk avdeling. 

 

Men jeg ble frisk men barna mine får jeg bare se fire timer fire ganger i året, er jeg virkelig så farlig og et dårlig menneske. 

 

 

Ja nå har jeg det ganske bra og skulle ønske at andre så det samme, men folk skyr meg som pesten. 

 

Men det er noe jeg driter i da må det jo være dem det er noe galt med, så nå skal jeg være mer aktiv på bloggen min også og skrive og dele det jeg vil når jeg vil. 

 

Og håpe på at jeg ikke tråkker noen på tærne, og de som ikke liker det jeg skriver om på bloggen min får bare trykke seg ut av den og finne noe annet å lese på kanskje en god bok. 

 

Så nå takker jeg for meg for i dag og du er velkommen tilbake. 

Gud så godt det skal bli å finne senga.

 

Ja det skal bli godt å legge seg inn under pleddet og sove, for i kveld er jeg trøtt og sliten etter en begivenhetsrik dag. 

Jeg har vært og besøkt min mor på sjukeheimen, og der koste jeg meg på fanget hennes i rullestolen hennes. 

 

Det var utrolig deilig å se at hun var oppe og ikke bare lå til sengs som hun har gjort noen dager nå, hun har jo vært på sykehuset to ganger på to uker nå. 

 

Min nåværende matmor og eier ligger også i sengehalmen, hun er vist også trøtt og sliten. 

 

Så nå er det på tide å kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget. 

 

SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN OG SOV GODT VI SEES PÅ BLOGGEN I MORGEN.. 

Ja det er bare jeg som drister meg inn her.

Jeg har ikke vært inne på bloggen min på en stund nå, så jeg fant ut akkurat nå at jeg burde vise livstegn fra meg. 

 

Har nå vært inne i en tung periode og ville ikke beleme dere med det, har jo fått høre at jeg ikke burde skrive noe om mitt privat liv verken på godt og vondt så da fant jeg ut at jeg ikke hadde noe og skrive om. 

 

Men jeg tror at jeg kan skrive om det jeg vil når jeg vil, uten å legge noe i mellom det er min blogg og da er det min interesse og jeg skriver om mitt liv og da er det greit å skrive om mitt liv og alt det fører med seg. 

 

Så jeg kommer sterkere tilbake i morgen. 

 

God natt alle sammen og sov godt..