Så er det bare å vente på svar på PCR testen.

 

 

 

Så er kvelden her og jeg har vært sliten etter en lang tur utfra formen på morgenen, det ble jo en to timers tur tur retur en time hver vei.

 

I tillegg på denne turen så fikk jeg en q tips lignende sak langt ned i drøvelen, så langt inn i nesen det føltes som de pirket på hjernebarken slik føltes det i allefall. Nå er det bare å vente på svar, får vel ikke det før om to til tre dager regner jeg med veit ikke bare tror det for den må sendes fra Kongsberg til Drammen en halvtimes kjøring.

 

Fikk beskjed om å isolere meg fram til jeg fikk svaret og var den positiv så måtte jeg isoleres i 6 dager til, er den negativ så kunne jeg leve som normalt sånn alle uten smitte gjør.

 

Så etter den turen så havnet jeg på sofaen under dyna frøys som en hund som hadde vært ute i kulda, men så hadde jeg fortsatt feber i dag også.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Følelsen av å være ensom og forlatt er en følelse jeg har sittet med i dag/kveld.

 

 

 

 

Jeg veit at dette er en følelse jeg har skrevet om før, i dag og i kveld har det vært sårt å være helt alene.

Jeg føler meg fullstendig alene og forlatt ja rett og slett ensom, jeg veit at det er noen som mener at det å være alene er ikke det samme som å være ensom. Men når du er alene og forlatt over tid så blir du jo ensom, og det er ikke noen god følelse det har vært mye tårer i dag men det er helt normalt når alt er trist mener jeg da.

 

Jeg skriver ikke dette for å få noe medfølelse fra dere, for dette er mine følelser og ikke andres.

 

Jippi så ble det gull på Sverige i EM i håndball for herrene  og bronse til Danmark, det var en fortjent medalje til dem begge.

 

I morgen skal jeg opp veldig tidlig for jeg skal til teststasjonen for å ta en PCR test, og så får jeg bare vente på svaret så får jeg se hvordan neste uke blir.  Er den positiv så blir jeg bare enda mer ensom og alene, ja da får jeg jo ikke gått mine faste turer bare være innafor mine fire vegger i noen dager.

 

Og er man psykisk syk før isolajonen så blir ikke det noe bedre, er faktisk redd for at det blir verre og at jeg ikke kommer meg ut etterpå utenom hvis jeg skal i butikken. Skal ikke ta sorgene på forskudd men jeg kjenner på meg allerede at jeg holder på å gå på veggene her, men jeg skal jo ut og gå i morgen en times tid så da kommer jeg meg ut i allefall.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Søndag godt det er litt sport på tv.

 

 

 

Så er søndagen her jeg har ikke gjort noe annet enn å lese noen blogger og drukket en kopp med te, nå skal jeg snart finne en god stilling på sofaen og se på sporten på tv er jo en del av det i dag også finaler i håndball EM. Danmark skal spille mot Frankrike det er en kamp jeg håper danskene tar hjem for da vinner de bronse og det hadde de fortjent, så er det Sverige som skal spille mot Spania det er en kamp jeg håper svenskene tar hjem for da er de gullvinnere og det hadde de virkelig fortjent.

 

Solen skinner og det er vel og bra selv om det blåser litt, men det gjør ingenting for jeg skal ligge på sofaen og kose meg med tv. Så skal jeg lage meg en tomatsuppe ikke noe sånn storfint tar en first prise pose og koker opp orker ikke stå over komfyren for å lage meg middag bare til meg selv, skulle skrevet handleliste til i morgen men jeg kommer meg ikke i butikken uansett sånn er det bare så jeg får klare meg med det jeg har.

 

Skal ikke klage på formen i dag den er lik som de to foregående dagene så da er det ikke noe mer å skrive om det.

 

 

Lag dere en fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Stille før stormen

 

 

 

Det har vært fint vær på dagen i dag, ja det var fint selv om jeg ikke fikk nyte finværet. For min plass i dag også vært i sofaen, har sett litt på tv og sovet litt feberen og den fysiske formen har vært dårlig så jeg har tatt hensyn til meg selv i disse dagene.

 

Nå i kveld blåser det som bare rakkeren, er jo så kraftig vind at det er vanskelig å stå på beina ute. Måtte ut med søpla i kveld for den går ikke ut av seg selv, da kom ett vindkast som holdt på å kaste meg overende og vinden rett i ansiktet så jeg ikke fikk puste på normal måte så det var bare å komme seg inn igjen.

 

Har så vondt i hode så jeg er glad det ikke er så mange tanker som skal ha plass, eller rettere sakt orker ikke jeg å tenke så mye for da føles det som at hodet skal eksplodere.

 

Lag deg en kjempefin lørdagskveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg føler meg lat og ubrukelig.

 

 

 

Her er stillingen jeg har hatt mesteparten av dagen, ja jeg har ligget å dratt meg på sofaen under dyna og så oppå dyna når det ble for varmt. Har da malt litt men det er ikke så mye for når jeg sitter så sprenger hodet nesten i fillebiter, får håpe at dagen i morgen er litt bedre jeg får bare vente og se.

 

Føler at jeg er lat og ubrukelig men jeg kan jo ikke noe for at jeg er syk heller selv om noen mener det motsatte, er jo min kropp som ikke er i lag om dagen ikke den som mener at det ikke er sant for dem finnes i min krets men dem får jo bare tro at det ikke er sant det er jeg som kjenner dette på kroppen ikke dem.

Har ikke fått i meg noe annet enn en kopp med kald tomatsuppe, det var godt men jeg orket ikke mer enn ett glass med dette. Får håpe jeg får tilbake matlysten men alt smaker nesten likt men det får gå det også, luktesansen er i allefall til stede og godt er det i allefall.

 

Nå skal jeg se på Frankrike og Sverige spille semifinale i EM for herrer i håndball, jeg håper svenskene vinner når ikke nordmennene klarte det. Jo de vant jo kampen om femte plassen og rett til VM neste år hurra.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Formen i dag har feber.

 

 

 

Sto opp for en stund siden med dundrende hodepine og feber, fikk ringt å bestilt corona test den skal jeg ta tidlig mandag morgen. Så da er det bare å holde seg inne det skal gå bra for jeg orker knapt å gå på badet, så hvorfor da gå tur det hadde ikke gått uansett sånn er det bare. Skulle ha vært å handlet litt for helgen men det kan jeg bare glemme, det hadde jeg måttet gjort syk eller ikke så det går bra. Nå skal jeg finne veien til sofaen og bli der i dag, så sånn går da dagen så er det bare å vente til om mandagen til jeg får tatt testen og de dagene det tar å få svar på den.

 

Blir formen bedre i løpet av helgen så skal jeg male litt på det bilde jeg driver med, må bare bli såpass at jeg orker å sitte oppreist i litt mer enn fem minutter av gangen.

 

Det som gjør meg litt ekstra vondt i dag er at jeg måtte si nei til venninnen min, men det må hun jo tåle for jeg vil jo ikke ta med meg noe smitte opp til henne for hun er 75 år og uvaksinert. Ja det var den tanken jeg hadde da hun sa at jeg måtte jo bare komme opp hvis jeg orket det.

 

Lag dere en fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ikke i form i dag.

 

 

 

 

Nei kan jo si at jeg ikke er helt i form i dag, har ligget mer eller mindre i hele dag vært ute en tur i dag men den ble ikke lang.

 

Våknet langt på dag gikk en tur, men måtte bare finne veien til sofaen og krype under dyna igjen fryser som bare det og det er 20 grader inne. Det er rart med disse hurtigtestene en svak positiv og neste er negativ, i dag har også en vært svakt positiv og neste negativ og jeg får ikke bestilt noen time til PCR test på teststasjonen før i morgen til om søndagen for det er første tid de har ledig. Får bare håpe jeg får time på søndag til test, for jeg vil vite om den er positiv eller negativ og forholde meg til det resultatet som kommer av testen.

 

Får håpe dette er en normal forkjølelse sånn at jeg kan leve normalt, men er det noe annet så må man leve etter statens leveregler sånn er det bare.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Her er svaret på testen i kveld.

 

 

 

Den var litt vanskelig å lese av når den var så uklar den testen, men dere ser resultatet på bildet testen var i allefall gyldig når det er en strek på den øverste der det står c.

 

Lag dere en fin dag alle sammen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Tok kontakt med kommunen i dag da det gjaldt slike selvtester/hurtigtester.

 

 

 

 

Ja jeg gikk til rådhuset i kommunen for å høre når det gjaldt hurtigtester eller selvtester som det heter, det stemmer at vi fikk gratis slike tester her i kommunen jeg fikk med meg en eske med fem teste. Jeg skal ta den første etter at jeg er ferdig med å skrive dette innlegget, men jeg regner med at den er negativ som dem jeg har hatt før men det er verdt å prøve den. Jeg har nye forkjølelse symptomer og feber, og ikke minst vondt i hodet typisk influensa symptomer som også er symptomer på covid-19.

 

Har jo hørt mye rart når det gjelder disse testene men jeg skal da gi det en sjanse, sånn er det jo bare er den negativ så får jeg jo bare stole på det. Er jo vinter og man kan jo bli vanlig forkjøla og å få vanlig influensa, sånn er det jo stort sett hver vinter at forkjølelse og influensa og andre luftveisinfeksjoner sånn er det bare.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Mange tanker tar over hodet mitt om dagen.

 

 

 

Ja alt går i surr om dagen hodet jobber på høygir og alt blir gjort bare halves stykkevis og delt, når kvelden kommer så kommer de såre å vonde tankene. Da sitter tårene løst og jeg tenker hva har jeg gjort for å fortjene å ha det slik, jeg føler at alt er min skyld men det er vel ikke det så ikke veit jeg. Mener selv at jeg klarer mye bra men det hjelper ikke på de tankene som kommer om meg selv, at jeg er dum som ett brød og ikke kan noen verdens ting. Hvorfor skal jeg være den som alltid skal ha det sånn, men det får jeg bare leve med og håpe det blir bedre. Er nok å se bilder fra den gangen jeg var ung så kommer tårene, for nå så har jeg ingen igjen av familien som bryr seg om hvordan jeg har det men slik har det blitt i deres øyne er jeg ikke verdt en telefonsamtale en gang og hvorfor skal det bare være meg som prøver å ringe og da tar dem ikke telefonen en gang.

 

Det var ikke hver dag da jeg var ung heller men det handlet om noe helt annet det var at jeg gjennomgikk mye mobbing, det var hver dag da jeg gikk i barnehage og skolen fra 1 klasse og ut ungdomsskolen var aldri fred og få. Mobbingen var både verbalt og fysisk og det har satt sine spor i meg,  så jeg er jo mistenksom hele tiden så når folk visker og tisker rundt meg så føler jeg at det er meg de prater om. Ja det har med mobbingen å gjøre at jeg er mistenksom og går på nåler hele tiden, er jo noen som mener at jeg skal legge slik bak meg men det er ikke enkelt for slike ting setter sine spor ja dype sår som trenger tid til å gro. Fikk beskjed i en kommentar i går som ba meg skrive noen tanker om hvordan mitt liv er blitt formet som det er i dag, derfor dette innlegget her.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.