Ja i sommer så skal det vist bli jazz fest her i byen.

 

 

 

Det skal vist bli jazz festival her i byen i år utfra det de skriver i lokalavisen her i byen, ja da blir det også en fest for meg også pantefest. Jeg pleier og samle tomflasker og bokser under disse jazz festivalene som er her i byen, og på de tre eller fire dagene så pleier jeg og finne veldig mye så jeg gleder meg som bare det. Pleier å bli mye penger av det også, noen mener at jeg burde melde meg som frivillig under denne festivalen men nei da får jeg jo ikke samlet tomflasker og det er jo det som er ett must under slike ting. Da får det være med det, kan jo hende jeg får samlet opp såpass mye at jeg kan gå på en konsert i løpet av første dagen. Så kan resten være ekstra utover det, som jeg kan sette på sparing er alltid litt spennende hvor mye det blir.

 

Den er i starten av juli og jeg skal holde meg til smittevern reglene så bare ta det med ro, jeg er også ferdig vaksinert når den festivalen starter.

 

Blir litt mindre enn det pleier men det blir, og de skal vist ha gratiskonserter i festivalgata litt mindre enn det pleier men det er jo fint at det blir noe av da.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg