Nå kjører jeg i gang en ny linkerunde/ukensblogg.

 

 

 

Jeg kjører nå i gang en ny linkerunde/ ukensblogg, der alle som har blogg kan være med samme hvilken portal du blogger fra.

 

Her er det bare og hive seg med, det du må gjøre er å skrive jeg er med i kommentarfeltet under dette innlegget.

På søndag ikke i morgen men neste med andre ord andre søndag i advent, jeg kommer til og linke til bloggen din i ett innlegg på bloggen min den dagen. Jeg har ikke så veldig mange daglige lesere men fra 200 og opp til 300 på en god dag, og da får en håpe at dere vil være med.

 

Meld dere på da vel, dette kan være moro det.

 

Aud-Marit.

Har hatt en avslappende lørdag.

 

 

 

I dag har jeg tatt livet med ro på denne lørdagen, mange stresser rund for å få pyntet til advent. Mange har vel vært ute og handlet lysslynger for å pynte opp, for min del så skal jeg ikke pynte så veldig den pynten jeg skal ha fram skal ikke fram før lille julaften og skal ned igjen i boden tredje dag jul sånn er det bare.

 

Jeg liker og se på alle de lysene andre pynter med, men å bruke penger på noe som man bare har framme i fem uker en gang i året det er ikke min smak da snylter jeg heller og ser på andres.

 

Har for det meste sett på vinter sport og selvfølgelig håndball VM og Norges første kamp mot Cuba som Norge vant med brask og barm tror det ble 47- 15 så det ble en god kamptrening for det norske damelandslaget.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Da skulle du fylt år i dag.

 

 

 

Jeg savner deg dypt og inderlig og spesielt i dag som du skulle ha fylt 72 år, men du døde jo den 9 januar 2019 men nå har du ikke vondt lenger. Jeg skulle ønske at du var her enda for jeg savner alle de gode samtalene våres som vi aldri får tatt, og det gjør utrolig vondt så vondt at jeg ikke har klart og gå på gravstedet siden i april. Det er jo sånn at man møtes ikke der selv om du har en fin stein og alt, og så er det ingen av de andre som vi har der borte kan man heller ikke prate med. Som jeg pleier og si så er savnet sterkere enn forstanden der jeg ønsker og gå dit men jeg klarer det bare ikke, får håpe at din søster har vært der og jeg kommer kanskje ikke til å klare det i det hele tatt men det veit en aldri.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

Ja nå er det vel på tide med en oppdatering og tanker, og litt om dagen i dag.

 

 

 

I dag så har det vært veldig kaldt og godt, ikke minst en vakker vinterdag med solskinn og på det varmeste i dag så var det 3 kuldegrader. Akkurat nå så er det – 10 og det er faktisk en vakker vinterkveld, det er stjerne klart ute og kjempe fint og gå ut en tur noe vi har gjort.

 

Har vært lite jeg har gjort og det gjør faktisk ingenting for jeg stresser ikke rund og vasker tak og vegger bare for det snart er jul, hvorfor skal man skure og vaske når ingen kommer til og se at jeg har gjort noen verdens ting nei det gidder jeg ikke. Jeg vasker annen hverdag denne leiligheten så når jeg gjør det så ofte så hvorfor stå på hode og være helt utkjørt når denne julen kommer uansett, jeg tar livet med ro jeg og vasker gulvet på lille julaften og da lukter det godt og rent når julaften kommer er jo ingen som kommer til meg uansett.

 

Men nå er jeg så vant til å være ensom og alene så jeg ønsker ikke at noen skal komme heler, jeg veit jo at det kommer ingen. Det eneste jeg ønsker meg til jul er fred og ro i to poser, noe mer storforlangende er jeg ikke skulle selvfølgelig ønske at jeg fikk en telefon eller en melding på facebook om at de ønsker meg en god jul eller på tirsdagen at ett menneske gratulerer meg med dagen. Men det er ikke noe jeg forlanger det må komme fra hjertet til den som gjør det og at de ønsker det selv. Tror ikke det skjer men gjør det det så blir jeg utrolig glad.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Da er det fredag jeg skal ikke på black friday hvorfor handle over evne før jul det gidder jeg ikke.

 

 

 

Nei å handle på Black Friday det gidder jeg ikke, alle løper som hodeløse høns og tror de får de beste prisene. Sånn er det ikke alle steder noen butikker setter ned prisene på det de kaller før pris, men det er ikke alltid slik det er mange som nå er ute etter og lure deg som skal handle. Jeg har opplevd det for at butikken har satt en høy før pris og så setter de ned prisene de prosentene de skal og så tror folk at det er billigere enn vanlig, men da jeg kom inn i butikken og skulle ha en slik til ei venninne av meg for hun likte den genseren  og da kostet den det samme som på Black Friday og dette var langt ut på sommeren året etter og da var det ikke salg på den men ordinær pris. Men for å si det slik det er jo ikke alle butikker som lurer dere på den måten, men jeg ønsker ikke og være med på disse store handelsstanden  dagene handler det jeg trenger det jeg trenger når jeg trenger det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Nå er senga neste, skal bare se ferdig Rosenborg kampen mot Østerikes Lask.

 

 

 

Skal nå bare se ferdig Rosenborg mot Lask fra Østerrike det ser ut som det kan bli uavgjort eller så blir det et nytt tap på hjemme bane i Europa ligaen.

 

Og da den kampen er ferdig så skal jeg ut med denne lille karen så han får gjort det han skal før vi finner senga, er nå så trøtt og sliten begge to så det skal bli godt og ta kvelden nå snart.

 

Med disse ordene ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

I dag så har jeg faktisk hatt en veldig rolig dag.

 

 

 

Dagen startet ikke like tidlig som vanlig, en ting var godt jeg klarte og komme meg opp og gjøre meg helt klar for tur på en halvtime. Da kan man jo si at en har hatt en fin dag i alle fall en kjempe fin start på dagen, er ikke alltid man klarer å få kommet seg opp og gjøre seg klar for morgentur på under to timer.

 

Selvfølgelig så har det ikke vært en smertefri dag men disse herrsjens smertene var mildere enn de pleier og det var godt, det var litt kronglete og gå på morgenen i dag men det gjør jo ingenting når det er så godt og komme seg ut. Det og gå en tur er jo god medisin for kropp og skjel, så da gjør det ingenting at de ikke hadde fått brøytet er jo ikke så rart at de ikke kommer over alt på en gang. Så bar det hjem og da la jeg meg på sofaen og slappet av, det var faktisk noe jeg trengte for jeg var så tom at jeg orket ingenting.

 

Etter en time så ringte ei venninne av meg hun trengte noe på butikken, hun var også veldig selskapssyk vi satt og skravla og drakk kaffe og koste oss. Så gikk jeg opp på butikken og handlet for henne, da jeg kommer ned igjen så skravla vi litt til det er faktisk godt for meg også å kunne gå opp til henne jeg har jo ingen jeg kan prate med og lufte tankene mine. Og det er noe alle trenger det å ha noen å prate med, i form av venner eller familie og jeg har jo bare meg selv og prate med hvis det ikke var henne.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Snøen laver ned, hva så i morgen regner det trolig.

 

 

 

Ja i dag så laver det ned og det er godt, en ting med det som ikke er så positivt er at de som brøyter ikke får unna snøen. Skulle ønske at de kunne det men det syntes ikke at de har vært der etter ti minutter, det er deilig at det kommer snø men alle klager på at de ikke kommer fram verken til fots eller med bil.

 

Jeg elsker at det kommer mye snø men ikke alt på en gang, kunne ha tatt en pause sånn at vi fikk brøyta unna det som har kommet så kunne det ha kommet en ny ladning men slik er det ikke.

 

Blir jo mye renere og lysere ute med snøen, men husk å ha på refleks når du skal ut på ettermiddagen og kveld for du syntes ikke bedre uansett om det er snø eller ikke.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Mine opp og nedturer.

 

 

 

Jeg har ikke mange opp og nedturer for jeg har lært meg og leve med mine nedturer, jeg har ett livsmotto at det som ikke dreper deg kan du faktisk leve med.

 

Oppturene i det daglige er at jeg klarer og få stått opp og dusjet å kle på meg på 20 minutter så har jeg en god dag, da kan man angripe dagen med godt humør, og de dagene som man står opp og ikke har smerter eller har minimalt med smerter noe som er veldig sjeldent som skjer.

 

Så har vi det som kalles en nedtur da man ikke klarer å komme seg opp og dagen skal starte på over en time, og må sitte i dusjen på grunn av smertene da har jeg en dårlig dag.

 

Ellers så må man bare ta alt som det kommer, det er ikke så vanskelig for jeg kan jo ikke si at dagen er ødelagt bare på grunn av at kroppen ikke spiller på lag for da må jeg jo bare gi opp at og det ligger ikke til min natur å gjøre det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er jeg prkåt nei!

 

 

Nei jeg er ikke pr kåt tror jeg, jeg skriver blogg for kosens skyll og kanskje hjelpe noen i verden med og vise at det er flere som kan ha det vanskelig på flere plan.

 

Men det er ikke noen som ser at det er bare at jeg slipper opp for mine vansker i livet, er ikke for å få mest mulig klikk at jeg skriver det er bare en bonus at folk klikker seg inn og leser. I går hadde jeg hele 269 sidevisninger så noe riktig må jeg da gjøre, men jeg gjør det ikke for pr jeg skriver.

 

Blogg er en fin hobby og man tjener jo noen kroner på den også, det gjør man ikke på andre hobbyer da må man ut med penger.

 

Dere får ha en fin torsdag alle sammen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..