Fant to flasker på min tur, handlet dette.

Det ble ikke store funnet så det var godt jeg hadde lagt til side 20 kroner så fikk jeg kjøpt meg kaffe, måtte bare glemme knekkebrød ja da får jeg spise suppe til middag det blir bare middag i dag og i morgen sånn er det bare.

 

Lag dere en fin dag videre.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen skal starte nå.

 

 

 

Hallo og god morgen folkens. Ja nå skal min dag starte med en tur ut, lurer på hvordan folket i byen har det i dag, for her var det julebord på enkelte i går kveld og natt. Jeg trodde jeg leste feil i lokalavisen at det var ett firma som skulle ha julebord til sine tusen ansatte i natt, så tenkte jeg jaja det er jo to år med julebord som måtte tas igjen så da måtte det jo tas i går sånn at de kommer i rute. Jeg syntes det virket helt på tryne jeg da, tenk hvor mye det firmaet hadde spart på å la det være og ta ett til jul igjen men men det får være deres sak.

 

Jeg skal i allefall starte dagen nå ved å samle noen tomflasker skal ta bilde så dere alle skal få se hvor mange jeg finner, i allefall før jeg panter dem så jeg kanskje får handlet for helgen skal dokumentere det også med bilder.

 

Får vel ta en tur ned til byen og titte litt også ja vindus handle for jeg skal ikke ha så mye eller skal jeg kan ikke handle, har lite med penger så det får være lite og lite fru blom har minus så det blir å titte.

 

Kanskje plukke med meg noen hvitveis å ha i ett glass så har jeg også blomster i helgen, det er det fine med våren du får gratis blomster det er topp. Solen skinner men varmt er det ikke men det er helt greit for meg, kan jo ikke være storforlangende vi er jo ikke kommet lengere inn i våren enn siste dag i april så varmen får vi vente på litt til.

 

Lag dere en kjempedag folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Sånn nå er det blitt sene kvelden.

 

 

 

 

Ja nå er det blitt sene kvelden og senga står og roper på meg inne på soverommet, så da er det vel bare å komme seg opp av stolen og inn dit men det er ett stort skritt i kveld bare å komme seg inn dit.

 

Tankene har surret rundt i dag og ikke blitt noe av noen verdens ting i dag, og i kveld har tankene vært enda verre de har vært mørke de tankene om meg selv slik er det vel for mange flere enn meg.

 

Nei nå er jeg så trøtt og sliten av meg selv så da er det vel bare å komme seg i seng å se om morgendagen blir litt bedre enn i dag, for det er utrolig slitsomt og ha det på denne måten.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har vært på en liten tur i dag også, ble ikke så lang som de pleier.

 

 

 

Etter en time i kø på telefonen til kundeservice til banken å enda ikke hadde pratet med noen der så ga jeg opp, er vel ikke bare hos meg som denne feilen har oppstått får prøve igjen på mandag for jeg godtar ikke at de trekker gebyrer og andre prisbelagte tjenester 2 ganger på en uke så dette får de rette på på mandag.

 

Så gikk jeg meg ut en tur ble ikke lange turen, men i dag var det mer enn langt nok. Jeg fant noen få tomflasker i dag men det var mer enn jeg hadde funnet i løpet av hele uka, denne uken så har jeg funnet en pr dag og i dag så fant jeg fem men det er ikke mye å handle for men det går helt greit.

 

Nå som helgen kommer så håper jeg jeg finner flere, sånn er det bare er vel flere som har måttet gå til det skrittet å begynne å samle flasker for å spe på økonomien synd men sant.

 

Nå skal jeg bruke kvelden til å sitte å se på tv.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Huff så er helgen snart her, trives bedre på hverdager.

 

 

 

Ja jeg sier huff det er helg for da sitter jeg mest alene, ja jeg gjør det i hverdagen også men i helgene så kan man ikke akkurat fly ned døra hos venninnen min. Så da blir jeg veldig mye alene, jeg skal ikke klage for jeg lever så da får jeg være fornøyd. Gruer meg faktisk til alle de helligdagene og spesielt til 17 mai, for da er stort sett alle på festligheter og alt det der å der sitter jeg helt alene. Jeg skal kun se på barnetoget etter det så tar jeg nok en tur på gravlunden for der er alle som brydde seg om meg og om jeg hadde det bra, så da kan jeg være sammen med deres graver og styre og stelle litt der og gjøre det pent hos dem.

 

Men nå er det fredag og helg igjen herregud så fort disse dagene går, har på følelsen at uka består av to dager mandag og fredag hvor er det blitt av alle de andre dagene jaja sånn går da dagene.

 

Jeg har ingen planer for helgen eller denne dagen, smertene gjør at jeg ikke orker å gå ut til mestringssenteret i dag selv om jeg skulle ha vært på yoga i dag men det får bare være. Må spare på den energien jeg har, så i dag blir jeg hjemme så det kan bli en del innlegg fra meg i stede tror jeg da.

 

Hadde planer om en tur på kafe i dag men det blir det heller ikke, lurer på hva denne banken min driver med har igjen trukket disse prisbelagte tjenestene så det er blitt minus på konto så der gikk kafe pengene mine med. Får dem vel igjen for de trakk jo dette forrige fredag også, så de får jeg vel igjen hvis de ser at de har trukket meg to ganger på en uke. Skriver ikke dette for å tigge skriver det bare for å få ut frustrasjonen min i dag, for det ødela jo dagen enda mer enn den var dårlig fra før.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er ikke den typen som må bruke dame treningstøy, det må være noe jeg føler meg vel i.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

Mitt trening og tur tøy må ikke være dame klær, det må være noe jeg føler meg vel i og må være litt stort og lett å bevege meg i. Jeg går ikke tur eller trener for å ta meg ut for alle andre, jeg går tur for å føle meg vel etterpå så jeg kan godt gå i herre tøy eller modell for det kunne ikke bry meg mindre.

 

Her er det noe som jeg liker selv om det er for gutter/herrer jaja hva så.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Under Armour//ICANIWILL//ICANIWILL//GASP

I dag har jeg gjort minst mulig på mest mulig tid.

 

 

 

Ja i dag så har jeg gjort litt men ikke mye, noe har jeg gjort da som å gå meg en tur. Her er det nå startet denne pollensesongen, så det er mye kløing i øynene og mye nysing og hosting. Folk skygger fortsatt banen da noen nyser, jaja er det så farlig at noen nyser nå da er jo bare allergien som gjør det. Er ikke all hosting og nysing som er korona, er jo mer eller mindre borte denne koronaen her i byen har det ikke vært flere enn 3 nå på over en uke så da syntes jeg dette hysteriet burde avsluttes nå det er i allefall min mening.

 

Har også vært oppe hos venninnen min i dag, vi satt og skravlet over en kopp kaffe det er så godt å ha en person som man kan være seg selv sammen med og det kan jeg med henne. Var også en tur oppe i butikken for henne så hun fikk i hus det hun trengte, og da jeg kom ned igjen fra butikken så var det bare å gå hjem igjen for å slappe av litt og se på tv.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag har da vært fin både værmessig og andre plan.

 

 

 

 

Dagen startet som vanlig med lesing av blogger og frokosten min som består stort sett av knekkebrød med smør på eller noen ganger ost på, ja så må jeg ha en kopp kaffe til da for eller så får jeg ikke noen god start på dagen.

 

Så skrev jeg ett lite innlegg selv med litt reklame i, skal ikke ha det nå så bare ta det med ro.

 

Så gikk jeg meg en tur i finværet kan ikke skryte av at det var så varmt, men solen skinte så fint så ja det var fint vær. Høres kanskje dumt ut men nå ønsker jeg faktisk at det kommer litt regn og ikke rent lite heller for nå er vannmagasinene her i landet har veldig lite vann i seg, og med lite vann i vannmagasinene så blir strømmen dyrere og den er dyr nok allerede så vi trenger ikke at den blir enda dyrere.

 

Fikk trent litt i dag også og det var godt, så kom jeg meg hjem for jeg orket ikke å bade i dag. Så det ble en kald dusj når jeg kom hjem, det var deilig det  for inne hos meg var det deilig og varmt over 23 grader inne det er noe jeg ikke har hatt i hele vinter.

 

Så da jeg hadde tenkt meg en tur ut igjen  så hadde jeg fått pakkelapp i posten, så da gikk jeg og hentet den da hadde jeg ett mål for turen. Det jeg hadde fått på posten i dag var en pakke fra en av mine mange lesere, det som kom til meg var en fin krimbok og ett påskeegg med innhold  og ett kjempefint skjerf i lillafarger som jeg syntes er kjempefint. Jeg vil takke så mye til den leseren og håper du leser dette.

 

Nå sitter jeg og ser på tv og kommer til å gjøre det en stund til.

 

 

Lag dere en fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Bedre seint enn aldri,dette fikk jeg i posten på fredagen.

 

Jeg fikk en pakke i posten før helgen som denne lille herligheten lå inni sammen med ett påskeflakslodd, flaksloddet er ikke med på bildet å det er det en grunn til for det vant jeg på så det tok jeg ut pengene. Gevinst er gevinst  mener jeg da ja jeg vant og det var 100 kroner som var gevinsten, for meg er det mye penger så det har jeg byttet inn i kroner.

 

Så tusen takk bunny for den fine gevinsten og pakken som kom i posten på fredag, har hatt litt trøbbel med mobilen noen dager så jeg har ikke fått lastet ned bildet til bloggen før nå.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Da starter jeg dagen med en tur.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

 

Jeg gjør som jeg pleier starter dagen med en tur ut, gidder ikke å sitte inne for da kommer alle disse dumme tankene. Da er det bedre å se at det blir grønt i naturen, og kanskje trene litt i samme slengen.

 

Slenger med litt reklame på treningstøy i samme slengen, for å tjene noen ekstra kroner på bloggen. Ja det er sikkert noen som er litt lei av at jeg gjør det men det bryr ikke meg, det koster ikke dere noe å klikke på de bildene så da gjør jeg det uansett og det er jo lenge siden sist jeg gjorde dette eller nei jeg gjorde det før helgen.

 

Lag dere en fin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Under Armour//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL