Farvel til november, i morgen er det desember ny måned med nye muligheter.

Reklame | EMP.

 

 

Ja dagen i dag startet med litt snø, men utover dagen ble det regn underkjølt regn som gjorde det veldig glatt både for gående og kjørende.

 

Fikk vært å handlet inn det jeg trengte denne uken, ellers så skal jeg ikke gjøre annet enn å se på tv. Så vi avslutter november med regnvær, å dere som avslutter med å lage i stand og pakker pakker til barnas pakkekalender til i morgen får kose seg med det. Her har jeg ikke verken barna hjemme så jeg trenger ikke å styre så mye med det, jeg er ferdig med forberedelsene til jul skal ikke så mye i julen så da skal jeg bare kose meg med tv og bloggen disse dagene.

 

Ps denne klikk klikken jeg har lagt ved genererer ca 1 krone pr klikk til meg.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Pusheen – Skrivesaker -Notisbok – flerfarget//EMP – 3-persons iglo telt -Telt – multicolor//Mattematisk veggklokke i glass – -Veggur – svart

Nei skal man finne roen?

Reklame | EMP.

 

 

 

Nei nå er det på tide å finne senga og takke for i dag, for hvis ikke så blir det veldig hardt å komme seg opp i morgen tidlig. Ja slik er det bare med den saken, så nå er det bare å finne senga for nå er jeg så trøtt og sliten at jeg orker ikke mer. Har ikke noe problem med å klare å sove for tiden, godt så lenge det varer.

 

Så nå skal jeg kneble beinhaugen ta en titt på baksiden av øyenlokkene og krype godt innunder dyna, så med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Dumbo – Dumbo Flanell Bettwäsche -Sengetøy – hvit, grå//Dumbo – -Tepper – hvit, grå//Bambi – -Sengetøy – rosa, hvit

Ha, ha i morgen er det mandag og ny uke.

 

 

Ha, ha i morgen er det mandag og ny uke, gleder meg litt til å kunne få handlet inn det jeg trenger. Og det skal skje innenfor ett budsjett mat 300kr og diverse 200 kr, ikke ei krone over det for ellers så skal jeg ikke bruke mer slik er det bare.

 

Så i morgen blir det tidlig opp for jeg skal på butikken klokken 07.00, for da slipper jeg at det ikke er så veldig mange der engstelsen for dette dumme viruset som svirrer rundt i landet og hele verden. Men man kan jo ikke bare gå rundt som ett engstelig nervebunt men slik er det med dette lumske vesenet som surrer hodeløst rundt , er vel bare jeg som er redd for meg selv for det er bare meg selv som tenker på meg selv.

 

Nei nå får det være nok syting fra meg, en ting jeg skal i morgen er å kjøpe meg en bursdagsgave fra meg selv til meg selv å det skal være en strømpebukse for nå er det så kaldt at det trenger man nå. Så det blir slik for det er 8 kuldegrader så trenger man en strømpebukse eller to.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ble en sen morgen her, har vært oppe nå i to timer ha, ha.

Reklame | EMP.

 

 

I dag våknet jeg langt ut på formiddagen ja klokken var 12.55 da jeg sto opp så jeg har jo holdt hviledagen hellig kan man jo si. Nå sitter jeg og koser meg med en kaffekopp og pepperkaker, er jo mye godt man kan få kjøpt pepperkakehjerter til 10 kroner på kiwi så det kjøpte jeg meg i går. Og når man får kjøpt seg litt mat og noe å kose seg med to dager før en får penger inn på konto så er man rik denne uken, det kostet ikke mer enn tretti kroner det jeg handlet inn i går det var det jeg hadde igjen på matbudsjettet denne uken så rik og rik fru blom ha, ha.

 

Jeg får jo inn mer i morgen så da skal jeg handle inn for neste uke, da skal jeg tidligere opp enn i dag for da skal jeg ut i butikken klokken 07.00 for da er det ikke så mange i butikken. Godt å kunne få unna handlingen før det blir for mange i butikken, sånn at jeg slipper å gå i kø handle i kø da slipper man også å bruke munnbind men jeg har alltid en pakke med ti stykker i vesken for du veit jo aldri når du får brukt for dem.

 

I morgen skulle min mor ha blitt 73 år men i januar så er det 2 år siden hun sa farvel og døde av lungebetennelse, savner henne veldig for hun var jo limet i familien vår sånn er det bare.

 

PS: denne klikken som jeg har lagt ved genererer ca 1 krone til meg pr klikk, må jo gjøre hva som helst for å tjene noen ekstra kroner på bloggen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Harry Potter – Marauder’s Map – Motivendrene Krus -Kopp – flerfarget//Frozen – Elsa & Nokk -Kopp – flerfarget//Beauty and the Beast – Chip -Kopp – flerfarget

Sitter og tenker på alt og ingenting og ser på en julefilm på FEM.

 

 

 

 

Jeg veit at det er snart første søndag i advent det er i morgen, og da skal julegrana tennes her i byen julegata også den har vært tent i flere uker alt.

 

Hun som er med i den julefilmen er den jeg ser mest meg selv i, jeg har jo mistet dem alle sammen som skapte så fin julestemning i meg nå har jeg mistet både dem og julegleden med dem.

 

Jeg klarer meg fint uten julegleden og stemningen, skal nok klare meg fint den eneste som lager julen for meg er meg selv så vi får se hvordan den blir. Det er det eneste jeg har og si akkurat nå det kommer mer senere, i alle fall når alle planer og noe er blitt realisert dere som følger med får se. Det eneste jeg kan si at det blir gammeldagsjul som ikke koster så mye, skal ikke ha så mye pynt men noe blir det følg med så får dere se etter hvert.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Godmorgen tror jeg da nå er det skirenn på NRK.

 

 

Nå har jeg sittet å lest noen blogger og svart på noen kommentarer, kost meg med litt frokost og er nå godt inne i min andre kopp kaffe. Å da fant jeg ut at jeg kanskje skulle skrive en liten oppdatering til dere. Våknet i dag tidlig til lett snø og 5 kuldegrader, er jo de ti første kuldegradene som er kaldest for da er vi ikke vant til at det er kaldt. Skal det være vinter så skal det være snø og kaldt, men de siste vintrene så har ikke det vært vinter. Da kommer det snø masse snø men så kommer mildværet og det blir bare is å hålke masse hålke, men akkurat det er vi vel skyld i selv når det gjelder klima endringene vi har i hele verden ikke bare Norge. Det har vi ødelagt selv over tid vi mennesker, selv om det er noen som mener at klimaendringene ikke er menneskeskapt men det mener jeg da.

 

Skal se på skirenn å så skal jeg ut en liten tur veit ikke hvor jeg skal, håper venninnen min ringer å er selskapssyk som hun pleier for ellers blir denne dagen utrolig lang. Men jeg er vant til å være alene så det får bare være, for det pleier jeg å være så en må jo bare lære seg å leve med det med eller uten korona.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

En liten klikk, klikk på fredagskvelden.

Reklame | EMP.

 

 

 

 

 

Å drikke kaffe av en god kopp er jo fint det, jeg har mange fine kopper men ingen som disse. Jeg elsker krus som er litt uvanlige for jeg er jo også uvanlig men unik, som mange har fått meg til å si om meg selv og det er disse koppene her også.

 

 

Ps denne klikken genererer ca en krone pr klikk til meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Beauty and the Beast – Chip -Kopp – hvit//Adventure Is Out There – Tasse mit Karabinerhaken -Kopp – sølvfarget//Minecraft – Pickaxe – Tasse -Kopp – flerfarget//Crash Bandicoot – 4 – It’s About Time -Kopp – flerfarget

Nå begynner snart Desember det er en måned jeg alltid har gruet meg til.

 

 

Er ikke noe som er verre enn å ha en hel måned som du veit ikke det er noen glede i, men denne gangen er det faktisk på en helt annen måte jeg gruer meg til både bursdagen min og til jul er jo ingen som bryr seg om hvordan jeg har det. Så jeg skal faktisk gjøre noe for meg selv ikke feire noen av disse dagene for da behøver en ikke å bli skuffet, å billigere er det også jeg skal holde meg til det budsjettet jeg alltid har hatt 300 kroner i uken på mat. Julegavene til mine gutter er avlevert, sånn er det bare jeg blir helt alene. Så jeg har faktisk avlyst julen her i huset blir ikke pyntet noen ting, ja jeg faktisk gruer meg til jul og min fødselsdag som er om 6 dager forlanger ikke at noen andre skal tenke på at jeg har det slik. Det er jo min egen skyld at det er blitt slik så da får jeg bare ha det på denne måten, ja det er min skyld at jeg ikke er bra nok sånn er det bare.

 

 

Er dritt lei av å vente til julen og den tredje desember er slutt sånn at jeg kan se fram mot ett nytt år, sånn ble det etter at jeg ble mobbet mye i barne og ungdommstiden min så har det blitt slik at en ikke tror en strekker til for andre å ikke være bra nok, har du også fått høre at du er både stygg og dum i hele barn og ungdommstiden din så er man vel det. Jeg hadde aldri bursdagsfest med klassen for hadde jo ikke venner, så det kan jo være en grunn til at jeg har grudd meg til desember for jeg ble ikke buden i bursdagen til de i klassen heller så hvorfor skulle jeg be dem.

 

Nei nok om det jeg har bare avlyst julen hjemme hos meg, her blir det en julefri sone eller alt annet som skjer i desember.

 

Skulle ønske noen ville lese bloggen min i desember også, er jo litt å tjene på bloggen min det er den fineste bursdags og julegave til meg om noen leser så tjener jeg noen kroner som jeg kan bruke litt av i januar. Jeg forlanger ingenting annet enn det, er ikke så mye annet jeg ønsker gaver det trenger jeg ikke for det fortjener jeg ikke.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Ferdig med alle julegavene for i år.

 

 

 

I dag kjøpte jeg julegaver til mine to gutter det blir pakker i år ikke penger, kjøpte noen klær til dem som jeg syntes var fint til dem. Jeg pleier å gi dem penger men jeg syntes det ble for lite personlig så jeg kjøpte noe til dem i stede, så i år får de en pakke i stede for en konvolutt med noen penger i håper bare det faller i smak hos dem. Jeg har også kjøpt adventskalender til dem med sjokolade biter i.

 

Så nå er jeg helt ferdig med gaver denne julen, nei forresten jeg har en til å det er til venninnen min som skal få  en ting som hun bruker mye så da er jo det en fin gave fra meg til henne. Krever ingenting tilbake, jeg trenger ingenting av noen jeg skal ikke feire noen jul her hos meg er julen avlyst den dagen skal jeg bruke som en helt vanlig dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I kveld så fikk jeg meldingen jeg hadde ventet på.

Reklame | Bodylab.

 

 

 

 

I kveld fikk jeg den meldingen som jeg hadde ventet på så lenge, å det var en gledelig melding hurra jeg skal ha samvær med mine to nydelige gutter på torsdag. Etter smittetallene her i Kongsberg så hadde jeg aldri trodd det, for vi her i byen har jo mye mer smitte enn de har i bygda der minstemann bor  og i Sauland der min eldstemannen bor men den smitten som er her i byen er under kontroll.

 

Jeg gleder meg faktisk til torsdagen for å treffe guttene spise pizza på pepespizza, for så å dra på kino veit ikke hvilken film vi skal se men det blir koselig uansett.

 

La ved en klikk, klikk som genererer 1 krone pr klikk til meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Bodylab Just Nuts (400 g) – Cashews//Bodylab Protein Bar Mix Box//Bodylab Almond Butter (1 kg)