I morgen skal jeg kjøpe meg to slike trenings strikker.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

I morgen skal jeg kjøpe meg slike strikker både de korte og lange litt billigere sikkert ikke samme kvalitet som disse, de er sikkert bra nok for min bruk som er små trening for å få musklene i armer og bein kan støtte opp om mine ledd. De små musklene mine må opp i styrke når de store ikke klarer å gjøre jobben sin.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

 

Better Bodies//Gaiam//Performa//Casall Sports Prod

Det ble en fin tur i dag og mange tomflasker ble det også.

 

 

 

Sånn da er turen unnagjort den ble lengre enn jeg hadde tenkt, jaja hva gjør vel det var så deilig å være ute. Nå står middagen for tur det blir suppe i dag, er ikke sikker på hvilken har fire å velge i så det blir valgets kval da så får jeg se. Kan velge mellom blomkålsuppe, tomatsuppe, kjøttsuppe og nuddelsuppe med vegetarkjøttboller, en av dem blir det tror jeg tar Nuddelsuppe med tilbehør for vegetarkjøttbollene går ut på dato for her blir ikke mat kastet.

 

På turen så fant jeg to bæreposer fulle med tomflasker så nå er den gode tiden kommet med å finne tomflasker utover, det skal bli godt å spe på inntekten med tomflaske penger etter hvert. Når det blir varmere i været så kan det jo bli til at jeg kan bruke det til mat, ja matbudsjettet kan i allefall halveres fra brukskontoen det hadde vært bra. I dag fant jeg nok til å kunne gå på kafe og kose meg i morgen, men det har jeg ikke i planene å unne meg for det er en av tingene som jeg skal bare gjøre en gang i måneden for det er for dyrt akkurat nå.

 

 

Nå starter de med dagens håndball kamper, Norge skal spille mot Spania i den siste kampen i kveld blir nok håndball i stedefor farmen i kveld. Sverige skal spille mot Tyskland nå snart, håper Norge kan gi Spania en har kamp og kanskje slå Spania for første gang på flere år.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Søndag er en fin dag det også, mye avslapping skal snart ut en tur.

 

 

 

 

 

Dagen startet med frokost og blogglesing en fin og avslappende måte å starte dagen, jeg trenger ikke å haste av gårde bare ta livet med ro det er jo søndag. Nå skal jeg snart ut i det fine været her er det strålende sol og nesten 3 varmegrader, er jo rene påskeværet nå i januar og det er jo noe jeg syntes er godt for da er det ikke så kaldt inne har ikke på noen varm ovn nå og det er 21,5 grader inne det er deilig det.

 

 

Skal også planlegge handleturen min i morgen tidlig, godt å få den unna tidlig for da er det minst folk i butikken det er som oftest flere ansatte enn handlende kunder i butikken klokken 07.00. Det er da jeg er i butikken for det er bedre å handle seg ferdig da, og jeg har da alltid spist før jeg handler så ikke det havner noe i handlekurven som ikke står på lista men er noe jeg bare har lyst på. Det kan jeg ikke gjøre for da sprekker matbudsjettet lett den uka, og det skal det ikke for da blir det mindre å handle for ved ukeslutt for det kan jo være noe jeg trenger da også. For å ikke ha mat i helgen det vil jeg ikke være med på lenger, det har jeg vært mang en gang og det er ikke noen god følelse men i slike tilfeller er det godt at det bare er jeg som ikke har mat å ikke har barn som må gå sulten i seng på søndag kveld. Jeg har barn de er i fosterhjem, er ikke den ønskelige situasjonen men slik ble det.

 

 

Håper ingen tror at jeg skriver dette for at dere skal syntes synd i meg for det er det ikke, ville bare at dere skulle vite at slik er det men jeg skal få orden på økonomien min tror jeg da. Prøver jo å spare men det er ikke alltid enkelt, men jeg har klart å spare 50 kroner siden 1 januar og det er jo en god start syntes jeg da.

 

Lag dere en kjempefin søndag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Skrive sperre er noe dritt, men her har ikke bare det vært problemet.

 

 

 

Her er alle dager like så det er vanskelig å finne noe nytt å skrive om, jeg hadde blitt lei av å lese det samme hver dag veit ikke om det er slik med dere godinger som leser bloggen min. Når jeg hadde tenkt til å skrive før i dag så tok jeg meg selv i det at denne dagen har jo vært lik den i går, så da lot jeg det være men noe må jeg jo skrive i dag.

 

Så da tenkte jeg at jeg kan jo skrive noen taker som jeg har sittet med i dag, å da gjør jeg det så da var det å finne ut hvordan jeg skal skrive det for å ikke virke destruktiv eller sutrete.

 

Men når faktisk det er meg selv som legger den skrivesperra på meg selv.

 

Det er vondt å ha vonde tanker om seg selv selvtilliten min er ikke bra om dagen, jeg ser på meg som ett dårlig menneske når jeg skriver hva jeg tenker om dagen så jeg har prøvd å holde det for meg selv. Når jeg gjør det så blir jo også det feil for meg og det går på psyken løs, og tror alt det jeg skriver, sier og gjør blir feil ingenting av det jeg gjør eller skriver blir bra syntes jeg selv men det kan jo være feil men det er slik jeg ser på meg selv om dagen. Å da setter jeg mange sperringer og feller for meg selv dumt men sant, og når jeg ikke veit om det er godt nok det jeg gjør så er det vanskelig og gjøre noe som helst for jeg føler det ikke er bra nok.

 

Men jeg får håpe det glir over snart for  dette er ingen god tanke og følelse å ha at en er mindre vert enn andre, sånn har jeg vel hatt det mer eller mindre hele livet redd for å gjøre eller si noe feil så da har jeg heller holdt kjeften min men etter at jeg begynte å blogge så har jeg skrevet det jeg vil når jeg vil. Men noen ganger så kommer de samme tankene og de tar noen ganger overhånd, får håpe jeg snart blir den gamle meg igjen etter noen timer hos psykologen min igjen men det er lenge mellom hver gang for det er dyrt å gå til psykolog mer sier jeg ikke om den saken.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ja så er det helg igjen.

 

 

 

 

 

Dagen i dag startet med at jeg ikke hadde sovet så godt natt til i dag, så fort jeg skulle snu meg så skar det igjennom hele kroppen med voldsomme smerter så ille at jeg ikke klarte å finne noen god stilling sånn at jeg fikk sove. Etter ett par timer så fikk jeg sove men det ble ikke i senga det ble på sofaen, fikk noen timer på øyet da og til nå så har ikke kroppen vært så ille så det har blitt både rydding og vasking av leiligheten. Har også vært på tur og oppe hos venninnen min hun ringte meg da jeg var på vei hjem, så det ble kaffe og skravling som det pleier og en kjapp tur opp på butikken for henne så hun fikk i hus det hun trengte for helgen.

 

Ja så spiste jeg frokost å det ble kald havregrøt med bær jeg har begynt å like det veldig godt, så jeg må ha det hver morgen og en kopp kaffe og lese noen blogger som jeg leser hver morgen.

 

 

Handling blir det i morgen for min del hvis jeg trenger noe, hvis ikke jeg trenger noe så er det penger spart så jeg håper på det siste jeg da haha men trenger jeg noe så er det bare små ting for alt annet har jeg. Skal jo handle igjen på mandag så da blir de store tingene handlet inn på morgenen som jeg pleier, og da handler jeg for hele uka og bare små ting på fredager eller lørdager blir nok på lørdag.

 

Ja denne uken har gått så fort at jeg har vist mistet en dag denne uka jeg var sikker på at det var torsdag i dag jeg da, men nei da det er fortsatt fredag i litt over en time til  før da jeg gikk på skolen pleide jeg å si at uka består av to dager mandag og fredag for resten av uka gikk så fort at den ble bort på ett svusj.

Har også sett på tre håndballkamper i dag og kveld var gøy med Norge at de slo Tyskland med god margin, nå venter Spania på søndag og Sverige på tirsdag igjen det kan bli noen tunge kamper de som er igjen men veit jo aldri med de norske gutta de er jo gode nok til å vinne mot hvem som helst.

 

Skal snart finne senga her så med disse ordene ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har ikke hatt mye tid til meg selv i dag, og så går jo tiden fra meg.

 

 

 

 

Har vært mye ting som måtte gjøres i dag, skal ikke gå så veldig inn på hva jeg har gjort for da må jeg dra inn noen som ikke vil være med i en tekst på bloggen min. Det er noe jeg respekterer og der har vi gjensidig respekt mot hverandre, har også vært oppe hos venninnen min på en kaffe og skravling. Var også i butikken for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte, jeg trengte ingenting så jeg handlet ingenting til meg selv har det jeg trenger tror jeg da.

 

Har nå sett på håndball gutta slå Polen så det smalt, den seieren trengte gutta våre var deilig å se at de fikk det til å flyte på banen.

 

Nå er det snart på tide å finne senga men er ikke trøtt nok enda, så det blir til samme tid litt over midnatt rutiner skal jo holdes.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag så har vi hatt ett rart vær til å være januar.

 

 

 

 

 

I dag så har det vært sol og helt oppe i 6 varmegrader og på ettermiddagen så kom regnet, nå blåser det som bare rakeren her og det er 4 varmegrader og det er ikke sånt vær som jeg har vært vant til her i Kongsberg som barn. Så det er mye som er påvirket av miljøforurensning, er jo noen som ikke mener at været har noen sammenheng med klima og miljø perspektivet. Det har jo noe med det etter det som er min barndoms lærdom, så da er det jo oss selv som har skylden for alle disse ekstremvær situasjoner vi har og kommer til å oppstå igjennom årene kommer. Men men vi får gjøre litt alle sammen så skal dette nok gå bra, og dere som ikke tror på klima og miljøpåvirkningen har noe med vær og ekstremvær tilstandene.

 

 

Ellers så har dagen vært kjempefin var innom disse som leier ut fritidsutstyr, gjett hva som skjedde jo jeg glemte å ta bilder jaja det kommer jo dager etter denne også får jeg da håpe. Var også ute på tur og var oppe hos venninnen min slik at hun fikk handlet inn det hun trengte for i dag, vi satt også skravlet over en kopp kaffe noe som er godt for det er den eneste jeg prater med om dypere ting enn været som er normalt blant andre.

 

Lag dere en fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Treningsutstyr som er kjekt å ha.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

Trening er så mangt men godt utstyr er jo alfa omega, og jeg har bare satt sammen litt her nå. Skulle ikke skrive så mye om det, er to ting her jeg ønsker meg men da låner jeg det i stede for det er ikke så billig at det gjør noe. Men de to tingene er den ballen og yoga matta.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Iron Gym//Gaiam//Trigger Point Therapy//Gaiam

Jeg er da så glemsk om dagen.

 

 

 

Ja glemsk ja eller er det bare tiden som går for fort for meg, jeg skulle opp til røde kors og se på fritidsutstyrs utleie og hva de har men gjett hva jeg har glemt det både i dag og i går. Får se om jeg husker det i morgen, det er noe som jeg ikke er sikker på om jeg gjør så det får jeg se i morgen.

 

Og en ting til jeg hadde planer om å ta noen nye bilder i dag men gjett hva jeg glemte, ja jeg glemte å ta bilder jeg hadde nok med å holde meg på beina.

 

Men fyttirakkeren hvor mange munnbind man ser ligger rundt og slenger på bakken rundt om i byen, er det ingen som skjønner at etter bruk så skal de kastes i en avfallsdunk som det finnes nok av rundt om i byen. Eller de kan ha med seg en liten pose i lomma eller damene kan ha det i  vesken som man kan legge de munnbindene du bruker, å ta det med hjem og kaste det i restavfallet sånn at naturen og byen holdes ren for slikt griseri de forsvinner ikke av seg selv tenke seg å sette andre i smittefare bare fordi dem må plukke det opp etter   andre.

 

Jeg så hele femti stykker bare fra jeg gikk hjemmefra til jeg var i byen det er sånn ca fem minutter å gå ned ditt, så folk mister dem etter bruk det er helt horribelt mener jeg da er jo mange barn som går den strekningen hjem fra skolen og kan plukke det opp og dyr som hunder er veldig nyfiken på disse tingene som ligger på bakken.

 

De tygger på det å kan svelge dem noe som er veldig dumt, for dyra kan jo bli kvalt av dem hva da sier jeg bare så min menig med disse munnbindene som ligger slengt på bakken rundt omkring så dere som bruker det gjør som meg kast dem i søppeldunken utenfor butikken eller putt dem i veska/lomma og ta det med deg hjem og kast dem der i søpla eller kast dem rundt i din egen hage er min menig.

 

Nå skal jeg spise litt så skal jeg se på tv, hva jeg skal se på det vites ikke enda.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Da er kvelden kommet og alt rundt meg er helt mørkt.

 

 

 

Nei det er jo ikke helt mørkt ute for det er jo nesten fullmåne, jeg syntes månen er så vakker der den lyser opp himmelen så fint med stjerner rundt omkring på den svarte himmelen.

Det var faktisk fint å gå tur i mørket så det har jeg gjort i kveld, for det var jo ikke helt mørkt når den fantastiske månen var framme. Er første kvelden på lenge at jeg har vært på tur, er noen få kuldegrader ute ikke mer enn -5 gikk i en times tid for det var kjempedeilig. Og det er jo lurt for nattesøvnen å ha vært mye i frisk og deilig luft, å krype til sengs en halvtime etter at du har kommet inn det må da være verdens beste sovemedisin. For nå er jeg så trøtt at øynene mine vil gli igjen, så da får jeg bare håpe at det vedvarer til jeg kommer meg i seng. Dette er noe jeg pleide å gjøre det å gå en lang tur i nattemørket, da funket det veldig bra den gangen i allefall.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.