Jeg mener at alle kan ta det med ro når det gjelder denne nye viruset.

 

 

Alle skriker og hyler har dere munnbind på apoteket og her i byen var de utsolgt i dag, man behøver ikke å ha munnbind før en er smittet for det er de som er smittet som skal bruke det ikke før. Det ble iallefall sagt på nyhetene i forrige uke, for hvis alle skal gå med disse munnbindene og ikke er smittet å en i det rommet ikke har munnbind og har dette viruset og hoster så fester denne viruset seg på munnbindene til alle som har det på og da du skal ta det av når du kommer hjem så får du det i deg og smitter alle i din familie og alle i butikken og der du ferdes. Så folkens ikke bruk munnbind før du er blitt smittet det virker mot sin hensikt i denne sammenhengen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er det sen kveld så nå skal jeg ha et stemnemøte med senga.

 

 

 

 

Ja i dag så har jeg vært mye ute på tur i et vakkert vintervær, så jeg krydret turen min med at jeg stopper på steder jeg syntes er fine og tar meg en kaffe kopp og en matbit. Jeg har med meg en liten termos med kaffe og noen knekkebrød i en boks, det å ha det med hjemmefra og da er det er jo gratis og i skog og mark så er det helt fortreffelig og ha det med seg å kunne kose seg med.

 

Nå er det sene kvelden så nå er det på tide å ha stemnemøte med senga, håper at det blir en god natts søvn for det har jeg slitt litt med de siste dagene. Men etter så mange timer som jeg har vært ute og nå er så trøtt og sliten at det skulle vel gå an og få det til i kveld, så nå skal jeg bare skrive ferdig dette innlegget men det tar litt tid for øynene mine glir igjen hele tiden.

 

Nå skal jeg kneble den stive beinhaugen min å ta en titt på baksiden av øyenlokkene mine, finne roen slik at jeg får en god natt søvn noe som har vært ett fremmedord de siste dagene. Med disse ordene ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Alle snakker om dette coronaviruset, er redde for at det skal nærme seg der de bor. Jeg er ikke redd for det.

 

 

 

Nå er det Coronavirus hysteri i Norge å ringer 113 og legevakt for å klage sin nød og angst for dette viruset, jeg er ikke redd for dette viruset blir man syk så blir man syk ikke nok med det så er det infulensa tid i tillegg så det kan jo være infulensa du har fått og ikke Coronaviruset. Nei jeg skal ikke stoppes for å kunne leve bare for ett virus som har såvidt kommet til Norge det er fire stykk positive her i Norge, så jeg lever som jeg pleier så dette skal ikke stoppe meg.

 

Hamstring av mat er det enkelte som gjør og mange er redd for at den er så mye mer dødelig enn en vanlig sesongs infulensa som er nå, og det er den faktisk ikke så bare slapp av dette går nok helt bra for de fleste av oss. Det er jo to personer i karantene her jeg bor, de får jo ikke lov til å oppholde seg utenfor sitt eget hus en gang så jeg tar det helt med ro. Så nå ønsker jeg dere alle en aktiv helg og lev som normalt, dette blir en kjempe fin helg hvis du ønsker det selv.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hatt to dager nå som jeg ikke har vist hva jeg skal skrive om, så derfor har det vært stille for meg.

 

 

 

Ja man opplever vel det mange og en hver og få det kjente skrivesperra, den er ikke så festlig men det blir jo bare slik noen ganger. Da er det jo å ta seg en pause fra bloggen så kommer det nok noen nye ideer om hva en skal skrive om, jeg har jo hatt mange ting jeg har startet på men det har ikke blitt noe av for jeg viste ikke om det var noe som folk vil ha lest. Så jeg lot det være, jeg fant ut at i dag så måtte jeg skrive ett innlegg i dag så jeg fikk oppdaterte bloggen min. Det kommer mer i morgen for nå er jeg så trøtt og sliten at det er på tide å finne senga her i gården, har vært mye ute i frisk luft at jeg er godt sliten.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ei som er tøff som har tatt ett oppgjør som mange andre ikke hadde turt og gjøre.

 

 

 

Ja i kveld så fant jeg ut at jeg skulle framsnakke en blogger jeg har fulgt en stund, hun tok et oppgjør med ABIP som sikkert flere av dere har fått med dere. Hun har vært ryddig og rolig og flink til å sette ord på sin misnøye angående det kurset som ABD har lurt mange med i, selv hadde jeg veldig lyst til og melde meg på men etter og ha lest litt om det nå så er jeg glad for at jeg ikke hadde råd til å være med på dette kurset

Nå håper jeg bare at dette kurset blir sett etter i sømmene og at de som ønsker å få pengene sine tilbake kan få dem tilbake, og kanskje de fra forbrukertilsynet virkelig går dette firmaet i sømmene sånn at andre slipper og oppleve det samme som denne tøffe dama for dette er et firma som ikke skulle ha sett livets lys mener jeg da.

 

Stå på og blogg som du pleier for du har en kjempe fin blogg, dere finner bloggen her:http://Metteask.blogg.no

Ta dere en titt innom så finner dere mer om saken og mange andre innlegg, hun skriver også om mat med mer.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har ikke gjort så veldig mye i dag, har vært og hatt vanntrening.

 

 

 

Har ikke vært så veldig travel i dag annet enn at jeg har vært og handlet tidlig på morgenen, så var jeg på apoteket og hentet mine medisiner som jeg i dag ikke betalte en dritt for og det var godt. Jo det var veldig godt at jeg kunne hente ut mine medisiner helt gratis, for veterinær regningen ble litt for mye for min økonomi men det må jo bare gå. Gud hvor dyrt det er og gå til veterinær avliving og undersøkelser koster meg godt over 3000 kroner, den klarer jeg faktisk ikke å betale til fristen så jeg lurer på hva jeg skal gjøre.

 

Har vært på vanntrening i oppvarmet basseng i dag og det var deilig kjenner at jeg har fått beveget noen muskler som jeg faktisk ikke viste at jeg hadde, dette er noe jeg skal gjøre oftere for jeg får bedre bevegelighet i alle de store leddene for de er veldig smertefulle til vanlig men akkurat nå så er det ikke bare vondt hele tiden. Jeg har en måned gratis trening i det bassenget og det er kommunen som eier det bassenget som ligger i sammenheng med ett helsehus og sykehjem så vis jeg får utbytte av det så kan jeg få det gratis ettersom jeg har fått frikort alt nå.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Mandag ny uke nye muligheter.

 

 

 

Ja det er en ny uke med mange nye muligheter så grip hver en mulighet som byr seg det skal jeg gjøre, så nå er jeg i en ny livssituasjon så nå skal jeg finne en ny måte å gjøre ting på. Det er jo mye som jeg ikke har gjort i livet som jeg kan gjøre nå, ønsker mye så en får se hva jeg klarer fram til sommeren jeg kommer til å dokumentere her på bloggen så da får dere se hva jeg klarer å utrette.

 

Så kommer vi til dagen i dag til nå, dagen startet med at jeg gikk på butikken for å handle det jeg skal i dag for denne uken. Når jeg kom tilbake så satte jeg meg ned ved dataen og leste noen blogger, tok meg noen kopper kaffe jeg har kost meg veldig på morgenen.

 

Skal ut og gå meg en tur litt senere veit ikke helt hvor men det blir en tur ut i fin været, håper dere andre har det bra for nå er det mandag og jeg sier bare jippi det er mandag og det er den siste uken i februar.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Savnet etter Elvis har gjort helgen veldig tom og lang.

 

 

 

Det er jo ikke bare helgen som har vært lang og tom, jeg savner de små potene som løp over gulvet når jeg kom hjem om jeg bare hadde vært i postkassa så virket det som jeg hadde vært borte i flere timer enda jeg bare vært borte i tre minutter.

 

Men det er jo noe jeg må jobbe meg igjennom men for meg så er det noe av det verste jeg måtte gjøre, men han lille gode vennen min var jo veldig syk så jeg hadde ikke noe valg han skulle ikke lide mer enn høyst nødvendig.

 

Nå er det bare å komme i gang med min egen selvrealisering, komme meg ut blant folk og finne meg noe som jeg kan fylle dagene med er ikke enkelt når det er så lenge siden jeg skal finne på ting som er for bare meg for jeg har jo ingen å ha med meg på ting jeg ønsker å ha med meg noen på å gjøre. Må jo bare komme i gang så går det vel enklere etterhvert.

 

Jeg har faktisk vært dårlig på å skrive og oppdatere bloggen i helgen for jeg har ikke vist hva jeg skulle skrive om, er det noen som er interessert i min hverdag da. Får håpe det for det er jo en hverdagsblogg krydret med litt annet også, får håpe at jeg kommer i gang når en ny uke starter som den gjør i morgen som det er mandag.

 

I morgen skal jeg starte dagen klokken 07.00 da går jeg på KIWI for å handle inn det jeg skal for uka, da har jeg resten av dagen til å gjøre hva jeg ønsker. Etterhvert skal jeg ta meg en tur på gravplassen til min mor, og se hvordan den gravstøtta ser ut har ikke sett den annet på et bilde har jo ikke hvert der siden begravelsen så jeg håper jeg finner den ikke veit jeg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg hadde veldig lyst til å melde meg på kurset til Anne Brith, ja det ABIP men nå er jeg glad for at jeg ikke gjorde det.

 

 

 

Ja som overskriften sier så hadde jeg en tid jeg hadde lyst til å være med på ABIP sitt kurs, men etter det som har kommet fram om det så er jeg glad for at jeg ikke gjorde det. Da har jeg det bedre som den små bloggeren som jeg er, for å betale flere tusen kroner for noe som ikke har noen form for profesjonelle bak seg. Hadde hun fått med seg litt mer folk som kan litt mer om markedsføring og kunne ha lagt det mer til rette, ikke bare vært en eksblogger som starter en bedrift som får folk til og føle tillit til henne. Lover at du skulle få samarbeidsavtaler med forskjellige firmaer, jeg veit ikke om dette er noe jeg hadde fått til uten og måttet ha veldig mye hjelp da hadde jeg vel blitt en for stor byrde for henne som har kurset.

 

Men det økonomiske først så må du betale en stor sum penger for å kunne være med på kurset og så har du andre utgifter som da jeg leste at de måtte betale ekstra når de skulle jeg tror det var til Tromsø da måtte de betale flybilletten selv pluss hotell, noe som ikke akkurat er billig og ingen får meg inn på ett fly uten at jeg hadde fått i meg mye alkohol eller full narkose grunnet flyskrekk.

 

å jeg er glad jeg ikke meldte meg på dette ABIP programmet hennes for det hadde ruinert meg, men folk som kun ønsker seg opp og fram i bloggverdenen hiver seg på og enkelte ønsker ikke å være med lenger. Og da starter helvete med den damen der, da  klarer jeg meg som det er for jeg hadde ikke klart den kampen mot henne som driver dette kurset.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Fredag og snart helg.

 

 

 

God morgen kjære bloggen å til dere som leser den, i dag til morgenen så var jeg nede i vaskekjelleren og satte på en vaskemaskin. Det var godt å få gjort for nå var det mer av de klærne som måtte vaskes enn det jeg hadde rent, så da var det vel på tide måtte også få vasket tur klærne mine så fikk jeg gjort det i samme slengen satte på en med det også.

Så den siste halvtimen så har jeg lest noen blogger og drukket noen kopper kaffe har også spist litt, det er godt å få litt i magen før en skal gå en tur ut i frisk og god vinter luft / vår luft ja det virker som det er vår for det er gode temperaturer ute nå rundt 4+ grader det er også sol så dette er en dag man får nyte for alt den er vert mener jeg da. Og dere som skal på jobb så ønsker jeg dere en god arbeidsdag, og håpe på fint vær i morgen også for da er det lørdag og fri for mange.

 

Får nyte de fine dagene man har for de håper jeg det blir mange av, nå til uken er det vinterferie her og da får en bare ønske at det blir fint vær til dem sånn at de ungene kan være mye ute. Det er noe som er sunt for dem alle ikke bare sitte inne og henge foran skjermene for det er ikke så veldig bra, de spiser da så mye usunn mat og blir bare dorske og noen blir jo bare så tykke og runde.

 

Men barn gjør ikke som foreldrene sier de gjør som de gjør, så ut i skogen og opp i trærne er det som foreldrene burde legger opp til. Da er det enklere og få barna til å være mer ute syntes jeg da, det er en aktivitet som er gratis også og bruke naturen som er i nærområde og det har vi utrolig mye av i Norge så brukt den da vel. Men en ting vil jeg bare si i den sammenheng ta med dere søpla deres hjem igjen når dere drar hjem, sånn at det ikke er så mye søppel der når neste mann kommer.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.