26.10.2017 I DAG SÅ BLIR JEG 12 ÅR..

 

 

 

JEG FYLLER 12 ÅR I DAG:

 

 

I dag morges så sto jeg opp tidlig sammen med min mat mor for når jeg har bursdag så pleier jeg og få ekstra godis det er sånn godis som er beregnet for hunder, og jeg fikk det i dag også og det var veldig godt.

 

 

Nå sitter vi og koser oss og ser på tv ja god morgen Norge på tv 2 og rundt klokken 09.00 skal vi ut på tur og den turen skal gå opp til min mor så hun får koset med meg og gitt meg godis hun også, det er noe vi gjør hver tirsdag og torsdag, lørdag og søndag.

 

 

 

 

DERE FÅR HA EN GOD DAG ALLESAMMEN…..

Og skrive av andres innlegg bare bytte om på noen ord her og der..

 

 

 

 

Fint at en kan være til inspirasjon for andre men at man ikke kan ha egne meninger om ting så er det ikke så fint lenger, for da noen trekker inn mitt livs dummeste ting som har hendt i livet og bruker mine såreste og vondeste situasjoner og min sykdom som unnskyldning til å kunne skrive sine innlegg på andre blogg portaler som er noe like mine innlegg jeg blir rett og slett lei meg.

 

Skulle vel heller konfrontere denne personen men denne personen sier eller rettere sakt skriver at jeg trakasserer dette menneske og at hun har sperret meg for å kunne kommentere noe på personens nettsteder, men det er helt greit det for sånne mennesker vil jeg ikke ha noe med verken på sosiale medier eller i det virkelige livet for dette menneske kan ikke være helt på rett sted og må ha en forvrengt virkelighets oppfatning.

 

 

 

Men akkurat nå så er det kveldskos her i gården og håper det er bare bra med dere allesammen og håper at denne personen leser dette for da kan man jo sitte og lese bloggen og få noe og le av, for denne personen får vel noe rart ut av dette innlegget.

 

Så dere får ha en riktig god kveld og kos dere..

 

 

 

 

 

ROSENBORG OG ROSENBORG ER TRONDHEIMS FOTBALL LAG OG NORGES BESTE LAG OG DE HAR KAMP PÅ TV NORGE NÅ……

 

 

 

 

 

 

Nå ja nå er det kamp start mellom Brann og RBK på tv Norge og det blir en spennende kamp mellom to sterke lag , det jeg kommer til å skrive nå kommer til å sette sinnene i kok blant mine lesere som er Bergensere men jeg håper at RBK viser seg fra sin aller beste side og slår Brann så det svir og at de suporterene går hjem med halen mellom beina og slukøret for at de tapte mot Trøndrene og det beste laget i Norge og det mener jeg av hele mitt hjerte .

 

 

 

Men når det gjelder norske eliteserien så forsvarer de seg i hjel og gjør RBK noe dåligere enn de er, for de er gode i alle faser men norske lag tenker bare forsvar og ikke på å angripe så de får mål men de er kjempeflinke til å bryte det forsvarer spillet som andre lag gjør for de har fart og mål tyver på laget og RBK sin styrke er fart i alle faser av spillet.

 

 

 

KOM IGJEN DA GUTTER NÅ ER DET BARE Å BANKE BRANN…..

DRITT LEI AV BÅDE ORGANISERT OG IKKE ORGANISERT TIGGING……

 

 

I dag er det en regnfull dag og jeg er en av dem som ikke liker disse tv innsammlingene, og er veldig glad for at ringeklokken min ikke virker for hvorfor kan de ikke ha noen innsammling til norske formål og ikke bare sende pengene utenlands.

 

Finnes så uendelige gode norske formål for eksempel forskning på ME, og andre sykdommer ikke bare kreft for det finnes mange andre som tar liv som for eksempel SLA og så kommer jeg til noe som jeg brenner for og det er  dyr og dyre velferd.

 

Og så har du trafikk skaddes landsforening og mange flere gode norske formål som vil dra nytte av å ha en tv innsammlinger eller som det heter tv aksjonen.

 

Jeg er av dem som ikke vil gi noe og er utrolig glad for at dørklokka har sluttet og virke, er dritt lei av sånn tigging for det går jo faen ikke å gå en tur i byen uten at det kommer en tigger og ser på deg med de dådyr øynene og sier noe du ikke forstår men de har jo den å hei kan du gi meg de pengene du har jeg har ingenting da rister jeg på hodet for jeg har knapt så jeg klarer meg selv.

 

Og så har de en hel dag med organisert tigging en dag i året også og det er nesten aldri til norske formål hadde det vært det så hadde jeg også gitt noen kroner jeg også, men nei det skal til utlandet i år også.

 

 

 

HAT KOMMENTARER MOT TOPPBLOGGERE OG OSS SOM ER BLOGGERE I DET HELE TATT HVA ER VITSEN.

 

 

 

DET OG LEVE AV KLIKK PÅ BLOGGEN SIN HVORFOR DA PÅ NAKENHET ;

 

Og så syter dem av at de får trusler og hat kommentarer Og de får til og med trusler av mange slag, da burde de lære av de feilene og slutte å legge ut lettkledd bilder av seg selv da.

 

De legger ut bilder av seg selv med eller uten klær  da må de tåle at folk sier det de mener om den slags, for jeg mener det er forkastelig å vise seg på den måten jeg er kun naken når jeg er på badet helt alene og jeg tar ikke bilde av meg og legger det ut for min del så er det å ha respekt for seg selv og andre.

 

Hadde jeg gjort det så hadde jeg vel skremt vettet av dere allesammen så det lar jeg være for jeg vil ikke ha det på samvittigheten at noen fikk hjerte stans og dør bare for at de ser slike bilder av meg. (JEG MENER AT DET ER PRIVAT OG VÆRE NAKEN NOEN STEDER).

 

For en tid tilbake så var det en del toppbloggere som moret seg på bekostning av en toppblogger som fotograferte seg toppløs og la gulv men jeg kan ikke forstå at den som legger opp til det kan tåle det hun selv startet.

 

DET ER MANGE PÅ TOPPLISTA SOM HAR MANGE LESERE MEN HALLO KJENER HVER ENKELT LESER BLOGGEREN PÅ PRIVATEN ?

 

Nei det gjør dere ikke så da syntes jeg dere burde tenke at dette er et blogginnlegg av en blogger og det er ord på en data og ikke hvordan denne personen bak bloggen lever livet sitt hele tiden de er mennesker med et liv utenom bloggen så tenk dere om før dere skriver  en kommentar og slenger rundt dere med trusler og hat meldinger.

 

For min del så kommer det ofte anonyme kommentarer og er det en stygg kommentar så noterer jeg meg ip adressen og søker opp hvem som eier denne ip adressen sånn at jeg veit hvem det er.

 

 

ROSENBORG KAMP ER SPENENDE SELV OM DE LIGGER UNDER MED ETT MÅL AKURATT NÅ..

 

Jeg og lille Elvis sitter og ser på Rosenborg kampen som nå går på MAX de spiller mot Zenet i Europa ligaen de spiller på bortebane i Russland, de ligger under etter 55 minutter men de kan enda komme seg opp a poeng med hjemmelaget.

 

Men det ser litt skummelt ut men disse guttene er jo gode med ball,så det er uansett moro å se på hva de kan utrette i denne kampen.

 

Får da bare å se fram til søndagens kamp mot brann da får de banke dem i steden for for det er en viktig kamp i eliteserien her i Norge, selvfølgelig er det moro om de blir med i Europaligaen også for det hadde blitt veldig moro. 

 

JEG HAR AVLYST JULEN DET ER JO BARE EN DATO.

Bilderesultat for juletre

Bildet er fra googel.

 

HOS MEG SÅ BLIR JULEN AVLYST:

 

Jeg har ingen planer om å feire jul, ikke missforstå jeg har alltid vært glad i julen men i år så har jeg ingen planer om og pynte eller bake til jul.

 

Det er ikke mye moro og bare pynte for meg og bare meg og det er bare pes dette med julen, jeg skal kjøpe julegaver til mine to barn og mine fire tantebarn.

 

På dagen så skal jeg opp til min mor og gjøre litt stas på henne men så skal jeg hjem og se på tv og spise pizza, gråte en skvett og se på jule filmer nå føler jeg meg som en gammel dum kjerring som ikke har noe og glede meg til eller noen gleder i livet.

 

Og jeg skal gå tur med hunden når jeg vil og se at andre koser seg rundt omkring i nabolaget, her i Kongsberg så har jeg ingen som bryr seg om meg så sånn blir det med den saken.

 

Så nå går vi mot den høytiden som har blitt min fiende ikke en god tid, julen skal jo være en varm og koselig tid men i den tiden vi lever i nå så tenker bare folk på dyre ønskelister og de bruker penger på julegaver som de ikke tenker på at det kommer dager etter disse juletidene.

 

Jeg veit at det er to måneder til jul for dere som skal stresse rundt å kjøpe gaver til flere tusen kroner og det er noen som ikke bare kjøper en til hver men en tre fire til hver, jeg skjønner meg ikke på slike mennesker som må kjøpe mange gaver til hver jeg kjøper bare en gave til hver.

 

Og i år så veit jeg at jeg får tre gaver men lille Elvis gutten min skal få noen gaver av meg, så det blir litt gaver her også.

 

Ellers så blir det en ensom og trist dag men jeg skal ha det bra for det er ikke noen som veit hva det vil si og vite at det blir en trist og tom jul, men jeg veit at det er mange som har det verre enn meg jeg har i allefall tak over hodet for det er jo mange som ikke har noe sted og bo og det er enda verre.

 

 

SLIK GIKK NÅ DENNE DAGEN I DAG.

FOR Å SI DET SÅNN SÅ ER DENNE KAREN HER MER INTRESSERT I HVA SOM GÅR OVER HAM:

 

Vi var på tur til min mor og jeg skulle ta et bilde av endene som svømmer rundt under jernbane brua, men så fant denne lille karen at han ville være en fin liten linselus for han lurte så veldig på hvem det var som gikk oppe på brua ( er han ikke søt der han står og titter opp på brua).

 

Han var ikke helt blid på meg når han fant ut at det regnet og var veldig klinete og vått ute, men han ble motvillig med på morgentur for han skjønte at vi skulle opp til hu mor og der får han så mye oppmerksomhet for det er så mange damer som vil hilse på han oppe på sjukehjemmet så da ble han blid igjen.

 

Og da vi skulle gå hjem igjen så var det solskinn og da var lille mann veldig glad, og da var alt så positivt og han var blid og fornøyd med livet.

 

Vi gikk opp til ei venninne av meg for å se hvordan hun hadde det for det var så lenge siden jeg hadde hørt noe fra henne, alt var bra der opp og jeg gikk og handlet litt for henne så hun fikk det hun trengte i butikken i dag også.

 

 

NÅ ER DET KVELD OG KOSETID OG SITTER OG SER PÅ TV:

 

Nå sitter jeg og venter på 71 grader nord skal se på det fram til jeg skal se på bloggerne og se hva dumt de har å vise fram fra den kanten, blir det for dumt så ser jeg heller på 71 grader nord.

Nå er jeg veldig i tvil her hva jeg skal se på men det blir nok bloggerne for dem kan man få noe tips om hva jeg kan blogge om, og hvordan jeg kan bygge opp bloggen min.

 

HERREJERIMIAS SOM JEG OG ELVIS SKAL KOSE OSS……

 

 

HURRA I KVELD KAN JEG OG ELVIS KOSE OSS MED TV OG PIZZA:

 

 

 

Ja dere leste riktig jeg og Elvis skal kose oss med tv og pizza fikk ny tv i dag for min forrige tv tok farvel den 29.09 og det var akkurat en dag før garantien gikk ut så det gikk på garantien, og det var en produksjons feil så jeg fikk en helt ny tv og jeg fikk 659 kr av forhandler i avslag for de hadde ingen tv inne til samme pris.

 

Han mente at jeg skulle få det som plaster på såret for at jeg ikke hadde fått med meg noe låne produkt når jeg måtte vente i hele tre uker på å få noen form for beskjed om hva som skulle gjøres videre, var han snill eller er det sånn det skal gjøres.

 

Så nå skal jeg se på bloggerne på tv2 livsstil og se hvor mye dumt de har fore seg om dagen, og så skal jeg se på farmen for det er et program jeg har savnet å se på for det er høstens beste program som jeg har mistet tre uker av men man kommer vel inn i det igjen for det er jo ny uke der også så det skal jo bli ny storbonde men det blir jo spennende og se hvem som er igjen der nå.

SÅNN HAR DENNE DAGEN VÆRT….

 

 

Sånn går nå dagan er litt sliten liten gutt etter to lange turer i skogen i dag for her fikk vi jammen fint vær i dag så da er det bare å benytte de fine dagene på å gjøre det beste både jeg og eieren min elsker mest i verden og det er og gå tur i skog og mark.

 

Vi tok også en tur innom sjukeheimen og besøkte mor og tok henne med på tur men da lå jeg på fanget i rullestolen hennes for å lade opp til neste tur, blir jo sliten i de små beina mine.

 

 

Og da vi kom hjem så sto det noe annet som jeg elsker for tur ja nå kan dere tippe på hva det er, jo min gode middag som min eier hadde gjort i stand til meg og satt i skålen min i kjøleskapet med en pose over og det var helt nydelig.

 

Så her på bildet tar jeg middagsvilen før kveldsturen står for døra hvis jeg orker da eller så klarer jeg meg fram til vi skal legge oss jeg da og da skal jeg bare bort til søppel skuret og tisse litt.

 

DERE FÅR HA EN GOD LØRDAGSKVELD ALLE SAMMEN…..