JEG HAR ET NYTTÅRSFORSETT ELLER SKAL MAN SI DET ER ET MÅL.

 

Det er rett og slett å ta det som det kommer og hvis noen ikke liker det jeg skriver om, så får man bare ta i mot alle disse kommentarene som har satt meg ut de siste dagene som jeg har slettet det skal jeg ikke gjøre mer nå skal jeg la dem stå og ta det med et smil.

 

Skal med andre ord bli litt tøffere for jeg er ikke så dum som jeg ser ut som er et ordtak som jeg lærte når jeg var yngre, men da ble det sakt i motsatt rekkefølge for da sa folk du er dummere enn du ser ut til.

 

Og jeg skal være flinkere til å oppdatere bloggen enn jeg har vært de to siste månedene, for de to siste månedene så har jeg syntes at alt jeg hadde tenkt å poste virket helt på jorde og at det ikke var vert og poste for da ville nok folk tro at jeg var galen så da valgte jeg heller å holde kjeft.

 

Men fra nå så skal jeg ikke tenke slik lenger nå skal jeg dele det jeg vil når jeg vil på godt og vondt, så med dette så ønsker jeg dere alle ett godt nytt år.

Å DETTE BLIR EN SKUMMEL KVELD SYNTES JEG DA…

 

Det blir fint med et nytt og spennende år men jeg gruer meg til at det fyrverkeriet går i lufta, det er skummelt med alle disse smellene lysene er fine dem syntes jeg da.

 

Bildet er fra i høst for det er mye mer fin hvit snø ute nå og da blir det mye lysere og renere ute.

 

Jeg voff skulle ønske at det ikke var lov for private å ha fyrverkeri og at det skulle vært som det er mange steder at det er et felles fyrverkeri for alle et sted i byen, og da det felles fyrverkeriet var ferdig så var det ikke mer smell og bråk.

 

Men husk en ting alle som har og skal drive med fyrverkeri vær edru og vis hensyn og respekt for det dere skal gjøre for det er farlig og skadene kan bli alvorlig både for deg og dem rundt deg, bruk verne briller når du skal fyre av fyrverkeriet men alle dere som skal ha stjerneskudd må huske vernebriller og må være 12 år ikke ha på dere lett antenelige klær for det er veldig brannfarlig.

 

Aldersgrenser er 12 år på stjerneskudd men det er det ikke mange som overholder og dette er både for kjøp og bruk av dem, jeg mener det skulle vært 18 års grense på dem også for barn er barn om de er 3 år eller 12 til 15 år de kan og mange av dem er veldig ansvarsløse og det burde de ikke være med brennende stjerne skudd.

 

MED DISSE ORDENE SÅ ØNSKER JEG DERE ALLESAMMEN ET RIKTIG GODT NYTT ÅR……

TROR DERE AT DERE KJENNER MEG? MEN KJENNER DERE MEG PERSONLIG NEI DET GJØR DERE VEL IKKE..

 

 

 

TROR DERE AT DERE KJENNER MEG? DET GJØR DERE EGENTLIG IKKE  FOR DERE LESER DET SOM STÅR I BLOGGEN MEN DERE KJENNER MEG IKKE PERSONLIG.

 

 

 

Det er nok mange av dere som syntes jeg er en totalt dum og idiotisk, det er ikke mange utenom min lille familien som kjenner meg på både godt og vondt men det er ikke alle av dem som vet mine innerste tanker og følelser.

 

Jeg er et menneske som har fått oppleve mye på både godt og vondt den siste tiden er det mest vondt og vanskelige ting som har vært livet mitt, men det er ikke lurt å skrive om her for da får jeg beskjed om å ta meg sammen for det er alltid et eller annet med deg den har jeg fått høre av både lesere og familie.

 

Men når du må sitte alene med min depresjon og eller angsten det er jo mange som mener at det bare er å ta seg sammen for alle kommer seg igjennom en liten nedtur, herregud hvor dum går det an å være de som sier noe sånt burde finne ut av hva en depresjon er det er jo bare å Google det så finner dere ut og at dette ikke bare er en helt vanlig nedtur eller en dårlig dag og at angsten blir forverret av depresjonen.

 

JEG ER ET MENNESKE SOM HAR TANKER OG FØLELSER IKKE BARE DEN PERSONEN SOM STÅR OM I BLOGGEN OG IKKE BARE DET SOM STÅR I BLOGGEN..

SLIK GÅR NÅ DAGENE I JULEN…

 

 

 

Hei på dere alle mine lesere.

 

Slik går nå disse jule dagene har jeg og lille Elvis gutten min vært på besøk hos meg og min mor som fra før var Elvis sin mat mor som jeg tok over da hun fikk hjerneslag, var hos henne på formiddagen på julaften på sykehjemmet og fikk med oss at Kongsberg våpenfabrikk musikkorps som spilte julen inn med vakker julemusikk.

 

Og så gikk vi hjem og satt og så noen julefilmer og hadde ribben i ovnen, så gikk jeg en kveldstur med Elvis før jeg satte meg ned og spiste maten min pakket opp mine tre gaver og så litt mer på tv det var en helt vanlig kveld bort fra julegavene.

 

I dag første dag jul:

 

Var oppe hos min mor og koste oss med kaffe og pepperkaker, og gikk når hun skulle spise middag og Elvis ville gå en lengre tur så vi gikk opp og så på ruinene av det som en gang var hjemmet til 23 eldre mennesker som hadde omsorgsbolig i det bygget.

Så var det bare meg og tven igjen.

 

 

SÅNN GÅR NÅ DAGENE…….

FIKK GAVE I POSTEN

 

Det var et kjempe fint gavesett med håndkrem, neglelakk og deilig og varme votter fra JACK WILLS og den kom helt anonym.

 

Jeg vil gjerne takke den snille giveren som sendte den pakken fra  Ranheim til meg på gave lappen sto det til Godt nytt år fra nissen i fjøra, tusen takk og gud velsigne deg du er et godt menneske.

 

Ønsker deg og dine en fortsatt velsignet jul og et godt nytt å….

 

 

GOD JUL ?

 

 

Hei alle mine lesere, jeg ønsker dere en riktig god jul!

 

 

Jeg har i hele dag tenkt på hvordan jeg skulle ordlegge meg i dette innlegget, men nå prøver jeg uansett.

Jeg sitter og tenker på 24 eldre mennesker som har mistet alt de eide og hadde natt til julaften av alle dager, eller skal man si 23 eldre mennesker for det er ei eldre dame som er savnet etter en storbrann ved et av våre bo og behandlingssenter her i kommunen.

 

Så det sitter en familie og har mistet en mor ei bestemor, jeg håper hun sitter sammen med familien sin men det tror jeg ikke hun er storrøyker og det var trolig at det var i hennes leilighet hele storbrannen startet.

 

Trist men det er jo Desember og julen som er den store brann måneden og høytiden for det er jo da man stresser mest og mange drikker for mye alkohol og sovner fra ting som kan begynne og brenne eller kan starte en storbrann.

 

Men kos dere dere som kan og ikke drikk for mye alkohol tenk dere om og det spesielt hvis det er barn til stede for noen barn kan bli skremt av det..

 

 

SÅ DETTE ER EN GOD JUL HILSEN FRA MEG OG ELVIS VI HAR KOST OSS ALENE MED RIBBE FRA FJORDLAND OG HJELP DET ER JULEFERIE……

Jeg er vist bare dum….

 

Jeg er vist dum som syntes det er et kjøpe eldorado og gave hysteri nå i jule måneden noe som jeg helt fra bunden av hjerte at det er vel ikke det julen i bunn og grunn handler om, men alle har vel sine måter å feire julen jeg for min del skal være alene for første gang i mitt liv og det er noe jeg gruer meg til.

 

Og jeg veit at det er ingen som kommer til å bry seg om at jeg skal sitte hjemme for meg selv, men jeg sier ikke dette med handlehysteri for at noen skal føle seg truffet og krenket det var jo noen som tok seg nær av innlegget jeg avlyser julen det er jo bare en dato.

 

Det var jo hva jeg mener om julen på godt og vondt tenk heler på hva man egentlig feirer det er jo Jesus sin fødsel, og ikke hysterisk jule handel må ha ny julepynt hvert år.

 

Mitt høydepunkt i desember er håndball jentene våres enten Em eller Vm som det er i år.

DET ER MIN DAG I DAG..

 

Ja det er min dag i dag for i dag den 03.12  for 48 år siden kom jeg til verden her på Kongsberg sykehus, jeg var bare 48 cm lang og veide 3000g akkurat så jeg var ikke så veldig stor.

 

Og dagen i dag startet med å se på mot i brystet og så bar det ut på tur med lille Elvis gutten min, morgenturen gikk vi opp til min mor på sjukheimen på besøk og da vi var der oppe så fikk jeg en telefon fra den eldste og minste tante jenta mi som ville ringe og gratulere tanta si med dagen og det varmet ett gammelt hjerte.

 

Og ellers så har jeg bakt laktose og gluten frie boller til hyggekvelden på sykehjemmet så jeg og mamma kan spise noe der også.

 

Så også håndball kampen i kveld og farmen.

 

SÅNN HAR MIN DAG VÆRT.

JEG HAR GJORT DET, HAR DU?

 

 

Ja nå er det første desember og den største brann måneden av alle for folk stresser rundt og koser seg med levende lys om kveldene, og da er man slitene og da er det lett og sovne fra lysene og da begynner det lett og brenne.

 

Så i dag er det røyk varslerenes dag og jeg har gjort det ja byttet batterier i brann alarmene her i leiligheten har du husk at det er en billig livsforsikring for deg og familien så det må du huske, det er mange som ikke tenker på den men i dag er det dagen for å tenke på det så er dere i allefall sikker på at den fungerer som den skal.

 

DERE FÅR HA EN FIN FØRSTE DESEMBER DAG……