Sånn nå er det ut med november og inn med desember.

 

 

 

Ja i dag så er det den siste dagen i november og på denne dagen skulle min mor ha hatt bursdag, hun gikk bort i starten av 2019 har ikke orket å gå ut til gravlunden. Hva er vitsen sier jeg bare treffer henne jo ikke der ute uansett, så da tente jeg heller ett lys her hjemme for henne koseligere det enn å gå ut der i snøvær og vind.

 

I morgen starter desember og det er to dager til jeg skal treffe gutta mine og tre dager til min bursdag, skal feire den på lørdag sammen med mine gutter med  litt god mat og noen gode samtaler.

 

Har vært hos venninnen min i dag også veldig koselig å ha noen å prate med, i dag takket jeg henne for å rive meg løs fra leiligheten hadde det ikke vært for at hun ringte i dag så hadde jeg holdt meg hjemme og inne. De siste dagene så har jeg følt at jeg er en byrde og er i veien for andre, er ikke alltid så enkelt å ta den plassen jeg fortjener i det kalde samfunnet har blitt litt bedre på det men syntes det er flaut å gjøre det.

 

Er det jeg som er dum å helt på jordet når det er noe som gjelder meg og det jeg har krav på ikke veit jeg.

 

Lag dere en kjempefin kveld. Jeg skal se på håndball kamp har sett en og nå snart så går det en til på tv3, mener det er Angola mot Frankrike der er det vel Frankrike som vinner men Angola er ikke noe dårlig lag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

I morgen skal jeg til psykologen.

 

 

 

Ja det er noen ganger man må få ryddet opp i det rotet som er i hodet, veit det ikke er billig men må man så må man sånn er det bare. Nå er det nok noen som river seg i håret da sier jeg bare ikke dra så hardt for da får du bare flekker på hodet til jul og det vil du vel ikke, må være fine på håret når du skal feire jul med familien.

 

Det koster jo 1500 kroner men da får jeg jo dropp noe annet tenker jeg da, men hva det får jeg bare være taus om så ingen ser på dette som tigging det er det ikke kommer bare med rene fakta sånn er det bare.

 

Nei nå får jeg avslutte her så jeg ikke skriver meg helt bort.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Nå er jeg her igjen, og litt om dagen og pakke i posten.

 

 

 

Har vært ufrivillig fraværende her i noen dager, jeg hadde en gammel tv boks med internett tilgang fra GET som konket var faktisk helt død. Måtte vente i to dager på ett nytt modem og tv boks fra Telia, fikk hjelp av kunde servise til å sette den opp godt med en person i andre enden av telefonen som kunne det med og veilede meg igjennom alt. Nå er jeg oppe igjen ja det forstår dere vel alle sammen, ja ellers kunne jeg jo ikke postet dette innlegget for jeg er tom på kontantkortet på mobilen og det har jeg vært en stund.

 

På morgenen i dag så var jeg og hentet en stor pakke hos post i butikk, fikk melding i går at den var kommet så det første jeg gjorde i dag var og hentet den. Jeg takker så mye til avsenderen som selv veit hvem du er, var ett spennende innhold det var mange pakker ja en adventskalender som jeg skal kose meg med gjennom adventstiden.

 

Og så kom det en pakke til å den var fra Telia, med modem og tv boks/ dekoder så nå skal jeg se på Norges første kamp i VM mot Grønland den kampen vinner de den starter nå på tv3.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Hurra det er søndag, handlelisten til i ukas handel i morgen.

 

 

 

Ja jeg er veldig glad når helgen er ferdig liker best hverdagene, da har man flere muligheter til å treffe på folk å prate med.

 

I dag har jeg skrevet den handlelappen som vanlig, har måttet prioritere hardt så det er ikke mye som står på lista ett brød og noe pålegg da har jeg den maten jeg trenger. Har ikke så veldig matlyst om dagen, og det er jo slik her i huset at det er den med minst matlyst skal skrive handleliste. Ja ja slik er det bare det er en fin slankekur å ikke ha noen matlyst, og ikke minst så varer jo brødet og pålegget lengere og penger spart sånn er det bare.

 

Det er bare å spare der jeg kan sånn at jeg kan skape ett fint samvær med minne to barn på lørdagen, og få julegavene i boks veit hva jeg skal gi så det er ikke noe problem.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Så nå er det siste helg i november.

 

 

 

Ja det går fort mot jul nå, og det er mange som starter julebord sesongen nå. En ting er sikker jeg skal ikke på noe julebord i år, jo nå juger jeg også jeg skal jo på en type julebord på julaften. Var nede på det hotellet som dette arrangementet for oss så gruer seg til jul av forskjellige årsaker, noen er alene til jul og andre har ikke råd til å kjøpe inn noe julemat jeg er glad jeg  slipper å sitte alene hele jula. Jeg trodde jeg hadde gjort noe feil ettersom jeg ikke hadde fått noen beskjed enda om jeg var med, så jeg gikk ditt og spurte om jeg sto på lista og det gjorde jeg. Så da ser jeg fram i mot de to timene som jeg skal være på det arrangementet, spise god mat og kanskje jeg blir kjent med noen også det blir vist en gave utdeling der også da har jeg noe og glede meg til.

 

I dag så har jeg vært på en lang å fin tur selv om det var noe kaldt, jeg har da gjort det jeg pleier når jeg går tur. Helgene og helligdager er de verste dagene for min del, da blir ensomheten størst for da blir jeg ofte sittende og tenke på den hele tiden.

 

Nå blir det å avslutte her for å se på tv, da har jeg også litt selskap i helgene også de som jeg ser på tv.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

 

 

Så er nok en dag gått, er en måned til lillejulaften.

 

 

 

Dagene kommer og går litt for fort etter min smak, jeg gleder meg til håndball VM for damer som starter til uka det er det eneste jeg ser fram til i desember jeg ser fram til 2 desember som jeg skal treffe gutta mine også. Kan ikke si at jeg gleder meg til jul akkurat.

 

Dagen i dag så har jeg vært ute på tur, var også oppe hos venninnen min på kaffe og skravling. Var også oppe i butikken for henne, hun trengte noen små ting da jeg kom ned igjen så ble det litt mer skravling noe som alltid er koselig.

 

På morgenen i dag fikk jeg mail på faktura grunnlaget for bloggen, skrev faktura på 559 kroner får utbetalt 264 kroner etter skatt ja jeg tjener noen kroner på bloggen. Og da er det sikkert noen som lurer på hvorfor jeg samler tomflasker, det er for at jeg kanskje klarer å spare en hundrelapp i måneden.

 

Jeg måtte bare se håndball kamp mellom Norge og Angola som Norge vant i kveld, er posten cup som er oppkjøringskamper før V.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Snø og regn om hverandre, hadde det vært nærmere jul så blir den kalt kakelinna.

 

 

 

Men det er vel for tidlig å kalle det kakelinna når det blir mildvær i november, det har vel mer med klimaendringer å gjøre enn noe annet.

 

I dag har jeg vært ute å gått meg tur i dag også og samlet med meg tomgods som jeg pleier, er jo noen som mener at jeg ikke skal skrive om at jeg gjør akkurat det men det er vel min sak om jeg skriver om det eller ikke.

 

Har ikke gjort så mye annet enn det i dag, for det har vært ett ufyselig vær så jeg gadd ikke ut flere ganger for å si det pent.

 

Nå blir det tv titting på meg, mørke våte kvelder er ikke noe for meg. Til dere som skal ut husk refleks.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Ja så våger jeg meg inn her.

 

 

 

I går var jeg ute å handlet tidlig som jeg pleier på mandag morgen, fulgte handlelisten slavisk som jeg alltid gjør det må til for å holde seg innafor budsjettet.

 

Var også på en liten tur fant noen tomflasker på min vei, ja det er også noe jeg pleier å gjøre hver dag så det er heller ikke noe nytt for solen.

 

Oppdaget at det er folk rundt heri Kongsberg som er frekkere enn flatlusa, ja de går rundt og stjeler posten til folk jeg har meldt fra til alle her i borrettslaget så får vi se hva som blir gjort. Hadde mest lyst til å melde fra til politiet om at det er begynt igjen, at uvedkommende har vært i postkasser her oppe men de gjør vel ikke noe med det uansett.

 

Så var jeg en tur oppe hos venninnen min på kaffe og en fin skravle stund, var også oppe og handlet for henne som jeg også gjør ofte så det er heller ikke noe nytt.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Bedre å støtte noen spleiser som faktisk gjør en forskjell for noen som trenger det.

 

 

 

 

 

Støtt en spleis eller to som faktisk gjør en forskjell for dem som har lite, disse to jule spleisene hjelper familier og personer som ikke har råd til julemat på bordet eller gave til barna sine på julaften. Skal ikke skrive så mye mer enn det, men disse to gjør en forskjell for de som har lite fra før.

 

Spleis nr 1 : https://spleis.no/julemagi

 

Spleis nr 2 : https://spleis.no/351463

 

Bare ville støtte disse to spleisene som er min måte og hjelpe dem å kanskje få inn noen ekstra kroner som de kan gi til dem som virkelig trenger en hjelpende hånd til jul.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Dagen i dag skal jeg gjøre minst mulig på mest mulig tid.

 

 

 

Var ute på en morgentur i dag, en ting er sikkert at det er kaldt og guffent ute. Kan ikke si at jeg gleder meg til vinteren, jeg var godt kledd men hva hjelper det når vinden gjør trynet kaldt huff.

 

Så kommer den måneden som jeg gruer meg mest til å det er desember, ja for å ikke snakke om jul og nyttårs feiringen den blir tung for dem som ikke har noen og feire med. Skriver sikkert dette for alle andre som feirer alene, har dere noen rundt dere som feirer alene så skriv en melding eller ring dem så de har en å prate med på en av disse dagene. Det kan gjøre dagen fin for den personen, snakker av erfaring at det er en god ting å gjøre for andre.

 

Skal i allefall være sammen med noen i to timer på julaften så helt alene blir jeg ikke, disse menneskene jeg skal være med kjenner jeg ikke så det blir spennende.

 

Ellers så blir det som det pleier så blir all høytid tilbringes alene, noen vil vel si at det å være alene er ikke det samme som å være ensom nei vel men jeg føler meg veldig ensom i livet sånn er det bare.

 

Nå skal jeg avslutte her for nå ble det vel litt vel mye syting fra meg, og den overskrifta ble litt malplassert for innhold og overskrift hadde ingen sammenheng.

 

Lag dere en fin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.