Nå begynner snart Desember det er en måned jeg alltid har gruet meg til.

 

 

Er ikke noe som er verre enn å ha en hel måned som du veit ikke det er noen glede i, men denne gangen er det faktisk på en helt annen måte jeg gruer meg til både bursdagen min og til jul er jo ingen som bryr seg om hvordan jeg har det. Så jeg skal faktisk gjøre noe for meg selv ikke feire noen av disse dagene for da behøver en ikke å bli skuffet, å billigere er det også jeg skal holde meg til det budsjettet jeg alltid har hatt 300 kroner i uken på mat. Julegavene til mine gutter er avlevert, sånn er det bare jeg blir helt alene. Så jeg har faktisk avlyst julen her i huset blir ikke pyntet noen ting, ja jeg faktisk gruer meg til jul og min fødselsdag som er om 6 dager forlanger ikke at noen andre skal tenke på at jeg har det slik. Det er jo min egen skyld at det er blitt slik så da får jeg bare ha det på denne måten, ja det er min skyld at jeg ikke er bra nok sånn er det bare.

 

 

Er dritt lei av å vente til julen og den tredje desember er slutt sånn at jeg kan se fram mot ett nytt år, sånn ble det etter at jeg ble mobbet mye i barne og ungdommstiden min så har det blitt slik at en ikke tror en strekker til for andre å ikke være bra nok, har du også fått høre at du er både stygg og dum i hele barn og ungdommstiden din så er man vel det. Jeg hadde aldri bursdagsfest med klassen for hadde jo ikke venner, så det kan jo være en grunn til at jeg har grudd meg til desember for jeg ble ikke buden i bursdagen til de i klassen heller så hvorfor skulle jeg be dem.

 

Nei nok om det jeg har bare avlyst julen hjemme hos meg, her blir det en julefri sone eller alt annet som skjer i desember.

 

Skulle ønske noen ville lese bloggen min i desember også, er jo litt å tjene på bloggen min det er den fineste bursdags og julegave til meg om noen leser så tjener jeg noen kroner som jeg kan bruke litt av i januar. Jeg forlanger ingenting annet enn det, er ikke så mye annet jeg ønsker gaver det trenger jeg ikke for det fortjener jeg ikke.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Ferdig med alle julegavene for i år.

 

 

 

I dag kjøpte jeg julegaver til mine to gutter det blir pakker i år ikke penger, kjøpte noen klær til dem som jeg syntes var fint til dem. Jeg pleier å gi dem penger men jeg syntes det ble for lite personlig så jeg kjøpte noe til dem i stede, så i år får de en pakke i stede for en konvolutt med noen penger i håper bare det faller i smak hos dem. Jeg har også kjøpt adventskalender til dem med sjokolade biter i.

 

Så nå er jeg helt ferdig med gaver denne julen, nei forresten jeg har en til å det er til venninnen min som skal få  en ting som hun bruker mye så da er jo det en fin gave fra meg til henne. Krever ingenting tilbake, jeg trenger ingenting av noen jeg skal ikke feire noen jul her hos meg er julen avlyst den dagen skal jeg bruke som en helt vanlig dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I kveld så fikk jeg meldingen jeg hadde ventet på.

Reklame | Bodylab.

 

 

 

 

I kveld fikk jeg den meldingen som jeg hadde ventet på så lenge, å det var en gledelig melding hurra jeg skal ha samvær med mine to nydelige gutter på torsdag. Etter smittetallene her i Kongsberg så hadde jeg aldri trodd det, for vi her i byen har jo mye mer smitte enn de har i bygda der minstemann bor  og i Sauland der min eldstemannen bor men den smitten som er her i byen er under kontroll.

 

Jeg gleder meg faktisk til torsdagen for å treffe guttene spise pizza på pepespizza, for så å dra på kino veit ikke hvilken film vi skal se men det blir koselig uansett.

 

La ved en klikk, klikk som genererer 1 krone pr klikk til meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Bodylab Just Nuts (400 g) – Cashews//Bodylab Protein Bar Mix Box//Bodylab Almond Butter (1 kg)

Første dagen i mitt nye liv, tror jeg da.

 

 

 

Jeg har hatt en kjempe fin og god natts søvn i natt, smertene mine var praktisk talt blåst bort med de nye medisinene mine har ikke kjent noe til både rygg og ledd smertene og ellers muskel og nervesmertene alt var borte.

 

Dagen i dag har vært en drøm så jeg håper ikke jeg våkner opp igjen, for det er så deilig å ikke ha noen form for fysiske smerter de psykiske er det bare å jobbe seg igjennom men det er kjempe godt å slippe de fysiske smertene. Håper bare det vil vare for da har livet tatt en annen retning fysisk, nå skal en bare håpe at andre ting også vil endre seg til det beste. Men en får ta en ting av gangen så får en se hva resten av livet vil bringe, både økonomisk og alle andre plan. Men selv om jeg ikke har smerter så er jeg ikke lykkelig, for ensomheten er ikke rettet opp igjen som ett vinge slag å nå er det faktisk ikke lett å få gjort noe med ensomheten for oss alle sitter alene og innendørs grunnet korona viruset. Når det kommer en vaksine mot dette herrsjens viruset så skal jeg ta den, så fort det blir mange nok til at alle som vil ha den kan få den skal jeg ta kontakt med legen å få den uten å blunke for da er jeg jo sikret å slippe å være redd for dette viruset.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ja så var det blitt mandag, å jeg har hentet medisinene mine.

 

 

 

Som dere sikkert veit så har jeg fått noen nye medisiner som jeg hentet i dag, skal ta min første i kveld så får en bare krysse alt en har og som krysses kan på at den virker og at jeg kan si at jeg ikke hadde smerter i natt slik at jeg får sove i natt. Men det kan jo hende at det tar litt tid til de virker som de skal, ikke veit jeg har aldri tatt noen slike som jeg har fått kan jo skje at de virker med en gang.

 

Men jeg trenger nå en natt med god søvn for i dag har jeg vært helt i ørska, å sove er en viktig del av livet til alle mennesker.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hurra jeg fikk mitt burdagsønske oppfylt i dag.

Reklame | Bodylab.

 

 

 

 

Bildet ble tatt i fjor på julaften.

 

Ja hurra jeg fikk mitt bursdagsønske oppfylt i dag, det blir håndball EM for kvinner i Danmark etter at Trondheim måtte legge inn årene og ikke arrangere det. Så sa Danmark ja til å ta det hele alene, så da fikk jeg det ønsket oppfylt da trenger jeg ingen annen bursdagsgaver får jo ingen uansett godt jeg fikk dette oppfylt da.

 

Første avkast er den 3 desember og det er fødselsdagen min, og  det er bare ti dager til den dagen så gjett om jeg gleder meg.

 

Dette er bare en liten glad melding fra meg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Bodylab Proteinella (250 g) – Salted Caramel//Bodylab Active ENERGY® (120 stk)//Bodylab Protein Crunch (25 x 21,5 g)

I dag kan man si at det har vært en rolig dag.

 

 

 

Har faktisk bare vært en liten tur utenfor døra i dag, bare for å skrive meg opp på å lista slik at en får vasket noe klær i løpet av uka. Ellers så har jeg faktisk ikke gjort en dritt og det har da vært godt for da fikk jeg slappet av, men det var heller ikke enkelt for smertene var til å ta å føle på. Men i morgenkveld skal jeg eller rettere sakt så håper jeg at de medisinene jeg skal hente i morgen skal virke, for da får jeg kanskje noe mindre smerter forlanger ikke noe mer enn det. Kanskje jeg er litt for optimist men det er vel lov å håpe, kan jo ikke gjøre noe annet enn å håpe å det er vel lov.

 

Kanskje jeg kan få hvile og ro nok fra smertene så jeg kan få sove en natt, å da kan jo dagene bli bedre etter en natt med søvn. Så på en måte så får jeg håpe at i morgenkveld og natt er den første dagen i mitt nye liv er jo lov å håpe, for hvis de nye medisinene virker som de skal så blir det kanskje mindre smerter på meg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Jøss det ble stille her til slutt i kveld også, da er det vel på tide å finne senga.

Reklame | Bodylab.

 

 

 

Jøss det ble stille til slutt sånn nesten i allefall, for her i huset har det vært full fest med hard musikk støy og skrik og skrål. Men nå er det blitt sånn passe stille at det kanskje kan gå an og legge seg, får håpe det forblir stille sånn at man kan få noen timers søvn det blir vel bare noe jeg håper på. For smertene i kroppen er så kraftige at jeg tror ikke det blir så lett, det er ikke bare de fysiske smertene som plager meg det gjør også det psykiske smertene ja jeg skrev faktisk ikke bare men det er jo en kombinasjon som ikke er så god å ha. Selvfølgelig er ikke de fysiske smertene bare men en kombinasjon med begge da blir det ikke til å holde ut, med altfor lite søvn og tanker å disse smertene i samme slengen da blir alt så vanskelig.

 

Nå har vist bråket startet igjen, klikk klikken har jeg tatt med for det er noe som så utrolig godt ut.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Bodylab Protein Baking Mix (400 g) – Double Chocolate Brownie//Bodylab Carbs (1 kg)//Bodylab Zero Topping (290 ml) – Salted Caramel

I dag har det vært en mørk dag.

 

 

 

Det sies at  det er lys i den andre enden av tunnelen, da lurer jeg på hvor lang denne tunnelen er for dette er ikke holdbart at depresjonen skal vare så lenge som den har gjort nå. Får  håpe den er på bedringens vei på nyåret for dette er ikke mye moro, blir jo slik noen dager at jeg faktisk blir redd meg selv når jeg ikke ser noe som gleder meg. Er slik hvert år før jul men i år så kom den tidlig, ja det har med engstelsen for dette helvetes viruset som raserer landet og verden rundt meg og alle andre.

 

Å det å vite at det snart er jul er vel ikke noe som gjør denne saken noe bedre, jeg finnes ikke glad i julen å i år blir den enda verre når en ikke kan gå på julekonserter heller den jeg pleier å gå på som gir meg ett glimt av jule følelse.

 

Så i år gruer jeg meg ende mer til jul enn det jeg noen gang har gjort, får håpe at EM for damer i håndball blir noe av de skal starte på bursdagen min den 3 desember i Danmark var jo meningen at det norske laget skulle starte i Trondheim men det ble det ikke noe av.

 

Har ingenting som gjør meg glad gruer meg til bursdagen min også som er 3 desember, er jo ingen som tenker på meg den dagen ikke noen dager.

 

Dette ble vel ett rotete innlegg men det får dere bare ta som det er.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det å gjøre de små tingene for å pynte seg litt.

Reklame | Body Green.

 

 

 

 

Du kan jo bare pynte neglene så har du jo pyntet deg, om det er for seg selv og de som er rundt deg. Det å pynte seg litt i disse corona tider som man må være mest mulig hjemme hos deg selv, viktig det veit jeg ikke men det er jo litt koselig da.

 

Denne klikken genererer ca 1 krone pr klikk til meg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Nail Art – Klistremerker//Tipper ink. lim. Dekorert 24 stk.//Tipper 100 stk. – Naturlige med lomme//Stempelplate fra Global Nail