Nå er jeg her igjen med en liten oppdatering.

 

 

 

Denne helga har jeg brukt på å jakte etter tomflasker, ble  jo noen men ikke så veldig mye er jo enda en fordel med å lete etter tomgods man får jo vært mye ute på tur. Det er jo en helsegevinst det også, er mye trim og trening ved å gå lange turer, ja og få luft og bevegelse gjør godt for kropp og sjel mener jeg da.

 

Nå så har jeg fått skrevet handlelisten min det blir bare mindre og mindre på den hvis budsjettet skal holdes, alt er jo blitt så svindyrt når det gjelder mat og alt det andre en trenger. Da er det godt jeg går tidlig ut for å handle, for da er det mye i disse billig krokene både frukt og grønt brødvarer pluss disse kjøle diskene med datovarer til 50% der pleier jeg og kjøpe inn det jeg trenger og flere med meg.

 

Nå skal jeg se på tv er mye sport og annet og se på så er det bare å lade opp til en ny uke, ja en må jo lade opp så jeg klarer å fullføre neste uke for den kan bli lang og hard. På tirsdag så starter vi på en ny måned med mange nye muligheter, August er jo en fin måned med både skolestart og nye samvær som skal settes opp blir en fin høst når den starter ute i september oktober en gang.

 

Mye annet som blir spennende å se om jeg får til som jeg har lyst til å få gjennomført, sier ikke hva det er før alt er i boks og kan realiseres sånn er det bare.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har gjort som jeg pleier, samle tomflasker.

 

 

 

Jeg måtte til pers i dag også med å samle tomflasker, ble ikke til brød en gang men det går helt greit skal jo handle inn til mandagen  så får jeg klare meg med det jeg har i helgen.

 

Det tordnet og lynte på ettermiddagen her noe som er det verste jeg veit, men da satte jeg meg til å male ett nytt bilde tok ikke bilde av det i kveld for det er ikke ferdig enda. Og det er vel ikke noe å poste og vise det fram her på blogg, nei for så fint er det jo ikke er jo bare en fremstilling av hvordan min psyke er akkurat i dag mørkt og dystert akkurat slik jeg har det.

 

Nå er det vel bare å si god natt til dere alle.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hva har denne dagen blitt brukt til tro?

 

 

 

Jo den har jeg bruk ute på tur, og jeg slo to fluer i en smekk for jeg samlet noen tomflasker sånn at jeg får handlet inn litt i morgen. Huff det var kanskje dumt av meg og skrive men slik er det, veit jeg fikk en spleis her tidligere denne måneden det gikk til den ene legeregningen og tre timer hos psykolog noe jeg virkelig har trengt.

 

Nå er jeg snart i rute med nesten alt får jeg håpe, hadde ett bursdagsbarn i går og da var jeg heller ikke inne på bloggen og oppdaterte for det var en litt sår dag for min del.

 

Au nå får jeg ta meg en paracet eller to før jeg går ut igjen, må samle noen flasker til sånn at jeg kanskje har nok til en pakke til med paracet for jeg har fire tabletter igjen som skal holde til mandag. Det må jo bare gå får bare gå med smerter til kvelden kommer, er ikke noe jeg får gjort noe med sånn er det bare jeg er blitt vant til det nå. Får ikke fornyet resepten min før 1 august.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Idag så har det vært sol og fint, gikk en ny vei i dag.

 

 

 

Ny og ny jeg har jo gått den veien mange ganger, men ikke en gang etter at min mor døde for jeg har ikke hatt noen grunn til å gå der.

 

Så på morgenen i dag så bestemte jeg meg for å gå der igjen, det er så fint å gå langs elva når det er fint vær. Og så var det lønnsomt og gå der også, fant jo noen tomflasker som jeg måtte gå å pante før jeg startet hjemveien så ja det lønnet seg å gå den veien hele 40 kroner ble det en vei og noen til på vei hjem det var fem stykker som jeg skal pante på mandag.

 

Da jeg nesten var hjemme så ringte venninnen min så jeg gikk opp til henne, drakk kaffe og skravlet noe som er veldig koselig. Så var jeg oppe og handlet for henne, er godt å føle seg til nytte for noen.

 

Så ble det mer kaffe, og  så bar det hjem igjen til tv og litt mat det ble salat på meg til middag så det var ikke noe mer ekstra elegant enn det.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Oppe før fuglene ja det er det jeg er hver morgen.

 

 

 

I dag til morgenen så var jeg fullt ferdig og på med skoene og ut døra når klokken er 05.15, sto opp klokken 03.30  så da gadd jeg ikke å sitte å glo i veggen så jeg tok meg en tur for å se etter tomflasker fant noen. Og da klokken ble 07.00 så gikk jeg og handlet for å bli ferdig med det, er jo på morgenen at det er mest i den kjøledisken med nedprisede varer på grunna dato jeg handler stort sett alt fra den. Grunnen til det er at da holder matbudsjettet lengst, og jeg er med på å redusere matsvinnet noe som også er bra.

 

Så ble det fotball det er jo fotball VM for jentene, skal se de norske jentene spille mot Sveits i morgen.

 

Så var det bare å komme seg ut på tur igjen, kom ikke så langt for venninnen min ringte og lurte på om jeg ville ha kaffe. Akkurat der er jeg ikke så vanskelig å be på, for det er godt å ha noen å prate med for det har jeg ikke mange av.

 

Var også oppe og handlet for henne så hun fikk i hus det hun trengte for dagen, og så er det godt å føle meg til nytte for noen.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er handlelisten ferdigskrevet, helgen har jeg brukt til turer og mye hvile.

 

 

 

Det har vært en del regn i helgen kom noen tordenskrall både på fredag og på lørdag, i dag kan jeg ikke klage på været har vært sol og varmt.

 

I kveld har jeg skrevet en handleliste og er klar for handling i morgen tidlig, ja jeg mener tidlig for jeg går ned på butikken i morgen klokken 07.00 hver mandag. Da er jeg jo ferdig med handlingen tidligst mulig, skal jo få i meg frokost først også for å gå i butikken med alle de fristelsene som er der sulten er bare dumt. Ja da er det veldig enkelt å plukke med seg ting som ikke er på lista, det er bare dumt og blir dyrt også.

 

Lag dere en fin fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit

Dagen har nå blitt kveld fredag og helg.

 

 

 

 

Startet dagen med frokost og blogglesing, så bar det ut på morgen tur fant noen flasker som kommer godt med. Så gikk jeg hjem igjen scannet noe av søppelen min og gikk ut med den, så ringte venninnen min så jeg tok en tur opp til henne. Skravlet over en kopp kaffe, gikk opp og handlet for henne sånn at hu fikk i hus det hun trengte for i dag.

 

Da jeg skulle gå hjem så startet regnet så våt ja det ble jeg, var bare å komme seg hjem og av med det våte å på med tørt igjen.

 

Nå blir det fredag og tv kveld hva jeg skal se veit jeg ikke, blir det det blir sånn er det med den saken.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Å spare penger på din egen søppel er det nye nå.

 

 

 

 

Nå får du pant for din søppel og det har jeg hevet meg på, jeg lastet ned appen Bower og registrerte søppelordningen vi har her i borettslaget og da var det bare å starte. Det er mer moro og sortere avfallet når du får pant på det, du får det i poeng og 1 poeng er 20 øre men alle bekker små blir jo en stor å. Du kan ta det ut i kontanter, donere eller får kuponger, jeg skal ta de ut i kontanter etter en stund tok jo å laget meg en bruker i går så det er ikke så mye enda.

 

Har du lyst til å prøve så kan du så er det bare å laste ned appen og sette i gang med registreringen.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ny dag hvordan blir den tro?

 

 

 

Ja så er det en ny dag, da heter det seg at en har nye muligheter haha. Ikke her i gården her går alle dagene ut på det samme dag ut og dag inn, kjedelig men sant har ingen planer for dagen, blir vel å gå den samme turen og veien jeg pleier og gjøre det samme som jeg pleier.

 

Har ingen å gjøre noe sammen med så da er det bare å gjøre det beste ut av dagen, og så får jeg se i kveld hva jeg faktisk har foretatt meg og fylt dagen med.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag så har jeg vært mye ute.

 

 

 

Startet dagen med frokost og kaffe til, leser også blogger men det var en kjapp lese stund for de jeg følger fast hadde ikke lagt ut noe nytt bare to av dem.

 

Så var det bare å komme seg ut en tur, fant en del tomflasker selv om jeg har det jeg trenger akkurat nå men det er kjekt med litt ekstra så jeg har når jeg trenger det.

 

Har også vært en tur hos venninnen min, drakk kaffe og skravlet litt så gikk jeg i butikken og handlet for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte for dagen.

 

Nå er kvelden kommet så nå blir det tv titting og avslapping.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.