Middagen i dag ble god.

 

 

 

Middagen i dag besto av vegetarburger og grønnsaker, en slik burger er nok for meg ble mett som bare rakeren.

I de burgerne så var det potet som jeg moste, var også kikerter og bønner og litt løk selv om jeg ikke liker løk men det var jo godt jo så da veit jeg at jeg skal bruke det litt mer løk med andre ord.

 

 

 

Jeg er ingen stor spiser men jeg spiser alltid mye grønnsaker, og lite av hovedpersonen i middagen som var burgeren panerte den med knust kavring fin knust.

 

Ja jeg spiser alltid sen middag, for da alle andre spiser middag så var det for varmt for meg. I dag var jeg og badet i tre fire tiden og kom hjem så jeg akkurat rakk sommerhytta som begynte klokken 20.00, Så ble det middag klokken 21.00 for nyhetene er jo ikke noe særlig mer enn corona så det gidder jeg ikke å se på.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Kom akkurat inn etter en badetur.

 

 

 

Nå er jeg akkurat kommet inn etter en badetur, var godt i dag også å temperaturen i vannet var i dag gått opp til 15 grader. Kjente fortsatt at jeg fikk avkjølt meg og det var godt, for det er veldig varmt ute om dagen men det er godt det. Man må jo bli vant til varmen først, det tar vel noen dager til først før en blir vant til varmen.

 

Kom akkurat inn så jeg rakk sommerhytta, så nå avslutter jeg her og kommer tilbake senere i kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Tidlig start i dag, skal nå ut på tur. Kanskje det blir ett bad i dag også.

 

 

 

Startet dagen tidlig i dag, jeg startet dagen med en handle tur var godt å få det unna for å gå i butikken når det er for mye folk har jeg aldri likt. Hater å handle i kø stå i kassa kø, da er det heller bedre å få det unnagjort så tidlig som mulig så i butikken var jeg da de åpnet klokken 07.00 da er det mer ansatte enn kunder som er der.

 

Nei nå får jeg komme meg ut på tur, for det må jeg uansett hvilket vær det er. Å nå så er det så varmt at det ikke er til å holde ut inne så da får jeg vel bare komme meg ut, for det er jo dumt å sitte inne når det er så fint ute. Blir vel ett bad senere i dag, ja sen ettermiddag så skal jeg gå å bade i elva og kose meg. Er vel noen som mener at 12 grader i vannet er altfor kaldt men ikke for meg, kald dukkert er så godt etter en hel dag med varme.

 

Nei nå skal jeg avslutte med å ønske dere alle en kjempe fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Nå er handlelista klar, på tide å finne senga snart da.

 

 

 

Ja nå er jeg ferdig med å gå igjennom skapet og funnet ut hva jeg trenger å handle inn, handlelista er gjort klar og sånn ca funnet ut hvor mye det vil koste. Så da kan jeg vel si at alt er klappet og klart til handleturen i morgen tidlig, å da kaller jeg meg ferdig med det da står det bare igjen å gå i butikken slik at jeg er ferdig med å alt i hus da er jeg ferdig.

 

Jeg føler meg ikke ferdig før jeg har vært i butikken, for det er ett sted jeg faktisk ikke syntes det er noe fint eller greit å være. Men med liste å følger den slavisk så tar det ikke lang tid, og så går jeg så tidlig på morgenen så det ikke er så mye folk der. Grunnen til det er at jeg hater å stå i kø, selv uten corona men har blitt verre med det etter at det viruset entret landet.

 

Så nå skal jeg snart finne senga her så jeg ikke er så trøtt når klokka ringer i morgen tidlig, ja den ringer 06.15 så det er tidlig. Å nå er jeg så trøtt og sliten at jeg sliter med å skrive ferdig dette innlegget.

 

Med disse ordene så ønsker dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ble ett bad i dag også, heia Rosenborg.

 

 

 

 

Ja selvfølgelig så ble det en dukkert i dag også, det var deilig etter en varm dag men for noen hadde nok vannet vært for kald for dem. Jeg liker best å bade i kaldt vann, for da kan jeg jo kalle det avkjølende dukkert kan jo ikke det når vannet er over 20 grader.

 

Så har jeg sett på fotballkamp Rosenborg og Stabekk og Rosenborg vant 4-2 så jippi, har vært litt trott for dem i det siste men i dag vant de.

 

Så var det en ting til gjett hvor glad jeg ble nå jeg fikk en kommentar som gratulerte meg med 19 plass på topplista, og håper at jeg klarer det i morgen for tenk å klare det to dager på rad og komme blant de tjue mest leste blogger.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ja i sommer så skal det vist bli jazz fest her i byen.

 

 

 

Det skal vist bli jazz festival her i byen i år utfra det de skriver i lokalavisen her i byen, ja da blir det også en fest for meg også pantefest. Jeg pleier og samle tomflasker og bokser under disse jazz festivalene som er her i byen, og på de tre eller fire dagene så pleier jeg og finne veldig mye så jeg gleder meg som bare det. Pleier å bli mye penger av det også, noen mener at jeg burde melde meg som frivillig under denne festivalen men nei da får jeg jo ikke samlet tomflasker og det er jo det som er ett must under slike ting. Da får det være med det, kan jo hende jeg får samlet opp såpass mye at jeg kan gå på en konsert i løpet av første dagen. Så kan resten være ekstra utover det, som jeg kan sette på sparing er alltid litt spennende hvor mye det blir.

 

Den er i starten av juli og jeg skal holde meg til smittevern reglene så bare ta det med ro, jeg er også ferdig vaksinert når den festivalen starter.

 

Blir litt mindre enn det pleier men det blir, og de skal vist ha gratiskonserter i festivalgata litt mindre enn det pleier men det er jo fint at det blir noe av da.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er det vel snart på tide å finne veien til soverommet her.

 

 

 

Det er lørdagskveld så jeg kunne nok vært oppe lenger men etter en varm dag så er jeg faktisk fullstendig utslitt, skulle vel ikke klage på varmen nå men er jo ikke helt innkjørt på sommervarmen enda det må nok noen dager til før man er det.

 

Er jo fortsatt over 16 grader ute enda det er begynt å bli mørkt ute å det er jo uvant med den temperaturen på denne tiden av døgnet, 16,6 grader ute og 27,9 grader inne så det kan jo bli litt for varmt å legge seg under dyna selv om man er aldri så trøtt.

 

Og så har jeg tannverk men det får bare være for jeg har ikke muligheten til å gå til tannlege nå, så det får bare vente sånn er det bare. Er altfor dyrt å gå til en tannlege er jo ikke vanlig egenandel der, tenner tilhører vist ikke til resten av kroppen. For å gå innenfor døren hos en tannlege er jo så dyrt så her må jeg bare begynne å spare, det siste jeg skriver her er ikke for å tigge det er bare det som er fakta i mitt liv sånn er det bare så ta den siste setningen som du vil.

 

Nei nå er det bare å avslutte dette innlegget med å ønske deg en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Vært en fin dag i dag også, og jeg har testet badevannet.

 

 

 

Det har vært strålende sol og varmt og godt, var på en lang morgentur i godt og varmt vær og jeg ringte til venninnen min på vei hjem for å høre om hun trengte noe i butikken for helgen og det gjorde hun så da gikk jeg opp til henne. Hun ble faktisk glad for at jeg ringte og gjorde dette for henne, og jeg ble glad for at jeg kunne hjelpe henne for da føler jeg at jeg er til nytte for noen.

 

Så gikk jeg hjem og der inne var det rene badstuen det var godt over 30 grader inne i stua, så jeg ble hjemme en liten stund slik at jeg fikk funnet fram badetøyet for det var uholdbart å oppholde seg inne.

 

Jeg gikk på min faste badeplass som jeg også i dag fikk ha i fred, var vel ingen som ville bade i elva uansett det var litt over 12 grader i vannet men jeg syntes det er deilig for da kjenner man at man er i vannet og en får avkjølt seg og det var sykt deilig.

 

Nå sitter jeg og ser på fotballkamp på tv2, jeg holder med Chelsea å da får jeg håpe de vinner.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Mye fint til hender ja negler.

Reklame | Body green.

 

 

Her er det mye fint til hendene negler som du kan pynte selv ja falske negler.

 

Skal ikke skrive så mye mer om disse tingene, se selv da vel.

 

 

Parafinvoks 450 gram//Tipper 100 stk. – Naturlige med lomme//Akrylpulver klar builder (Acrylic powder clear) 36g//Nail Art – Klistremerker

Dagen i dag har vært veldig fin både værmessig og ellers.

 

 

 

Selv om det er blitt sen kveld så har jeg fått gjort mye i dag, har gått meg en lang tur som faktisk var veldig godt selv om jeg har hatt store smerter. Men jeg skal ikke klage mer på det, for jeg veit at det finnes folk som har det verre enn meg men hva hjelper det meg når det står på som verst.

 

Og da jeg kom hjem så plantet jeg jordbær planter, blir jo veldig spennende om det blir noe ut av det for det hadde vært veldig deilig å fått noen fine jordbær som man kan ha å spise sammen med is.

Tenk om jeg slipper å kjøpe jordbær, for det er noe som er veldig dyrt her i lande å kjøpe jordbær.

 

Nå skal jeg vel snart avslutte innlegget sånn at jeg ikke skriver meg bort, for det fine med dette innlegget er at jeg ønsker å si at det er gøy å dyrke ting selv.

 

 

Takk for at for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.